✍علی حجازیان
🔹یکی از راهبردهای غرب در راستای تغییر سبک زندگی، تضعیف نهاد خانواده به وسیله ی تغییر هویت زنان مسلمان است؛ که با القای زن محوری، تضعیف نقش مرد، تضعیف نقش مادری و همسری، کم ارزش جلوه دادن خانه داری و ارزشمند جلوه دادن مشاغل بیرون از منزل، مصرف زدگی و... ابتدا به تغییر نگرش زنان مسلمان و در نتیجه به تقدس زدایی و سست کردن پایه های خانواده می انجامد. طراحی سبک زندگی و الگوی توسعه نیازمند به یک سلسله دانش های پشتیبان است. اگر قرار باشد سبک زندگی اجتماعی تغییر یابد و الگوی رفتار اجتماعی، اشتغال اجتماعی، خوراک، مسکن، پوشاک و روابط اقشار تغییر کند، باید یک سلسله دانش های پشتیبان، فنون، هنرها و مهارت های اصیل اسلامی در خدمت گرفته شوند تا از طریق آن ها سبک زندگی تبدیل به فرهنگ صحیح شود. اگر به دنبال سبک زندگی اسلامی هستیم، دانش های پشتیبان خود، و ساختارهای اجتماعی لازم را باید خودمان با تکیه بر منابع دینی و ارزش های اسلامی تولید کنیم . اولین گام در جهت تولید انش شهرسازی اسلامی تولید پارادایم شهرسازی اسلامی بدون تقلید از فرهنگ غرب است.
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍علی حجازیان
🔺️کمتریل (Chemtrails) چیست؟
یک اصطلاح جدید از دو کلمه کیمیکال + تریل هست، به معنی مسیر شیمیایی! Chemtrails یعنی مسیر گازهای سمی شیمیایی! contrails با Chemtrails متفاوت است، اینها ائروسلهای مهندسی شده توسط ژئوساختار هستند که حاوی مواد شیمیایی سمی هستند.
رگههای سفید غالبا در آسمان در حالیکه هواپیماها به این سو و آن سو پرواز میکنند، متقاطع میشوند! Chemtrails در اواخر دهه 1990 در آمریکای شمالی ظاهر شد و اکنون میتوانید آنهارا در سرار جهان مشاهده کنید. کمتریل گازهای سمی هستند که با هواپیما در آسمان پخش میکنند.
🔺️هدف از انتشار گاز کمتریل
🔹هدف اول:
هدف از انتشار گاز کمتریل و سایر گازها برای گرفتار کردن مردم دنیا با انواع بیماریهای سرطانی و کم کردن سطح IQ و نیاز همیشگی مردم به دارو هست، جدیدا برای ایجاد مشکلات تنفسی و شبیه سازی علائم کرونا هم از کمتریل استفاده میکنند.
مردمی که بیمار، گرفتار دوا و درمان، نیازمند به انواع انسولین، اسپری آسم، اکسیژن و شیمی درمانی باشند، هیچوقت فرصت فکر کردن و متحد شدن علیه قدرتهای شیطانی را نخواهند داشت!
🔹هدف دوم:
با همین شیوه، ریزگردهای هوشمند از هواپیما! رها سازی شده، فقط کافیه مجوز عبور از آسمان کشور مورد نظر اخذ کنند!
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍علی حجازیان
از امروز به معرفی ارایه کارگاهی کتاب نگرش دیگر به شهرسازی اسلامی خواهیم پرداخت.
راه ارتباط با من👇
@hejazialihejazi0
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍علی حجازیان
کتاب دارای شش بخش می باشد که شامل تعیین هدف،نقطه شروع،نقطه مرکزی،برنامه حرکت،نقاط خطر و بحران و نقطه مقصد است.
زندگی شهری در دنیای مدرن برعکس زندگی روستایی،با استرس و شتاب زیاد همراه است.
علت آن چیست ؟ وقتی ریل گذاری توسعه شهری اشتباه باشد اقدامات یک مدیر خوب هم منجر به فساد می شود!
نمونه بارز این اشتباه طرح میدان شهدای مشهد است. باهزینه هنگفت و طولانی شدن اتمام عملیات آن اکنون به وضعیتی رسیده که همه منتقد وضعیت موجود هستند.
در شهرسازی اسلامی تمامی امور جهت رسیدن به کمال که همان قرب الهی است،انجام می شود و به انسان بر عکس شهرسازی مدرن صرفا به عنوان یک جسم نگاه نمی شود.
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍ علی حجازیان
🔹هدف کلان در شهرسازی اسلامی ایجاد کالبد وفضایی است که بستر ساز حس حضور خدا در بین شهروندان باشد.
🔹هدف خرد نیز ایجاد عدالت شبکه ای،ایجاد آرامش کالبد وفضایی تأثیر گذار بر رفتار،اخلاق و آرامش شهروندان است.
