🇮🇷مراسم سومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس و یادبود شهدای ایوان کی 🇮🇷
و تشییع پیکر شهید گمنام
✅ سخنران : حجت الاسلام قائمی
✅ مداح : برادر رحیمی
✅ مجری : آقای تمدنی
✅ با حضور گروه سرود (کشوری) مشکات
🔶️ با برنامه های فرهنگی و هنری برای کودکان و نوجوانان و اجرای مسابقه حضوری دلنوشته و نقاشی در وصف حاج قاسم سلیمانی به افراد برگزیده جوایز نفیسی در برنامه اهدا خواهد شد . 🔶️
✅ همراه با پذیرایی و اطعام
✅ زمان : پنجشنبه ۱۵ دیماه ساعت ۱۸
✅ مکان : میدان امام سالن ورزشی کوثر
زندگینامه حضرت ام البنین
ویژه نامه وفات حضرت ام البنین سلام الله
ورود ام البنين به خانه علي :
فاطمه کلابيه سراسر نجابت و پاکي و خلوص بود. هنگامي که مي خواست پابه خانه علي بگذارد گفت تا دختر بزرگ فاطمه (س) اجازه نفرمايند وارد خانه نمي شوم اين نهايت ادب او را به خاندان امامت مي رساند.
روز اولي که ام البنين عليهاالسلام پا در خانه علي عليهالسلام گذاشت، حسن و حسين عليهماالسلام مريض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالين آن دو عزيز عالم وجود رسانيد و همچون مادري مهربان به دلجويي و پرستاري آنان پرداخت و همواره مي گفت من کنيز فرزندان فاطمه هستم
از فاطمه تا ام البنين:
فاطمه کلابيه، بعد از گذشت مدت کوتاهي از زندگي مشترک با علي عليهالسلام ، به اميرالمؤمنين پيشنهاد کرد که به جاي «فاطمه»، که اسم قبلي و اصلي وي بوده، او را ام البنين صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا عليهاالسلام از ذکر نام اصلي او توسط پدرشان، به ياد مادر خويش، فاطمه زهرا عليهاالسلام نيفتند و در نتيجه، خاطرات تلخ گذشته، در ذهن آنها تداعي نگردد و رنج بيمادري آنها را آزار ندهد. حضرت علي (عليه السلام) در همسرش، خردى نيرومند، ايمانى استوار، آدابى والا و صفاتى نيکو مشاهده کرد و او را گرامى داشت و از صميم قلب در حفظ او کوشيد.
ثمره ازدواج ام البنين با حضرت علي
ثمره ازدواج حضرت علي با او، چهار پسر رشيد بود به نام هاي: عبّاس، عبدالله، جعفر و عثمان، که به دليل داشتن همين پسران، او را ام البنين، يعني مادر پسران مي خواندند. فرزندان ام البنين همگي در کربلا به شهادت رسيدند و نسل ايشان از طريق عُبيداللّه فرزند حضرت ابوالفضل عليهالسلام ادامه يافت.
ميلاد فرزند شجاعت:
نخستين فرزند پاک بانو ام البنين، علمدار کربلا ابوالفضل العباس(عليه السلام) بود؛ برخى از محققان برآنند که حضرت ابوالفضل العباس(عليه السلام) در روز چهارم ماه شعبان سال 26 هجرى ديده به جهان گشود. هنگامى که مژده ولادت عباس به اميرالمؤمنين(عليه السلام) داده شد، به خانه شتافت او را در برگرفت، باران بوسه بر او فرو ريخت و مراسم شرعى تولد را درباره او اجرا کرد.
در روز هفتم تولّدش طبق رسم و سنّت اسلامي گوسفندي را به عنوانِ عقيقه ذبح کردند و گوشت آن را به فقرا صدقه دادند. اميرالمؤمنين(عليه السلام) از پس پرده هاى غيب، جنگاورى و دليرى فرزند را در عرصه هاى پيکار دريافته بود و مى دانست که او يکى از قهرمانان اسلام خواهد بود، لذا او را عباس (دژم: شيربيشه) ناميد؛ زيرا در برابر کژيها و باطل، ترشرو و پر آژنگ بود و در مقابل نيکى، خندان و چهره گشوده. روزي ام البنين وارد اتاق شد. علي(عليه السلام) را ديد که عباس خردسال را روي پاهايش نشانده، آستينهاي کودک را بالا زده و بازوانش را ميبوسد و به شدت ميگريد. ام البنين حيران و نگران علت را پرسيد.
