eitaa logo
هیئت رزمندگان و امامزاده مطهر شهر بومهن
330 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
7هزار ویدیو
32 فایل
🔺 هیئت رزمندگان اسلام و امامزاده سلطان مطهر (ع) شهر بومهن ✅ جهت ارتباط : 🔺 @s_yaghobi110
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جرعه‌ای از زلال قرآن 💠 يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَىٰ وَ جَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ 🌺 ای مردم، ما همه شما را نخست از مرد و زنی آفریدیم و آن گاه شعبه‌های بسیار و فرقه‌های مختلف گردانیدیم تا یکدیگر را بشناسید، همانا باکرامت‌ترین و گرامی‌ترینِ شما نزد خدا با تقواترین شماست. (سوره حجرات آیه ۱۳)
هدایت شده از F
♦️‌ احمق‌ها هر کامیونی رو میبینن که ایستاده میگن اعتصاب کرده ، کورن نمیبینن کامیون‌ها بار دارن :) 🔹‌ آی کیو در حد شلغم
هدایت شده از افسانه عساکر
🔴جواد رضویان کارگردان و بازیگر سینما: ♦️‏امشبم همه میخوابیم چه اونا که گفتن پای نظام و سپاه هستند... چه اونها که علیه سپاه شعار دادند و فحش دادند ... ولی یک عده پای همون ‎پدافند ، پای همون شاسی ، امشب نمیخوابند !! ۴۰سال است که نمیخوابند !! برادر عزیزی که پای پدافند نشستی دست و دلت نلرزد !! حتی اونی که دارد فحش میدهد به امید بیدار بودن تو ، خودش و زن و بچه اش راحت میخوابند ... تو صبور باش اينها داعش نديده اند. جهاد نكاح و فروختن ناموس را به نظاره ننشسته اند. تجاوز به زن و فرزند را در مقابل چشم شان شاهد نبوده اند كسى اطفال دوساله آنها را مجبور نكرده با سر بريده پدر فوتبال كند زنده پوست كندن و به آتش افكندن و هر روز و هر ساعت انتحار و انفجار و هزاران جنايت و قصه نا گفته كه هيچ درنده اى در حق هم نوع خود نكرد صبور باش كه قدر عافيت كسى داند كه به مصيبتى گرفتار ايد قدر يك شب در امنيت خوابيدن را از افغانستانى بپرس و از آواره سوری و عراقی و لبنانی آنها به عظمت کار تو و بزرگی و جایگاه سردار علمدارت بهتر واقفند تا برخی هموطنان ایرانی تو که این روز ها به تو ‌فحش دادند. انها نمیدانند و در عجبم که چگونه درک نمی کنند که اگر تو نباشی داعش حسرت همین فحش دادن را نیز به دل آنها خواهد گذاشت ترامپ هم دیگر توئیت نخواهد کرد و شعار دهندگان نیز هیچگاه مرد میدان نبوده اند اینها در پناه امنیتی که تو و سردارانت برای تأمین آن از جان مایه گذاشتی فقط نامردانه و نابخردانه بلدند فحش بدهند تو صبور باش و پای ماشه بمان.
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نبرد در چند جبهه! ⭕️ هر چند تیم ایران در جام جهانی با انگلیس، آمریکا و ولز همگروه است ولی حقیقت این است که نه فقط در زمین چمن، بلکه باید در جنگ رسانه‌ای با شبکه‌های فارسی‌زبان خارجی هم شرکت کند. ⭕️ قطعا کسی انتظار خوشحالی بابت برد ایران، از بی‌بی‌سی و سعودی اینترنشنال را ندارد، ولی این مهم را هم نباید فراموش کرد که ورزش همیشه سیاسی است!
هدایت شده از تحلیل استراتژیک
👆از پوستر بازی ایران و آمریکا رونمایی شد😁 ـــــــــــــــــــــــ
پدر دختر جوانی که بر اثر مصرف مواد مخدر سکته کرده بود امروز اصرار داشت که هر طور هست علت مرگ را خفگی بر اثر گاز اشک آور بنویسیم😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 وقتی هم عصبانیت 😡من را دید گفت من آبرو دارم چطوری بگم توی فامیل دخترم مواد مصرف کرده و سکته کرده؟ 🗣 ☫دکتررضا🇮🇷🩺 ➺ @Twitter_eita [عضویت]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا