May 11
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیسکالفه شدن صادق بیت سیاح بعد از کسب مدال طلای پارالمپیک که گفته می شود یک دلیل آن نشان دادن پرچمی غیر از پرچم کشور خودی بوده است، محمدجواد آذری جهرمی در یادداشتی تلگرامی نوشت:
مدال طلای پاراالمپیک؟
نه، ممنون؛ ما خودمون پرچم یازهرا (س) داریم!
آقای صادق بیت سیاح؛ من به تو افتخار میکنم، خیلی مردی…
@hekmat_tamaddon
وصیت شهید اردنی؛
📌 اگر دین ندارید، غیرت و غرور داشته باشید
وصیتنامه دستنویس شهید ماهر ذیاب الجازی مجری عملیات ضد صهیونیستی در گذرگاه الکرامه:
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته
مادر و پدرعزیزم؛ مرا ببخشید و از من راضی باشید که به خواست خدا شهید خواهم شد و خداوند را از این بابت سپاس می گویم.
از شما می خواهم مرا یاد نکنید، اما یادآور اقدامی که انجام می دهم باشید تا شاید جاودانه شود و به فرزندان امت عربی و به ویژه فرزندان اردن انگیزه دهد تا در برابر اشغالگران صهیونیست بایستند که فجیع ترین جنایت ها را علیه برادران و کودکان و زنان ما در غزه و فلسطین انجام می دهند.
برادران عربم؛ اگر دین ندارید، غیرت و غرور داشته باشید.
به نقل از کانال «غرب آسیا»
@hekmat_tamaddon
🔻خاک بر سرت؛ ریاضی بلد نیستی، زبانت خوب نیست!
✍ حسن روحالامین
▫️زمستان سال۱۳۷۶ بود، کلاس دوم راهنمایی بودم، در مدرسهای که مدیر به اصطلاح خوشفکری داشت که در اواسط سال تحصیلی اومده بودن بر اساس نمرهی امتحانات، انضباط و کارنامهی شبانهای هر شب که توسط والدین پر میشد (که در اون مثلاً ساعت خواب بعد از ساعت ۹ تخلف محسوب میشد) به دانشآموز درجه و رتبه میدادند.
به این صورت که دانشآموز عالی و درسخون و پسر خوب میشد (ساعی) دانشآموزی که مستعد بود و محتاج به تلاشی بیشتر میشد (کوشا) و زبالههای مدرسه هم میشدند (غافل) پس چی شد؟
بهترتیب شأنیت: ساعی، کوشا، غافل.
پس از تعیین سطح توسط شورای مدرسه شما کارت خودت رو باید به جلوی لباست با سنجاق وصل میکردی و اگر جوری قرار میگرفت که دیده نمیشد تخلف محسوب میشد! مثل پلاک ماشین، حالا شما حساب کنید نوجوونی که عرض شونش ۴۵ سانته یک کارت پرسشدهی مثلا ً ۱۸ سانتی رو روی سینهش که سطح و شأن اجتماعیش رو نشون میداد باید نگه میداشت.
من توی درجهبندی توی دستهی (غافل) قرار گرفتم. روزهای اول خیلی باهاش کلنجار رفتم تا دیده نشه، مثلاً پشت کارت غافل کارت دانشآموزیم رو میذاشتم و میچرخوندمش به سمت کارت دانشآموزی تا کمتر آبروریزی بشه که اینجا هم با برخورد خشن ناظم مواجه میشدم که چرا کارتت پیدا نیست ...
چند هفته گذشت دیدم نمیشه باید خودم رو از این ذلت نجات بدم با کلی تلاش و زود خوابیدن و چند امتحان نمره بالاتر گرفتن شایستهی درجهی کوشا شده بودم که وقتی رفتم برای تعویض کارت کسی پاسخگو نبود، متوجه شدم که سیاست عوض شده رتبهبندی این جوری شده بود؛
به ترتیب از عالی به نازل: (ممتاز) (ساعی) (کوشا)
اینجوری عملاً همون غافل محسوب میشدم.
این خاطرات رو مدتها بود میخواستم بگم. یک بار یادمه توی مدرسه دارالفنون، دوستانی از آموزش و پرورش محبت کرده بودند و برای من نکوداشتی گرفته بودند. با لوح کاغذ A4 و از من خواستن که بیام بالا و صحبت کنم. من حوصله نداشتم ولی برای اینکه نگن متکبری، رفتم اونجا و گفتم زمانی که من بچه بودم و به مدرسه میرفتم هیچ احساس احترامی دریافت نمیکردم. از دم در مدرسه که وارد میشدم در سطل اشغال، تخته سیاه، میزها، معلم، دانشآموزها، همه و همه بهم با زبون بیزبون میگفتن خاک بر سرت کنن، ریاضی بلد نیستی، زبانت خوب نیست، دیکته بلد نیستی، اما هیچ وقت کسی نیومد بگه چقدر خوب طراحی میکنی حتی معلم هنر!
حالا شماها هر چی به من بگید استاد هنرمند فلان و چنان من، همون حرفای بچیگیم رو باور دارم همون خاک بر سرت رو!
آدمها در کودکی همان آدمهای بزرگسالیان با تجربهی کمتر.
وقتی در اول دوران حیات من رو به اسمی بخوانی من با همون اسم خودم میشناسم. تصویر پست هم کارنامه سال آخر هنرستان من هست، سال ۱۳۸۲
و حالا در سن نزدیک به چهل سالگی وقتی یه نفر تحقیرم میکنه و نادیدهام میگیره برام یادآور دوران نوجوانی و باورهای پایهای هست که توی اون دوران به مغز استخونم رسوخ کرد و به خودم میگم در گوشی راست میگه ...
📖 به نقل از کانال «جامعهشناسی مردم»
@hekmat_tamaddon
حکمـت و تمدن
🔻خاک بر سرت؛ ریاضی بلد نیستی، زبانت خوب نیست! ✍ حسن روحالامین ▫️زمستان سال۱۳۷۶ بود، کلاس دوم راه
به بحث #ضمیر_ناخودآگاه و #ناخودآگاه از همین کانال مراجعه کنید.
حکمـت و تمدن
#بسیار_مهم: عملیات استشهادی یک اردنی علیه صهیونیستها در مرز #اردن با #کرانه_باختری/ خوشحالی اردنیها
#رژیم_صهیونی در سال ۱۴۰۱ برای از پا انداختن ایران، استراتژی #هزار_ضربه_چاقو را در پیش گرفت؛ اما امروز همین استراتژی توسط ایران علیه این رژیم منحوس به کار گرفته شده و رژیم را به سمت سقوط میبرد.
#روحالله_کریمی
@hekmat_tamaddon
«مجموعه تعقل تاریخی (جلد سوم)» تألیف روح الله کریمی را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.com/book/160923
«مجموعه تعقل تاریخی (جلد اول، مبانی تحلیل تاریخ و سیاست)» تألیف روح الله کریمی را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.com/book/125779
توسعه در رزق و روزی، از دیدگاه اسلام، مستحب است؛ اما حرص زدن، ممنوع!
انسان باید مهارت بیاموزد و کاری پیشه کند و توکل کند و تقوای در کار را رعایت نماید تا خدا رزق او را از جایی که گمان نمیکند برساند؛ اما حرص زدن، موجب بر هم خوردن تعادل جسمی و روانی انسان خواهد شد.
#ر_ک
@hekmat_tamaddon
منتظر یک جریان وحشیتر از داعش در شامات باشید؛ و البته عراق!
#روحالله_کریمی
@hekmat_tamaddon