هدایت شده از فرمانداری پیشـوا
🔺دهه ی فجر آن چنان باید برگزار شود كه نمایشگر شكوه و عظمت حقیقی انقلاب باشد.
امام خامنه ای(دام ظله)
مراسم جشن انقلاب با حضور مسئولین شهرستانی به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر وچهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران
زمان: یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ ساعت ۱۴/۳۰ مدرسه امام علی( علیه السلام) روستای سرگل
روابط عمومی بخشداری مرکزی پیشوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ پاسخ یک زن مسلمان به ادعاهای چند روز پیش پیرس مورگان، مجری یک شبکه تلویزیونی انگلیسی که گفته بود: زنانی که مسلمان میشن، مورد ستم قرار میگیرند!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ فلان فلان شده، عرزشیها چیز خورش کردن، داره مطابق میل آخوندا حرف میزنه!
این فیلم را بزنید تو دهن اونایی که برای اطرافیان بیاطلاعشون از گل و گلاب بودن رژیم پهلوی حرف میزنند. اون روز با این همه مشکلات، تا کنر هم جلوی آمریکاییها خم میشدیم و ...
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
جابر اردستانی،
به نام خداوند بخشنده و مهربان
سلام صبح یکشنبه شما به خیر و نیکی ان شاءالله.
سپاس خدایی را که فضل و کرمش بی انتهاست.
خدایا بر محمد و خاندان پاکش درود فرست.
پروردگارا، مزه ی دل پرداختن به آنچه را که به آن علاقه داری به سبب غنای بی پایانت، و کوشش برای تقرب جستن به حضرتت را به من بچشان. و ارمغانی از ارمغان هایت را نصیب من کن، و تجارتم را سودمند، و بازگشتم را بی خسارت گردان. (فرازی از دعای ۴۷ صحیفه ی سجادیه)
معبودا نیت و عمل هایمان را خالص گردان و عواقب امورمان را ختم به خیر فرما.
ب برکت صلوات بر محمد وآل محمد
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّدص وَعَجِّل فَرَجَهُم.
۱۴۰۲/۱۱/۱۵
جابراردستانی،
🌱راه های ایجاد آرامش :
1- جلوی گریه خود را نگیرید و گهگاهی گریه کنید.
2- دست کم روزی 15 دقیقه را در سکوت بگذرانید و به نیازهای واقعی خود و نیز چیزهایی که دارید فکر کنید.
3- افراد آرام به خود می گویند که برای تغییر گذشته کاری نمیتوان کرد ، آنگاه از فکر ادامه زندگی لذت می برند.
4- وقتی احساس میکنید که سرتان پر از فکرهای جور و واجور است و جای خالی در آن نیست ، با قدم زدن ، آنها را پاک کنید.
5- اگر نتوانید کسی را ببخشید ، افکار خشمگین تان شما را برای همیشه با این افراد مرتبط خواهد کرد. شاد کردن دیگران ، باعث آرامش میشود.
6 - آرامش را از کودکان بیاموزید ، ببینید که چگونه در همان لحظهای که هستند ، زندگی میکنند و لذت می برند.
7- از همان که هستید راضی باشید ، در این صورت احساس آرامش بیشتری میکنید.
8- هر چه اکسیژن بیشتری به شما برسد ، آرامتر خواهید شد ، خوب است در محل کار و زندگی خود گیاهی نگه دارید.
9- مهم نیست که با شما مودبانه برخورد کنند یا نه ، برخورد مودبانهی شما ، باعث ایجاد آرامی و احساس خوبی در شما خواهد شد.
10- سرعت حرکت شما با احساستان رابطهای مستقیم دارد ، آرام راه بروید و حرکات بدن خود را آرامتر کنید ، طولی نمی کشد که آرام خواهید شد. گاهی میتوانید برای رسیدن به آرامش ، دراز بکشید ، عضلات خود را شل کنید و به هیچ چیز فکر نکنید.
11- با حرکات آرام و صحبت کردن شمرده ، احساس آرامش را به جمع منتقل کنید. آیا تا به حال فرد آرامی را دیدید که با صدای بلند صحبت کند؟
12- با شوخ طبعی به آرامش خود کمک کنید.
13- راحتی ، یکی از عناصر مهم آرامش است ، مثل دمای مناسب ، صندلی راحت و لباس و کفش راحت
14_هر چند وقت یک بار ساعتتان را باز کنید و خود را از فشار زمان نجات دهید.
15_ در آوردن کفشها به کاهش فشار عصبی کمک میکند.
