7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عجایب مجلس یازدهم/ برخی نمایندگان میگویند نمیدانند چطور شد که به مصوبه افزایش سن بازنشستگی رای دادند!
جعفر قادری (نماینده مجلس شورای اسلامی):
🔸در کمیسیون تلفیق مراقب بودم که افزایش ۵ ساله سن بازنشستگی تصویب نشود. نمیدانم چطور شب آخر این پیشنهاد در کمیسیون تصویب شد.
🔸الآن حضور ذهن ندارم که زمانی که این پیشنهاد به صحن آمد به چه شکلی رأی دادم ولی معمولاً خیلی از نمایندگان اینطور رأی میدهند که زمانی که ببینند دولت و کمیسیون تلفیق با پیشنهادی موافق هستند، رأی موافق میدهند.
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
💠 واریزی دومرحلهای برای بازنشستگان آموزش وپرورش
🔹معاون برنامهریزی و توسعه منابع و سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت ۳۰ درصد پاداش بازنشستگان تا ۱۵ آذر خبر داد و ابراز امیدواری کرد مابقی پاداش نیز تا پایان امسال پرداخت شود.
🔹آفتاب نیوز:علی فرهادی درباره پرداخت پاداش بازنشستگان اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه رویکرد مثبتی نسبت به فرهنگیان دارد و با تلاش و پیگیری مجدد به محض تامین منابع، باقیمانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان واریز خواهد شد.
او از پرداخت ۳۰ درصد پاداش بازنشستگان ۱۴۰۱ تا روز چهارشنبه ۱۵ آذر خبر داد و ابراز امیدواری کرد مابقی پاداش نیز تا پایان امسال پرداخت شود.
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
🔰نحوه بازنشستگی پیش از موعد (با شرایط قوانین فعلی) در برنامه هفتم توسعه
🔹در زمان انتشار خبر افزایش سنوات بازنشستگی، رییس مجلس و برخی نمایندگان از امکان درخواست بازنشستگی حسب شرایط قوانین فعلی (بدون افزایش) خبر دادند.
🔸اما این درخواست چه تأثیر و کاهشی در حقوق بازنشستگی دارد؟
🔹مطابق تبصره (۶) بند الحاقی مجلس:
«افرادی که بنا به تقاضای خود مایل به بازنشستگی بدون رعایت موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوط و بدون رعایت اجزای (۲) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان متناسب با سنوات مندرج در اجزای مذکور (به نسبت سنوات اشتغال آنها به سنوات الزامی اشتغال برای بازنشستگی آنها) برقرار می شود.»
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
🔴 از وام مسکن جانبازان و خانواده معظم شهدا چه خبر ؟
🔰ابلاغ شرایط جدید وام مسکن ایثارگران از سوی دولت (معاون اول رئیس جمهور) مصوبه دولت در خصوص سقف های جدید تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران، آزادگان، جانبازان و خانواده های شهدا در شهرهای مختلف را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.
🔹به گزارش خبرگزاری فارس، مخبر معاون اول رئیس جمهور تصویب نامه هیأت وزیران در خصوص اصلاح ماده ۳ آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا را به بنیاد شهید ، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.
🔻بر اساس این مصوبه سقف تسهیلات مسکن ایثارگران به ازای هر واحد مسکونی در سال جاری به شرح زیر است:
▫️شهرهای بالای یک میلیون نفر: ۶۰۰ میلیون تومان
▪️مراکز استان ها: ۵۰۰ میلیون تومان
▫️سایر شهرها: ۴۰۰ میلیون تومان
▪️روستاها: ۳۰۰ میلیون تومان
▫️شهرهای جدید: معادل مرکز همان استان
▪️نرخ سود تسهیلات خرید یا ساخت ▫️مسکن ایثارگران: ۴ درصد
▪️دوره بازپرداخت: ۲۰ ساله
▫️بدون نیاز به رعایت الگوی مصرف و مقررات مربوط به سن بنا
✍ پ.ن : متاسفانه تا این لحظه هیچ دستورالعملی به ادارات بنیاد شهید شهرستان ها و مناطق و بانک های عامل در خصوص معرفی و پرداخت وام مسکن ایثارگران ابلاغ نشده است.در سنوات قبل دستورالعمل پرداخت وام مسکن در مهر یا آبان ماه هر سال ابلاغ و پرداخت میشد.
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
🗓#تقویم
🔹امروز جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
💠استخدام نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران
📋 نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه راه نورانی شهیدان والامقام و به منظور حفظ تمامیت ارضی و تامین نیروی انسانی خود از بین جوانان متعهد به حفظ ارزش های انقلابی نظام جمهوری اسلامی ایران در طیف درجهدار پیمانی جهت انجام خدمت در تمامی پایگاه های واقع در جغرافیای کشور عزیزمان ایران اسلامی به صورت پیمانی همرزم می پذیرد.
🔻بخشی از شرایط
🔸استان: #سراسر_کشور
🔸مقطع : درجهدار پیمانی
🔸معدل: حداقل 13
🔸قد: حداقل 165 سانتی متر
⏰ مهلت ثبت نام: تا 20/ فروردین/1403
📌 جهت مشاهده متن کامل آگهی و شرایط اعلامی به لینک زیر مراجعه نمایید:
🔗 https://iranestekhdam.ir/?p=13192
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
✅ ۶۸ درصد مردم ایران «فقیر» یا «در خطر فقر» هستند/ شاغلان دولتی در رده دوم ثروتمندترین گروه جامعه
بانک جهانی در گزارش «فقر و توزیع رفاه» نوشت:
🔸نرخ فقر ایرانیان از ۲۰ درصد در سال ۲۰۱۱ به ۲۸.۱ درصد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است. ۴۰ درصد از ایرانیان در معرض فقیر شدن قرار دارند.
