┅═✧❁﷽❁✧═┅
🏴اَلسَّـــــلامُ عَلَیـــــکَ
يَا مُــوسَـىبْنَجَـــعْفَــرٍالْڪاظِمُ (عَلَیــــهالسَّـــلام)
◾️مراسم مجازی ویژه شهادت امامموسیکاظم(علیهالسلام)
ساعتی، گوشهای خلوت در فضای مجازی با توسل به بابُالحَوائِج عَلَیهالسَّلام🤲🏻
⏱زمان؛ شنبه هفتم اسفند(شامشهادت) ساعت ۱۶:۳۰
🌐مکان؛ محفلِمجازی در ایتا به نشانی:
🚩هیـأت حضرت خـدیجةالکبرے(س) بندرعباس
https://eitaa.com/joinchat/2868773033C1efa012add
#هرمزگان
#مدرسه_علمیه_حضرت_زینب_س_میناب
◾️برگزاری مراسم عزاداری امام موسی کاظم (علیه السلام) همراه با سخنرانی و مداحی
◾️با سخنرانی: سرکار خانم میرجلیلی، استاد حوزه
◾️زمان: روز شنبه ۷/ ۱۲/ ۱۴۰۰، ساعت ۱۸:۳۰
◾️مکان: مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب
◾️همراه با میهمانی بر سفره کریمانه اهل بیت(علیهم السلام)
◾️ ویژه طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب
◾️فرهنگی_ تبلیعی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
🍃معاونت فرهنگی تبلیغی موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه معصومه س بندرعباس برگزار میکند:
🔰دور تربیت مبلغ تخصصی فرق و مذاهب
🔰با حضور: حجت الاسلام والمسلمین دکتر باوقار
🖇ویژه طلاب کلام اسلامی، کلام امامت، تفسیر
📝جهت پیش ثبت نام در این دوره تخصصی و عالی به شماره تلفن ۰۹۱۷۹۰۲۳۹۲۵(خانم قائمی فر) در پیام رسان ایتا عبارت «ثبت نام تربیت مبلغ تخصصی فرق و مذاهب» را ارسال فرمایید.
⏳مهلت ثبت نام: سه شنبه ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۰
📌معاونت فرهنگی تبلیغی موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه معصومه (س) بندرعباس
#خبر_مرکز
🔻 به همت اداره کل تحصیلات تکمیلی بررسی شد؛
طرح کیفیتسنجی و آسیبشناسی وضعیت پیشرفت تحصیلی سطوح عالی حوزههای علمیه خواهران
🔹 نشست بررسی طرح کیفیتسنجی و آسیبشناسی وضعیت پیشرفت تحصیلی سطوح عالی حوزههای علمیه خواهران در پژوهشکده زن و خانواده با حضور خانم میرعلی ملک سرپرست اداره کل تحصیلات تکمیلی حوزه های علمیه خواهران و دکتر کرمی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
🔹 حاضرین در جلسه توجه به تعیین اهداف واقعی و ترسیم راه صحیح را در برنامه تحول ضروری برشمرده و جلسات بیشتر را مفید و راهگشا دانستند.
متن کامل:
http://news.whc.ir/news/view/120277
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#معاونت_آموزش
#خبر_تولید
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
#خبر_مرکز
🔻 فراخوان طرح «ترنم وحی» ویژه طلاب غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران
🔹 معاونت فرهنگی تربیتی مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزه های علمیه خواهران طرح «ترنم وحی» را با هدف صحیحخوانی قرآن کریم برگزار می کند.
🔹 در طرح مذکور، فایل های کمک آموزشی متناظر با سرفصل های مورد نیاز در اختیار طلاب غیرحضوری قرار داده می شود تا در صورت لزوم نسبت به مرور و تقویت مطالب فرا گرفته و ارتقاء سطح صحیح خوانی قرآن، از آنها استفاده کنند.
