هدایت شده از اسدالله غفاری
برنامه آموزشی ترم اول همسران مبلغان
محتواهای آموزشی اعم از کتاب ها ، فایل های صوتی و تصویری از طریق کانال خانواده مبلغان به آدرس https://eitaa.com/hejrat_FAMILY و یا از طریق مهارت خانه طلاب به آدرس http://karbordi.ismc.ir/ در اختیار متعلمین قرار می گیرد .
2روزه .pdf
293.4K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان با قرآن سی روز، سی درس بر اساس تفسیر نور
1 بخش اول تفسيردعاى سحر.pdf
346K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضا ن - بخش اول تفسيردعاى سحر
بسم الله الرحمن الرحیم
پیام دعای روز دوم: قرائت قرآن
«اللَّهُمَّ قَرِّبْنِی فِیهِ اِلَی مَرْضَاتِکَ وَجَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ سَخَطِکَ وَنَقْمَائِکَ وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِقَرَائَةِ آیَاتِکَ بِرَحْمَتِکَ یَا اَرْحَمَ الرَّاحِمِین؛ (3)
💚💚💚💚
بار خدایا! در این روز مرا به خشنودیهایت نزدیک گردان و از خشم و انتقامت دور کن و بر خواندن آیاتت موفق گردان، به مهربانیتای دلسوزترین مهربانان!»
قرآن بزرگترین موهبت ا لهی و کلام خدا با بشر است، و همانگونه که معصومینعلیهمالسلام فرمودهاند، قرآن، دلنشینترین سخن و رساترین پندهاست که سفارش به تدبر در آیات آن تأکید شده است. قرآن بهار دلهاست و باید از نورانیتش شفا خواست، و همانا قرآن شفای دلهاست.
پیامبرصلیاللهعلیهوآله شبها، تا سورههای: حدید، حشر، صف، جمعه و تغابن را نمیخواند، نمیخفت. (4) جابر گفته است: «شب تا سورههای: تبارک و الم تنزیل را نمیخواند، نمیخوابید.» (5) رسول گرامی، سوره «اعلی» را دوست میداشت. (6) هنگام خواندن قرآن، صدایش را میکشید و با آوایی زیبا قرآن میخواند. (7) همچنین آوردهاند که پیامبرصلیاللهعلیهوآله نمیخوابید؛ مگر آنکه مسبّحات را تلاوت میکرد. عرض کردند: مسبّحات کدام سورهها هستند؟ فرمود: حدید، حشر، صف، جمعه و تغابن، مسبّحات هستند. (8)
شیخ طبرسی میگوید: «از ابن عباس نقل شده است که وقتی پیامبرصلیاللهعلیهوآله «سَبِّحِ اسْمِ رَبِّکَ الْاَعْلَی»؛ «تسبیح کن نام پروردگار بلند مرتبهات» را میخواند،
میفرمود: «سُبْحَانَ رَبِّیَ الْاَعْلَی» این روایت از حضرت علیعلیهالسلام نیز نقل شده است.» (9)
سیوطی از «ابی امامه» نقل میکند: «پس از حجة الوداع، با پیامبرصلیاللهعلیهوآله نماز میخواندم. حضرت «لَا اُقْسِمُ بِیَوْمِ الْقِیامَةِ» را زیاد میخواند. وقتی که به این آیه میرسید: «اَلَیْسَ اللهُ بِقَادِرٍ عَلَی اَنْ یُحْیِی الْمَوْتَی»؛ «آیا خدا نمیتواند که مردگان را زنده کند»؟ میشنیدم که میفرمود: «بَلَی وَاَنَا عَلَی ذَلِکَ مِنَ الشَّاهِدِینَ؛ آری و من بر این امر از گواهان هستم.» (10)
همچنین سیوطی میگوید: «از ابن عباس روایت است که وقتی پیامبرصلیاللهعلیهوآله آیة «وَ نَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا * فَاَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا»؛ «قسم به نفس و کسی که او را به وجود آورد، سپس فجور و تقوایش را به او الهام کرد.» را میخواند، درنگ میکرد
و میفرمود: «اَللَّهُمَّ آتِ نَفْسِی تَقْوَیهَا، وَاَنْتَ خَیْرُ مَنْ زَکَّیهَا، اَنْتَ وَلِیُّهَا وَمَوْلَیهَا؛ خدایا! به نفس من تقوای آن را عنایت کن و تو بهترین کسی هستی که آن را تزکیه میکنی. تو سرپرست و مولای نفس من هستی.» ابن عباس میگوید: پیامبرصلیاللهعلیهوآله این دعا را در نماز میگفت.» (11)
(3). تحف العقول عن آل الرسول، ابن شعبه حرّانی، ابو محمد الحسن بن علی بن الحسین، قم، مکتبة بصیرتی، 1394 هـ. ق، ص 150.
