🏴 وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ.
✍ با نهایت تاسف و تاثر درگذشت غمانگیز سلاله الزهرا (س) خدمتگزاری مومن ، بصیر و متعهد و فعال پرتلاش در صحنههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و انقلابی ، مردی وارسته و ولایتمدار مرحوم مغفور "حاج سید محسن هاشمی موحد" را خدمت بیوت محترم مصیبت دیده و مردم انقلابی منطقه تسلیت عرض نموده از درگاه حضرتحقتعالی برای روح مطهرش مغفرت و رحمت واسعه الهی ، علو درجات ملکوتی و حشر با اجداد طاهرینش مسالت مینمائیم .
نامش جاودان و راهش پررهرو .
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#هیاترزمندگاناسلامآرانوبیدگل
📡 واحد رسانه ایی یاران سلیمانی
ایتا
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3659661323Cd6eb4171b8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹مستند / مرد پولادین
✍ رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی): من آقای لاجوردی را در دورهى مبارزات، به عنوان مرد پولادین مىشناختم. در بین دوستان، آن کسى که از کتک خوردن و اقدام کردن و زندان رفتن و آمدن بیرون و دوباره رفتن، خسته نمىشد، آقاى لاجوردى بود؛ در دورهى کار و تلاش براى حکومت اسلامى هم الحمدلله ایشان همینطور عمل کردند. ۱۳۷۷/۲/۱۴
🔹 یکم شهریور ماه مصادف است با سالروز ترور مجاهد فی سبیل الله شهید سید اسدالله لاجوردی، مبارز انقلابی و دادستان پیشین انقلاب اسلامی و رئیس سابق سازمان زندانها که در محل کار خود در بازار تهران و به دست عوامل سازمان تروریستی منافقین در سال ۱۳۷۷ به شهادت رسید.
🔹 نامش جاودان و راهش پررهرو
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
📡 واحد رسانه ایی یاران سلیمانی
ایتا
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3659661323Cd6eb4171b8
🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷
" السلام علیک یا اباعبدالله الحسین و علیالارواح التی حلت بفنائک "
🚩🏴مراسم عزاداری هیاتهای دانشجویی امروز در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد؛ قرائت زیارت اربعین و اقامه عزای حسینی از جمله بخشهای این برنامه.
✅حضرت آیتالله امام خامنهای(مدظلهالعالی ) در این مراسم ضمن قدردانی از هیاتهای دانشجویی گفت: شما امروز این حسینیه را با حضور خودتان و با احساسات پاک خودتان نورانی کردید. ایشان همچنین برنامههای مختلفی که در مراسم امروز توسط دانشجویان اجرا شد را بسیار خوب و آموزنده توصیف کردند.
✅ رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) سپس با بیان اینکه نبرد بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمامشدنی نیست و این دو جبهه امروز هم در دنیا وجود دارند، فرمودند: «حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن و دقیق به هدف زدن است. در زیارت عاشورا شما عرض میکنید به امام حسین علیهالسلام: یا اباعبدالله انّی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامة. «انی سلم لمن سالمکم» یعنی با هر کسی که در جبهه شماست من خوبم، «حرب لمن حاربکم» یعنی با هر کسی که با جبهه شما میجنگد، میجنگم.
#باولایتتافتحقله
#جهادتبیین
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#هیاترزمندگاناسلامآرانوبیدگل
#واحدرسانهایییارانسلیمانی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3659661323Cd6eb4171b8
🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷
✅ حضرت آیتالله امام خامنهای(مدظلهالعالی) در ادامه تصریح کردند: این جنگ اشکال مختلفی دارد. در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست. در دوران تبلیغات به وسیله شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور است، ولی هست. در دوران دانشجو بودن انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است، در همه احوال هست. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر و شناسایی و همت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند.
✅ ایشان در بخش دیگری از سخنانش به دانشجویان و سایر عزاداران حاضر در حسینیه امام خمینی (ره) توصیه کردند: جوانیتان را قدر بدانید. میدان وسیعی در مقابل شماست، انشاءالله ۷۰ سال دیگر، ۶۰ سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت. از این فرصت استفاده کنید. برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید. برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب در بیاد، فکر کنید. برای اینکه درست بتوانید فکر کنید، با قرآن آشنا بشوید. قرآن را بخوانید، تأمل کنید. از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمل کردند، یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است، همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم.
