هدایت شده از ارومیه۱۴۰۰
🔴آیا رهبر معظم انقلاب از عملکرد صداوسیما رضایت کامل ندارند؟
لطفا یکبار دیگر پیام مهم و کوتاه و کم سابقه رهبر معظم انقلاب به صداوسیما را با کمی تامل مطالعه نمایید:
"بسمهتعالی
جناب آقای جبلی
شما و این حضرات نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ را در پیکارهای کنونی جهان-که بیش از همیشه است- میدانید.
امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند. ما در این عرصهی مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است.
📝 سید علی خامنهای"
در این پیام چند نکته بسیار مهم وجود دارد:
📌اولا بر خلاف اکثر پیامها نه از"سلام علیکم" خبری هست و نه از"والسلام"
📌بر خلاف بسیاری از پیامهای مشابه، از مخاطب در مقدمه پیام تکریم نمیشود!
📌از واژه"حضرات" بجای مدیران استفاده شده است!
📌ضمن یادآوری نقش بی بدیل رسانه و تبلیغ و اهمیت آن، بر آگاهی رئیس و مدیران رسانه ملی از این موضوع نیز با فعل "میدانید" تاکید شده است!
📌و نهایتا علی رغم اینکه رئیس و مدیران اهمیت موضوع را "میدانید" تنها پیام رهبر معظم انقلاب به همایش" دقت و تلاش و ابتکار مضاعف" است!
به نظر میرسد نکات فوق نشانگر عدم رضایت کامل رهبر معظم انقلاب از عملکرد صداوسیما است!
ولی برای پی بردن به علل این نارضایتی احتمالی کافی است سخنان و توصیه های مهم رهبری در روزها و هفته های گذشته در خصوص تحولات سوریه و محور مقاومت و جهادتبیین و ...مرور کرده و عملکرد صداوسیما در قبال این اوامر مهم را بررسی نمایید!
✍غلام آقاپور
🌷 ضمن عرض تبریک ولادت امام محمدباقرعلیه السلام خدمت همراهان بزرگوار، طرحهای زیبایی بمناسبت این روز تقدیم همراهان محترم میگردد.
🔹 #هیئت_نیوز رسانه اختصاصی هیئت های مذهبی