16 _لباسهای گشاد و راحت ، باعث ایجاد راحتی و احساس آرامش میشود.
17- هوای دریا ، آب شور و صدای امواج ، همگی باعث آرامش میشوند ، مسافرت به سواحل دریا را فراموش نکنید.
تماشای ماهیها مثل خیره شدن به دریا ، در شما ایجاد آرامش میکند ، زیرا ماهیها آرام شنا میکنند و آرام تنفس میکنند.
18- آهسته غذا خوردن و جویدن ، باعث تجدید قوای فکری و احساس آرامش خواهد شد.
19_احساسات و مشکلات خود را به دیگران بگویید و آرامش بیشتری احساس کنید.
20- یکی از مهمترین مهارتها در آرام بودن ، فکر نکردن به مسایل کوچک است ، دومین مهارت ، کوچک شمردن تمام مسایل است.
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطرناکترین موشک ساخته شده ایران که یک کشور را نابود می کند!
#امام_زمان_سرباز_میخواد #امام_زمان
@basiratemahdaviat
جابر اردستانی،
*تئوری سلسله مراتب نیازهای مازلو*
🖊️دکتر علی محمد مصدق راد
*نشر:* گاهنامه مدیر
°°°°°°°°°°°°°°°°°°
■تئوری هرم سلسه مراتب نیازها به عنوان یک نظریه انگیزشی در روانشناسی، توسط ابراهام مازلو Abraham Maslow روانشناس آمريکايي در سال ۱۹۴۳ میلادی بیان شد. مازلو اعتقاد داشت که نيازهاي انسان شامل پنج دسته نيازهاي زیستی یا فيزيولوژيکي Pgysiological (نياز به خوراک، پوشاک، مسکن، خواب و تولید مثل)؛ نيازهاي ايمني Safety (مثل نیاز به تأمين مالي، امنیت شغلی، ثبات، نظم، سلامتی، ايمني و محافظت در برابر حوادث)؛ نيازهاي عشق و تعلق Love & Belonging (مثل نياز به دوستی، روابط عاطفی و اجتماعی، تعامل با ديگران و عضویت در گروههای اجتماعی)؛ نيازهاي احترام Esteem (مثل نياز به قدر، منزلت، عزت و احترام)؛ و نيازهاي خودشکوفايي Self-actualization (مثل نياز به موفقيت، تعالی و ارتقاي شغلي) هستند.
□ابتداییترین نیازها در پایینترین سطح هرم و پیچیدهترین نیازها در رأس هرم قرار دارند. نیاز فیزیولوژیک اساسیترین نیاز برای بقاء است و اولین چیزی است که رفتار فرد را تحریک میکند. اگر نیازهای فیزیولوژیکی ارضا نشود، بدن انسان نمیتواند عملکرد مطلوبی داشته باشد. هنگامی که این سطح نیاز برآورده شد، سطح بعدی نیاز به فرد انگیزه خواهد داد.
●ترتیب نیازها ممکن است بر اساس شرایط خارجی یا تفاوتهای فردی متفاوت باشد؛ برای برخی افراد، نیاز به احترام مهمتر از نیاز به عشق است.
○این پنج سطح نیاز به دو دسته کلی نیازهای کمبود و نیازهای رشد تقسیم میشوند. چهار سطح اول نیازها در حقیقت، نيازهاي كمبود Deficiency needs هستند كه در اثر محروميت بوجود ميآيند. در مقابل، نیاز سطح پنجم (خودشکوفایی) ناشی از تمایل به رشد و تعالی فرد Growth needs است. برآوردهسازی نیازهای سطوح بالاتر به خاطر موانع فردی و محیطی به مراتب دشوارتر است.
----------
■نیازهای زیستی سطح اول که برای ادامه بقاء حیاتی هستند، بیشترین تأثیر را بر رفتار فرد دارند و تا زمانیکه به اندازه کافی تأمین نشوند، بقیه نیازها انگیزش کمتری در او ایجاد خواهد کرد. دو سطح نیازهای فیزیولوژیکی و امنیت هم نیازهای اساسی انسان را تشکیل میدهند. رفتار افراد معمولاً توسط چند نیاز به طور همزمان برانگیخته میشود.