#باولایتتافتحقله
#جهادتبیین
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#هیاترزمندگاناسلامآرانوبیدگل
#واحدرسانهایییارانسلیمانی
ایتا
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3659661323Cd6eb4171b8
🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷🚩🇵🇸🚩🇮🇷
✅️ رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) سپس خطاب به هیاتهای دانشجویی تاکید کردند: فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است، اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه و کلاس درس و محیط دانشگاه است، یک وقت محیط اجتماعی است، یک وقت محیط سیاسی است، یک وقت راه کربلاست، یک وقت راه فلسطین است. امروز شما در دنیا این را میبینید. قبل از دوران امام حسین علیهالسلام هم این دو جبهه وجود داشت. در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد و تا آخر هم وجود خواهد داشت.
#باولایتتافتحقله
#جهادتبیین
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#هیاترزمندگاناسلامآرانوبیدگل
#واحدرسانهایییارانسلیمانی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3659661323Cd6eb4171b8
⁉️ احترام روی چه حسابی؟
✍ یادم هست یکبار رستورانی رفتیم که در نوع خودش خاص به حساب میآمد. به نوعی لاکچری محسوب میشد و قیمت غذاها بالا بود. پیش از ورود اطلاعی از وضعیت داخل رستوران و قیمتها نداشتیم و فقط میخواستیم با این رستوران جدید آشنا شویم.
به محض ورود ما دو خدمه رستوران با شتاب به سمتمان آمدند. زمستان بود و هر دو کاپشن داشتیم. کاپشنها را گرفتند و با احترام روی چوب لباسی گذاشتند و گفتند جایی آویزان میکنند که ما راحت باشیم. بعد دو نفر دیگر آمدند و ما را به سمت میزی که باید مینشستیم راهنمایی کردند. کمی سریعتر حرکت کردند و صندلی ما را عقب کشیدند تا بنشینیم.
وقتی نشستیم میز را مرتب کردند و شمع روشن کردند و...
در طول صرف غذا هم بارها سراغمان آمدند که اگر کم و کسری هست اطلاع دهیم. حتی کشیک ایستاده بودند و وقتی لیوان نوشیدنی ما خالی میشد خودشان میآمدند و پر میکردند (که چه حس بدی داشت...)
صرف غذا تمام شد. در نهایت یک رقم سنگین پرداخت کردیم و با کمال احترام کاپشنهای ما را تحویل دادند و ما به آنها لبخند زدیم، آنها به ما لبخند زدند و از آن رستوران ویژه خارج شدیم.
آن روز تمام شد، اما حسم خیلی حس بدی بود. یک حزن خاصی داشتم و پکر بودم. اصلا بهم خوش نگذشته بود انگار و از آن همه تحویلی که گرفته بودند، حس خوشایند و حال خوب نداشتم. چرا؟! با خودم فکر میکردم...
چون تمام آن احترامها بخاطر پول بود! چون ما پول داشتیم. چون ما پول پرداخت کردیم. اگر پول نداشتیم اصلا راهمان میدادند؟ اگر راهمان میدادند، اینطور تحویلمان میگرفتند؟ این حس آزاردهنده همیشه با من بوده است. (در تمام این سبک تجربهها. مثل سیآیپی فرودگاهها)
که کسی به شأن و شخصیت من کاری ندارد. مهم این است که پول داشته باشم...
اما برای شما بگویم از اربعین و مسیر نجف تا کربلا...
حتما زیاد شنیدهاید یا تجربه کردهاید.
از کسانی که ما را رها نمیکردند و اصرار و التماس که خانه ما هست! لطفا بیایید برای استراحت! پذیرایی عالی و سفرههای آنچنانی، شستن لباسها، نگرفتن هزینه راه، در اختیار قرار دادن کل خونه با وسایل آن و نهایت عزت و احترام. نهایت عزت و احترام... بیمنت، بیچشمداشت...
چرا؟ چون ما انسانیم. و یک عشق مشترک داریم. عشقِ مردی از تبار انسانیتِ متعالی، که برای حفظ دین و مکتب و آیینی که این آداب و رسوم را به انسان بیاموزاند، جان خود و خاندانش را نثار کردهاست و همه ما دوست داریم شبیهش شویم...
#تمدن_نوین_اسلامی، داستانش این است.
نمایش معیارهایی که انسان جدا شده از مکتب الهی، عموم آنها را از دست داده است...
آشنا کردن مردم دنیا با شاخصهایی که انسانیت را بر نفسانیت غلبه میدهد و آرامش و تعالی و صلح و سلامت روان و افکار بلند را به بشریت هدیه میدهد.
و آموزش ملاکها و دلایل احترام به انسان و بشریت که با سبک و سیاق دنیای حساب و کتابی امروز زمین تا آسمان متفاوت است و فطرت همهٔ انسانها به آن کشش دارد... و همه خواه ناخواه به سمت این رشد در حرکت هستند و #شیعه_آلمحمد پیشتاز این حرکت جهانی است... همانهایی که زمینه سازان ظهور قائم این خاندان و این فرهنگ هستند...
