🔮#مصاحبه با حافظ کل قرآن کریم سر کار خانم فرشته سهرابی
🌼۱. لطفا خودتان را معرفی بفرمایید.
🍀ای خدای بی نهایت جز تو کیست
چون تویی بی حد وغایت جز تو کیست
بنده فرشته سهرابی ۳۱ ساله، زاده ی استان همدان و بزرگ شده شهر زیبای لالجین هستم دارای تحصیلات کارشناسی حوزه علمیه.
🌼۲- حفظ قرآن را از چند سالگی و در کجا و چطور شروع کردید؟
☘حفظ قرآن رو به لطف و عنایت خداوند عزیز خرداد ماه سال۹۲در سن ۲۲ سالگی در جامعه القرآن شهر لالجین شروع کرده و در همان جا به اتمام رساندم. در سال ۹۹ جهت تثبیت در #موسسه_همیار ثبت نام کردم.
🌼۳- انگیزه اصلی شما برای پرداختن به حفظ قرآن چه بود؟
☘از دوره ی نوجوانی علاقه زیادی به حفظ قرآن داشتم البته درسنین کودکی در کلاسهای حفظ جزء۳۰ شرکت میکردم اما وارد دوره جوانی که شدم علاقه قلبی زیادی نسبت به این امر پیدا کردم و تحت عنایت خداوند و طبق امر رهبر عزیزمان که سفارش فرمودن به حفظ قرآن و هم اینکه فرمودن حفظ مقدمه تدبر در قرآن میباشد بنده به تبعیت از امر ایشان و علاقه قلبی و لطف خداوند در کلاسهای حفظ شرکت کردم تا از بهره گرفتن از انوار آیات قرآن مسیر زندگیم را هم درست ادامه بدهم.
🌼۴- غیر از فعالیت های قرآنی در چه زمینه فعالیت میکنید، و به چه کارهایی مشغول هستید؟
☘بنده همزمان با حفظ قرآن، حوزه علمیه هم میرفتم و درس میخوندم و البته خانه داری و نیز تربیت فرزند کار و مشغولیت همیشگی بنده هست. در صورت داشتن وقت اضافه در کلاس های مفاهیم شرکت کرده و گاهی نیز به مطالعه کتاب مشغولم.
ادامه در صفحه ۲ ›››
صفحه ۲ ›››
🌼۵- شماچه تجربه اثرگذاری در روند حفظ قرآن دارید که برای دیگران مفید باشد؟ روش حفظ خود را به صورت کلی بیان نمایید.
☘بنده از ابتدای حفظم سعی کردم معنای لغات و معنی کلمات رو هم بخونم تا فهم اجمالی از آیات داشته باشم که کمک زیادی در بهتر شدن روند حفظم میکرد و سعی میکردم همراه با دوستان، حفظ جدید و ده درس رو یا بصورت حضوری و یا بصورت تلفنی بهم تحویل بدیم و مباحثه کنیم که باعث ماندگاری بهتر حفظ میشد در ابتدای حفظم که وقتم آزادتر بود و فرصت بیشتری داشتم سعی میکردم حتما صوت هم گوش بدم و البته با قرآن بسته اجزاء رو مرور میکردم که تأثیر بسزایی در ماندگاری اجزاء اولیه داشت.
🌼۶- کسی که میخواهد حافظ قرآن شود باید چه شرایطی داشته باشد؟
☘بنظرم نباید به این امر بصورت یک کار خسته کننده و طاقت فرسا نگاه کنیم
شرایط خاصی نمیخواهد شرط بسیار مهم و اصلی آن داشتن علاقه و انگیزه کافی برای آشنایی با قرآن میباشد و اینکه بدانیم سعادت زندگی ما در دنیا و آخرت، با دانستن و عمل کردن به مفاهیم و آیات قرآن میباشد و چه لذت و شیرینی بالاتر از این امر که حافظ کلمات نورانی قرآن باشیم که انشاءالله حفظ مقدمه عمل و کردار نیک باشد.
🌼۷- فکر میکنید انس با قرآن چه برکاتی در زندگی شما داشته است؟
☘کل آرامش و مؤفقیت بنده در زندگی چه امور درسی و چه در زندگی با همسرم و ارتباط با خانواده و دیگران از برکات قرآن بوده است و چقدر لذت بخش است وقتی سعی میکنی در پناه آیات قرآن از گناه دوری کنی و بخاطر اینکه حافظ هستی بعضی کارها رو انجام ندهی بنظرم قرآن به آدم عزت و آبرو میبخشد و خیلی برکات و نورانیت دارد که بنده یقین دارم همه و همه از انوار قرآن است. بنده همیشه خداوند را شاکرم که این توفیق رو نصیب این حقیر کرده است.