(4). سنن النبی، محمد حسین طباطبایی، محمد هادی فقهی، قم، مؤسسة النشر الاسلامی، چاپ دوم، 1422 هـ. ق، ص 341.
(5). همان.
(6). همان، ص 342.
(7). همان، ص 346.
(8). مجمع البیان، طبرسی، بیروت، دار کتب الاسلامی، 1403 هـ ق، ج 9، ص 229.
(9). همان،ج 10، ص 473.
(10). الدر المنثور، جلال الدین السیوطی، قم، مکتبة المرعشی النجفی، 1404 هـ. ق، ج 6، ص296.
(11). همان، ص 356.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
#رمضان - پیام دعای روز دوم
رهبر انقلاب در ابتدای سخنرانی در محفل انس با قرآن:
آماری که درباره رتبه اقتصادی ایران در سخنرانی نوروزی بیان شد مربوط به پنج سال قبل بوده است / از کسانی که به من تذکر دادند متشکرم
قبل از شروع مطالب، یک مطلبی را از حدود دو سه هفته پیش قصد داشتم به مردم عزیزمان عرض بکنم اما زمینه ای پیش نیامد که عرض بکنم. حالا عرض میکنم که من در سخنرانی اول فروردین در باب رتبه اقتصادی کشور یک آماری را عرض کردم.
بعد از آن چند نفر به من تذکر دادند که این آمار درست نیست. من به دفترمان گفتم که بررسی کنند و بررسی کردند معلوم شد که حرف آنها درست است. حق با آنهاست آمار ما درست نبوده و آنچه که من درباره رتبه اقتصادی هجدهم ایران در دنیا گفتم مربوط به چهار پنج سال قبل یا پنج شش سال قبل بوده است.
لذا از آن کسانی که به من تذکر دادند که موجب شد که این اشتباه برطرف بشود من صمیمانه تشکر میکنم.
#بسته_خبری
🌒 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
🔰 هدایت قرآن مربوط به همه گستره زندگی بشر است
🔺 رهبر انقلاب، امروز در محفل انس با قرآن: خداوند متعال در میان امتیازات متعدد ماه مبارک رمضان امتیاز نزول قرآن را ذکر میکند... در میان همه اینها هدایت قرآنی را مطرح میکند.
آغاز قرآن با ذکر هدایت قرآنی آغاز شده است و بعد از آن هم در جاهای متعددی ده ها مورد در قرآن هست که سخن از هدایت قرآن است و راهنماییها و دستگیری های قرآن.
هدایت قرآن هم به یک منطقه محدودی از زندگی بشر اختصاص ندارد هدایت قرآنی مربوط به همه گستره عظیم زندگی بشر است. یعنی اینجور نیست که در یک بخشی انسان را هدایت کند قرآن در یک بخش دیگر از موارد مورد نیاز بشر و زندگی بشر انسان را مهمل بگذارد و بی اعتنا عبور کند، نه قرآن مشرف به همه گوشه و کنارهای صحنه زندگی بشر و میدان حضور بشر است.