#أَیْنَ_الطّالِبُ_بِدَمِ_الْمَقْتُولِ_بِکَرْبَلاءَ
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌷 در هفته دولت ، یادشون بخیر
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
✅ به مناسبت شهادت مظلومانه رئیسجمهوردکترمحمدعلیرجایی و نخست وزیر دکتر محمدجواد باهنر
⬅️ شهریور ۱۳۶۰، هنگامی که محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر در جلسه شورای امنیت کشور در ساختمان مرکزی نخستوزیری شرکت کرده بودند، بر اثر انفجار یک بمب قوی به شهادت رسیدند.
محمدعلی رجایی دوم مرداد ۱۳۶۰ پس از عزل ابوالحسن بنی صدر از ریاست جمهوری در رقابت با علی اکبر پرورش، عباس شیبانی و حبیب الله عسگراولادی توانست با ۱۲ میلیون و ۷۷۰ هزار و ۵۰ رای معادل ۹۰ درصد از مجموع ۱۴ میلیون و ۵۷۳ هزار و ۸۰۳ رای دریافتی به عنوان دومین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی ایران انتخاب شود.
رجایی در ۱۱ مرداد ۱۳۶۰ در حضور امام خمینی و مقامات لشکری و کشوری قسم یاد کرد و حکم ریاست جمهوری به وی تنفیذ شد؛ ریاست جمهوری که البته به یک ماه هم نرسید.
ادامهدارد👇
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
✅سرگذشت معلمی که رئیسجمهور شد.
🔹محمدعلی رجایی ۲۵ خرداد ۱۳۱۲ شمسی در شهر قزوین متولد شد. پدرش عبدالصمد، پیشهور بود و در بازار قزوین مغازه خرازی فروشی داشت. او در چهار سالگیِ محمدعلی درگذشت و تامین مخارج زندگی به دوش مادر، دایی و برادرش که ۱۰ سال از او بزرگتر بود، افتاد.
او در سال ۱۳۳۲ دیپلم ریاضی خود را گرفت و در سال ۱۳۳۴ به شغل دبیری پرداخت و پس از آن با ادامه تحصیل کارشناسی ارشد گرفت. او به سبب آشنایی با سحابی به عضویت نهضت آزادی درآمد و به خاطر فعالیت سیاسی دستگیر و بازداشت شد.
شهید رجایی در سال ۱۳۵۳ دستگیر و به چهار سال حبس محکوم شد و شکنجههای گوناگونی را تحمل کرد تا اینکه در آبان ماه ۱۳۵۷ آزاد شد.
محمدعلی رجایی در سال ۱۳۵۸ به عنوان سرپرست آموزش و پرورش در دولت موقت فعالیت داشت و در ادامه کفیل و وزیر این وزارتخانه شد. وی در دوره اول انتخاب مجلس شورای اسلامی نامزد حزب جمهوری اسلامی بود و به نمایندگی مردم تهران انتخاب شد و به عنوان اولین نخستوزیر جمهوری اسلامی انتخاب شد .
ادامه دارد 👇
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
✅ شهادت دکتر رجایی و دکتر باهنر
انتخاب محمدعلی رجایی به عنوان نخست وزیر مهمترین تنش بین بنی صدر رئیس جمهور آن زمان کشورمان و نیروهای انقلاب نبود. تنش بین او و حزب جمهوری اسلامی به انتخاب و معرفی اعضای کابینه به مجلس، کشیده شد مدتی بعد و با آغاز جنگ، مخالفت بنی صدر با نیروهای انقلابی به ویژه در بی توجهی عمدی به تامین نیازهای جبهههای جنگ به سرعت موجب تنزل جایگاه بنی صدر نزد بنیانگذار جمهوری اسلامی و خلع او از فرماندهی کل قوا در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۳۵۹ شد.
پنج روز پس از عزل سیدابوالحسن بنی صدر از فرماندهی کل قوا، مخالفان بنی صدر در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۵۹ تظاهرات اعتراضی گستردهای در تهران و دیگر شهرهای ایران برگزار کردند و خواستار محاکمه و اعدام او شدند.
ادامه دارد👇
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
یک روز بعد برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح دو فوریتی برای سلب کفایت سیاسی رییس جمهور در مجلس تهیه و به جریان انداختند و با تصویب کلیات طرح، ظرف مدت پنج روز جزییات طرح بحث داغ روز شد و در آخر در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۵۹ مجلس با اکثریت قاطع آراء عدم کفایت سیاسی بنی صدر را تصویب کردند و با رسیدن خبر عزل سیاسی بنی صدر از ریاست جمهوری به امام خمینی، ایشان حکم عزل او از ریاست جمهوری را پس از گذشت حدود پنج ماه از ریاست جمهوری بنی صدر طبق قانون اساسی صادر کردند.
