فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠دو نقشه شیطان برای مؤمنین
🔸 استاد مسعود عالی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔹تلنگری زیبا برای همه ما
✅کانال منبرهای عالی 👇
http://eitaa.com/joinchat/2043084812Ca1368da7dc
قسمت ششم فصل چهارم زندگی پس از زندگی
تجربه گر تجربه نزدیک به مرگ: محمد علی درودی
عنوان این قسمت: از پا افتاده...
۸ فروردین ۱۴۰۲
تماشای فیلم برنامه از این لینک:
https://tv4.ir/episodeinfo/373882
#زندگی_پس_از_زندگی
#شبکه_چهار
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
@ch4_irib
# حکمت 4 :
🔔 ارزش هاى اخلاقى و ضد ارزش ها(اخلاقى ، تربيتى)
👌 وَ قَالَ [عليه السلام] :
الْعَجْزُ آفَةٌ، وَالصَّبْرُ شَجَاعَةٌ، وَالزُّهْدُ ثَرْوَةٌ وَالْوَرَعُ جُنَّةٌ، وَنِعْمَ الْقَرِینُ الرِّضَى .
♥️ امام(علیه السلام) فرمود:
عجز و ناتوانی آفت است، و صبر شجاعت، و زهد ثروت و تقوا و پرهیز گاری سپری است ( در برابر گناهان و خطرات شیطان و هوای نفس)، و رضایت و خشنودى (از تقدیرات الهى) بهترین همنشین است.
@heyat_seyyed_shouri
# شرح و تفسیر حکمت 4
♥️ امام در چهارمین کلمه از کلمات قصارش به پنج وصف از اوصاف انسانى اشاره مى کند که یکى منفى و چهار وصف از آن مثبت است و آثار هر کدام را در جمله بسیار کوتاهى بر مى شمارد.
نخست مى فرماید: (الْعَجْزُ آفَةٌ). عجز مفهوم وسیعى دارد که هرگونه ناتوانى علمى، جسمى، اقتصادى و فکرى را شامل مى شود و به یقین اینها بزرگ ترین آفات زندگى انسان است; انسان عاجز، ذلیل و خوار عقب مانده و شکست خورده و بى ارزش و بى مقدار است به همین دلیل اسلام مى گوید: بکوشید و هرگونه عجز را از خود دور سازید و با قدرت و قوت به اهداف مالى و معنوى خود برسید. البته گاه مى شود که عجز و ناتوانى بدون اختیار دامان انسان را مى گیرد، ولى غالباً چنین نیست، بلکه نتیجه کوتاهى ها و بى برنامگى هاست.
در دومین نکته مى فرماید: (وَالصَّبْرُ شَجَاعَةٌ). بدیهى است صبر چه در مقابل عوامل معصیت باشد، چه در مسیر اطاعت پروردگار چه در برابر مصائب روزگار انجام گیرد، نوعى شجاعت محسوب مى شود و تنها شجاعانند که از عهده شکیبایى در این مراحل سه گانه بر مى آیند. نمونه کامل این سخن همان چیزى است که امیر مؤمنان على(علیه السلام) در صدر اسلام از پیغمبر و یاران باوفایش تجربه کرده بود که در برابر انواع مشکلاتى که از سوى دشمنان اسلام هر روز به شکلى انجام مى شد صبر و استقامت کرده بودند و با شجاعت تمام آنها را پشت سر گذاشتند و اگر این شکیبایى شجاعانه مسلمانان صدراول در دوران محاصره شعب ابى طالب و هجرت به حبشه و سپس هجرت به سوى مدینه و بعد از آن حضور در میدان هاى جنگ بدر، خیبر، خندق و حنین نبود امروز آیینى به نام اسلام بر بخش عظیمى از جهان سایه نیفکنده بود. در واقع مسلمانان هم در برابر خواسته هاى دل استقامت و صبر نشان دادند، هم در مسیر اطاعت پروردگار و هم در مقابل مصائب و مشکلات پى در پى.
سومین جمله مى فرماید: (وَالزُّهْدُ ثَرْوَةٌ). اشاره به اینکه انسان از ثروت آیا چیزى جز بى نیازى مى خواهد و آدم زاهدِ قانع، از همه خلق بى نیاز است و چه بسا ثروتمندانى که جزء نیازمندان هستند. زهد همان بى اعتنایى به زرق و برق دنیا و مال و منال و شهرت و آوازه است. زاهد کسى نیست که فاقد این امور باشد بلکه زاهد کسى است که دلبسته و وابسته به این امور نباشد; خواه آن را داشته باشد یا نه! بلکه مى توان گفت: زاهدان از ثروتمندان غنى ترند، چرا که ثروتمندان از یک سو باید پیوسته ثروت خود را حساب و کتاب کنند و از سوى دیگر مراقب باشند سارق و دشمنى آن را از دست آنها نگیرد در حالى که زاهدان از همه اینها بى نیازند.
