خبری در دنیا نیست!
خیری هم از آن ندیدهام!
تنها دلخوشیمان؛
محبت #حسین است!
ما از این دنیا...
چیزی نخواستیم؛
جز روضه!
و نَفَسکشیدن...
در هوای نوکری!
شبتون حسینی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
🌹 #شب_زیارتی_اباعبدالله_الحسین_ع
@fotross_133_۲۰۲۲_۰۴_۱۴_۱۷_۰۲_۰۵_۰۴۰.mp3
3M
#نماهنگ🎙
خوابمیبینم؛
کهشبجمعهباسینهزنها😭💔
#سیدمهدیحسینی🎤✨
#شبزیارتیارباب🥀
#پیشنهاد_دانلود💯
مداحی آنلاین - شک دارم که بگویم سخن از تشنه لبی - نریمانی.mp3
9.78M
🌙 #مناجات ویژه #ماه_رمضان
🍃شک دارم که بگویم سخن از تشنه لبی
🍃تشنه آن بود که میگفت به لشکر جگرم
🎤کربلایی #سید_رضا_نریمانی
👌بسیار دلنشین
🌙 #مناجات_شبانه
🌙 #رزق_شبانه
🌹فرزند دوم و از بقیه بزرگتر بود و در بیشتر کارها، حتی در کشاورزی به پدر کمک میکرد. با اینکه علاقهای به کشاورزی نداشت، برای کمک به پدر میرفت تا پدرش دلگیر نشود.
🌹با اینکه سن کمی داشت، در تظاهرات ضدشاهی مردم شهر دامغان در کنار دوستهای دیگرش شرکت میکرد.
🌹با شروع جنگ، او هم خواست برود. ولی به سن قانونی نرسیده بود پانزدهساله که شد، بهعنوان یک سفر دانشآموزی چهلروزه به غرب رفت. در حادثهای از روی تانکر آب افتاد ولی سالم ماند. با جهاد سازندگی همکاری میکرد و در مدرسه هم برای کمک به رزمندههای جبهه، تلاش میکرد.
🌹به گفته خواهرش، آرام بود و ساکت. اگر غذایی را دوست نداشت، نمیخورد. خواهر او را میبرد و برایش غذای موردعلاقهاش را میآورد تا بخورد. میدانست علیاکبر حرفی نمیزند. دیپلم گرفت و هجده سالش که شد برای دوره آموزشی سربازی به زنجان رفت. بعد از دوره، تقسیم شد و در نوزدهم آبان هزاروسیصدوشصتوپنج از طرف لشکر ۱۶ زرهی قزوین به منطقه رفت.
🌹علیاکبر در منطقه، دیدهبر تانک بود. برای خنثیکردن مین هم میرفته است.
🌹چند بار برای دیدن خانواده از سربازی به مرخصی آمد. در تشییع جنازه شهدای امیریه یا حتی روستاهای اطراف شرکت میکرد ولی با لباس سربازی بیرون نمیرفت تا خانواده شهدا یا اسرا او را نبینند. به گفته خودش، «نکند به یاد پسرشان بیفتند.»
🌹در هر مرخصی به فامیل سر میزد و حالواحوالی میپرسید. در دوم بهمن ۱۳۶۸، در جاده بیستون- باختران در حادثهای حین مأموریت بههمراه یکی از همرزمانش شهید شد.
🥀 #شهیدعلی_اکبر_تیموری🕊
✨ #شبتون_شهدایی
#پیروزی_با_جمع_است_ولو_باطل!
#نهج_البلاغه
💥و الله لا ظن ان هولاء القوم سیدالون منکم باجتماعهم علی باطلهم، و تفرقکم عن حقکم.
🌎به خدا سوگند، گمان می کنم که این قوم به زودی بر شما چیره شوند؛ زیرا آنان در باطل خود یکپارچه و متحدند و شما در حق خود دچار تفرقه و پراکندگی هستید.
📘 خطبه ۲۵
⏳ امروز جمعه
۲۶ فروردین ۱۴٠۱
۱۳ رمضان ۱۴۴۳
۱۵ آوریل ۲۰۲۲
#انس_با_قرآن
🌺 روزانه قرآن بخوانیم 🌺
تلاوت صفحه ۲۱۵ از قرآن کریم
🥀 هدیه به #شهید_اکبر_ثوری🕊
چه خوش است آن زمانی
برسد که زندہ باشم
منِ بینوای مسکین
شنوم صدای مهدی ...
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
#هذا_یوم_الجمعه