🌼۸- وقتی قرآن میخوانید چه احساسی دارید؟
☘احساس خیلی شیرین و خوب؛ در مقابل بعضی آیات خودم را مخاطب آیه قرار میدهم؛ گاهی وظیفه ام رو از قرآن پیدا میکنم ..
گاهی وقتها خیلی جالب هست که یک آیه از قرآن، دقیقا جواب سوالی رو که ذهنم رو چند وقت مشغول کرده میدهد، ناگفته نماند نسبت به آیات انذار آدم منقلب میشود و با آیات بشارت امیدوار...
🌼۹- در اوقات فراغت معمولا چه فعّالیّتی انجام میدهید؟
☘به دیدار خانواده و دوستان میروم با دخترم مشغول بازی و یا کاردستی و ... میشوم به امور منزل رسیدگی میکنم و کتاب نیز مطالعه میکنم و...
🌼۱۰- شما که حافظ قرآن هستید تا به حال در جمعی هول شدهاید که آیهای یادتان برود؟ چه کردید؟
☘گاهی وقتا که ذهنم قفل میشود و آیه بکل فراموشم میشود. اما گاهی با گفتن کلمات ابتدایی که استاد میفرمایند ادامه آیه یادم می آید و گاهی کمی تمرکز میکنم و در ذهن خودم تصویر صفحه و آیه رو یاد آوری میکنم و دوباره از نو آیه رو میخونم البته به میزان تسلطم هم بستگی دارد اجزائی رو که بهتر حفظ کردم بهتر میخونم و اجزاء ضعیف سخت تر یادم میآید. البته توجه داشتن به حافظه تصویری بنظرم در این زمینه خیلی کمک کننده میباشد.
🌼۱۱- آخرین آیات قرآن را کجا حفظ کردید؟
☘آیات انتهایی نیز همان در کلاس حفظ و جامعه القرآن حفظ کردیم که لذتی بی نهایت شیرین داشت انگار همه زحمات انسان به بار نشسته و حالا لحظه قشنگ اتمام کار حفظ را به همراه داشت و البته به لطف خدا تمرین و دوره همیشگی قرآن ادامه خواهد داشت.
🌼۱۲- بنظرتان از چه روشهايي ميتوان براي ايجاد انگيزه و تشويق دیگران به حفظ قرآن كريم استفاده كرد؟
☘از خاطرات و تأثیر و برکاتی که قرآن در زندگی خودمان داشته است بگوییم، افراد موفق در این زمینه رو بهشان معرفی کنیم، از احادیث انگیزشی معصومین در زمینه حفظ قرآن رو بکار بگیریم، از اعجاز قرآن و کاربرد آن در زندگی امروزی بگیم از مفاهیم و عجایب قرآن براشون بگیم، از احساس خودمون نسبت به حفظ قرآن بگیم، و از تجربیات کاربردی خود و دوستان حافظ برای جلب توجه و دادن انگیزه بکار ببریم و...
🌼۱۳- از بین امتیازهای مادی قرآن کریم، کدام برای شما مهم بود و ایجاد انگیزه میکرد؟
☘بنده بشخصه به این امور توجه خاصی نداشتم و بیشتر متوجه خود حفظ بودم.
🌼۱۴- از کدام یک از حافظان قرآن کریم بیش از سایرین الگو گرفتید؟
☘استاد قرآن و مدیر جامعه القرآن خانم ظرافتی که بسیار بزرگوار هستند و استاد حفظ خانم حسین زاده عزیزم که همیشه برای بنده الگویی بی بدیلی هستند و استاد گوهری بزرگوار که انشاءالله هر سه عزیز در پناه قرآن باشند.
🌼۱۵- بهترین خاطرهای که از زمان حفظ دارید رو بیان کنید.
☘کل کلاس حفظ برای ما همراه با خاطرات خوب بود و کلاس حفظ رو دو چندان شیرین میکرد
سفر زیارتی کربلا همزمان با جزء۱۲ و تولد دخترم از بهترین خاطراتم هستند.
اردوهای تفریحی و جشن های کلاسی نیز شیرین بودند و خاطره انگیز.
