هدایت شده از کربلایی محمد غزالی
صوت_هفتگی_15_آذر.mp3
1.01M
🎙 شور
🗓 ایام فاطمیه۱۵ آذرماه
☑️ مــداح: #کربلاییمحمدغزالی
📌هیئتانصارالمهدی(عج)کردکوی
@k_mohamad_ghazali
22.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تقویت روحیه تون خواهشن این کلیپ را دلی ببینید تا حال دلتان تغییر کند
هدایت شده از هیئت حضرت نرجس خاتون س
🍉،،🍇،،🍉،،🍇 ،،🍉،،🍇،،🍉
دور همی یلدایی بچه های مسجد
⏪یلدایی دیگر در یلدای انتظار⏪
✔️ شنبه دوم دی ماه
بعد از نماز مغرب و عشا ء
✔️ با برنامه های فرهنگی و شاد
جهت مشارکت در هزینه دورهمی
6219861064918500بنام پاکدامن
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
انتهای شهرک شهریار گرگان
مسجد صاحب الزمان عج
هدایت شده از گل نرگس
AUD-20210908-WA0006.mp3
9.72M
#دعای_عهد_محسن_فرهمند
🌷 دعای عهد
🎤 با صدای استاد :
💐 محسن فرهمند
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای:
گمان مصونیت از انحراف را مطلقاً در خودمان نباید راه بدهیم؛ یعنی هیچ کس نباید بگوید وضع ما که روشن است و مثلاً در خط صحیح و در خط دین و خدا داریم حرکت می کنیم و منحرف نمی شویم. نه، چنین چیزی نیست. امکان لغزش و انحراف از خط مستقیم برای همه هست و همه هم وسیلهی اجتناب از این انحراف را دارند؛ یعنی اینطور نیست که یک سرنوشت قطعی و حتمی وجود داشته باشد تا ما بگوییم هر کس در این راه حرکت می کند، ناگزیر باید لغزش پیدا کند.نه، انسان می تواند بدون لغزش و انحراف راه را ادامه دهد. اما مصونیت از انحراف هم تضمینی نیست که انسان بگوید ما که دیگر منحرف نمی شویم؛ بنابراین خاطر جمع سر را روی بالش نرمی بگذارد و از حال خودش غافل شود. هیچکدام از این دو طرف قضیه نباید مورد بی توجهی قرار بگیرد.
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای:
وسیلهی عدم انحراف و پرهیز از انحراف چیست؟ مراقبت از خود. باید مراقب بود. اگر از خود مراقبت کنیم، منحرف نمی شویم. اگر از خود مراقبت نکنیم، یا از ناحیهی سستی و ضعف در پایهها و مبانی عقیدتی انحراف به انسان روی می آورد، یا از ناحیهی شهوات به انسان روی می آورد. حتّی کسانی که پایهها و مبانی اعتقادی آنها محکم است، شهوات نفسانی بر نگاه و بینش عقلىِ درست و عمیق نسبت به خط و راه و هدف غلبه می یابد و انسان را منحرف می کند؛ که ما مواردش را دیدیم. در این خصوص چند آیه در قرآن هست، اما این آیه که در مورد قضیهی اُحد است، خیلی انسان را تکان می دهد. می فرماید: «انّ الذین تولّوا منکم یوم التقی الجمعان انّما استزلّهم الشیطان ببعض ما کسبوا»؛ یعنی کسانیکه در ماجرای اُحد دچار آن لغزش خسارت بار شدند و از میدان جنگ رو برگرداندند و این همه خسارت بر نیروی نورستهی اسلام و حکومت اسلامی وارد شد، علتش «ببعض ما کسبوا» بود؛ کارهایی بود که قبلاً سرِ خود آورده بودند. دل دادن به شهوات و هواهای نفسانی اثرش را اینطور جاها ظاهر می کند. آیهی شریفهی دیگر میفرماید: به اینها گفته شد انفاق کنید، ولی به تعهد خود عمل نکردند؛ لذا نفاق بر قلب آنها مسلط شد؛ «فا عقبهم نفاقا فی قلوبهم الی یوم یلقونه بما اخلفوا اللَّه ما وعدوه»؛ یعنی وقتی انسان نسبت به تعهدی که با خدای خود دارد، بی توجهی نشان داد و خلف وعده کرد، نفاق بر قلب او مسلط میشود. بنابراین اگر ما بی توجهی کنیم و تن به شهوات و هواها بسپاریم، ایمان مغلوب و عقل مغلوب می شود و هوی و هوس غالب؛ باز هم همان انحرافی که از آن می ترسیدیم، ممکن است پیش بیاید. بنابراین در همهی حالات انسان باید این گمان را داشته باشد که ممکن است لغزش پیدا کند. هیچکس خودش را از این خطر دور نداند. یک نمونهی این قضیه «بَلعم باعورا» است؛ «و اتل علیهم نبأ الذی آتیناه آیاتنا» تا آخر.
نکتهی دوم اینکه ماها اگر بخواهیم در این جایگاهی که هستیم، از احتمال خطای خودمان کم کنیم، باید از سخن درشت خیرخواهان نرنجیم؛ یکی از راههای سلامت این است. البته بدخواهانی هم هستند که سخن درشت و نرم و همه نوع سخنی دارند و از شایعهپراکنی و جنگ روانی و دروغ بستن به این و آن واهمهیی ندارند و انسان ممکن است در دلش از آنها برنجد؛ اما کسی که می دانید قصد عناد و دشمنی ندارد، ولو با لحن درشتی هم حرف می زند، از او نباید واقعاً برنجید. به سخن نرم و دلنشین چاپلوسان هم دل نسپرید. اگر ما این را رعایت کنیم، به نظر من خیلی به سود ماست.
نکتهی سوم اینکه این حرفها خطاب به مالک اشترِ بزرگوار است و می بینید که حرفهای درشت و تلخی هم در آن وجود دارد. حضرت نصیحتهای خیلی تلخی می کنند که اگر کسی اینطور ما را نصیحت کند، یک ذره به ما برمی خورد. مالک اشتر کسی است که حضرت در فرمان دیگری او را اینطور معرفی می کنند: «فانه ممن لا یخاف وهنه»؛ کسی است که گمان سستىِ او نمی رود. «و لا سقطته»؛ کوتاهی در کارها به او گمان برده نمی شود. «ولا بطؤه عما الاسراع الیه احزم»؛ کندىِ او در کارهایی که شتاب مطلوب است، مطلقاً گمان کسی را برنمی انگیزد. «و لا اسراعه الی ما البطء عنه امثل»؛ عجله و شتابزدگی او هم نسبت به کارهایی که آرامش و تأنّی در آن مطلوب است، گمان کسی را برنمی انگیزد. یعنی انسانی است که هم مراقب خود است و هم حکیم و داناست؛ یعنی نه در جایی که باید شتابزدگی نکند، شتابزدگی می کند؛ نه آن جاهایی که باید با سرعت حرکت کند، کوتاهی می کند.
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام
گزارش تهیه و توزیع بسته های شب یلدایی ویژه نیازمندان
با آرزوی پایان یلدای غیبت حجت خدا
در یلدایی دیگر
سپاسگزار از دوستان
در خوشحالی ۳۱۳خانواده
"قرارگاه محله اسلامی بافت قدیم گرگان"