10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اگه میخواید بدونید شهوات و بی حجابی ها سر یه مملکت چی میاره این دو دقیقه صحبتهای استاد شجاعی رو حتماً حتماً ببینید.
👈 سوریه با همین روش فقط با ۲۰ هزار نیرو 😳 سقوط کرد یعنی ترویج شهوت رانی 😔
🪧#نفوذ
🪧#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/hiima_ir
دیدار نخست وزیر عراق با رهبر انقلاب
محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق و هیئت همراه، بعد از ظهر امروز چهارشنبه با رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.
https://eitaa.com/hiima_ir
رسانه کالکالیست اسرائیل:
به عنوان یک کارشناس اسرائیلی از پهپاد ایرانی 136b با برد 4500 کیلومتر متحیر هستیم؛ اگر ایرانیها توانسته باشند پهپادی با چنین بردی ساخته باشند، این مسئله قطعا یک دستاورد فناوری بیسابقه است. و ایران در حوزه پهپادی یک انقلاب راه انداخته است.
https://eitaa.com/hiima_ir
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نماز نشسته روی صندلی
چطور باید روی صندلی نماز بخوانیم ؟
قیام ،رکوع،سجده چطور باید باشه؟🌹🍃
https://eitaa.com/hiima_ir
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺خاطره شنیدنی مرحوم حاج رضا انصاریان (خواننده صلوات خاصه معروف امام رضا علیه السلام) از صله گرفتن از دست مبارک امام رضا(ع) در عالم رویا و توصیف سیمای ظاهری آن حضرت
https://eitaa.com/hiima_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرح کتاب چهل حدیث
https://eitaa.com/hiima_ir
❌ حشد الشعبی یکی از مولفه های قدرت عراق و منطقه است!
✍ نکته کلیدی امنیتی در دیدار امروز السودانی با رهبر معظم انقلاب، اشاره ایشان بصورت مستقل به حشدالشعبی به عنوان یکی از مولفه های قدرت و امنیت در عراق است.
دولت عراق خوب میداند تذکر رهبر ایران با توجه به آینده نگری ایشان است همانگونه که هشداری مهم به بشار اسد داد اما او به آن توجه نکرد!
استقلال نظامی و لجستیکی حشد الشعبی یعنی تامین امنیت عراق و بقاع متبرکه و قطعا امنیت بیشتر برای جمهوری اسلامی ایران !
https://eitaa.com/hiima_ir
پس از کاهش کمک کشورهای اروپایی، متأسفانه سازمان جهان ترک (به ویژه ترکیه و آذربایجان ) به بزرگترین تأمین کننده مایحتاج عمومی و واردکننده کالاهای رژیم اشغالگر قدس پس از طوفان الاقصی و جنگ غزه تبدیل شده است. در همین علت انصارالله یمن جمهوری آذربایجان را تهدید به حمله موشکی کرده است.
✍دکتر رضا قریبی
https://eitaa.com/hiima_ir