ادامه در صفحه ۳ ›››
صفحه ۳ ›››
🌼۱۶- اساتید و مربیان شما در حفظ قرآن چه کسانی بودند؟
☘در جامعه القرآن عزیزان خانم ظرافتی و خانم صابری و در موسسه همیار استاد گلم استاد حسین زاده عزیزم.
🌼۱۷-بعنوان حافظ قرآن از مسئولین مربوطه چه مطالبههایی دارید؟
☘در گزینش مربیان حفظ دقت و چارچوب بهتر و دقیق تری بکار بگیرند و از مؤسسه های قرآنی کوچک حمایت کنند چون اکثرا به علت کمبود بودجه و یا نداشتن مکان مناسب، تعطیل میشوند
امکان دسترسی به کلاس و مربی حفظ رو درهمه شهرها و روستاهای کشور فراهم کنند.
مسابقات بیشتری در طول سال برگزار کنند.
بحمدلله از نظر هزینه مؤسسه همیار مناسب است اما در بعضی مؤسسات قرآنی برخی افراد به علت شهریه نامناسب کلاس حفظ را در نیمه راه رها میکنند خیلی خوب میشود که ارگانهای مختلف در این زمینه بودجه و هزینه کافی برای اداره کلاس ها در اختیار مؤسسات معتبر قرآنی قرار دهند.
تبلیغات مناسبی در زمینه قرآن و حفظ قرآن در صدا وسیما صورت بگیرد و تنها مختص به شبکه قرآن نباشد.
تبلیغات متناسب با نسل امروزی و باب میل باشد.
🌼سخن پایانی
☘در آخر از همه عزیزانم پدر و مادر عزیزتر از جانم و همسر مهربانم که دلسوزانه در این امر کمکم کردن و همیشه بهم روحیه دادن تشکر میکنم
از استاد حسین زاده عزیزم که شیوههای صحیح حفظ قرآن و در دادن انگیزه واقعا بهترین رفیق و معلم قرآن هستن تشکر میکنم.
اول و آخر همه سخن تویی خداوند مهربانم ازت ممنونم که مرا در این مسیر قرار دادی و توفیق حفظ کلمات نورانیت را عطا فرمودی
کمکم کن که بتوانم حافظ عامل باشم
از زحمات اساتید بزرگوار در مؤسسه همیار که بستر حفظ قرآن را به بهترین شکل در اختیار ما گذاشتهاند کمال تشکر را دارم.
انشاءالله همه عزیزان در پناه قرآن باشند.
پایان.
ایتاجان خیلی عالی
واقعا دست مریزاد و خداقوت
تغییراتت فوق العاده است
مخصوصا دسترسی راحت به روشندلان عزیز
حتما از مایکت به روز کنید
روش های نوظهور.mp3
8.58M
سلام بر اهل قرآن
🖇 گروه همیار حفظ قرآن کریم:
http://eitaa.com/joinchat/3822977046Cde185d9b3a
📢 کانال تخصصی همیار حفظ قرآن کریم:
https://eitaa.com/hefzqurannajafi
📢 کانال همیار تعالی :
http://eitaa.com/hamyartaali
📢 کانال همیار مباحثه:
https://eitaa.com/hamyaremobahese
.
دوشنبه های قرآنی _ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱.mp3
10.98M
✨پخش زنده دوشنبه های قرآنی✨
با حضور استاد حسین زهدی علیپور
۲۲ اسفند ۱۴۰۱
🔮#مصاحبه با استاد گرانقدر جناب آقای سید عدنان موسوی رابطی حافظ کل قرآن کریم
📱۱-لطفا خودتان را معرفی بفرمایید.
🖇سید عدنان موسوی رابطی هستم متولد۱۳۵۴، شهر آبادان استان خوزستان، اکنون در رشته زبان و ادبیات عرب در مقطع دکترا مشغول تحصیل هستم.حوزه فعالیت ما ضمن پژوهش در فعالیت های مختلف قرآنی، پژوهش در خصوص تجوید، تفسیر، صوت لحن، وقف ابتدا و علوم قرآنی و حوزه های مختلف علوم قرآنی که در بعضی هاشون الحمد الله تدریس هم داریم.
📱۲- شما برای تثبیت و نگهداری محفوظاتتان چقدر وقت میگذارید؟
🖇برای نگه داری حفظ، حافظی که حفظ هست باید حداقل روزانه ۲ جزء رو مرور داشته باشه و این مرور برای کسانی که تازه دارن حفظ میکنن باید همراه با دیدن و حتی شنیدن هم باشه تا تثبیت بشه حالا بعدش دیگه یه مرور به صورت حدر، در حد یک ربع قابل خوندن هست.
