29.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_ویدیویی
سلاماً على الذين يعانقهم التراب
سلام بر آنها که خاک را در آغوش گرفتهاند
میزبانی هیئت فاطمیه از پیکر پاک و مطهر شهید گمنام
۳ دی ماه ۱۴۰۱
#خوشنام
#جانفدا
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
با ما همراه باشید
ایتا
https://eitaa.com/hfatemieh_eyvaneky
تلگرام:
https://t.me/hfatemieh
اينستاگرام:
https://instagram.co
🏴
عاقبت به خیری یعنی...
"حسین" (علیه السلام )نگاهَت کند؛
و تو ...
آماده یِ شهادت،
به پیشگاهِ "مهدی"(عج الله ) برسی!
وَ الْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْهِ ...
#صلیاللهعلیڪیااباعبدالله
#صلیاللهعلیڪیااباعبدالله
#صلیاللهعلیڪیااباعبدالله
#قرار_بیقراری
شبِ جمعه تسبیح بردارید و رو به روی حرم امام حسین(ع) بایستید و صد بار بگویید: «السلام علیک یا ابا عبدالله، السلام علیک و رحمه الله و برکاته.» هر سلامی که به امام حسین(ع) میدهید، امام جواب میدهند، ولی ما جواب را نمیفهمیم و آخر کار بگویید، ثوابش باشد برای آنهایی که دوست خدا بودهاند از حضرت آدم تا روز قیامت.
| #هیئتحرماست
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
با ما همراه باشید
ایتا
https://eitaa.com/hfatemieh_eyvaneky
تلگرام:
https://t.me/hfatemieh
اينستاگرام:
https://instagram.co
.
بـــــے علـمـداری و داری سـر دوشـت علــمـــے
آنقـــدر فـــاطـــمــه هستــــے کـــه نـــداری حــرمــی
#حضرت_ام_البنین
قرائت پرفیض دعای کمیل
پنج شنبه ۱۵ دیماه ساعت ۲۰:۳۰
#شبجمعه
#هیئتحرماست
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
با ما همراه باشید
ایتا
https://eitaa.com/hfatemieh_eyvaneky
تلگرام:
https://t.me/hfatemieh
اينستاگرام:
https://instagram.co
#زندگینامهحضرتامالبنین
سفارش به دفاع از ولايت:
هنگامي که امام حسين عليهالسلام آهنگ ترک مدينه و تشرف براي حج و به دنبال آنْ هجرت به سوي عراق کرد، ام البنين عليهاالسلام به همراهان امام حسين عليهالسلام چنين سفارش مي کرد: «چشم و دل مولايم امام حسين عليهالسلام و فرمانبردار او باشيد» مورخان مي نويسند: پس از واقعه کربلا بشير در مدينه ام البنين را ملاقات مي کند تا خبر شهادت فرزندانش را به او بدهد.
ام البنين پس از ديدن وي که فرستاده امام سجاد عليهالسلام بود مي گويد:«اي بشير! از امام حسين عليهالسلام چه خبر داري؟ بشير گفت: خدا به تو صبر دهد که عباس تو کشته گرديد. ام البنين فرمود: از حسين عليهالسلام مرا خبر ده!» بشير خبر شهادت بقيه فرزندان او را هم اعلام کرد، ولي ام البنين پيوسته از امام حسين عليهالسلام خبر مي گرفت و با صبر و بصيرتي بي نظير مي گويد:
«يا بشير اخبرني عن ابي عبدالله الحسين(ع). اولادي و من تحت الخضراء کلهم فداء لابي عبدالله الحسين»
اي بشير خبر از [امام من]اباعبدالله الحسين بده فرزندان من و همه آنچه زير اين آسمان مينايي است فداي اباعبدالله(عليه السلام) باد.
چون بشير خبر شهادت امام حسين عليهالسلام را به آن حضرت داد، صيحه اي کشيد و گفت: قد قَطّعتَ نياطَ قلبي: اي بشير! رگ قلبم را پاره کردي و سپس صدا به ناله و شيون بلند کرد. اما فقدان فرزندانش او را متأثر و ناراحت کرده بود، چنانکه وقتي حضرت زينب(س) سپرخونين حضرت عباس را به عنوان يادگاري به ام البنين نشان داد، وي تا آن راديد چنان دلش سوخت که نتوانست تحمل کند و بي هوش بر زمين افتاد.