🔹 طلاب علاقه مند جهت ثبت نام در طرح «ترنم وحی» می توانند به نشانی http://poll.whc.ir/913454 مراجعه نمایند.
متن کامل:
http://news.whc.ir/news/view/120282
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#معاونت_آموزش
#خبر_تولید
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «#کاظم_آل_محمد (ص)»
روز یکشنبه، ١۴٠٠/١٢/٠٨
مناسبت روز: ۲۵رجب، طبق نقل مشهور، سالروز شهادت هفتمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، حضرت امام موسی کاظم (ع) است که پس از تحمل سالها شکنجه و زندان، سرانجام به دستور هارون الرشید و به دستِ سندی بن شاهک، مسموم و به شهادت رسیدند، لذا ضمن عرض تسلیت و تعزیت به محضر امام زمان (عج) و حضرت ثامن الائمه (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) و همه عاشقان ولایت و امامت، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
حضرت موسی ابن جعفر (ع)، دارای القاب زیادی بودهاند، از جمله: «اَعبَد»، «اَفقَه»، «اسخی»، «احسن»، «امین»، «صابر»، «صالح»، «باب الحوائج»، «زینالمجتهدین» و...؛ اما مهمترین لقب حضرت، «کاظم» است!
آنچه که از معنای «کاظم» در بین مردم شهرت دارد، «فروبرنده خشم» است؛ اما شاید همواره این سؤال در پستوی ذهن و قلب شیعیان مطرح بوده، که آیا معنای «فروخورنده خشم» آن هم بهعنوان یک صفت بزرگ برای یک امام معصوم، با قدرت عصمت اهلبیت (ع) سازگار است؟! چراکه با احتساب این معنای ظاهری، باید فرض کنیم که امام هفتم، شخصی بودند که بهدلیل شرایط سخت زندگی، و فشار و اختناق حکومت ظالم عباسی، و بیوفایی برخی از یاران خود، همواره در معرض عصبانیت و خشم بودهاند و در این حال، مدام خشم خود را فرو میخوردند!
مسلماً انتساب این معنا به امام کاظم(ع)، نمیتواند شایسته امامت و عصمت و شأن آن امام معصوم باشد! و این معنا با آیه تطهیر نیز که اهلبیت عصمت و طهارت (ع) را از هر رِجس و زشتی، مصون میداند، مغایر است! چراکه هر خشمی، هرچند اندک باشد، در وهلهی اول، نشانگر غلبهی قوه قهریه و غضب، بر روح و جان آدمی است که مسلما این معنا، دور از شأن و عصمت امام معصوم است؛
البته شاید این معنا، نشأت گرفته از آیه ١٣۴ سوره آلعمران باشد که خداوند در آن، سه صفت را برای نیکوکاران و محسنین برشمرده است: « ١. آنهایی که در فراخى و تنگى انفاق مىکنند؛ ٢. خشم خود را فرو مىبرند؛ و ٣. از مردم در مىگذرند»: «الَّذینَ یُنْفِقُونَ فِی السَّرّاءِ وَ الضَّرّاءِ وَ الْکاظِمینَ الْغَیْظَ وَ الْعافینَ عَنِ النّاسِ وَ اللّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ»؛
لذا از نظر قرآن، صفت "کاظم الغیظ" برای انسانهای نیکوکار، فضیلت بزرگی است! اما مسلماً این معنا برای امام معصوم، که اصلاً رذایلی چون غضب در وجود پاک و مطهر او، جایی ندارد، فضیلتی ویژه، محسوب نمیگردد!
بر همین اساس، برخی از مفسرین، بهدنبال معنایی بالاتر و فراتر از معنای ظاهری رفتهاند و «کاظم» را، صفت انسانی دانستهاند که همواره آرامش خود را در برابر تمامی زشتیها و بدیها و رفتارهایی که برخاسته از حالت خشم و عصبیت است، حفظ مینماید! تا جایی که اصلاً خشم و غضب و دیگر رذائلِ در این زمینه، در وجود او، ورود پیدا نمیکند! و نه تنها با حلم و صبر از بدیها و ناسزاهای دیگران میگذرد؛ بلکه خشم دیگران را نیز با نیکی و احسان پاسخ میدهد!