📱۳- از موفقیتها و برنامه های قرآنیتان بگویید!
🖇همینکه آدم با قرآن رفاقت کنه خودش یه موفقیت هست، اینکه انسان قرآن رو بتونه باز کنه نگاهش کنه خودش یک موفقیت هست، اینکه انسان بتونه تلاوت قرآن گوش کنه، اینکه انسان بتونه یک آیه رو حفظ کنه، اینکه انسان بتونه یک آیه از قرآن رو بفهمه خودش یک موفقیت هست و برای ما افتخار هست که درکنار قرآن هستیم.
این آثار و برکات قرآن هست که در زندگی انسان میتونه، اون رو با خدا آشنا کنه الحمد الله.
📱۴- لطفا در مورد رشته قرآن و ضرورت یادگیری و آموزش آن توضیح دهید.
🖇هر انسانی در وهله اول، به عنوان مسلمان باید با قرآن آشنا بشه و در مرحله دوم تلاوتش رو یاد بگیره، عظمت قرآن رو بدونه و مفاهیمش رو بفهمه و از اون پیروی کنه.
ادامه در صفحه ۲›››
صفحه ۲
📱۵- در این مدتی که مشغول فعالیت های قرآنی بودید ، آیا دیداری با مقام معظم رهبری داشتید ؟ اگر نکته ی خاصی به شما فرمودند لطفاً بیان کنید !
🖇بله الحمد الله ما چند بار در ماه رمضان خدمت مقام معظم رهبری با جمع قاریان و حافظان خدمتشون رسیدیم و فکر میکنم که امسال هم به ما گفتن که در ابتدای ماه رمضان خدمت ایشون برسیم و البته به صورت شخصی نه، من این توفیق رو نداشتم. هرچند که خیلی به ایشون نزدیک بودم یعنی جزء صف های نزدیک اولی بودیم حتی وقت افطار، فاصله ی ما با ایشون ۲ یا ۳ نفر بود که ایشون افطاری میل میکردن و بقیه سوال میپرسیدن و صحبت میکردن و ایشون هم ابزار محبت میکردن، ولی اینکه شخصا توفیق داشته باشم که دست ایشون رو ببوسم در عالم شهود چنین اتفاقی برای ما نیوفتاده.
📱۶- از چند سالگی شروع به حفظ قرآن کریم کردید؟
🖇حفظ هم در اویل دهه ۷۰ آشنا شدیم یک تلاوت مارو جذب کرد به قرآن ولی به هر حال همین جو مذهبی خانواده هم خیلی موثر هست پدربنده روحانی بود و اهل نماز و تهجد و عبادت های شبانه تا طلوع آفتاب و گریه های صبح واینها که خدا رحمتشون کنه، همین در روحیه ما اثر داشت و مارو به قرآن جذب کرد.
📱۷- چه عاملی باعث جذب شما به قرآن شد؟
🖇در ۵ سالگی ما یک حسینیه بزرگی در آبادان داشتیم و اون موقع ها تلاوت های بدوی رو میزاشتن از اونجا علاقه مند شدیم و وقتی جنگ شد و ما اوایل ابتدایی رو قم اومدیم، ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان قرآن رو سر صف میخوندیم، بعدش اومدیم مسابقات شهرستانی واستانی و کشوری و مجالس مختلف و جاهای مختلف و کم کم وارد کار قرآنی شدیم.
📱۸- جناب استاد آغاز فعالیتهای قرآنی شما به چه زمانی باز میگردد؟
🖇فعالیت ما میشه گفت که از سال ۶۹ با تدریس روخوانی آغاز شد و آرام آرم دیگه این فعالیت ها به شکل های مختلف ادامه پیدا کرد و الحمد الله که الان سال هاست در خدمت قرآن هستیم.