مادر چهار شهيد:
با شهادت چهار فرزند ام البنين عليهاالسلام در کربلا، اين بانوي شکيبا، به افتخار مادر شهيدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهيد بودن، افتخاري ديگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.
وقتي خبر شهادت فرزندانش به او رسيد، سرشک اشک از ديده فرو ريخت و با روحيه اي قوي در اشعاري گفت: «اي کسي که فرزند رشيدم عباس را ديدي که همانند پدرش بر دشمنان تاخت، فرزندان علي عليهالسلام همه شيران بيشه شجاعتند. شنيده ام بر سر عباس عمود آهنين زدند، در حالي که دست هايش را قطع کرده بودند؛ اگر دست در بدن پسرم بود، چه کسي مي توانست نزد او آيد و با او بجنگد؟»
ام البنين، پاسدار خاطره عاشور:
از ويژگي هاي بسيار مهم ام البنين، توجه به زمان و مسائل مربوط به آن است. وي پس از واقعه عاشورا، از مرثيه خواني و نوحه سرايي استفاده کرده تا نداي مظلوميت کربلاييان را به گوش نسل هاي آينده برساند.
ايشان هر روز به همراه پسرِ حضرت عباس عليه السلام ، عبيداللّه که همراه مادرش در کربلا حضور داشت و سند زنده اي براي بيان وقايع عاشورا بود، به بقيع مي رفت و نوحه مي خواند و شور و غوغايي بپا مي کرد . مردم مدينه اطراف او گرد مي آمدند و با او هم ناله مي شدند. حتي مروان بن حکم حاکم وقت مدينه نيز در ميان ايشان بود و گريه مي کرد.
امام باقر(سلام الله عليه)مي فرمايد: آن حضرت به بقيع مي رفت و آن قدر جانسوز مرثيه مي خواند که مروان با آن قساوت قلب گريه مي کرد.
زندگاني ام البنين همواره با بصيرت و نور دانش همراه بوده است و اين ويژگي والا در جاي جاي کتب تاريخي ذکر شده است و ما را با عظمت اين بانوي عالمه و فاضله آشنا مي سازد.
علاقه ام البنين به اهل بيت(عليهم السلام) و بصيرت ديني او به امامت به قدري بود که درباره او مي نويسند«براي عظمت و معرفت و بصيرت ام البنين کافي است که او هر گاه بر اميرالمؤمنين وارد مي شد و حسنين مريض بودند با ملاطفت و مهرباني با آنها صحبت مي کرد و از صميم قلب با آنها برخورد مي کرد چونان مادري مهربان و دلسوز» علمِ سرشارِ وي در کلام او و فرزند بزرگوارش عباس نمايان است. او از محدثات شيعه است و فرزندان خود را با علم و دانايي تربيت کرد. اگرچه آنان فرزندان «باب علم نبي» بودند اما از دانش مادري هم بي بهره نبودند چنانکه حضرت علي(عليه السلام) در مورد عباس مي فرمايد:
اِنّ ولدي العباس زُقّ العلمَ زقّاً
«همانا فرزندم عباس در کودکي علم آموخت و به سان نوزاد کبوتر که از مادرش آب و غذا مي گيرد از من معارف را فرا گرفت»
#مادراَدب
#وفاتحضرتامالبنین
رودهای جهان هم نبردند،
بیوضو نام ام البنین را...
.
#مادراَدب
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
بس که او روضهها را شمرده،
گشته از داغ زهرا فسرده،
فاطمیتر از او ما ندیدیم!
بارها از غم کوچه مرده...
دل به مولا علی داده اما،
جان خود را به زهرا سپرده...
او که در زندگی آب و نان هم،
قبل فرزند زهرا نخورده...
دستهای ادب را گرفته،
با خودش تا به معراج برده...
.[حمیدرضا برقعی.]
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
متن کامل زیارت نامه حضرت ام البنین سلام الله علیها
بسم الله الرحمن الرحیم
اشهد ان لا اله الّا الله وحده لا شریک له و اشهد انّ محمدا عبدُه و رسولُه.
السلام علیکَ یا رسول الله . السلام علیکَ یا امیر المومنین . السلام علیکِ یا فاطمةَ الزهراء. السلام علی الحسن و الحسین سیدی شبابَ اهلِ الجنة.....
السلام علیکِ یا زوجة وصی رسول الله.
السلام علیکِ یا عزیزة الزهراء.