بیشک این معنا، میتواند شایسته پیشوای هفتم شیعیان باشد، زیرا حضرت کاظم (ع)، نه تنها از کسانی که به ایشان بدی کرده و ستم روا میداشتند، میگذشتند! بلکه به آنها نیکی و احسان فراوان مینمودند تا روح شرارت و خودخواهی، از نَفْسِ آنها، رَخت بربندد!
چنانچه آوردهاند: مردی از نوادگان خلیفه دوم در حضور امام کاظم (ع)، به ایشان و جد گرامیشان، حضرت امیرالمؤمنین (ع) توهین کرد!!! همراهان امام خواستند به او حمله کنند و او را بکشند، اما امام مانع شدند و سپس شخصاً به مزرعهٔ آن مرد ناصبی رفتند! او با دیدن امام، فکر کرد که حضرت برای انتقام و از بین بردن او و یا حداقل از بین بردن محصولاتش آمدهاند، لذا شروع به داد و بیداد کرد! اما امام به او نزدیک شده و با مهربانی پرسیدند: چقدر خرج کاشت مزرعهات کردهای؟ مرد با عصبانیت گفت: ۱۰۰ دینار! سپس پرسیدند: امید داری چه اندازه از آن برداشت کنی؟ مرد ناصبی باجسارت گفت: غیب نمیدانم! امام بازهم با خوشرویی فرمودند: گفتم امید داری چه اندازه از آن برداشت کنی؟ مرد پاسخ داد: ۲۰۰ دینار! پس امام ۳۰۰ دینار به او داده و فرمودند: این ۳۰۰ دینار برای توست و محصولت هم برایت باقی است! سپس از او خداحافظی کرده و به سوی مسجد حرکت کردند؛ آن مرد که شگفتزده شده بود، خود را زودتر از حضرت به مسجد رسانده، و با دیدن امام، از جابرخاست و آیه ١٢۴ سوره مبارکه انعام را بلند تلاوت نمود: «اللَّه أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ: خدا بهتر میداند، رسالتش را کجا قرار دهد!» [تاریخ بغداد، ج۱۳، ص۳۰]
✍️ در پایان سخن از خداوند متعال مسئلت مینمائیم که توفیق الگوگیری از سیره آن امام همام را نصیب همهیما گرداند تا بتوانیم مُتخَلّق به اخلاق کاظمی شویم.
#هرمزگان
#بندرخمیر_مدرسه_علمیه_نرجس_خاتون(س) شعبه دوم مدرسه علمیه الزهرا بندرعباس(س)
شهادت باب الحوائج امام موسی کاظم (ع) تسلیت باد🏴
🔰 امام موسی کاظم علیه السلام؛
أفضَل مَا یَتَقَرَّبُ بِه العَبدِ إلَی الله بَعدَ المَعرِفَهُ بِه الصَّلاه وَ بِرُّ الوالِدَینِ و تَرکُ الحَسَد و العُجبُ و الفَخر
🔶 بهترین چیزی که به وسیله آن بنده به خداوند تقرب میجوید، بعد از شناختن او، نماز، نیکی به پدر و مادر، ترک حسد، خودبینی و به خود بالیدن است.