📱۹- آیا در مسابقات قرآن هم شرکت میکردید؟
🖇بله در مسابقات مختلف شرکت کردیم ،در مسابقات سال ۶۷ فکر میکنم در قم در بین زیر ۱۶ سال نفر دوم شدم این اولین باری بود که در مسابقات شرکت کردم و بعد که استان خوزستان اومدیم چندین بار در مسابقات استانی اول و دوم و.. در مسابقات بنادر فکر میکنم نفر دوم کشوری شدیم و دیگه کم کم ازمسابقات کنار کشیدیم و دیگه به تدریس و تعلیم پرداختیم
📱۱۰- اگر زمانی از کثرت فعالیت خسته شدید، چگونه به خودتان انگیزه می دهید؟
🖇ما بعضی اوقات از فعالیت ها خسته میشم حالا به دلایل مختلف ولی به خودمون این اجازه رو نمیدیم که بخوایم از قرآن جدا شیم، چون واقعا چنان آمیخته شده تو زندگی ما، که نمیتونیم ازش جدا شیم یعنی مارو در بر گرفته که اولا جرأتش رو نداریم که جدا بشیم که انگیزه پیدا کنیم برگردیم، اصلا نمیشود و عرض کنم ما خدمت گزار قرآنیم نوکر قرآنیم ما همه آنچه رو که داریم از قرآن داریم وظیفمون هم هست که هر آنچه داریم در خدمت قرآن عزیز داشته باشیم.
📱۱۱- بهترین خاطره ای که از زمان مدرسی و فعالیت قرانی تان دارید رو بیان کنید!
🖇البته خاطراتم زیاده ولی خاطره ام برمیگرده به سال ۷۲ یا ۷۳, هنوز خیلی در مدرسی وارد نبودم و به جای یکی از دوستان که یه بار رفتم تدریس کنم، یک نوجوانی بلند شد و جلوی جمعیت و بقیه دوستانش در کلاس، توهین کرد، به من گفت شما بلد نیستید تدریس کنید و معلم ما خیلی بهتر از شما بود، شما قرآن درس دادن بلد نیستید ما نمیفهمیم شما چی میگید. خاطرم هست که من اون لحظه خندم گرفت و با محبت باهاش برخورد کردم اسمش مهدی بود، باهاش دوست شدم و الان فکر میکنم که پسراش باید راهنمایی دبیرستان باشن بزرگ شدن، ولی اون موقع با من حسابی دوست شد و تا موقعی که مهندس شد و مشغول شد در شرکت نفت آبادان، هروقت من رو میدید من رو در آغوش میکشید و به من محبت میکرد و دوست داشت هم ایشون هم خانوادش خیلی منو دوست داشتن، به خاطر اینکه یه ذره محبت کردیم. و گاهی اوقات سعه صدر و محبت کردن چه تحولی ایجاد میکنه، و واقعا خاطره قشنگی ست که آقا مهدی الان به هرحال زندگی خوبی داره الحمد الله زندگیش داره میچرخه
📱۱۲- غیر از فعالیت های قرآنی در چه زمینه ای فعالیت میکنید، و به چه کارهایی مشغول هستید؟
🖇فعالیت های غیر قرآنی، چون ما هر آنچه داریم در رابطه با قرآن هست به هرحال مطالعه زیاد میکنیم و سر کارمون میریم که مدیر یک مدرسه ایم و آنچه رو داریم مطالعه است یعنی اکثر اوقات به مطالعه میگذره و فعالیت دیگری به ذهنم نمیرسه یعنی چیزی نیست جزء این ها.
ادامه در صفحه ۳
صفحه ۳
📱۱۳- چگونه با قاریان مصری و تلاوتهای آنها آشنا شدید؟
🖇فکر میکنم از ۵ سالگی با قراء مصری آشنا شدیم ، در ابتدایی با تلاوت بدوی عبد الباسط آشنا شدیم، یکی از دوستان قاری ما در دوره ابتدایی و راهنمایی که افغانی هم بود، مارو با منشاوی آشنا کرد،و بهم اون زمان میگفت صدای تو خیلی شبیه منشاوی هست، حالا ایشون خیلی قشنگ تر از من میخوند ولی به من میگفت شبیه منشاویه صدات. تا اینکه تقریبا اواخر دبیرستان که ما اومدیم سمت آبادان، با یکی از قاریان اراک آشنا شدیم که به مناسبتی اومده بودن در خرم شهر، ایشون ما رو با شحات انور و مصطفی اسماعیل آشنا کردن و دیگه ما سال ها با مصطفی و شحات و بعد با بقیه قراء آشنا شدیم و به هر حال اون موقع نوار خانه ی مفصلی رو برای مسجد تهیه کردیم از طریق مسجد با قاری های دیگه آشنا شدیم الحمد الله.