چهارمین جمله مى فرماید: (وَ الْوَرَعُ جُنَّةٌ). ورع به معناى تقوا یا حد اعلاى تقواست به گونه اى که انسان حتى از شبهات پرهیز کند. این فضیلت انسانى از حالت خداترسى باطنى سرچشمه مى گیرد که چون در برابر او گناهى ظاهر شود سدى در میان او و گناه ایجاد کند. تعبیر به «جنة» تعبیر جالبى است، زیرا سپر وسیله اى دفاعى در مقابل آماج تیرهاى دشمن یا شمشیرها و نیزه هاست گویا هواى نفس و شیطان پیوسته قلب انسان را هدف تیرهاى خود قرار مى دهد و انسان با ورع به وسیله این سپرمى تواند از آزار آنها در امان بماند.
در پنجمین جمله مى فرماید: (وَنِعْمَ الْقَرِینُ الرِّضَى). همنشین خوب کسى است که به انسان آرامش بخشد و او را از بى تابى در برابر مشکلات باز دارد و در او روح امید بدمد و تمام این آثار در راضى بودن به قضاى الهى است. آنکس که مقدرات را از سوى خداوند حکیم و مهربان مى داند هرگز از مصائبى که به هر حال در دنیا روى مى دهد و مشکلاتى که گریبان انسان را ناخواسته مى گیرد ناراحت نمى شود و بى تابى نمى کند و اعصاب خود را در هم نمى کوبد. البته این بدان معنا نیست که انسان در برابر هر حادثه اى تسلیم شود، بلکه به این معناست که تمام کوشش خود را براى پیروزى بر مشکلات به کار گیرد; ولى اگر حوادثى خارج از حیطه قدرت او رخ دهد در برابر آن راضى باشد و زبان به ناشکرى نگشاید و جزع و بى تابى نکند.
@heyat_seyyed_shouri
✅ اطلاعیه
باسلام وعرض ادب واحترام و تبریک سال جدیدوآرزوی قبولی طاعات وعبادات
مومنین عزیز درماه مبارک رمضان، بدینوسسله به آگاهی عموم
عاشقان ومحبین اهل بیت علیهم السلام میرساندمراسمات هفتگی"هیئت عزاداران حضرت تامن الائمه(ع)تبریزازسال جدیدهمزمان باسالروزولادت باسعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع)روزپنجشنبه17فروردین بعدازافطارازساعت20/30الی22/30
درمسجدسیدالشهدا (ع)به آدرس :
اول خیابان مارالان،کوی شهید خانپور
باحضور برادران وخواهران برگزارخواهدشد.🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هیئت عزاداران
حضرت تامن الائمه(ع) تبریز
☑️برخی کانالها طوری مینویسند که گویی اشراف کامل برمصالح داخلی و خارجی نظام دارند و همه مولفه های امنیتی را میدانند. اینکه بگویند دشمن نیروهای ما را شهید کرده و ایران پاسخ نداده اشتباه است. واقعیتش این است که ایران دائم در حال تهاجم است و دشمن معدود واکنش هایی داشته است!
▫️پس از حمله اخیر به نیروهای آمریکایی در سوریه بود که مایک پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا اذعان کرد در حدود ۸۰ حمله اخیری که یاران ایران به آمریکایی ها داشته اند، ارتش ایالات متحده فقط توانسته به سه فقره از آنها پاسخ دهد. این که دیگر حرف ما نیست، ادعای خود آمریکایی ها است!
▫️مقاومت به رهبری ایران وقتی میتواند به آمریکا هفتاد و اندی بار حمله کند، آیا از ضربه زدن به اسرائیل عاجز است؟ ولی باید بدانیم راهبردها متفاوت است، همانگونه که شرایط و ابزارها نیز فرق میکنند. اسرائیلی که یک روز آمده بود نیل تا فرات را بگیرد، حالا در محدوده فلسطین اشغالی حبس است!
▫️رژیم صهیونیستی امروز در بدترین شرایط امنیتی قرار دارد و از هر طرف خود را در معرض خطر میبیند. غزه دست به ماشه است، حزب الله فقط منتظر دستوری از تهران؛ و کرانه باختری یی که حالا مسلح شده و روزی نیست که در جنین، الخلیل و یا نقاط دیگری حماسه سازی نکند!