#بسته_خبری
🌒 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
🔰 کسانی که قرآن و اسلام را به مسائل شخصی و عبادی منحصر میکنند، قرآن را نشناختند و نخواندند
🔺 رهبر انقلاب، امروز در محفل انس با قرآن: کسی که قرآن و اسلام را به مسائل شخصی و مسائل عبادی و اینها منحصر میکند و انسانها را به گوشهنشینی دعوت میکند که وقتی وارد جامعه بشوند، دیگر قرآن را بگذارند کنار، کسانی که اینجور فکر میکنند انصافاً با قرآن آشنا نیستند، قرآن را نشناختند و باید گفت قرآن را نخواندند.
قرآن خودش را از چالشهای سیاسی اجتماعی به هیچ وجه کنار نمیکشد و از مقابله با طاغوتها و مستکبرها و مسرفها با ستمگران قرآن اجتناب نمیکند. همیشه در مقابل اینها ایستاده است.
پس قرآن متکفل هدایت و دستگیری آحاد بشر در همه بخشهاست... ما کی میتوانیم از این هدایت قرآنی استفاده کنیم؟ هدی للمتقین. وقتی تقوا وجود داشت این هدایت به معنای واقعی کلمه و بالتمام معنی الکلمه در اختیار ما خواهد بود.
#بسته_خبری
🌒 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
🔰فرصت استثنایی
🔺️ ماه رمضان، یک فرصت استثنایی است. این، چیز کمی نیست که رسول اکرم(ص) این ماه را ماه ضیافت الهی به حساب بیاورند. مگر ممکن است که انسان وارد سفرهی کریم بشود و از آنجا، محروم خارج بشود؟ محروم واقعی، آن کسی است که نتواند در ماه رمضان، غفران الهی را به دست بیاورد. ۱۳۶۹/۰۲/۰۷
#بهار_قرآن
3تدبرّ در قرآن .pdf
379.4K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان با قرآن سی روز، سی درس بر اساس تفسیر نور
تفسير جمال2 بخش دوم.pdf
417.6K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضا ن - بخش دوم تفسيردعاى سحر
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام روز سوم: اندیشهگرایی
«أللّهُمَّ ارزُقنِی فِیهِ الذِّهنَ وَالتَّنبِیهَ وَبَاعِدْنِی فِیهِ مِنَ السَّفَاهَةِ وَالتَّمْویِهِ وَاجْعَلْ لِی نَصِیباً مِنْ کُلِّ خَیْرٍ تُنْزِلُ فِیهِ، بِجُودِکَ یَا أجْوَدَ الأجْوَدیِن؛
بار خدایا! در این روز بر من ذهن و هوشیاری روزی کن و از بیعقلی و دروغ آرایی دور نما و بر من بهرهای از هر خیری که نازل میکنی قرار ده، به بخشش توای بخشندهترین بخشندگان!»
یکی از نعمتهای بزرگ الهی، قوة درک و فهم است که در بسیاری از لغزشگاهها به کمک انسان میآید و انسان را از نیستی و نابودی مصون میدارد و در واقع به عنوان «زنگ خطری» است که در انسان تعبیه شده تا درست را از نادرست تشخیص دهد که از آن به «رسول باطنی» نیز تعبیر شده است. نقطة مقابل آن، جهالت و نادانی است که دامنگیر بسیاری از خلایق بوده و هست.
تفکر در بعضی زمینهها مهمتر است، چنانکه امام سجادعلیهالسلام میفرماید: «عَجِبْتُ لِمَنْ یَتَفَکَّرُ فِی مَاْکُولِهِ کَیْفَ لَا یتَفَکَّرُ فِی مَعْقُولِهِ فَیَجْنِبُ بَطْنَهُ مَا یُؤذِیهِ وَیُودِعُ صَدرَهُ مَا یُرِیدُ؛
در شگفتم از کسی که در آنچه میخورد میاندیشد، چگونه در تصورات خود نمیاندیشد! شکمش را از غذای آزاردهنده و ناسالم دور میکند؛ اما سینهاش را در باب آنچه میخواهد، وامیگذارد.» (1)
(1). سفینة البحار و مدینة الحکم والآثار، شیخ عباس قمی، قم، مؤسسه انتشارات فراهانی، ش1373، ج 84، ص 2.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - پیام دعای روز سوم
اذان، يكي از مواقع استجابت دعا.pdf
679.9K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - منبر کوتاه