12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | #کلیپ
🍃❤️هنرنمایی جدید فاطمه عبادی از #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی بهمناسبت روز مادر...
#کانال_کمال_بندگی
@hedye110
#صلاح
💐مصلح بايد دانا به نزاع باشد
(عبدالملك ) گويد: بين حضرت باقر عليه السلام و بعضى فرزندان امام حسن عليه السلام اختلافى پيدا شد، من خدمت امام رفتم و خواستم در اين ميان سخنى بگويم تا شايد اصلاح شود.
امام فرمود: تو چيزى در بين ما مگو، زيرا مثل ما با پسر عمويمان مانند همان مردى است كه در بنى اسرائيل زندگى مى كرد، و او را دو دختر بود يكى از آن دو را به مردى كشاورز و ديگرى را به شخصى كوزه گر شوهر داده بود.
روزى براى ديدن آنها حركت كرد؛ اول پيش آن دخترى كه زن كشاورز بود رفت و از او احوال پرسيد: دختر گفت : پدرجان شوهرم زراعت فراوانى كرده اگر باران بيايد حال ما از تمام بنى اسرائيل بهتر است .
از منزل آن دختر به خانه ديگر دخترش رفت و از احوالش پرسيد، گفت : پدر، شوهرم كوزه زيادى ساخته اگر خداوند مدتى باران نفرستد تا كوزه هاى او خشك شود حال ما از همه نيكوتر است .
آن مرد از خانه دختر خود خارج شد در حالى كه مى گفت : خدايا تو خودت هر چه صلاح مى دانى بكن ، در اين ميان مرا نمى رسد كه به نفع يكى درخواستى بكنم ، هرچه صلاح است آنها را انجام ده .
امام فرمود: شما نيز نمى توانيد بين ما سخنى بگوييد، مبادا در اين ميان بى احترامى به يكى از ما شود، وظيفه شما به واسطه پيامبر صلى الله عليه و آله نسبت به ما احترام نسبت به همه ما است .
💐💐💐💐💐🍃🍃🍃
#کانال_کمال_بندگی
@hedye110
توجه توجه
مهم مهم مهم
مهمترین بخش وصیتنامه شهید حاج قاسم سلیمانی
لطفا به اشتراک بگذارید اجرتان با حضرت زهرا سلام الله علیها
#کانال_کمال_بندگی
@hedye110
انتظارها به پایان رسید😎
بالاخره من هم لیست دادم 👆
#انتخابات
#مجلس
#ائتلاف_من_و_شهین_خانم
😂 @hedye110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگوار از انتخابات کنار کشیده
بزرگترین لطفی که به اون لیستی که توش بود کرده
البته سه چهار نفر دیگه هستند که دوتاشون برجامیونند و اون یکیام سهمیه فلانیا! که تو هر لیستی باشند باید انداخت تو توالت فرنگی و سیفون کشید رو اون لیست
#درست_انتخاب_کنیم
#انتخابات
😅 @hedye110
خواهرم #حجاب خودرارعایت کن...
بارها شنیده ای که چرا!!!
اما من تنها میگویم:
اگر تو که حافظ تن خودهستی..
چنین کنی و مواظب خودت نباشی ...
ازدیگری انتظار نداشته باش
تا #حافظ تو باشد!!!
و بدان که طلایی که حراج است!!
با طلای بدلی هیچ فرقی ندارد!!!!!
پس بدان که این فرق را فقط تو ایجاد میکنی با #حجابت!!!
قدرخود را بدان...
این مردمان که برایشان #زیباتر میشوی حتی یارای دورکردن عذاب پروردگاری را ازخود ندارند!!😢
چه برسد به نجات تو در #قیامت!!!!
#کانال_کمال_بندگی
@hedye110
4_270538606995571405.mp3
1.22M
#دعای_عهد
آغاز روز با دعای عهد👆
التماس دعا
🙏🙏🙏🙏🙏
https://eitaa.com/hebye110
زندگی زیباست
زشتی های آن تقصیرماست
در مسیرش هرچه نازیباست
آن تدبیر ماست....
سلام صبحتون بخیر
💕💕💕💕🍃🍃🍃
#کانال_کمالل_بندگی
@hedye110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️به آمریکا بگویید ما امام زمان (عج) داریم✨
#آیت_الله_مجتهدی_تهرانی🎤
👌بسیار شنیدنی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#کانال_کمالل_بندگی
@hedye110
امام علی علیه السلام :
موفق ترین کارها، کاری است که با رازداری کامل انجام شود.