علي(عليه السلام) با اندوه پاسخ داد: به اين دو دست نگاه ميکردم و آنچه بر سرشان ميآيد، به ياد ميآوردم. تعجب ام البنين به ترس تبديل شد: مگر چه بر سر دستان پسرم خواهد آمد؟ و پاسخ شنيد که از بازو قطع خواهند شد. پرسيد: چرا ياعلى؟ و آنگاه شرح کربلا را شنيد و اينکه دستان فرزندش در راه پسر ريحانه رسول، قطع خواهند شد. گريه امانش نميداد، اما شکر خدا را ميگفت که پسرش فداي سبط گرامي رسول(صلي الله عليه و آله) ميشود. علي(عليه السلام) مادر عباس را به منزلتي که فرزندش نزد خدا داشت، بشارت داد و گفت که خداوند در عوض دو دست، دو بال به او ميبخشد تا با ملائکه در بهشت پرواز کند.
#مادرادب
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
با ما همراه باشید
ایتا
https://eitaa.com/hfatemieh_eyvaneky
تلگرام:
https://t.me/hfatemieh
اينستاگرام:
https://instagram.co
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎞 #بسته_خبری | دسترسی سریع به متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار بانوان منتخب کشور. ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
📥 دسترسی👇
https://khl.ink/f/51647
📲 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اقشار مختلف بانوان با تأکید بر ضرورت شرعی حجاب:
👈🏻 کسانی را که حجاب کامل ندارند
نباید به بیدینی و ضدانقلابی متهم کرد
👊🏻 اینها به فراخواندهندگان کشف حجاب تودهنی زدند
29.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_ویدیویی
سلاماً على الذين يعانقهم التراب
سلام بر آنها که خاک را در آغوش گرفتهاند
میزبانی هیئت فاطمیه از پیکر پاک و مطهر شهید گمنام
۳ دی ماه ۱۴۰۱
#خوشنام
#جانفدا
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
با ما همراه باشید
ایتا
https://eitaa.com/hfatemieh_eyvaneky
تلگرام:
https://t.me/hfatemieh
اينستاگرام:
https://instagram.co
🏴
عاقبت به خیری یعنی...
"حسین" (علیه السلام )نگاهَت کند؛
و تو ...
آماده یِ شهادت،
به پیشگاهِ "مهدی"(عج الله ) برسی!
وَ الْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْهِ ...
#صلیاللهعلیڪیااباعبدالله
#صلیاللهعلیڪیااباعبدالله
#صلیاللهعلیڪیااباعبدالله
#قرار_بیقراری
شبِ جمعه تسبیح بردارید و رو به روی حرم امام حسین(ع) بایستید و صد بار بگویید: «السلام علیک یا ابا عبدالله، السلام علیک و رحمه الله و برکاته.» هر سلامی که به امام حسین(ع) میدهید، امام جواب میدهند، ولی ما جواب را نمیفهمیم و آخر کار بگویید، ثوابش باشد برای آنهایی که دوست خدا بودهاند از حضرت آدم تا روز قیامت.
| #هیئتحرماست
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
با ما همراه باشید
ایتا
https://eitaa.com/hfatemieh_eyvaneky
تلگرام:
https://t.me/hfatemieh
اينستاگرام:
https://instagram.co
.
بـــــے علـمـداری و داری سـر دوشـت علــمـــے
آنقـــدر فـــاطـــمــه هستــــے کـــه نـــداری حــرمــی
#حضرت_ام_البنین
قرائت پرفیض دعای کمیل
پنج شنبه ۱۵ دیماه ساعت ۲۰:۳۰
#شبجمعه
#هیئتحرماست
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی
با ما همراه باشید
ایتا
https://eitaa.com/hfatemieh_eyvaneky
تلگرام:
https://t.me/hfatemieh
اينستاگرام:
https://instagram.co
#زندگینامهحضرتامالبنین
سفارش به دفاع از ولايت:
هنگامي که امام حسين عليهالسلام آهنگ ترک مدينه و تشرف براي حج و به دنبال آنْ هجرت به سوي عراق کرد، ام البنين عليهاالسلام به همراهان امام حسين عليهالسلام چنين سفارش مي کرد: «چشم و دل مولايم امام حسين عليهالسلام و فرمانبردار او باشيد» مورخان مي نويسند: پس از واقعه کربلا بشير در مدينه ام البنين را ملاقات مي کند تا خبر شهادت فرزندانش را به او بدهد.
