#گزارش_تصویری
🌹 بحمدلله رب العالمین به همت مجموعه قرآني بیت الهدی مولی الموحدین ع کلاس های آموزشی قرآن کریم با محوریت حفظ و مفاهیمـ قرآن کریمـ به صورت حضوری و مجازی برگزار میگردد و به همت شما خوبان مجموع افراد شرکت کننده در دوره بهمراه ۴ استاد حافظ قرآن کریم از برادران و خواهران به تعداد حدودی ۲۰۰ نفر میرسد
✅ امیدواریم بتوانیم با یک کار با کیفیت قرآن پژوهان را دلبسته به قرآن نگهداریم
✅ ما را قرآن دوستان معرفی بفرمایید
🌹❤️ مسیر برای شرکت در این خیر قرآنی به هرشکل که شما تمایل داشته باشید، وجود دارد
به ای دی
@chamran121
مراجعه نمایید
التماس دعا
💠 حفظ، مفاهیمـ و مسابقات قرآن کریمـ
🏴 @HefzeQuran
🔰#تدبر
🔻#قسمت_سوم
🔻 سوره #بلد
🔻جوان ، بزرگسال
ب. آیات یازدهم تا هفدهم:
انسان را توبیخ می کند که چرا بر گردنه انفاق و دست گیری افتادگان گام ننهاد و از کسانی نشد که ایمان آوردند و یکدیگر را به صبر بر سختی و ناتوانی و مرحمت نسبت به ناتوانان سفارش کردند.
ج. آیات هجدهم تا بیستم:
این آیات انسانهای مذکور در آیات پیشین (آنان که بر گردنه قدم گذاشتند و از مؤمنان شدند و یکدیگر را به صبر و مرحمت سفارش کردند) را خجسته معرفی می کند و در نقطه مقابل، از کافران شوم و تیره بخت و عذاب دردناک ایشان سخن می گوید.
✅ چنانکه مشخص است، فراز اول و سوم، نسبت به فراز دوم، تبعی است: فراز اول مقدمه و فراز سوم انذار و تبشیر ناظر به فراز دوم است که در فراز دوم بیان میفرمایند:
«دعوت هشدارآمیز انسان به گام نهادن بر گردنه انفاق و ایمان: انسان باید بداند که افتاده ای بیش نبود و خدا بلندش کرد. او باید بر گردنه انفاق و دست گیری از افتادگان گام بگذارد و در جرگه مؤمنانی درآید که یکدیگر را به صبر و مرحمت سفارش می کنند».
● فضای سخن و جهت هدایتی سوره بلد
⚠️ فضای سخن:
در این سوره سخن از انسانهایی است که مال و ثروت خویش را بیهوده صرف می کنند و نسبت به بردگان و گرسنگان و خاک نشینان بی توجهاند.
⚠️ جهت هدایتی:
مطالعه سیاق اول و دوم در کنار هم مخاطب را به تقابل دو مفهوم رهنمون میسازد: تقابل ⬅️ صرف بیهوده مال و ثروت و افتخار به آن؛ و با ⬅️ صرف مال و ثروت در مسیر انفاق و دست گیری از افتادگان.
توجه به همین تقابل، جهت هدایتی سوره را مشخص می سازد که عبارت است از : «دعوت هشدارآمیز انسان به صرف مال برای عبور از گردنه انفاق و رسیدن به سعادت جاودان آخرت: انسانِ غافل از خدا و قیامت، مال خویش را هدر می دهد و به آن افتخار میکند. مال دنیا سرمایه او برای عبور از گردنه انفاق و رسیدن به سعادت جاویدان آخرت است».
[یقول اهلکت مالا لبدا⏪] این جمله، افتخار کاذب و خودستایی بر اتلاف مال در موارد غیر صلاح است. جاهلان به اتلاف مال افتخار می کنند و آن را منقبتی برای خویش می شمرند، زیرا این امر را نشانه فزونی مال از حد نیاز میدانند. در برخی از اشعار جاهلی آمده است: «وإذا سکرت فإنّنی مستهلک / مالی وعرضی وافر لم یکلم / وإذا صحوت فما أ قصّر عن ندى / وکما علمت شمائلی و تکرّمی»
● جهت هدایتی سیاق یک
دعوت هشدار آمیز انسان، به گام نهادن به گردنۀ ایمان و انفاق و رسیدن به شهر ایمان است.
توضیح اینکه:
انسان باید بداند که افتادهای بیش نبود و خدا بلندش کرد و باید از افتادگان دستگیری کند و در جرقۀ مؤمنانی در آید که یکدیگر را به صبر و مرحمت دعوت میکنند.
💠 کانال حفظ مفاهیم و مسابقات قرآن کریم
🚩 https://eitaa.com/hefzeQuran
🔰 #تفسیر سوره #بلد
🔻 در دو بخش :
✅ جوان و بزرگسال( تصویری و صوتی در ۴قسمت )
✅ کودک و نوجوان(تصویری و شعر)
💠 حفظ ، مفاهیمـ و مسابقات قرآن کریمـ
@HefzeQuran
70.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #تفسیر سوره #بلد
🔹 #تصویری #کامل
🔻 استاد قرائتی
✅ جوان و بزرگسال
💠 حفظ ومفاهیمـ قرآن کریمـ
@HefzeQuran
🔰 #تفسیر سوره #بلد
🎙 #صوتی در ۴ قسمت 💡
🔻 استاد قرائتی
✅ جوان و بزرگسال
💠 حفظ ومفاهیمـ قرآن کریمـ
@HefzeQuran