eitaa logo
هدایت98
268 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
3.7هزار ویدیو
718 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هشدار درباره تهدید مراکز هسته‌ای و نظامی ایران 🔹فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص): هرگونه تهدید مراکز هسته‌ای و نظامی جمهوری اسلامی از سوی رژیم صهیونیستی بدون چراغ سبز و حمایت آمریکا امکان‌پذیر نیست. 🔹در صورتی که تهدیداتی از این دست جنبه عملی به خود بگیرد، نیروهای مسلح ایران بدون درنگ، تمامی مراکز، پایگاه‌ها، مسیر و فضای استفاده ‌شده برای عبور و مبداء تجاوز را مورد حمله کوبنده قرار خواهد داد. @Farsna
دریاچه کیو خرم آباد در یک روز بارانی 📸 گزارش تصویری تسنیم را اینجا https://tn.ai/2629741 ببینید @TasnimNews
23.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا می‌توان کل اموال را قبل از مرگ وصیت کرد؟ 🔹همه‌چیز درباره پروسه انحصار وراثت 📲اینستاگرام تسنیم را در اینجا https://www.instagram.com/tasnimnews_fa/ دنبال کنید @TasnimNews
حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به فرودگاه صنعاء 🔹رسانه‌های یمنی گزارش دادند جنگنده‌های سعودی سه بار فرودگاه بین‌المللی صنعاء را هدف قرار داده‌اند. @TasnimNews
🌀 | سفیر ایران در درگذشت 🔻سخنگوی وزارت امور خارجه از درگذشت حسن ایرلو سفیر ایران نزد دولت نجات ملی یمن در اثر ابتلا به کرونا خبر داد. 🔹حسن ایرلو که از جانبازان شمیایی جنگ تحمیلی نیز بود در محل ماموریت خود به کرونا مبتلا شد و به دلیل همکاری دیر هنگام برخی کشور ها متاسفانه در شرایط نا مناسبی به کشور بازگشت و به رغم به کار گیری همه مراحل درمانی برای بهبود وضعیت بیماری وی، متاسفانه سحرگاه امروز جان باخت‌. 🔺 وزارت خارجه ایران درگذشت ایرلو را شهادت توصیف کرده است.
📌 | مهمترین محورهای شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان - ۲۹ آذر 1⃣ اعتبارزدایی از گزارش نیویورک تایمز درباره ناتوانی رژیم صهیونیستی در حمله موثر به تاسیسات هسته ای ایران و تلاش برای حفظ گزینه نظامی این رژیم برای اقدام نظامی علیه ایران به مثابه اهرم فشار بر تهران/ بزرگنمایی توان موشکی اسرائیل و القاء اینکه می تواند آغاز کننده جنگ باشد (آمریکا و اوپا پشت سر اسرائیل خواهند بود...) 2⃣ ترویج حجاب ستیزی و القاء شکست سیاست حجاب اجباری، پیرو شکایت گروهی از طلاب قم از برخی بازیگران زن و تلاش برای برانگیختن افکارعمومی علیه طلاب و روحانیت 3⃣ هراس افکنی و تاکید بر ضرورت قرنطینه سراسری پیرو اعلام ورود سویه کرونایی اومیکرون به ایران 4⃣ پیوند زنی سرنوشت اقتصاد ایران به سرنوشت مذاکرات احیای برجام و هراس افکنی در قالب تبعات اقتصادی ناشی از شکست احتمالی این مذاکرات و تلاش برای دامن زدن به التهابات اجتماعی و اقتصادی با عناوینی مانند (گسترش خط فقر، بمب ساعتی، افزایش شکاف میان مردم و نظام، جنبش مطالباتی ، جنبش تهی دستان، شورش گرسنگان و ...) 5⃣ اتهام زدایی و عبارت سازی تبلیغی پیرامون اعدام حیدر قربانی عضو گروه تروریستی دمکرات با عناوینی مانند "قتل حکومتی، اعدام مخفیانه" و تلاش برای اعتراض آفرینی در مناطق کردنشین و هجمه حقوق بشری علیه ج.ا.ا