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍علی حجازیان
حیا و معماری
🔹همزمان با سیاستهای حیازدایی که جرقههای آن از رنسانس دراروپا آغاز و در انقلاب صنعتی به صورت گستردهای رواج پیدا کرد. در ایران نیزاین سیاستها در دوره قاجار و به ویژه پهلوی درعرصه پوشش ومعماری رواج گستردهای پیدا کرد. طبق مستندات تاریخی، پوشش و البسه بانوان ایرانی تا پایان دورهی قاجار از گرایش کلی مستور کردن سرچشمه میگرفت. یکی از پلیدترین توطئههای دشمنان اسلام در تاریخ معاصر، توطئهی کشف حجاب است. رضاخان که با طرح کودتا و با حمایت و هدایت انگلیسیها بر سر کار آمد درصدد اجرای تز اسلام زدائی و جایگزینی ارزشهای لیبرالیستی در جامعه بود.
🔹 از مهمترین جلوههای این طرح، پدیدهی کشف حجاب بود، درکنار این پدیده، قوانین معماری نیز دستخوش تغییراتی شد در دوره پهلوی اول به تدریج توسعه عمودی گسترش پیداکرد و قوانینی مصوب شد که ساختمانهای مسکونی مجاورخیابانها ومعابرشهرتهران حداقل دوطبقه بوده و همه اتاقهای این ساختمان به طرف خیابان باید دارای پنجره باشد.
https://eitaa.com/hejazialihejazi
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سندرم تراکم، بلای جان کلانشهرها
✍️ مهدی عسگری
ریشهی بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است
روندی که درصورت تداوم، چالشهای مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تابآوری را متلاشی خواهد کرد.
✔️ تأکید آقای موزون براساس بررسی يافتههای متعدد از تجربهگران زندگی پس از زندگی در کشورهای مختلف نشان میدهد که کدام سبک زندگی و کدام الگوی مسکن و شهر سازگاری بیشتری با آرامش آدمی دارد.
تحقیقات انجام شده نشان میدهد با افزایش طبقات آپارتمانها، آسیبهای اجتماعی و بزهکاری افزایش مییابد!
⚠️حتی آزمایشهای انجام شده بر روی موشها نیز نشان میدهد که تراکم جمعیت (باوجود تأمین تمام نیازهای دیگر) به پرخاشگری، اصطکاک، افزایش مرگ و میر و نهایتا فروپاشی کامل جمعیت میانجامد.
تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمانهای انبوه و توسعه عمودی به خانههای یک طبقه حیاطدار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبهی عمومی است،
که با وجود مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم، (🎬 افزایش ۲۵درصدی مساحت سکونتگاهی کشور) تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود.
این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بیرویه را فراهم کرده است.
انتشار این محتوای آگاهیبخش و مطالبهگری عمومی، برای پیشبرد این هدف، مؤثر و مزید امتنان است.
#مهدی_عسگری 🇮🇷
رئیس کمیته احیاء و بهرهبرداری عادلانه اراضی/ کمیسیون تلفیق برنامه هفتم
🔗 برای همراهی در ایتا کلیک کنید 👉
✍علی حجازیان
اشکال این توئیت دراین است که آقای درودیان، زندگی را در خوردن و خوابیدن و کار می بیند.
این نگاه از بعد از جنگ جهانی دوم بر شهرهای جهان حاکم شد و از منشور آتن به این ور شهرهای دنیا روی آرامش به خود ندیدند.
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍علی حجازیان
«منشور آتن»،محصول چهارمین کنگره ی بین المللی معماری مدرن که طی جلسات کار آتن پایه ریزی و طرح ریزی گردید ، بعدا توسط لوکوربوزیه مدون شد ودر سال 1941 در فرانسه انتشار یافت . این کتاب که به عنوان یکی از بارز ترین مانیفست های معماری- شهرسازی میتواند پذیرفته شود ، معرف این مقطع خاص ازروند پر ماجرای زندگی نهضت معماری مدرن می باشد .
🔹نکات کلیدی شهر سازی عبارت اند از، چهار کارکرد :سکونت، کار، تفریح،و رفت وآمد.
طرح جامع شهری شالوده بخشهای متعلق به چهار کارکرد کلید را تعیین خواهد کرد وبنای مربوط به هر یک را در مجموعه تثبیت خواهند نمود.
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍علی حجازیان
پیام یکی از دغدغه مندان و فعالین حوزه معماری
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍علی حجازیان
🔹آپارتمان ها به مثابه خوابگاهی هستند که درواقع تجلی زندگی ماشینی و بی روح عصر مدرن می باشند. مسکن مناسب بسترساز تعاملات اجتماعی صحیح برای تربیت انسان جهت نقش آفرینی در جامعه است.
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍علی حجازیان
🔹باتوجه به دغدغه امام خمینی (ره) برای پاسخ به مشکل مردم در تهیه زمین و مسکن، انتظار می رفت که ساختارهای حکومتی، مدیران نهادها و سازمان ها درتلاش برای حل این بحران اجتماعی، اقتصادی باشند. در دو-سه دهه اخیر از سهم دولت در بازار زمین و مسکن کاسته شده است. کاهش سهم دولت در عرضه زمین، تقویت بهرهوری از زمین و تقویت سیاستهای سمت عرضه از زمره مهمترین سیاستگذاریهای حوزه زمین شهری در دو دهه گذشته بوده که همگی آنها موجب کاهش مداخله مستقیم دولت در بازار زمین شده است.
https://eitaa.com/hejazialihejazi