📚 تحفالعقول، ص۴۱۲
🔸 فرهنگی تبلیغی مدرسه علمیه نرجس خاتون (س) بندرخمیر شعبه دوم مدرسه علیمه الزهراء (س) بندرعباس
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
#هرمزگان
#مدرسه_علمیه_حضرت_خدیجه_س_سیریک
🏴 برگزاری مراسم عزاداری امام موسی کاظم (علیه السلام) در مدرسه علمیه حضرت خدیجه سلام الله علیها
◾️با حضور بانوان شهر بندر کوهستک و سخنرانی و مداحی خانم لیلا صادقی بهمنی سرپرست این مدرسه
◾️به همت معاون فرهنگی_ تبلیغی مدرسه علمیه حضرت خدیجه سلام الله علیها سیریک
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
#هرمزگان
#بندرعباس
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_فاطمه_معصومه_س
🔰برگزاری جلسه با موضوع پذیرش رشتههای پژوهش محور در موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه معصومه (س) بندرعباس
🔹با حضور خانم احمدی معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان و معاون آموزش موسسه آموزش عالی فاطمه معصومه (س)
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در روز شهادت امام موسی کاظم(ع) در حرم مطهر حضرت معصومه(س) بیان کرد:
🔰 احسان امام کاظم(ع) به فقرا آنقدر فراوان بود که ضرب المثل شد، در آستانه عید نوروز پیروان آن امام نیازمندان را دریابند.
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا در جمع زائران و مجاوران حضرت معصومه (س) بیان داشت: بر اساس روایت امام کاظم (علیه السلام) شیعیانی که در غیبت قائم آل محمد(عج) بر ولایت اهل بیت ثابت قدم میمانند در قیامت هم درجه ائمه معصومین خواهند بود.
وی در فراز دیگری از سخنان خود افزود : امام کاظم (علیه السلام) عابد ترین، فقیه ترین و سخیترین اهل زمان خود بود و ما باید از سیره رفتاری آن حجت خدا تبعیت کنیم.
استاد حوزه دربخش دیگر به ارزش تهجد ونماز شب، ارزش رسیدگی به فقرا ونیازمندان و بخشش وانفاق در راه خدا پرداخت و گفت: اگر خدا بخواهد به کسی خیر بدهد توفیق در تفقه و دین شناسی را نصیب او می کند و باید فرهنگاستفاده از وقت وعمر در راه کسب معارف الهی بیش از پیش درجامعه نهادینه شود.
وی در پایان تصریح کرد : باتوجه به مشکلات خانوارهای مختلف در همسایگی و اقوام همه ما در آستانه عید نوروز لازم است با تاسی از امام کاظم(ع) که احسان او ضرب المثل شده بود به یاری نیازمندان بپردازیم و شادی های خودمان را با نیازمندان تقسیم نماییم.
#هرمزگان
#بندرعباس #مدرسه_علمیه_الزهراء_س
◾️برگزاری مراسم شهادت امام موسی کاظم(ع) به صورت حضوری در مدرسه علمیه الزهراء(س) بندرعباس و غیر حضوری در هیئت مجازی این مدرسه
◾️همراه با سخنرانی و مداحی؛ خانم مرادی مبلغ حوزه و سفره کریمانه اهل بیت(ع)
◾️فرهنگی تبلیغی مدرسه علمیه الزهراء(س) بندرعباس
◾️◾️◾️◾️◾️◾️
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «حامی پیامبر (ص)»
روز دوشنبه، ١۴٠٠/١٢/٠٩
مناسبت روز: امروز سالروز رحلت حضرت ابوطالب (ع) پدر بزرگوار حضرت امیرالمؤمنین (ع) و حضرت جعفر طیار (ع) و عموی بزرگوار پیامبر اکرم (ص) است، لذا سخن امروز را با عرض تسلیت و تعزیت به تمامی شیعیان و محبین مولای متقیان آغاز مینمائیم؛
حضرت ابوطالب (ع)، سید بطحاء و رئیس مکه، و پیر و بزرگ قبیله قریش بودند؛ ایشان جمیع فضایل اخلاقی را دارا بوده و همه قبایل عرب، شخصیت و مکارم اخلاقی وی را میستودند و احترام ویژهای برای ایشان قائل بودند، چنانچه از اکثم بن صیفی، حکیم معروف عرب، پرسیدند: حکمت و ریاست و سیادت را از که آموختی؟ گفت: از حليفِ (دوست) علم و ادب، سید عجم و عرب، ابوطالب بن عبدالمطّلب!