756.docx
10.5K
📝 | سومین سکته بایدن در آمریکای لاتین
🌀 خبر: سخنگوی شورای نگهبان گفت: پرونده لاریجانی مثل سایر افراد در یک فرآیند قانونی بررسی شده و برای رسیدگی به صلاحیتش مطالب موجود در پرونده که بخشی نیز به بیرون منعکس شده، مورد به مورد در جلسات شورا مطرح و پس از انجام مباحث متعدد و بیان نظرات مخالف و موافق رای‌گیری به صورت مخفی انجام شده است.گزاره‌های خبری: 🔻 علی مطهری در نامه‌ای به دبیر شورای نگهبان نوشت: باور نمی‌کنم که شما متن پاسخ را خوانده و امضا کرده باشید... در این نامه به خانواده آقای لاریجانی و طبعاً به بیت شهید آیت‌الله مطهری که شما افتخار حضور در درس ایشان را داشته‌اید جفای عظیم شده است. 🔹 مجید انصاری: اینکه شورای نگهبان خود را بی نیاز از اقناع افکار عمومی بداند و تصمیمی بگیرد که به سرنوشت ۸۴ میلیون ایرانی ارتباط دارد، نگاهی کاملا نادرست و برخلاف نگاه مدیریتی حضرت امیر(ع) در نهج البلاغه و همچنین برخلاف دیدگاه حضرت امام و رهبری است. ❌ گزاره تحلیلی: 1️⃣ علی لاریجانی این روزها با مظلوم نمایی برای آینده سیاسی خودش فکر کرده می تواند با حمایت اپوزیسیون و رسانه‌های معاند و مدافعان رده صلاحیت شده اش، شرایط را به نفع خود و به ضرر شورای نگهبان رقم بزند. 2️⃣ در اتاق های فکر جریان اصلاح طلب این روزها در حال تولید محتوا و تلاش برای نا کارآمد جلوه دادن دولت و نظام هستند تا بتوانند دوباره به قدرت برگردند. 3️⃣ سهیم بودن علی لاریجانی در وضع موجود باعث شده ساکت ننشیند و با اتهام زنی به شورای نگهبان یک فضای احساسی ایجاد کند تا ذهن افکار عموی را منحرف کند. 4️⃣ ‏با پاسخی که علی ‎لاریجانی به نامه شورای نگهبان داد، هیچ تردیدی نمانده که ردّصلاحیت او کاملا درست بود.چرا که همچنان به سران فتنه، ستون فتنه، حامیان فتنه و باغی بر نظام اسلامی که علیه رأی مردم شورش کردند کمترین اشکالی وارد نکرده است.
امیدواری آمریکا برای ازسرگیری سریع مذاکرات 🔹نماینده ویژه آمریکا در امور ایران: اگر ایران با سرعت فعلی به گسترش فعالیت‌های هسته‌ای ادامه دهد، ما چند هفته فرصت داریم، اما نه بیشتر از آن. مشخص نیست چه زمانی مذاکرات وین ممکن است از سر گرفته شود، اما امیدواریم هرچه سریعتر این اتفاق رخ دهد.
نشست ضد ایرانی مشاور امنیتی بایدن با رئیس تل‌آویو 🔹رئیس رژیم‌صهیونیستی: من نگرانی خود را از حرکت ایران به سمت سلاح‌های اتمی به موازات مذاکرات وین ابراز کردم و بر لزوم توقف دستیابی ایران به چنین تسلیحاتی به هر قیمتی تاکید کردم‌.
حضور سفیر ژاپن در حرم مطهر رضوی 🔹حضور سفیر ژاپن در حرم مطهر رضوی و دیدار با قائم‌ مقام تولیت آستان قدس رضوی @TasnimNews