□تئوری هرم سلسه مراتب نیازهای مازلو در سازمان و مدیریت به ویژه در مدیریت کارکنان، انگیزش و رهبری کاربرد دارد. سه نسل مختلف کارکنان در سازمان کار می کنند. نسل اول یا نسل X (متولدین قبل سال ۱۳۵۵)، نسل دوم یا نسل Y (متولدین بین سالهای ۱۳۵۵ و ۱۳۷۰) و نسل سوم یا نسل Z (متولدین بعد سال ۱۳۷۰). این سه گروه کارکنان ویژگیها، نیازها و انتظارات متفاوتی دارند. مدیران باید نسبت به این تفاوتهای کارکنان آگاه باشند تا بهتر بتوانند آنها را هدایت و رهبری کنند تا به اهداف سازمانی دست یابند.
●بنابراین، مدیران برای پاسخگویی صحیح به نیازهای متفاوت کارکنان باید از انگیزانندههای متعددی مثل حقوق و دستمزد، مزایای شغلی، امنیت و ثبات شغلی، ارتقای شغلی، شرایط مناسب کاری، تأمین منابع مورد نیاز کار، ماهیت و جالب بودن کار، حمایت و پشتیبانی مدیریت، روابط کاری مطلوب، مشارکت در تصمیم گیریهای سازمان و انضباط کاری به درستی استفاده کنند.
○به عنوان مثال، اگر قرار باشد این ماه دو میلیون تومان به کارکنان پاداش داده شود، این مبلغ را در قالب چند انگیزاننده متفاوت مثل کارت هدیه، بلیط سینما و تئاتر، بلیط شهر بازی، عضویت باشگاه ورزشی، کارت خرید کتاب، کارت خرید از رستوران و ... به آنها داد. کارکنان میتوانند متناسب با نیاز خود، یکی از آنها را انتخاب کنند. اثربخشی این روش بسیار بیشتر از پرداخت دو میلیون تومان به حساب بانکی کارکنان است.
■مدیران، برای افزایش بهرهوری و دستیابی به مزیت برتری ابتدا باید نیازهای کمبود کارکنان (نیازهای زیستی، ایمنی، اجتماعی و احترام) را تأمین کنند تا کارکنان به سطح نیازهای خودشکوفایی برسند و برای موفقیت سازمان تمام تلاش خود را بکنند. بنابراین، حقوق و دستمزد کافی، مزایای شغلی مثل بیمه سلامت، امنیت شغلی، شرایط مناسب کاری، فراهمی منابع، روابط مطلوب کاری، کدها و استانداردهای اخلاقی و ارتقای شغلی حق کارکنان است و باید تأمین شوند.
□سپس، مدیران باید با توسعه و اغتنای شغل، تقویت خلاقیت و نوآوری و بکارگیری برنامههای جانشین پروری، زمینه رشد و توسعه کارکنان را در سازمان فراهم کنند. وظیفه مدیر استاندارد و بهینهسازی مشاغل سازمانی؛ استخدام کارکنان متخصص و متعهد؛ تعیین و تبیین اهداف سازمانی، ایجاد محیط کاری آرام، شاد و جذاب؛ تأمین منابع مورد نیاز؛ آموزش، هدایت و رهبری کارکنان و وظیفه کارکنان اجرای برنامهها و اقدمات تعیین شده برای دستیابی به اهداف سازمانی است. به همین دلیل، حدود ۹۰ درصد مشکلات سازمان به خاطر سوء مدیریت است.
●مدیران برای استفاده درست از تئوری هرم سلسه مراتب نیازهای مازلو باید:
۱. آگاه باشند که افراد دارای نیازهای متفاوتی هستند و به تفاوت نیازهای آنها به هنگام پاداش و جبران خدمت توجه کنند.
۲. ابتدا نیازهای سطوح پایین کارکنان را تأمین کنند تا آنها سریع به سطح خودشکوفایی برسند.
۳. کارکنان میل ذاتی به خودشکوفایی دارند. مدیران باید کمک کنند تا آنها هر چه زودتر به سطح خودشکوفایی برسند. کارکنان باید در زمینه خودشکوفایی آموزش و منابع لازم را دریافت کنند.
۴. برای انتخاب مدیران سازمان نیز به سطح نیازهای آنها توجه کنند. مدیرانی انتخاب کنند که به سطوح بالای هرم سلسله مراتب نیازها به ویژه به سطح خودشکوفایی رسیدند. احتمال تخلف و تقلب در مدیرانی که در سطوح پایین نیازها قرار دارند، زیاد است.
○مطالعه کتاب «انگیزه و شخصیت» نوشته آبراهام مازلو را به اساتید، دانشجویان، مدیران و کارکنان پیشنهاد میکنم.
---------