اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
شما به هیاهوی پکیج فروش ها و خون آشام های اقتصادی توجه نکنید. این جمله حلقه مفقوده همه گفته های ما ا
صورت مالی 1381 پالایشگاه اصفهان.pdf
1.7M
صورت مالی سال 1381 پالایشگاه اصفهان برای مقایسه با صورت مالی سال 1401 آن شرکت برای مطالعه تقدیم عزیزان می شود. من هرگز بدون سند حرفی نزده ام و مطلبی ننوشته ام. وظیفه دلسوزان، متخصصان و کارشناسان کشور است که این دو سند را با دقت تمام مطالعه کنند و اگر بر قدرت تحلیل و مقایسه دقیق این دو سند فایق آمدید شما می توانید اقتصاد ایران نفتی را به درستی تحلیل کنید.
پکیج فروش ها و حرامخوران اقتصادی، مردم و مسئولین را درگیر هیاهوی رسانه ای می کنند و از این طریق آنها را اغوا می کنند من اما سراغ اطلاعات رسمی و اسناد منتشر شده می روم و در امور علمی هرگز سراغ آمارها و اطلاعات جهت دار رسانه ای نمی روم. توضیحات رسمی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی درباره تولید و مصرف بنزین را در صفحه 111 صورت مالی سال 1401 این شرکت مطالعه کنید.
توجه کنید...
توجه کنید...
{در متن صورت مالی از دلایل کاهش تولید بنزین «عدم استقبال مشتری به دلیل بالا بودن قیمت در مقایسه با بنزین سهمیه ای "کاهش مصرف"» عنوان شده است.}
@hemmatgholizadeh
کاهش تقاضا برای برخی محصولات تولیدی پالایشگاهها به صراحت در صفحات انتهایی صورتهای مالی سال 1401 شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی توضیح داده شده است. از آنجا که این محصولات، مورد تقاضای صنایعی هستند که برای تولید کالاهای مصرفی داخل فعالیت می کنند، درج این متن، علامت رکود اقتصاد ایران به دلیل گرانی فرآورده ها (فروش به قیمت جهانی آن هم با دستور ماده 71 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت) می باشد.
@hemmatgholizadeh
اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
همانطور که در پژوهشکده اقتصاد وزارت امور اقتصادی و دارایی تأکید کردم هنوز هم اعتقاد دارم جزییات مربو
1591 همت عدد درج شده یارانه پنهان در صورت مالی سال 1401 شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی:
این عدد مفهومش اینست که معادل این رقم، بهای خوراک نفتخام با فرآورده های تولیدی اصلی پالایشگاهها تهاتر شده است، منتهی نحوه تعیین این ارزش و رسیدن به این عدد جعلی چگونه است؟ مطابق ماده (1) قانون الحاق 2 و آیین نامه اجرایی مربوطه، ارزش فرآورده های داخلی مطابق ارزش فرآورده های باکیفیت بین اللمی با مأخذ نشریه پلتس در نظر گرفته می شود این همان نکته ای است که اخیرا در پژوهکشده اقتصادی گفتم که قیمت صادراتی و قیمت مبنای یارانه پنهان شدیدا ناعادلانه و علیه هم دولت و هم ملت است. مطابق این قوانین و آیین نامه های تو در تو، هزاران میلیارد تومان منابع بودجه ای دولت به هدر می رود چون دولت می تواند نفت خود را به قیمت فوب خلیج فارس (یا نزدیک به آن) بفروشد ولی پالایشگاهها نمی توانند محصولات خود را با قیمتهای نشریه پلتس به خارجی ها بفروشند!!
@hemmatgholizadeh
شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران که همه فعالیتش درگیر محاسبات دلار و ارز است در گزارش یادداشت مدیریت ریسک ارز در صورت مالی سال 1401 خودش عنوان نموده که این شرکت درگیر ریسک ناشی از تغییرات ارز نمی باشد. بله آقای شرکت! شما درگیر نیستید ولی کشور و ملت از بابت این فرمولها و قواعدی که شرکت شما گذاشته شدیدا درگیر ریسک ارز شده است.
این مساله نشان می دهد که این شرکت دولتی به اصطلاح "ملی" قادر به دیدن مسایلی خارج از دیوارهای ساختمانش در خیابان ورشو نمی باشد و به همین دلیل این مطالب باید نوشته شود تا به گوش مسئولان برسد مبادا که فکر کنند مسایل آنگونه که در این صورتهای مالی به آنها اشاره شده است، گل و بلبل است.
عزیزان! یادتان باشد در ماده 71 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مقرر شده بود که هیات مدیره شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، قیمت فرآورده های ویژه نفتی را با در نظر گرفتن صرفه و صلاح کشور قیمتگذاری کنند ولی آنها به جای صرفه و صلاح کشور، فقط صرفه و صلاح خود و شرکتهای همکارشان (پالایشگاهها که اغلب هم غیردولتی شده اند) را در نظر گرفتند. راستی، در ماده 71 قانون اشاره شده کلمه "کشور" بعد از کلمات "صرفه و صلاح" فراموش شده است!!
@hemmatgholizadeh
جدول نرخ ارز اعمال شده در عملیات شرکتهای پالایشی کشور در سال مالی 1401
@hemmatgholizadeh
افزایش صد در صدی هزینه های انتقال، توزیع و فروش شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در سال 1401 نشان از بودجه بندی ضعیف این شرکتها دارد! در همین حد می توان اشاره کرد!!
@hemmatgholizadeh
خوب توضیح داده ...
مأخذ: صورتهای مالی سال 1401 شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران
@hemmatgholizadeh
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
پیشنهاد برای تصویب در جلسه سران قوا:
100 درصد سود حاصل از افزایش نرخ ارز شرکتهای بزرگ بورسی و غیربورسی تحت عنوان "مالیات بر درآمدهای اتفاقی" به منابع جدول تبصره 14 بودجه اضافه شده و بین یارانه بگیران و تولیدکنندگان آسیب دیده از محل تغییر نرخ ارز، توزیع شود.
https://eitaa.com/DrRezaGholami