انتشار به مناسبت سالروز شهادت شهید ابراهیم همت
@heyat_motevaselin_shz
🔷 نماز بسیار پرفضیلت پنجشنبه های ماه شعبان
در روایت آمده در هر پنج شنبه ماه شعبان دو رکعت نماز خوانده شود ، در هر رکعت بعد از حمد، صد مرتبه سوره توحید و بعد از سلام صد مرتبه صلوات بفرستد.
فضایل و ثواب نماز :
هر حاجتی دارد از امر دنیا و آخرت برآورده می کند.از مولای ما علی بن ابی طالب علیه السلام روایت شده که رسول خدا ﷺ فرمود: زینت داده می شود آسمان ها در هر پنج شنبه از ماه شعبان، پس عرض می کنند ملائکه خدای ما بیامرزد روزه داران این روز را،و اجابت کند دعای آنهارا، پس کسی که در این روز دو رکعت نماز، در هر رکعت سوره حمد یک مرتبه و سوره توحید را صد مرتبه بخواند و بعد از سلام صد مرتبه صلوات برمحمد و آل او بفرستد،خدا هر حاجتی که دارد از امر دنیا و آخرت برآورده می کند،و کسی که یک روز در آن روزه بگیرد خدا بدن اورا بر آتش حرام می کند.«امیرالمومنین علیه السلام می فرماید:»شاخه های نیکی دراین ماه نماز،روزه و... است.
این نماز که حدود نیم ساعت زمان میبرد در برآورده شدن حوائج بسیار موثر است و خوشا به احوال کسانی که این نماز را با حاجت فرج امام عصر ارواحنا فداه بخوانند.
📚 مفاتیح الجنان/ اعمال #ماه_شعبان
@heyat_motevaselin_shz
🎬 #شب_جمعه ست هوایت نکنم میمیرم
#استوری کلیپ های شب جمعه شب زیارتی امام حسین (ع)
@heyat_motevaselin_shz
ماهِشعبانو رجب، نمنمِاشکی شد و رفت
خانه اَبریست خدایا رمضان را چه کنم؟💔
@heyat_motevaselin_shz
از فراقِ تو اگر دِقبکنم نیست عجیب
اینعجیباستکهمن زندهبمانَمبیتو
@heyat_motevaselin_shz
01مناجات شعبانیه_5767277549583336844.mp3
1.73M
فرازی از مناجات شعبانیه
#ماه_شعبان
@heyat_motevaselin_shz
در مناجات شعبانیه می خوانیم:
«إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَ الِانْقِطَاعِ إِلَيْك»
کمال انقطاع یعنی من از بقیه ببُرم!
این کمالِ انقطاع، فقط در صورتی رخ می دهد که آدم از مهربانی خدا عمیقاً لذت ببرد و شدیداً وجودش به محبت خدا گرم بشود.
خدایا!
محبتت رو بهمون جوری نشون بده که با چشم ببینیم
@heyat_motevaselin_shz
وچہتڪـلیفسنگینـےاست:
بلاتڪلیـفۍ . .
وقتےکہنمیدانممنـتظرتماندم
یافقطخودرابہانتظارزدهامآقا..!!💔
#الـٰلّهُمَ_عجــِّلِ_لوَلــیِّڪَ_اَلْفــَرَجْ♡
@heyat_motevaselin_shz
انسان يک تذکر در هر ۴ ساعت به خودش بدهد بد نيست.
بهترين موقع بعد از پايان نماز وقتي سر به سجده مي گذاريد ، مروری بر اعمال از صبح تا شب خود بيندازد
آيا کارمان برای رضای خدا بود ؟
"حاجمحمدابراهیمهمت
@heyat_motevaselin_shz