🔸در این سالها به طور متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی ۰.۶ درصد کاهش یافته است. با اینکه دولت ایران تلاش کرده تا منابع درآمدی مالیاتی خود را تقویت کند اما به عقیده بانک جهانی همچنان وابسته به نفت است.
🔸خانوارهای برخوردارتر بیشتر به مستمری که با افزایش قیمتها تعدیل میشود، متکی هستند در حالیکه خانوارهای فقیر بیشتر وابسته به یارانههای نقدی معمولی هستند که بر اثر تورم آب میرود.
🔸۳۸ درصد از ثروتمندترین گروه جامعه در بخش خدمات، ۱۲ درصد در بخش دولتی و ۱۰ درصد در بخش سلامت و آموزش مشغول به کار هستند. تنها ۹ درصد از این خانوارها سرپرستی دارند که در بخش ساخت و ساز فعالیت میکند.
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
گودرزی، کارشناس مسکن :
برای پفک قیمت مصوب داریم، ولی برای مسکن نداریم
🔸هرکسی هرچقدر دلش بخواهد قیمت میگذارد
🔸یک قفل بزرگ به بازار مسکن زده شده
🔸دوره انتظار برای خرید خانه به بالای صد سال رسیده
🔸با توجه به اینکه تقاضایی برای مسکن مصرفی وجود ندارد، قیمتها خواه ناخواه پایین خواهند آمد
🔸قیمت واقعی مسکن در تهران بین ۱۶ تا ۲۴ میلیون است./انتخاب
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ یکی از نمایندگان رأی من در خصوص سن بازنشستگی را عوض کرد!
احمد امیرآبادی فراهانی (نماینده قم در مجلس شورای اسلامی):
🔸در زمان تصویب مصوبه افزایش سن بازنشستگی گفتم که این موضوع ابهام دارد. بعد از این که رأی مخالف دادم، رفتم تا نمایندگان دیگر را هم قانع کنم که رأی مخالف بدهند که یکی از همکاران رأی من را عوض کرد! از این اتفاقها زیاد میافتد.
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
✅ دوسال وعده کالابرگ به جایی نرسید چون دولت نمیتواند
جبار کوچکینژاد (عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳):
🔸در خصوص کالابرگ هم قوانین دائمی داریم و هم دو سال است که در قانون بودجه سنواتی این موضوع را میآوریم. کالابرگ یعنی قیمت کالاها را پایین بیاوریم و با یک قیمت متعادلی کالاهای اساسی را در اختیار مردم قرار دهیم.
🔸معتقدم تاکنون ذیل ارائه کالابرگ چیزی به دست مردم نرسیده است تا مردم احساس کنند دولت حمایت ویژه غیر نقدی از آنها دارد./روزنامه دنیای اقتصاد
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
✅ فاصله دستمزد و تورم از جمله دلایل ناترازی صندوقهای بازنشستگی!
انور عنایتی (کارشناس مالی تأمین اجتماعی):
🔸کاهش نسبت جمعیت شاغل - به عنوان پرداختکننده حق بیمه - یکی از مهمترین دلایل این ناترازی است. از طرفی فاصله بین دستمزد و نرخ تورم به کاهش منابع سازمان دامن میزند. وقتی دستمزد مطابق با نرخ تورم افزایش پیدا نمیکند، حق بیمه کمتری در اختیار سازمان قرار میگیرد و این به تداوم بحران موجود میانجامد.
🔸سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان مستقل است و حدود ۴۵ میلیون نفر بیمه شده در آن وجود دارد. پس برای نگه داشتنِ این صندوق پایداری مالی نیاز است. پایداری مالی، عبارت است از «رفع نیازهای حال حاضر بدون به خطر انداختن توانایی نسلهای آینده برای رفع نیازهای خود.»/ایلنا
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
✅ تعارض لیستهای بیمهای با مزد واقعی محاسبه مستمری را مخدوش میکند
راحله سادات حسینی (مشاور معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی):
🔸گاهی شما میبینید که یک فرد دریافتی و حقوقش باید در چند سال پایانی افزایش پیدا میکرد و بالارفتن مزد او طبیعی است ولی در بسیاری از موارد تغییر ناگهانی عنوان شغلی و حقوق دریافتی صوری و حاصل تبانی است که این مسئله به منابع سازمان تامین اجتماعی و اساساً کلیه صندوقهای بازنشستگی آسیب میزند.
🔸بخش قابل توجهی از دستمزدهای اعلام شده به سازمان تامین اجتماعی صوری یا ناصحیح است. زیرا بسیاری ردیف حقوقی را حداقل دستمزد رد میکنند. در برخی موارد وقتی لیستهای بیمهای کارگاهها را میبینیم، متوجه میشویم برای یک فرد ۲۰ سال عنوان شغلی کارگر ساده رد شده است. سوال ما این است که یک فرد در یک کارگاه پیچیده بعد از چند سال باید به سطح «کارگر درجه۲»، «کارگر درجه۱» و «استادکار» برسد؟ مگر میشود تعداد زیادی در یک کارگاه فنی بیش از ۲۰ سال کارگر ساده باشند؟/ایلنا
📝مشروح خبر را اینجا بخوانید👇👇
✅ @hekmat_kart_ir