💠 غذای داغ
🔸 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
از غذای داغ بپرهیزید؛ چرا که #برکت را از میان می برد.
غذا را خُنَک مصرف کنید؛ چرا که گواراتر و پر برکت تر است.
🔆 دَعُوهُ حَتَّی یَبْرُدَ فَاِنَّهُ اَعْظَمُ بَرَکَةً
📚 اُسدالغابه/ج1/ص422
✍🏼 غذا خوردن غذای داغ مضر است، هم باعث کم حوصلگی و عصبی شدن می شود و هم ضعف عمومی و مشکلات گوارشی را ایجاد میکند و از همه مهمتر اینکه برکت آن غذا را هم می برد.
🌷@hejastan
جلوه ی شهادتـ❥
سلام علیکم ممنون بزرگوارید🌹 خداراشکر مراحمید حتما ان شاءالله میزاریم🌸 همچنین💙
سلام
امروز در مورد شهید محمد مهدی یاغی در کانال گذاشته میشه
https://harfeto.timefriend.net/16712040708937
«شهید مهدی محمدحسین یاغی» با اسم جهادی «کرار» در اول فروردین ۱۳۶۸ شمسی مصادف با ۱۵ ماه شعبان و ۲۱مارس سال ۱۹۸۹ میلادی در شهر بعلبک واقع در منطقه بقاع لبنان متولد شد. قرار بود حسن نامگذاری شود اما با تولد مبارکش همزمان با ولادت حضرت مهدی(عج) نام خود را نیز با خود به همراه آورد و مهدی نامگذاری شد. شهید یاغی که در میان اهالی جنوب لبنان به «امیرالشهداء» معروف است در سنین نوجوانی به صفوف رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان پیوست.
هرچند یک مهندس کامپیوتر بود اما مبارزه و مقاومت هدف اصلی زندگیاش را میساخت. به همین دلیل وقتی طبل جنگ در سوریه و میان مسلمان و در حریم اهل بیت(ع) به صدا درآمد، او نیز داوطلبانه در قامت یک فرمانده حزبالله برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) راهی سوریه شد و در عملیاتهای حزبالله در مناطق مختلف سوریه شرکت کرد. او در فوریه سال ۲۰۱۳ از ناحیه سر مجروح شد و ناراحت بود از اینکه به جای شهادت جراحت نصیب او شده است. در زیارت اربعین در کربلا از خدا شهادتش را خواسته بود تا اینکه در ژوئیه سال ۲۰۱۳ میلادی همزمان با ۹ مرداد ۱۳۹۲ شمسی مصادف با ۲۲ رمضان ۱۴۳۴ قمری توسط تروریستهای تکفیری به شهادت رسید.
شهید یاغی همانطور که به یکی از شهدای محبوب لبنان در میان حامیان مقاومت تبدیل شده است، در ایران نیز پس از شهادت عکسها و فیلمهایش به سرعت دست به دست شده و انتشار پیدا کرد، و ایرانیان حامی مقاومت و علاقمند به شهدای مدافع حرم، کلیپهای مختلفی از او ساختند.
@hejastan
مهدی یاغی یک برادر به نام علی دارد که همانند خودش سالهاست در خط مقاومت اسلامی در کنار حزبالله مبارزه را انتخاب کرده است. و اما حالا بعد از گذشت ۴ سال از شهادت مهدی، خبر شهادت علی هم آمد.
@hejastan
شبیه باباست ..صورتش ..معصومیتش..حتی اخلاقش شیطنتهاش ...
شاید کرار آمد تا هروقت دل مادر بهانه ی مهدی ش را بگیرد؛ با دیدن صورت ماه کرار آرام گیرد..
نیمه شعبان سالروز تولد شهید لبنانی مدافع حرم مهدی یاغی
دوعکس بزرگ: مربوط میشه به کودکی و جوانی شهید مهدی یاغی
چهار عکس کوچک: کرار فرزند اول شهید
یه نکته ی زیبا در وصیت نامه ش میگه:
من به رفقام گفتم هروقت دلتون گرفت یا دوست داشتید دور همی داشته باشید بیاید سز مزار من پیش من ..
نیاز نیست حتما قران بخونید ..
بیاید با من حرف بزنید ..من صداتون رو میشنوم..
یه خاطره ی قشنگ هم از روزهای شهادتش:
شهید مهدی شب بیست و یکم ماه رمضان شهید شد..
دو شب قبل شهادتش یعنی شب نوزدهم به رفیقش میگه میای امشب باهم شهید بشیم..