📱۱۴- تلاوت کدام یک از قراء مصری یا ایرانی را بیشتر میپسندید؟
🖇من توی ترتیل ها ترتیل استاد پرهیز کار رو دوس دارم، خیلی باهاش خاطره دارم و توی قراء مصری من همیشه به شاگردانم میگم اینها مثل گل هستن هر گلی یک شکلی داره که نمیشه گفت این گل زیبا تر از این گله و هر گلی یک بویی یک رنگی یک شکلی داره که به هرحال برای خودش قشنگ و جذابه و نمیتونیم بگیم که این قشنگ تر از اونه، بعضی از قراء مصری بعضی چیز هارو خیلی خوب اجراء کردند به همین خاطر ممکنه که ما بعضی جا، بعضی چیزها رو خیلی بپسندیم، مثلا حجاز فلان استاد خیلی خوبه و مثلا نهاوند فلان استاد رو بپسندیم ولی در کل میشه گفت که قرائت های محمد عمران رو بیشتر میپسندم و دوس دارم گوش بدم و البته استاد منشاوی که دیگه جای حرف زدن نداره واقعا تلاوت های ایشون آدم رو از خود بی خود میکنه.
📱۱۵- چند توصیه به قاریان و حافظان کشورمان بفرمایید؟
🖇البته ما خودمون نیاز به توصیه داریم ولی به نظرم میرسه که با قرآن رفاقت کنن رفیق بشن دوست بشن ، چون قرآن اینطوره که با انسان رفیق میشه دوست میشه و در عالم خواب و بیداری با انسان هست.
یکی از شاگردانمون که حافظ کل هست، یک ذره اشکالاتی رو براش مطرح کردم که از من قبول نمی کرد، در عالم رویا دید که در یک مکانی هست که ایشون رو راه نمیدن، ظاهراً قرآن جلوی ایشون رو گرفته بود، و بهشون گفته بود که شما جزء اینها نیستی، ما بودیم و قراء و حفاظ و اساتید بزرگی هم بودن که اسم نمیارم.
و یک بار همون بنده خدا من بهش توصیه کردم صبح ها مرور کنه، صبح خوابش میگیره و در عالم رویا باز خود قرآن میاد تو خوابشون و میپرسه چرا امروز قرآن نخوندی؟ و بعد بهشون میگه اگه کسی با قرآن رفیق بشه قرآن تو خواب و بیداری باهاشه.
واین رو هم در یاد داشته باشید که آنچه در روز قیامت از انسان پذیرفته میشه فقط عمل با اخلاص و خالصانه هست، اول به خودم و بعد همه اونایی که نوشته های بنده رو میخونن، یاد آوری میکنم که اخلاص داشته باشن اخلاص اخلاص اخلاص.
پایان.
ماه رمضان و اهل قرآن.m4a
9.82M
🔮#مصاحبه با حافظ کل قرآن کریم جناب آقای یحیی عمر
📃۱. لطفاً خودتون رو معرفی کنید!
🌼سلام و عرض ادب یحیی عمر هستم از نیجریه، استان غمبه، شهر غمبه، ٣٨ساله دارای تحصیلات ارشد فقه واصول.
📃٢.قران رو از چند سالگی، کجا و چطور شروع کردید؟
🌼حفظ را در مدرسه امام صادق علیه السلام و از ابتدای جزء سی شروع کردم. تقریباً از جزء ۱۵ با #موسسه_همیار آشنا شدم و حفظم را در آنجا به لطف خدا ادامه دادم
📃٣.انگیزه اصلی شما برای پرداختن به حفظ قرآن چه بود؟
🌼انگیزه اصلی من این بود که به عنوان مبلغ دین اسلام، اگر قرآن را از حفظ همراه خودم داشته باشم خیلی بهتر و موفق تر خواهم بود.
📃۴.غیراز فعالیت های قرآنی در چه زمینه ای فعالیت میکنید؟
🌼غیر از فعالیت های قرآنی مشغول تحصیلات حوزه و تبلیغ در تلویزیون haditv هستم.
📃۵.شما چه تجربه اثرگذاری در روند حفظ قرآن دارید که برای دیگران مفید باشد؟ روش حفظ خود را به طور کلی بیان کنید.
🌼تجربه من این است که وقتی در بحث علمی یا تاریخی مشغول تبلیغ هستم بوسیله آیات قرآن براحتی ارتباط برقرار می کنم، و روش حفظم را بر اساس برنامه ای که اساتید قرآنی ام ارایه داده اند، انجام می دهم.
📃۶.کسی که میخواهد حافظ قرآن شود باید چه شرایطی داشته باشد؟
🌼بنظرم باید برای حفظ، تمایل و علاقه داشته باشد، قرآن را دوست بدارد، وگر نه حفظ قرآن را ترک می کند.
ادامه در صفحه ۲ ›››