میزگرد امروز گویا با موضوع فرهنگی است. از الان جواب شبهات فرهنگی اصلاح طلبان را بدهیم که بعدا مدعی نشوند:
۱- گشت ارشاد، خوب یا بد، اولین بار در دولت اصلاحات تصویب شده است.
۲- آقای آذری جهرمی، از جمله موافقین فیلترینگ تلگرام بوده است.
۳- اصلاح طلبان، اولین بنیانگذاران برخوردهای زننده با بدحجابی در ایران بودهاند. افرادی مانند اکبر گنجی، بر پیشانی زنان بدحجاب، پونز میزدند، تا جایی که به اکبر پونز معروف شدند.
۴- اولین اشغالگران سفارتخانه، اصلاحطلبانی مانند خانم ابتکار، عباس عبدی، ابراهیم اصغرزاده و ... بودهاند.
۵- حسن روحانی از اولین بنیانگذاران حجاب اجباری در ایران بوده است. وی مسئول اجرای طرح اجباری کردن حجاب در ادارت مربوط به ارتش پس از انقلاب بوده است.
تمام طرحهای فوق، خوب یا بد، اولین بار از سوی اصلاح طلبان کلید خورده است و حالا آنها تبدیل به مدعی شدهاند.
#ر_ک
کانال ⬅️ حکمت و تمدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلید زدن فتنه توسط ظریف!
کانال ⬅️ حکمت و تمدن
طبق نظرسنجی امروز ایسپا، جلیلی تا روز ۳۰ خرداد در صدر قرار گرفته است. ممکن است اینگونه تلقی شود که با این حساب قالیباف باید به نفع جلیلی کنار بکشد.
اما اگر قرار است وحدتی صورت بگیرد و یک نفر از این دو به نفع دیگری انصراف بدهد، نظرسنجی میان پزشکیان، جلیلی و قالیباف دقیق نخواهد بود و ممکن است تصمیم نهایی را با خطا مواجه کند.
دو نظرسنجی مجزا از سوی یک مرکز معتبر باید صورت بگیرد و پس از آن تصمیم نهایی اتخاذ شود:
۱- پزشکیان، جلیلی و سه نفر دیگر (بدون قالیباف)
۲- پزشکیان، قالیباف و سه نفر دیگر (بدون جلیلی)
دلیل بر این مطلب این است که اگر پزشکیان و جلیلی در رقابت نهایی به مصاف هم بروند ممکن است آراء خاموش، مقابل جلیلی روشن شود و جلیلی را که در نظرسنجی ۶ نفره، اول بوده (البته اگر این آمار تا آخر باقی بماند) کنار بزند و پزشکیان را به پاستور بفرستد. اما آراء خاموش ممکن است در مقابل قالیباف حساسیت آنچنانی نداشته باشد.
بنابراین اکتفاء به نظرسنجیهای شش نفره و تصمیم گیری بر اساس آن، حتی از سوی معتبرترین مراکز نظرسنجی، لزوما به معنای تصمیم دقیق در ساز و کار وحدت نخواهد بود.
#روحالله_کریمی
کانال ⬅️ حکمت و تمدن
حکمـت و تمدن
بازم بگم؟
❓موضوع «دانشجویان ستاره دار» از چه زمانی به وجود آمد؟
#دولت_اصلاحات
❓قتلهای زنجیرهای در زمان کدام دولت اتفاق افتاد؟
#دولت_اصلاحات
❓آغاز فشارهای بینالمللی بر ایران در رابطه با پرونده هستهای از چه زمانی بود؟
#دولت_و_مجلس_اصلاحات (مجلس ششم) پس از سخنرانی #احمد_شیرزاد نماینده اصلاح طلب
#ر_ک
کانال ⬅️ حکمت و تمدن
برادر گرامی دکتر پزشکیان
افراد خطرناکی اطراف شما را گرفتهاند و شما که هیچ، بسیار قدرتمندتر از شما هم نمیتواند آنها را مهار کند. خود شما هم هیچ ایده و برنامه خاصی برای اداره کشور ندارید.
به اعتقاد بنده، آخرت خود را تباه نکنید و انصراف خود را زودتر اعلام کنید. تبهکارانی اطراف شما هستند که نقشههای شومی برای کشور دارند و میخواهند از شما سوء استفاده کنند؛ کما این که از ساده لوحی جناب میرحسین موسوی چنین سوء استفادهای نمودند.
#ر_ک
کانال ⬅️ حکمت و تمدن
حکمـت و تمدن
#رئال_مادرید ۸۰ دقیقه طوری بازی میکنه که گویی قطعا بازنده است، اما دقیقا زمانی گل میزنه که دیگه جای
نمیدانم آیا اصلاح طلبان از پزشکیان ناامید شدهاند یا پزشکیان، خود با مسائلی مواجه شده است که او را ترسانده یا ترمز از جایی کشیده شده و یا تئوری #رئال_مادرید که مطرح کردیم قرار است در چند روز آخر پیاده شود و تیر خلاص در دقایق پایانی شلیک شود؛ مانند «من سرهنگ نیستم» و «گازانبری» که در سال ۹۲ ناگهان ورق را برگرداند.
#ر_ک
کانال ⬅️ حکمت و تمدن
در حالت عادی، جلیلی به طور ناقص، قشر مستضعف را با خود همراه میکند و پزشکیان، قشر مرفه را. قالیباف بیشتر نماینده قشر متوسط مذهبی است.
در نظرسنجیها نیز اگر دقت شود این سه نفر پا به پای هم با کمی بالا و پایین، با آراء طرفداران خاص و ثابت خود در حال حرکت هستند. با شروع هفته آخر، اگر هر یک از این سه نفر، برگ برنده جدیدی رو نکنند، انتخابات به طور حداقلی به دور دوم کشیده خواهد شد.
در هفته آخر، مطابق تجربیات گذشته احتمال این وجود دارد که پزشکیان که جمعی از نوابغ عملیات روانی را پشت سر خود دارد، با رو کردن برگ برنده جدید، ناگهان از رقبا فاصله بگیرد. در این میان حتی ممکن است پزشکیان بتواند بخشی از رأی قالیباف و به ویژه جلیلی را برباید؛ پس باید کمی ترسید.
به عبارت دیگر، تا به اینجای کار، این سه نفر، با موج اول خود حرکت کردهاند. در موج اول، هواداران ثابت، همراه میشوند، اما برای فاصله گرفتن از رقبا، ایجاد موج دوم لازم است. جلیلی با توجه به سوابق قبلی و آنچه که تا اینجا در این دوره نشان داده، از ایجاد یک موج هیجانی ناتوان است؛ مگر این که در این چند روز، تغییری جدی در خود ایجاد کند.
باید خاطر نشان کرد موج دوم با دادن وعده حاصل نخواهد شد؛ زیرا اولا این وعدهها را همه کاندیداها کم و زیاد میدهند؛ و ثانیا مردم طبق سوابق گذشته، چندان از عملی شدن این وعدهها مطمئن نیستند و تضمینی بر آن ندارند.
آنچه که میتواند در روزهای پایانی موج جدید ایجاد کند و یکی از سه کاندیدا را از دو دیگر جدا کند، ممکن است تک جملاتی باشد که به سمت نقطه ضعف حریف شلیک میشود و یا اتفاقی از پیش برنامه ریزی شده که بتواند عواطف را به سمت کاندیدایی خاص جلب کند.
#روحالله_کریمی
کانال ⬅️ حکمت و تمدن