حضرت ابوطالب (ع) مانند پدری فداکار، چهل و دو سال در نهایت وفا و صمیمیت، به کفالت و حمایت و یاری پیامبر اکرم (ص) همت گماردند و همسر مکرمه ایشان، حضرت فاطمه بنت اسد (س) نیز چون مادری مهربان، به خدمت رسول خدا قیام کرده و پیامبر (ص) را از فرزندان خود، بیشتر دوست و گرامی داشتند!
فرزندان شریف ایشان: «ام هانی، جعفرطیار و امیرالمؤمنین (ع)» نیز، از اولین مسلمانان و همواره حامی و پیرو واقعی رسول خدا (ص) و از مدافعان بزرگ دین شریف اسلام بودند؛ چنانچه به جرأت میتوان گفت که هیچ خاندانی به اندازه آنها، به پیامبر اسلام (ص) خدمت نکرده و خدمات هیچ خانوادهای، برای اسلام، سودمندتر و با ارزشتر از آنها نبوده است! آنهم در سخت ترین دوران زندگی پیامبر خدا!
حضرت ابوطالب (ع) در آخرین لحظات عمر نیز، دست از حمایت از رسول خدا برنداشتند و در وصیت خود سفارش فرمودند: «ای جماعت بنیهاشم! محمد(ص) را تصدیق و اطاعت کنید تا رستگار و هدایت شوید!» (الغدیر، ج ۷، ص۳۶۷)
✍️ پیامبر خدا (ص) نیز احترام و علاقه زیادی برای عموی گرامیشان قائل بودند و در مصیبت حضرت ابوطالب (ع)، بسیار اندوهناک و گریان شده و فرمودند: «ای عمو! در صغیری پرورشم دادی، در یتیمی کفالتم نمودی و در کبیری یاریام کردی، خدا به تو در برابر یاری من پاداش نیکو دهد» و سپس پیشاپیش جنازه ایشان میرفتند و میفرمودند: «ای عمو، صله رحم و مهربانی کردی و جزای نیکو دریافت نمودی» و هنگامی که به محل دفن ایشان رسیدند، فرمودند: «آن گونه برای شما، طلب آمرزش و شفاعت میکنم که جن و انس، دچار شگفتی شوند!» (شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج۱۴، ص۷۶؛ و بحار الانوار، ج١٩، ص ۶٩)
فقدان ابوطالب (ع)، جبههی مسلمانان را در مکه، بیپناه کرد و یکی از مهمترین علل هجرت، به شمار میرود، زیرا با رحلت ایشان، مسلمانان و شخص پیامبر (ص) حامی اصلی خویش را از دست دادند و دشمنان در برابر آنها جسور و گستاخ گردیدند! چنانچه در سیره ابن هشام، نقل شده که: پس از وفات ابوطالب(ع)، قریش، بر پیامبر خدا مرارتهایی رساندند که در حیات ایشان جرأت انجام آن را نداشتند! (الغدير، ج٧، ص٢٧۶)
✍️ البته نواصب و وهابیون از شدت بُغض و دشمنی نسبت به امیرالمومنین (ع)، نسبت کفر و شرک به حضرت ابوطالب (ع) دادهاند که متأسفانه برخی از عزیزان اهلسنت نیز تحت تأثیر آنها واقع شدهاند! در حالی که در احادیث متعدد در کتب شیعه و سنی، به ایمان والای حضرت ابوطالب (ع) اذعان گردیده که در این مجال کوتاه، تنها به دو حدیث بسنده مینمائیم:
✅ امام صادق (ع) فرمودند: «حکایت ابوطالب مانند اصحاب کهف است که ایمان خود را مخفی نگه داشتند و شرک (مصلحتی) را اظهار کردند و خداوند به ایشان، پاداش دو برابر عنایت فرمود! ( یک پاداش برای ایمان و یک پاداش برای تقیه کردن)». (الکافی، ج۱، ص۴۴۸)