السلام علیکِ یا اُمَّ البُدور السَّواطع یا فاطمة بنت حِزام الکِلابیه المُکَنّاة باُمِّ البنین و رحمت الله و برکاته.
اُشهِد الله و رسولَه اَنَّکِ جاهدتِ فی سبیل الله اذ ضحیّتِ باولادک دون الحسین ابنِ بنتِ رسولِ الله
و عبدتِ اللهَ مُخلَصَةً له الدین بِوِلائک للائمة المعصومین و صبرتِ علی تلک الرزیة و احتسبتِ ذلک عند الله رب العالمین.
وآزرتِ الامام علی بن ابیطالب علیه السلام فی المِحَنِ و الشَدائِد و المصائِبِ و کنتِ فی قُمّة الطاعة و الوفاء.
و انَّکِ اَحسَنتِ الکفالةَ و ادّیتِ الامانةَ الکبری فی حفظِ ودیعتی الزهراء البتول علیها السلام، السّبطین الحسن و الحسین.
وبالغتِ و آثرتِ و رعیتِ حُجَجَ الله المیامین و سعیتِ فی خدمةِ ابناءِ رسول رب العالمین عارفةً بحقّهم ، موقنةً بِصِدقِهم ، مُشفِقَةً علیهم ، موثرةً هواهُم و حبُّهم علی اولادِکِ السُّعداء.
فسلام الله علیکِ کُلَّما دَجَن اللَّیل و اضاءَ النّهار . فَصِرتِ قُدوَةً للمومنات الصالحات لانَّکِ کریمةُ الخلائق ، تقیّةٌ زکیةٌ فرضی الله عنکِ ارضاکِ و جَعَلَ الجنةَ منزلکِ و ماوآکِ.
و لقد اعطاکِ من الکِراماتِ الباهراتِ حتّی اَصبَحتِ بطاعتکِ لِسَیِّدِ الاوصیاءِ و بِحُبِّکِ لِسَیِّدةِ النساء الزهراء علیها السلام و فدائِکِ باولادکِ الاَربَعةِ لِسَیِّدِ الشُّهداء علیه السلام ، بابا لِلحِوائج.
فاِنَّ لکِ عند الله شاناً و جاهاً محموداً.
و السلام علی اولادکِ الشُّهداء العباس علیه السلام قمر بنی هاشم بابَ الحوائج و عبدالله و عثمان و جعفر الذین اِستَشهَدوا فی نُصرَةِ الحسین علیه السلام بکربلاء.
فجزاکِ الله و اجزاهُم اَفضَلَ الجزاءِ فی جنّات النّعیم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد عَدَدَ الخلائق التی حَصرُها لا یُحتَسَب او یَعُدُّ و تَقَبَّل مِنَّا یا کریم.
آیا حضرت ام البنین علیها السلام، همسر گرامی آقا امیرالمومنین علی علیه السلام به شهادت رسیده است؟
حضرت ام البنین علیها السلام با فصاحت و بلاغتی که داشت در مقام افشاگری از ظلم و تعدی بنی امیه لعنة الله عليهم بر آمد و با اشعار جانسوز و بلیغ و عزاداری های مستمر مردم را متوجه ظلم و بی لیاقتی حکام وقت مینمود لذا حضرت ام البنين عليها السلام را با عسل زهرآگین مسموم و به شهادت رساندند، چنان که مورخ نامی، حاج شیخ علی فلسفی در کتاب زنان نابغه و جناب عبدالعظیم بحرانی در کتاب ام البنین عليها السلام نگاشته اند که بنی امیه لعنة الله عليهم همسر امیرالمومنین على عليه السلام، حضرت ام البنین علیها السلام را مسموم و به قتل رساندند. | کتاب وقایع الشیعه، وقایع سیزدهم جمادی الثانی، ص۸۵ |
مراسم عزاداری وفات ام الادب حضرت ام البنین سلام الله
سخنران حجت الاسلام والمسلمین حلواییان
مداح :سرکار خانم آزاد
زمان: جمعه ۱۶ دیماه
ساعت :۱۴
مکان : هیئت فاطمیه ایوان کی
خیابان قائم مقام مجتمع چهارده معصوم
#ویژهبانوان
#دعوتید
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
با ما همراه باشید
ایتا
https://eitaa.com/hfatemieh_eyvaneky
تلگرام:
https://t.me/hfatemieh
اينستاگرام:
https://instagram.co