ام البنين پس از ديدن وي که فرستاده امام سجاد عليهالسلام بود مي گويد:«اي بشير! از امام حسين عليهالسلام چه خبر داري؟ بشير گفت: خدا به تو صبر دهد که عباس تو کشته گرديد. ام البنين فرمود: از حسين عليهالسلام مرا خبر ده!» بشير خبر شهادت بقيه فرزندان او را هم اعلام کرد، ولي ام البنين پيوسته از امام حسين عليهالسلام خبر مي گرفت و با صبر و بصيرتي بي نظير مي گويد:
«يا بشير اخبرني عن ابي عبدالله الحسين(ع). اولادي و من تحت الخضراء کلهم فداء لابي عبدالله الحسين»
اي بشير خبر از [امام من]اباعبدالله الحسين بده فرزندان من و همه آنچه زير اين آسمان مينايي است فداي اباعبدالله(عليه السلام) باد.
چون بشير خبر شهادت امام حسين عليهالسلام را به آن حضرت داد، صيحه اي کشيد و گفت: قد قَطّعتَ نياطَ قلبي: اي بشير! رگ قلبم را پاره کردي و سپس صدا به ناله و شيون بلند کرد. اما فقدان فرزندانش او را متأثر و ناراحت کرده بود، چنانکه وقتي حضرت زينب(س) سپرخونين حضرت عباس را به عنوان يادگاري به ام البنين نشان داد، وي تا آن راديد چنان دلش سوخت که نتوانست تحمل کند و بي هوش بر زمين افتاد.
مادر چهار شهيد:
با شهادت چهار فرزند ام البنين عليهاالسلام در کربلا، اين بانوي شکيبا، به افتخار مادر شهيدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهيد بودن، افتخاري ديگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.
وقتي خبر شهادت فرزندانش به او رسيد، سرشک اشک از ديده فرو ريخت و با روحيه اي قوي در اشعاري گفت: «اي کسي که فرزند رشيدم عباس را ديدي که همانند پدرش بر دشمنان تاخت، فرزندان علي عليهالسلام همه شيران بيشه شجاعتند. شنيده ام بر سر عباس عمود آهنين زدند، در حالي که دست هايش را قطع کرده بودند؛ اگر دست در بدن پسرم بود، چه کسي مي توانست نزد او آيد و با او بجنگد؟»
ام البنين، پاسدار خاطره عاشور:
از ويژگي هاي بسيار مهم ام البنين، توجه به زمان و مسائل مربوط به آن است. وي پس از واقعه عاشورا، از مرثيه خواني و نوحه سرايي استفاده کرده تا نداي مظلوميت کربلاييان را به گوش نسل هاي آينده برساند.
ايشان هر روز به همراه پسرِ حضرت عباس عليه السلام ، عبيداللّه که همراه مادرش در کربلا حضور داشت و سند زنده اي براي بيان وقايع عاشورا بود، به بقيع مي رفت و نوحه مي خواند و شور و غوغايي بپا مي کرد . مردم مدينه اطراف او گرد مي آمدند و با او هم ناله مي شدند. حتي مروان بن حکم حاکم وقت مدينه نيز در ميان ايشان بود و گريه مي کرد.
امام باقر(سلام الله عليه)مي فرمايد: آن حضرت به بقيع مي رفت و آن قدر جانسوز مرثيه مي خواند که مروان با آن قساوت قلب گريه مي کرد.
زندگاني ام البنين همواره با بصيرت و نور دانش همراه بوده است و اين ويژگي والا در جاي جاي کتب تاريخي ذکر شده است و ما را با عظمت اين بانوي عالمه و فاضله آشنا مي سازد.
علاقه ام البنين به اهل بيت(عليهم السلام) و بصيرت ديني او به امامت به قدري بود که درباره او مي نويسند«براي عظمت و معرفت و بصيرت ام البنين کافي است که او هر گاه بر اميرالمؤمنين وارد مي شد و حسنين مريض بودند با ملاطفت و مهرباني با آنها صحبت مي کرد و از صميم قلب با آنها برخورد مي کرد چونان مادري مهربان و دلسوز» علمِ سرشارِ وي در کلام او و فرزند بزرگوارش عباس نمايان است. او از محدثات شيعه است و فرزندان خود را با علم و دانايي تربيت کرد. اگرچه آنان فرزندان «باب علم نبي» بودند اما از دانش مادري هم بي بهره نبودند چنانکه حضرت علي(عليه السلام) در مورد عباس مي فرمايد:
اِنّ ولدي العباس زُقّ العلمَ زقّاً
«همانا فرزندم عباس در کودکي علم آموخت و به سان نوزاد کبوتر که از مادرش آب و غذا مي گيرد از من معارف را فرا گرفت»
#مادراَدب
#وفاتحضرتامالبنین
رودهای جهان هم نبردند،
بیوضو نام ام البنین را...
.
#مادراَدب
#هیئت_فاطمیه_ایوانکی