همچنین حضرت صادق (ع) در حدیث دیگری، منکران ایمان ابوطالب (ع) را دروغگو شمرده و ایشان را از همنشینان انبیاء، صدیقان و شهیدان و صالحان خواندهاند! (کنز الفوائد، ص۸۰)
✅ امام محمد باقر (ع) نیز فرمودند: «اگر ایمان ابوطالب (ع) را در یک کفه ترازو و ایمان تمام خَلق را در کفه دیگر بگذارند، ایمان ایشان سنگینتر خواهد بود!» (شرح نهجالبلاغه ابنابیالحدید، ج۴، ص٣٣٨)
✍️ در پایان لازم به ذکر است که در دین شریف اسلام بر ضرورت احترام و تشکر از مُنعم، تأکید فراوان گردیده و آن را امری انسانی و اسلامی دانسته است؛ لذا بر همه امت اسلام، لازم و واجب است که قدردان زحمات بیدریغ حضرت ابوطالب (ع) و خاندان شریف ایشان بوده و خدمات و رنج و مصائب آنان، در یاری پیامبر (ص) و نصرت اسلام و اعتلای کلمه توحید را هرگز فراموش ننمایند!
🔰 پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا مدیر محترم حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان بمناسبت مبعث پیامبر اکرم(ص)
📝متن پیام به شرح ذیل می باشد:
✒️بسم الله الرحمن الرحیم
*قال رسول الله (ص): إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ*
🔸مقام معظم رهبری (ادام الله ظله):《عید مبعث بزرگترین روز تاریخ بشریت است.》
🔸روز مبعث روز خیزش انسان از خاک تا افلاک ، روز نجات بشر از حیرت و سرگردانی، آغاز راه رستگاری وطلوع تابنده مهر هدایت وعدالت و خاتمه ای بر ناامیدی انسانهاست.
🔸بی تردید هیچ روزی در تاریخ بشریت به اندازه روز برانگیختن رسول مهربانی به پیامبری از سوی خداوند سبحان اهمیت ندارد.
🔹این جانب ضمن تبریک این عید بزرگاسلامی توجه عزیزان را به دو توصیه جلب می نمایم:
🔸 هرکدام از ما در این روز بزرگ نسبت به شاد کردن دل یک نفر با رفع گرفتاری یا کمک به او اقدام نماییم.
🔸همزمان با سالروز آغاز بعثت پیامبر اسلام(ص) برای خود آغازی بر بعثت در اقدام جهادی برای تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی و پاسخ به شبهات دشمنان انقلاب تصور نماییم.
موفقیت جوانان عزیز تحصیل کرده را در عرصه (جهاد تبیین) از خدای منان خواهانم.
ستاره ای بدرخشید وماه مجلس شد
دل رمیده ما را انیس ومونس شد
نگار من که به مکتب نرفت وخط ننوشت
به غمزه مساله آموز صد مدرس شد
*جواد اسماعیل نیا*
*امام جمعه شهرستان بندرلنگه*
۹اسفند۱۴۰۰
#هرمزگان
#فرهنگی _تبلیغی
#مدیریت حوزه علمیه خواهران
🔰 برگزاری نشست هم اندیشی دوره تخصصی تربیت مربی عرفانهای کاذب فرق و مذاهب در مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
🔰 با حضور خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان و خانم قائمی فر معاون فرهنگی موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه معصومه(س) بندرعباس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠کلیپ تصویری: "یگانه پیغمبر"
در میان همه پیغمبران جهان پیغمبر اکرم یگانه پیغمبری است که تاریخ کاملا مشخصی دارد ....
