eitaa logo
هیات رزمندگان اسلام آران وبیدگل
108 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.2هزار ویدیو
17 فایل
این کانال به منظور انعکاس اخبار و اطلاعات با محوریت اصول وارزشهای والای انقلاب اسلامی ودفاع مقدس و ایثار وشهادت ایجادشد."دیماه ۹۹"
مشاهده در ایتا
دانلود
.🇮🇷🏴 شهادت ۳ نفر از پرسنل خدوم هنگ مرزیِ میرجاوه 🔹بنا بر اعلام منابع آگاه، ساعتی قبل یک خودروی پژوپارس به‌طرف خودروی هنگ مرزی میرجاوه تیراندازی کرد که بر اثر آن ۳ نفر از پرسنل مرزبانی به شهادت رسیده و یک شهروند زخمی شدند.
. | جزئیات حادثه تروریستی میرجاوه شمس‌آبادی دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان: 🔹عصر امروز در یکی از پمپ بنزین‌های شهرستان میرجاوه تعدادی از افراد ناشناس مسلح به سمت نیروهای مرزبانی که در حال بنزین زدن بودن تیراندازی کردند. 🔹در این حادثه تروریستی ۳ نفر از نیروهای مرزبانی (۲ سرباز و یک نیروی کادری) به شهادت رسیدند و یک نفر از مردم عادی که در محل حضور داشت، زخمی شد. 🔹بلافاصله قاضی و بازپرس ویژه در محل حضور پیدا کرد و برای این حادثه تروریستی پرونده قضایی تشکیل شد و اقدامات اطلاعاتی برای شناسایی افراد آغاز شده است.
20.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | پاسخ مهمترین سوال جهان در کلام امام حسن عسکری علیه السلام...! 🎙حجت الاسلام #⃣ #⃣ #⃣ 🌐ارتباط با ما | 09381161516 👈اینستاگرام | کانال ایتا | تلگرام ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📢محفـل ذاکـریـن عـاشـورایی🏴 📢هیـــأت رزمنــــدگـــان اسـلام🇮🇷 📢بزرگترین مجمـع الذاکـریـن کشـور👇 https://eitaa.com/joinchat/2393637341C1da77f60a5
شهدارایادکنیم باذکرصلوات برمحمدوآل محمد 🌺🌹🌹
🇮🇷 ‌دریادار سیاری: نیروهای مسلح ایران بزرگترین و مقتدرترین سازمان ضد تروریستی جهان محسوب می‌شود. 🔹‌رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه دنیای ما بیش از اسلحه به همدلی نیاز دارد، بیش از بمب به بهداشت نیاز دارد و فراتر از جنگ باید به صلح اندیشید گفت: امروز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران بزرگترین و مقتدرترین سازمان ضد تروریستی جهان محسوب می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امان از جماعت‌ امن‌نشین که نشسته‌اند در شهرهایی که یا کاملا شیعه‌نشین است یا اکثریت با تشیع است و شروع به لعن علنی میکنند؛ بی توجه به شهرها و مناطق و کشورهایی که شیعه در اقلیت است یا قرار است شیعه و سنی در کنار هم زندگی کنند... جان شیعه را به خطر انداختن ترویج تشیع نیست؛
شهدارایادکنیم باذکرصلوات برمحمدوآل محمد
شهدارایادکنیم باذکرصلوات برمحمدوآل محمد
🇾🇪🇵🇸🇮🇷یمنی‌ها روی کشتی گلکسی‌لیدر اسرائیلی، جشن ولادت پیامبر اکرم (ص) برگزارکردند ، حتی خدمه کشتی رو هم به جشن آوردند . 🔹خلاقیت یمن در تحقیر اسرائیل 🇾🇪
📰 دکه روزنامه| دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