رفیقش میگه نه بهتره شب بیست و یکم شهید بشیم..قشنگتره..
شب شهادت امیر المومنین مهدی یاغی لحظه ی افطار قبل از روزه ش رو باز کنه به دیدار خدا رفت...
@hejastan
مادر شهیدان یاغی:امیدوارم پایان زندگی دومین پسرم هم شهادت باشد.
این دو برادر به فاصله چهار سال از یکدیگر یکی در شب قدر رمضان در سال ۲۰۱۳ میلادی و در ایام شهادت حضرت علی(ع)(رمضان ۱۴۳۴ قمری) و دیگری در ماه رمضان ۱۴۳۸ قمری و در سال ۲۰۱۷ به شهادت رسیدند. مادر شهیدان یاغی از عهد ناگسستنی این دوبرادر در صحنه جهاد روایت کرده است. او پیش از شهادت علی وقتی از ویژگیهای شخصیتی مهدی در جریان مستند کرار روایت میکرد، گفت:«امیدوارم پایان زندگی دومین پسرم هم شهادت باشد.» و حالا آرزوی این مادر محقق شده و عاقبت به خیری فرزندان را به چشم خود میبیند. پدر شهیدان یاغی نیز از شهادت هر دو فرزندش در ماه مبارک رمضان میگوید و تأکید میکند: «اگر ۱۰۰ پسر هم داشتم در این راه میفرستادم. امکان ندارد راهی شریفتر از شهادت هم پیدا شود.»
پیش از تدفین پیکر مطهر شهید علی محمد حسین یاغی وقتی قبر او باز میشود تا پیکر در آنجا خاکسپاری شود، در حین کندن قبر بخشی از مزار برادرش مهدی نیز باز شده و خانواده با آگاهی از این موضوع دقایقی از تدفین علی دست کشیده و یکی یکی وارد قبر شده و با مهدی نیز برای بار دیگر وداع میکنند.
@hejastan
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدئو_استوری_روزشمار_فاطمیه
📆 2 روز مانده تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به روایت ۹۵ روز
@hejastan
وصیت نامه شهید یاغی
از این شهید مدافع حرم، وصیتنامهای خواندنی باقی مانده است که در بخشی از آن میخوانیم:
«مادرم! مرا ببخش. رضایت تو مدخل بهشت است. دوست داشتم تو را در آغوش بگیرم و ببوسم اما هر بار خجالت میکشیدم و دور میشدم. حرارت دستانت شوق را در من بر میانگیزد. فرزندم! ای فرشتهام؛ ای بزرگترین دارایی که خداوند به من بخشید؛ ای شادی عمرم؛ ای گنج گرانبهایم تو را با قلب و روحم در آغوش میکشم و شوقم را به تو منتقل میکنم، آن زمان که احساس دلتنگی کردی، رفتم و وصیتم را برای تو گذاشتم. تو را میبینم و صدایت را میشنوم و لبخندت مرا تسلی میدهد…خواهر عزیزم، همسرم و همسایهها و فرزندانم! مرا یاد کنید. با من سخن بگویید؛ من میشنوم. مزارم را تنها نگذارید و مرا رها نکنید. برایتان قصه خود را خواهم گفت. من همانم که در غمها و شادیهایتان شرکت کردم و کنارتان بودم. هنگام کودکی فرزندانم «کرار» و «آدم» در کنارشان نخواهم بود. به تربیتشان بپردازید و دست نوازش بر سرشان بکشید…عزیزم، دوست و پسر عمهام «محمدعلی شراره» در نبرد تموز (جنگ ۳۳ روزه) مرا تنها گذاشت. زمانی که عکسش را در دستم میگیرم و آن را در کنار عکس سایر شهدایی که زینت اتاقم هستند قرار میدهم، به چشمانش نگاه میکنم و به او میگویم: «دوستم، دیدارمان طولانی نخواهد شد؛ سفرم نزدیک است. پسر عمه جان مشتاق دیدار توام.»
#وصیت_نامه
#پایان
@hejastan
دشمنـانانقلاب بدانند❗️
وقتےمٰا ازجانمــانگذشٺیم
دٻگـرهیچراهۍبراێتسلطبرما ندارند...🇮🇷
#کلام_شهید
#شهید_مرتضی_آوینی
@hejastan
دنـجترینجـا؎دنیـا . .
برایشڪنجڪانالۍڪہ
معطربہبو؎خدابود..!( :
@hejastan