🔸استاد شهید مرتضی مطهری
💠اعمال شب و روز مبعث
🔻اعمال شب بیست و هفتم
🔹غسل کردن
🔹زیارت امیرالمومنین(ع)
🔹خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سورههای حمد، فلق و ناس را یکبار و نیز اخلاص چهار بار خوانده میشود و بعد از اتمام نماز، گفته شود: "لا اله الا الله والله اکبر الحمدلله وسبحان الله ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم"
◀️از این شب با نام «لیلة المحیا» به معنای شب احیا و شب زندهداری نیز نام برده شده است.
🔻اعمال روز بیست و هفتم
🔸غسل کردن
🔸روزه گرفتن
🔸صلوات فرستادن
🔸زیارت امیرالمومنین(ع)
🔸زیارت پیامبر(ص)
🔸خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سوره حمد و یس را بخواند پس از نماز، چهار بار سوره حمد را بخواند و سپس چهار بار بگوید: "لا اله الا الله والله اکبر والحمد لله وسبحان الله ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم" و بعد چهار بار بگوید: " الله ربی لا اشرک به شیئا"
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان:
کسب رتبه سوم کشوری، توسط بیش از ۲۰۰ نفر از طلاب هرمزگانی و خانواده ایشان در چهارمین جشنواره بین المللی قرآن و عترت
استاد حوزه گفت: برنامه ریزی و هماهنگی با هدف حضور حداکثری طلاب در جشنواره، باعث رشد و توانمند سازی طلاب در زمینه اخلاقی و قرآنی به طور مستمر و کسب رتبه برتر حوزه علمیه خواهران هرمزگان، در چهارمین جشنواره بین المللی قرآن وعترت شد.
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران هرمزگان، خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن طی گفت وگویی بیان کرد: چهارمین جشنواره بین المللی قرآن و عترت با شرکت جمع کثیری از طلاب فرهیخته و خانواده ایشان با هدف ارتقاء و توان افزایی سطح علمی و قرآنی آنان به همت مرکز مدیریت حوزه های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور، سازمان دارالقران کریم به صورت حضوری و مجازی در آذرماه۱۴۰۰ برگزار شد.
معاون فرهنگی تبلیغی بیان کرد: پس از فراخوان جشنواره قرآن وعترت، طلاب و استعداد های برتر استان هرمزگان در اکثر رشته ها حائز رتبه کشوری شدند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: طلاب فرهیخته استان هرمزگان؛ در رشته های حفظ دعای هفتم صحیفه سجادیه، نهج البلاغه، ترتیل جز ۲۹و۳۰، قرائت قرآن، و غیره رشته های مختلف دیگر این جشنواره شرکت کردند.
خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن در پایان افزود: در بخش کتبی این جشنواره در رشته های تفسیر سوره نور،، دعای هفتم صحیفه سجادیه؛ ۳نفر و در بخش شفاهی، ۱۸ نفردر رشته های حفظ، ترتیل، قرائت تقلیدی، حائز رتبه برتر شدند.
#هرمزگان
#رودان
🔸برگزاری جشن مبعث رسول اکرم(صل الله علیه و آله و سلم) در مدرسه حضرت زهرا(سلام الله علیها ) رودان به همت مبلغ فعال خانم سجادی پور
🔸مدرسه علمیه نرجسیه سلام الله علیها رودان
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozga
🔰 سخنرانی زنده و تلویزیونی رهبر انقلاب در روز عید مبعث
🔺 حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت عید مبعث پیامبر اعظم (ص) بهصورت زنده و مستقیم با ملت شریف ایران و امت مسلمان جهان سخن خواهند گفت.
📺 سخنرانی رهبر انقلاب روز سه شنبه ساعت ۱۰:۳۰ به صورت زنده از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و شبکههای داخلی و بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی همراه با ترجمه همزمان پخش خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
#هرمزگان
#رودان
🔸برگزاری جشن تکلیف در مدرسه معرفت بیکاه به همت مبلغ فعال خانم کناری پور
🔸مدرسه علمیه نرجسیه سلام الله علیها رودان
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozga