هدایت شده از ایتایار
انتخابات مال همه مردم
همان طوری که مکرر من عرض کرده ام و سایرین هم گفته اند، انتخابات در انحصار هیچ کس نیست، نه در انحصار روحانیین است، نه در انحصار احزاب است، نه در انحصار گروههاست. انتخابات مال همه مردم است. مردم سرنوشت خودشان دست خودشان است. و انتخابات برای تأثیر سرنوشت شما ملت است. (صحیفه امام؛ ج18، ص 367)
#انتخاب_درست
#انتخابات
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
✍نیت زکات فطره چیست و زمان پرداخت آن چه موقع می باشد؟
سوال: نیت زکات فطره چیست و زمان پرداخت آن چه موقع می باشد؟
✅پاسخ: کسی که نماز عید فطر می خواند، بنابر احتیاط واجب باید فطریه را پیش از نماز عید بدهد یا کنار بگذارد، ولی اگر نماز عید نمی خواند، می تواند پرداخت یا کنار گذاشتن فطریه را تا ظهر تأخیر بیندازد و اگر به فقیر دسترسی ندارد، می تواند آن را کنار بگذارد تا به فقیر مورد نظرش یا هر فقیری بدهد (تأخیر باید مقصود عقلایی داشته باشد) و بنابر احتیاط واجب باید هر وقت آن را می دهد، نیت فطریه کند. البته نباید در رساندن آن به فقرا کوتاهی کند. همچنین اگر در نگهداری آن کوتاهی کند و تلف شود، ضامن است.
انسان باید زکات فطره را به قصد قربت، یعنی برای انجام فرمان خداوند بپردازد و زمانی که آن زکات را می پردازد، نیت دادن فطریه نماید.
📚منبع: کتاب «آموزش مصور احکام» مطابق با فتاوای آیت الله العظمی خامنه ای، احکام عبادات، بخش روزه، ص 409-408.
#ماه_مبارک_رمضان
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠امام على عليه السلام ـ در خطبه عيد فطر ـ :
🍃آگاه باشيد! امروز، روزى است كه خداوند آن را براى شما عيد قرار داده و شما را شايسته آن ساخته است. پس خدا را ياد كنيد تا شما را ياد كند و او را بخوانيد تا مستجاب كند و فطره خود را بپردازيد كه سنّت پيامبر شما و تكليفى واجب از سوى پروردگارتان است
📚من لا يحضره الفقيه جلد1 صفحه 522
🌺 فرارسیدن عید سعید فطر را محضر حضرت صاحب الزّمان ارواحنا له الفداء و شما عزیزان تبریک عرض می نماییم 🌺
🔍امنیتآوریِ مشارکت چگونه؟
🔖اینکه رهبری میفرمایند: کسانی که بنده یا جمهوری اسلامی را قبول ندارند برای کشورشان مشارکت کنند یعنی چه؟
🔹دشمن جایگاه مردمی این نظام را از صندوق رأی میفهمد. راهپیمایی روز قدس، یا ۲۲ بهمن و... را امری تبلیغی، هیجانی و تودهای ارزیابی میکند که در رسانه بزرگنمایی یا کوچکنمایی میشود. اما رأی اینگونه نیست، جنبه کمی، کیفی و جهتگیری تک تک آرا روشن میشود و میزان مشارکت – که به معنی رفراندوم به جمهوری اسلامی است- جایگاه دشمن را تنظیم میکند.
🔹 این باور سادهاندیشانه به خاطر کماطلاعی است که هنگام مشارکت پایین (مانند انتخابات ۱۳۹۸) به مثالآوری از کشورهای اروپایی پناه ببریم.
در غرب اندیشمندانشان این هنر را داشتهاند که برای مردم انگارهای بسازند که لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی پایان تاریخ است و مردم هیچ راهی برای رسیدن به نظام سیاسی دیگری سراغ ندارند و نمیبینند وچیزی به نام انقلاب، براندازی و اپوزیسیون بیمعناست.
🔹 بنابراین مشارکت پایین در غرب را مرتبط با ضعف برنامه، قبول نداشتن کاندیدا، نامقبول بودن حزب، بیربط دانستن سیاستها و... میدانند و کاهش مشارکت را در پارادایم فاصله مردم و حاکمیت تحلیل نمیکنند، اما درشرق و خصوصاً در ایران چنین تحلیل نمیکنند.
🔹مثالی از امنیت آوری انتخابات بسیار مهم است و عینیت مشارکت و امنیت را رقم میزند. انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۷۲ در اوج نارضایتی اقتصادی و تورم 49و نیم درصدی برگزار شد، ایرانیان حدود 15و نیم میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و این مشارکت بهرغم حضور احمد توکلی به عنوان مخالف سرسخت هاشمی بود. رئیسجمهور نیز 10ونیم میلیون رأی آورد که از ۱۴ سال قبل بنیصدر کمتر بود. رأی رئیسجمهور در سال ۷۲ پایینترین حد نصاب انتخاب یک رئیسجمهور در ایران پس از انقلاب است. چهار سال بعد در خرداد ۷۶ که اولین انتخابات رقابتی جدی در کشور بود (و این روند تاکنون ادامه داشته است) ۲۸ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و رئیسجمهور منتخب نیز حدود ۲۰ میلیون از رأی را به خود اختصاص داد.
🔹بعد از انتخابات هم خاتمی و هم مقاممعظم رهبری تأکید کردند که این مشارکت بالا و این حماسه بزرگ یک تهدید بزرگ نظامی را از کشور دور کرد. تأکید مشترک رئیسجمهور وقت و رهبری بر این موضوع قطعاً صحت آن را قطعی مینماید. اما این موضوع نشان میدهد که دشمن براساس میزان مشارکت ۱۳۷۲ جلو آمده وبه دنبال گزینه نظامی بود و با انتخابات چهار سال بعد مجدداً خود را با جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی تنظیم کرده و عقب مینشیند.
🔹امسال به جهت تثبیت ویروس کرونا و فشار اقتصادی سه ساله، پیشبینی میشود این مهم تقلیل یابد، به همین دلیل مردم و حاکمیت نمیتوانند طبق روال عادی با مسئله برخورد کنند. اگر مشارکت بالاتر و حداکثری امنیتآور است- که هست- باید زمینههای حضور حداکثری فراهم شود، البته ملت میداند که مشارکت بالا خط پایان محاصره سه ساله ملت ایران است و تو دهنی را انشاءلله خواهد زد.
🇮🇷 آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند
http://eitaa.com/joinchat/2657746948C2bb4210455
روزشمار حرکت مسلم بن عقیل.pdf
172.2K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#مسلم بن عقیل
انتخابات و ارزش های دینی.pdf
563.7K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#انتخاب درست