پس از عزل سید ابوالحسن بنی صدر از ریاست جمهوری شورایی سه نفره متشکل از اکبر هاشمی رفسنجانی، سیدعبدالکریم موسوی اردبیلی و محمدعلی رجایی برای اداره کشور تشکیل شد این شورا با انتخاب و معرفی حجت الاسلام محمدرضا مهدوی کنی به عنوان کفیل ریاست جمهوری زمینه برگزاری زودهنگام دومین انتخابات ریاست جمهوری را به وجود آوردند.
اما دوره ریاست جمهوری شهید محمد علی رجایی داستانی کوتاه بود و این شهید بزرگوار کمتر از ۳۰ روز از گذشت مراسم تنفیذ خود توسط گروهک منافقین به همراه تعدادی از همراهنش در راس آنها شهید جواد باهنر به شهادت رسیدند شهادتی که همچنان یکی از تلخترین روزهای کشورمان پس از انقلاب اسلامی است.
ادامه دارد 👇
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
✅شهادت دکتررجایی و دکتر باهنر
محمدعلی رجایی رئیسجمهور و محمدجواد باهنر نخستوزیر در حدود ساعت ۳ بعد از ظهر روز یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۶۰ بر اثر انفجار بمب بسیار قدرتمندی که در ساختمان نخستوزیری کار گذاشته شده بود، به شهادت رسیدند.
مسعود کشمیری عامل بمب گذاری و شهادت این بزرگواران، نفوذی سازمان مجاهدین خلق، که مزورانه و منافقانه توانسته بود اعتماد شهید رجایی را به سوی خود جلب نماید، در آن برهه سمت دبیری امنیت ملی را بر عهده داشت.
این واقعه درست دو ماه پس از آن رخ داد که آیتالله دکتر سید محمد حسینی بهشتی و بیش از ۷۰ تن از چهرههای سیاسی و اجرایی عضو حزب جمهوری اسلامی در انفجار دفتر این حزب ترور شده و به شهادت رسیده بودند.
شهید رجایی هنگام شهادت ۴۸ سال سن داشت. باهنر نیز هنگام شهادت ۴۸ ساله بود. او پس از پیروزی انقلاب مسئولیتهایی از جمله عضویت در شورای انقلاب، نمایندگی مردم کرمان در مجلس خبرگان، نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، وزارت آموزش و پرورش (در کابینه شهید رجایی) و دبیرکلی حزب جمهوری اسلامی (پس از شهادت دکتر بهشتی) را برعهده داشت. باهنر پس از انتخاب رجایی به ریاستجمهوری، از سوی وی به نخستوزیری جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد.
ادامه دارد 👇
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
✅ شهادت دکتررجایی و دکتر باهنر
⬅️ روایتی از لحظه انفجار بمب
مرحوم ربانیاملشی، دادستان کل کشور شب ۱۸ شهریور همان سال در یک گفت وگوی تلویزیونی عامل انفجار نخستوزیری را مسعود کشمیری معرفی میکند.
وی در این گفتگو در توضیح چگونگی انفجار میگوید: این شخص بمبی در کیف خودجاسازی کرده بود که به طور عادی و معمولی، بدون اینکه هیچکس به او ظنین شود و هیچکس هم کیف او را بازرسی و رسیدگی نمیکرده و خیلی عادی و طبیعی بوده که کیفش را دست بگیرد و برود در جلسه شرکت کند.
از آنجا که منشی جلسه هم بود، کنار مرحوم شهید رجایی نشسته و کیف خود را هم در کنار آنها قرار داده و طوری هم تنظیم کرده بود که انفجار، اولین بار این دو شخصیت بزرگ و ارزنده و عزیز را بگیرد.
خودِ او هم رفتاری معمولی داشته است، گاهی بیرون میرفته، داخل میشده، با این و آن صحبت میکرده، میرفته چیزی از بیرون میآورده و گاهی چای میداده است. دربین یکی از این مواقعی که رفتوآمد میکرده است، به بیرون رفته و دیگر برنگشته و درهمان موقع، این انفجار به وجود آمده و این عزیزان را از ما گرفت.
۴۳ سال از شهادت مردان بزرگ سیاست ایران میگذرد. مردانی که همچنان سالگرد شهادتشان، یادآور روزی سخت برای مردم ایران عزیز است.
"نامشانجاودان و راهشان پررهرو انشاله "
✍گزارش از محمدحسین نیکخوی متین
تهیه و تنظیم : گروه رسانه ایی یاران سلیمانی
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#هیاترزمندگاناسلامآرانوبیدگل
#واحدرسانهایییارانسلیمانی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3659661323Cd6eb4171b8