کاهش حضور آمریکا در منطقه بیشتر دیپلماتیک است تا نظامی
نشریه آمریکایی «فارین افرز»:
🔹تحت حاکمیت ترامپ، حضور نظامی ایالات متحده در خاورمیانه هیچ تغییری نداشته است.
🔹حتی قابلتوجهترین تغییر در این میان که بازگشت صدها نظامی آمریکایی به «پایگاه هوایی شاهزاده سلطان» در عربستان سعودی بوده نشان میدهد که تغییرات اخیر در منطقه کوچکتر و تدریجیتر از آن بودهاند که بحثهای عمومی پیرامون آنها دلالت دارند.
🔹رویکرد دولت ترامپ نه با کاهش هزینه قابل توصیف است و نه مداخلهجویی، بلکه با چیزی میتواند توصیف شود که «بری پوزن» آن را «هژمونی غیرلیبرال» خوانده است؛ بهمعنای برتری نظامی منهای مراقبت دیپلماتیک.
🔹در بخش دیپلماتیک، افول وزارت خارجه آمریکا به درستی محل تاسف بوده است. به این نکته باید توجه کرد که برخی پستهای سفارت مربوط به منطقه خالی هستند.
🔹دفتر امور خاور نزدیک وزارت امور خارجه آمریکا از ژانویه ٢٠١٧ تا ژوئن ٢٠١٩، زمانی که «دیوید شنکر» به ریاست آن منصوب شد، فاقد رئیسی بود که تایید رئیسجمهور آمریکا را داشته باشد. باراک اوباما، در هشت ماه اول ریاستجمهوری خود این پست را پر کرده بود.
🔹از بین بردن سایر ابزارهای قدرت غیرنظامی آمریکا در منطقه اگرچه کمتر از موقعیتهای شغلی خالی محل توجه بوده اما کمتر از آن مخرب نبوده است
🔸دولت آینده آمریکا باید جدا در خصوص هزینههای فرصت ادامه تمرکز فعلی بر خاورمیانه که بهطور نامتناسبی سنگین است، فکر کند.
@syasi_mazhabi
3.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه سنگین مجری شبکه ۳ به هادی رضوی
دستتو از جیبم درآر!
@syasi_mazhabi
💠صلوات خاصّه امام باقر علیه السلام
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ بَاقِرِ الْعِلْمِ وَ إِمَامِ الْهُدَى وَ قَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى وَ الْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِكَ
اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهُ عَلَما لِعِبَادِكَ وَ مَنَارا لِبِلادِكَ وَ مُسْتَوْدَعا لِحِكْمَتِكَ وَ مُتَرْجِما لِوَحْيِكَ وَ أَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَ حَذَّرْتَ مِنْ مَعْصِيَتِهِ
فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ وَ رُسُلِكَ وَ أُمَنَائِكَ يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ .
خدايا درود فرست بر محمّد بن على،شكافنده دانش و پيشواى هدايت و رهبر اهل تقوا و برگزيده از بندگانت.
خدايا چنانكه او را قرار دادى براى بندگانت نشانه و براى كشورهايت مشعل نور و محلّ سپردن حكمتت و تفسيرگرت وحیات و به فرمان بردن از او فرمان دادى و از نافرمانی اش برحذر داشتى، پس بر او درود فرست، اى پروردگار برترين درودى كه بر يكى از فرزندان پيامبرانت و برگزيدگانت و رسولانت و امينهايت فرستادى
اى پروردگار جهانيان
🏴شهادت امام باقر علیه السلام تسلیت باد
40.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨الله اکبر۴
✨اشهدان لا اله الّا الله۲
✨اشهدان محمداً رسول الله۲
✨اشهدان علیاً ولی الله۲
✨حی علی الصلاة۲
✨حی علی الفلاح۲
✨حی علی خیر العمل۲
✨الله اکبر۲
✨لا اله الّا الله۲
▪️یا باقر از فرط غمت افسرده گشتیم
▪️از غصه جانسوز تو پژمرده گشتیم
▪️هر شیعه در دل حجله داغ تو بسته
▪️سنگینى داغت دل ما را شکسته
🔳 #شهادت_امام_محمد_باقر (ع) تسلیت باد
@syasi_mazhabi
«آیتالله موحدی کرمانی» خطیب نماز جمعه تهران:
به دولت هند درباره کشمیر اخطار میدهیم.
@syasi_mazhabi
کشتی مسافری انگلیسی سفر به خلیج فارس و عبور از تنگه هرمز را لغو کرد
🔹شرکت مالک کشتی مسافری تفریحی P&O اعلام کرد که سفر به خلیج فارس و دبی را به دلیل تشدید تنش بین ایران و انگلیس در تنگه هرمز لغو کرده است.
🔹این شرکت اعلام کرده است که از ماه اکتبر تا حداقل ماه مارس سال آینده میلادی سفر خود به خلیج فارس و دبی را لغو کرده و این مساله را به تمام مشترکین خود اعلام کرده است.
@syasi_mazhabi
🔻 کوتاهترین داستانِ فحشا در هالیوود!
🔹مرلین مونرو (نماد انقلاب_جنسی در غرب): هالیوود جایی است که برای یک بوسهی تو هزار دلار هزینه میکنند و برای روان تو پنجاه سِنت!!
🔹 آلن بلوم فیلسوف آمریکایی: پروژه مرکزی فمینیسم حیازدایی است
📚منبع👇
🕸 http://yon.ir/aZ5lj 🕸
@syasi_mazhabi
آخرین وضعیت قراردادهای گازی ایران/ فرصتهایی که در نبود متولی مشخص از دست میرود
🔹در حالی ایران در شرایط تحریم نفت می تواند روی صادرات گاز حساب کند که متاسفانه به دلیل نبود متولی فرصت های صادراتی یکی پس از دیگری از دست می رود.
🔹پروژه صادرات گاز ایران به هند و پاکستان از طریق خط لوله ای که قرار بود پیام آور صلح و دوستی در شبه قاره هند باشد تا کنون نیمه تمام باقی مانده است.
🔹قرارداد پروژه خط لوله زیردریایی ایران- عمان در سال ۲۰۱۳ به امضا رسید. قرار بود بخشی از این مقدار گاز برای تولید ال ان جی در تاسیسات ال ان جی عمان مورد استفاده قرار گیرد و ایران بتواند با صادرات تولیدات ال ان جی این مجتمع به صادر کننده ال ان جی تبدیل شود.
🔹ایران پنج پروژه ال ان جی با ظرفیت ۷۰ میلیون تن داشت که هزینههای گزاف احداث واحدها و پس از آن تحریمها باعث شد شرکتهای خارجی از این پروژه ها خارج شوند و این پروژه ها نیمه کاره رها شوند.
🔹نکته مهمی که باید در این گزارش به آن اشاره کرد بی نتیجه بودن مذاکرات گازی ایران و ترکیه برای تمدید قرارداد صادرات گاز به این کشور است.
@syasi_mazhabi