▫️تعداد حملات به نظامیان رژیم صهیونیستی افزایش یافته، ایست بازرسی ها هر روز شاهد تیراندازی های جدیدی هستند و عملیاتهای شهادت طلبانه هر روز بیشتر میشود. سوال این است که اسرائیل با امکانات امروزش اگر قرار بود بجای سال ۱۹۴۸ میلادی امروز به فلسطین حمله کند، چقدر از خاک منطقه را میتوانست بگیرد؟ آیا باز هم میتوانست در شش روز ارتش های چند کشور عربی را شکست دهد و بخشهایی از فلسطین، سوریه، لبنان و اردن را اشغال کند؟ قطعا نمیتوانست. این در حالی است که استعداد امروز اسرائیل با آن زمان کاملا متفاوت است. و سوال بعدی این است که صهیونیست ها را چه کسی به به این روز نشانده؟ کدام کشور جز ایران عرصه را اینگونه بر آنها تنگ کرده که حالا خودشان از احتمال شکست و فروپاشی و نابودی میگویند؟ انتقام ایران در کشتن چند اشغالگر خلاصه نمیشود که بخواهد احساسی عمل کند؛ بلکه تابع فرایندی تدریجی است که در آن، گاهی حملات آشکار، گاهی پنهان، گاهی محکم و گاهی نیز آرام صورت میگیرد و هدف غایی آن نیز برچیدن رژیم صهیونیستی از روی زمین است. در موقعیت فعلی اسرائیل به یک درگیری مدیریت شده از خارج برای نجات از مشکلات داخلی نیاز دارد و ایران هم خوب به آن آگاه است. این البته به معنای آن نیست که ایران پاسخ نمیدهد!
▫️تجربه هم ثابت کرده جمهوری اسلامی قطعا پاسخ میدهد و در ازای هر یک شهید چندین کشته میگیرد، کما اینکه قبلا در اربیل و یا جاهای دیگر این کار را کرده است. ولی اینکه آنها از تلفاتشان چیزی نمیگویند معنی اش این نیست که در عملیاتهای مقاومت هیچ صهیونیستی تسلیم مرگ نشده است!
.
♻️ سطل ماست پر ظرفیت!
🔰 کسی گوسفندی ذبح کرده بود و علاوه بر گوشت و پوست و کله پاچهش، از فضولاتش هم برای کود دادن به باغچهش استفاده کرده بود و داشت به این فکر میکرد که این گوسفند دیگه چی داره که ازش استفاده کنه! کله بریده گوسفنده به صدا درآمد و گفت: «چند تا "بع بع" میکنم اونو بزار آهنگ موبایلت!»
حتما کلیپ ماست پاشی را همهی شما دیدید. کاری که پیش از همه توسط اقشار مذهبی تقبیح شد. (بماند که برانداز اگه آمر به معروف را چاقو چاقو هم بکنه اسمش میشه خرابکاری شرافتمندانه!) اما مگه دشمن از این سوژه عالی دست بر میدارد؟ از همهی ظرفیتش برای دشمنی استفاده میکند.
اول گفتند: «ماست پاش اسید پاش میشود»
بعد گفتند: «وقتی از ماست استفاده صلح آمیز نمیکنید چطور مطمئن باشیم از انرژی هستهای استفاده صلح آمیز میکنید؟»
اما چیزی دیدم از همه عجیبتر! یه استوری که با درج عکسی از یک مداح نوشته بود: «فردی که ماست ریخته بود شناسایی شد؛ مداحی که قبلاً مسئول ستاد نماز جمعه بوده است!»
آنچه در همهی این موارد مشترک است، استفاده از #تکنیک_تداعی برای #راهبرد_منفورسازی (یا اهریمن سازی) میباشد.
با توجه به اینکه اقدام به ریختن ماست بر سر دیگری (به هر انگیزه که باشد) عمل منفوری است، ارتباط دادن آن به هیأت و عزاداری و نماز جمعه و انرژی هستهای و... موجب میشود تا قبح عمل، به این مقوله ها نیز سرایت کند و آنها نیز منفور گردند. (تکنیک تداعی)
البته این پایان کار نیست! منفور کردن یک فرد یا نهاد یا هر مقوله دیگری، در حقیقت مشروعیت بخشیدن به هرگونه اقدام خشونتبار بر علیه آن مقوله است.
برای نمونه باید بدانید پس از بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا که به نابودی صدهزار ژاپنی از جمله زن و کودک بیگانه و محیط زیست آنها انجامید، بیش از ۹۵ درصد آمریکاییان از آن حمایت کردند!! چرا؟ چون قبلاً رسانههای آمریکایی وظیفه خود را در جهت اهریمن سازی ژاپن به خوبی انجام داده بودند!
✍دکتر قربانی مقدم
حکمت ۲۰۰
نبی مکرم اسلام صلّی اللّه علیه و آله و سلم فرمودند:
هرکس غمی از غمهای دنیا را از دوش مؤمنی بردارد، خدا غمی از غمهای روز قیامت از او بردارد؛ و هر که بر تنگدستی آسان بگیرد، خداوند در دنیا و آخرت بر او آسان گیرد؛ و هر کس رازپوش مسلمانی شود، خداوند در دنیا و آخرت رازپوش وی شود.
📕نهجالفصاحه
@aliakbar_tbz
https://t.me/aliakbartabriz1
25.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بایدها و نبایدها در ماه رمضان
انارستانی ها سلام🌹
دکتر زنده دل در این پست باید ها و نباید های مهم در خوراک سحر و افطار های ماه رمضان که باید بدانیم رو به ما معرفی می کنند.
این پست رو با عزیزانتون به اشتراک بزارین ❤️
انارستان؛ حامی سلامت مردم ایران❤️
🆔@anarestan_tv
@ofogh_tv