🌺ما رو به #دوستانتون معرفی کنید:👇
#کمال_بندگی
🌺 @hedye110
💞💞💞🍃🍃
@hedye110
#کتاب_هفت_شهر_عشق
#قسمت_صد_سی_دو
اسيران هنوز در خرابه شام هستند و يزيد سرمست از پيروزى، هر روز سرِ امام حسين(ع) را جلوى خود مى گذارد و به شراب خورى و عيش و نوش مى پردازد.
امروز از كشور روم، نماينده اى براى ديدن يزيد مى آيد. او پيام مهمى را براى يزيد آورده است.
نماينده روم وارد قصر مى شود. يزيد از روى تخت خود برمى خيزد و نماينده كشور روم را به بالاى مجلس دعوت مى كند. او كنار يزيد مى نشيند و يزيد جام شرابى به او تعارف مى كند.
نماينده روم مى بيند كه قصر يزيد، زينت شده است، صداى ساز و آواز مى آيد و رقاصان مى خوانند و مى نوازند. گويى مجلس عروسى است. چه خبر شده كه يزيد اين قدر خوشحال و شاد است؟ ناگهان چشم او به سر بريده اى مى افتد كه روبروى يزيد است:
ــ اين سر كيست كه در مقابل توست؟
ــ تو چه كار به اين كارها دارى؟
ــ اى يزيد! وقتى به روم برگردم، بايد هر آنچه در اين سفر ديده ام را براى پادشاه روم گزارش كنم. من بايد بدانم چه شده كه تو اين قدر خوشحالى؟
ــ اين، سرِ حسين، پسر فاطمه است.
ــ فاطمه كيست؟
ــ دختر پيامبر اسلام.
نماينده روم تعجّب مى كند و با عصبانيت از جاى خود برمى خيزد و مى گويد: "اى يزيد! واى بر تو، واى بر اين دين دارى تو".
يزيد با تعجّب به او نگاه مى كند. فرستاده روم كه مسيحى است، پس او را چه مى شود؟
نماينده كشور روم به سخن خود ادامه مى دهد: "اى يزيد! بين من و حضرت داوود، ده ها واسطه وجود دارد، امّا مسيحيان خاك پاى مرا براى تبرك برمى دارند و مى گويند تو از نسل داوود پيامبر هستى. ولى تو فرزند دختر پيامبر خود را مى كشى و جشن مى گيرى؟ تو چگونه مسلمانى هستى؟! اى يزيد! پيامبر ما، حضرت عيسى(ع) هرگز ازدواج نكرد و فرزندى نيز نداشت و يادگارى از پيامبر ما باقى نمانده است، امّا وقتى حضرت عيسى(ع) مى خواست به مسافرت برود سوار بر درازگوشى مى شد، ما مسيحيان، نعل آن درازگوش را در يك كليسا نصب كرده ايم. مردم هر سال از راه دور و نزديك به آن كليسا مى روند و گرد آن طواف مى كنند و آن نعل را مى بوسند. ما مسيحيان اين گونه به پيامبر خود احترام مى گذاريم و تو فرزند دختر پيامبر خود را مى كشى؟".
يزيد بسيار ناراحت مى شود و با خود فكر مى كند كه اگر اين نماينده به كشور روم بازگردد، آبروى يزيد را خواهد ريخت. پس فرياد مى زند: "اين مسيحى را به قتل برسانيد".
نماينده كشور روم رو به يزيد مى كند و مى گويد: "اى يزيد، من ديشب پيامبر شما را در خواب ديدم كه مرا به بهشت مژده داد و من از اين خواب متحيّر بودم. اكنون تعبير خوابم روشن شد. به درستى كه من به سوى بهشت مى روم، "اشهد أنْ لا اله الا الله و أشهد أنّ محمّداً رسول الله".
همسفرم! نگاه كن!
او به سوى سر امام حسين(ع) مى رود. سر را برمى دارد و به سينه مى چسباند، مى بويد و مى بوسد و اشك مى ريزد. يزيد فرياد مى زند: "هر چه زودتر كارش را تمام كنيد".
مأموران گردن او را مى زنند در حالى كه او هنوز سرِ امام حسين(ع) را در سينه دارد.
🌷🌷🌷🌷🌷🍃🍃🍃🍃🍃
🌹 #کانال_کمال_بندگی
eitaa.com/joinchat/177012741Cffe22f43ef