🔴پژوهشگاه علوم پزشکی پردیس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان بزرگترین پژوهشگاه حوزه سلامت شرق کشور به نام شهید ابراهیم رییسی نامگذاری و افتتاح شد
🔺بهرام عین اللهی در حاشیه افتتاح این مرکز با اشاره به آغاز عملیات ساخت این پژوهشگاه از سال ۹۷، یادآور شد: این مرکز در ۴ طبقه و هزینه کرد ۳۰۰ میلیارد تومان برای ساخت و ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز، راه اندازی شده است.
🔺وی با بیان اینکه یک پژوهشگاه از چند پژوهشکده و یک پژوهشکده از چندین مرکز تحقیقاتی تشکیل شده است، افزود: در این پژوهشگاه ۳۳ مرکز تحقیقاتی مستقر هستند و ۲۵ آزمایشگاه تخصصی و پیشرفته، سالن های اجتماعات و کلاس های درسی در این مرکز فعال است.
🔺به گفته وزیر بهداشت، رویکرد اصلی وزارت بهداشت در دولت مردمی در حوزه تحقیقات سلامت، تجمیع مراکز و امکانات تحقیقاتی برای استفاده محققان دانشگاه های علوم پزشکی است.
🆔 @hamshahrinews
🔴پارادوومیدانی قهرمانی جهان؛ کائیدی در جایگاه چهارم قرار گرفت
🔺ملی پوش دو و میدانی جانبازان و توانیابان در رقابتهای قهرمانی جهان در رده چهارم ایستاد
🆔 @hamshahrinews
🔴وزارت بهداشت قلیان اکسیژن را تایید کرد
حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت:
🔺دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قلیان اکسیژن را مطرح کردند و قرار شد در ۱۰ استان به صورت پایلوت اجرایی شود.
🔺این قلیانها بحث ضرر فیزیکی و جسمی و وابستگی ندارند.
🔺تاکنون نتایج آن بد نبوده و مورد تایید ماست. منتظریم که نتایج تکمیل و به عنوان طرح جایگزین مجوز صادر کنیم.
🔺مباحثی هم که درباره قطع این طرح مطرح میشود را تایید نمیکنیم.
🆔 @hamshahrinews
🔴تحت فشاریم که فروش سیگار بیشتر شود
جعفر جندقی، ريیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در نشست خبری هفته ملی بدون دخانیات:
🔺عطر و طعم موجود در محصولات دخانی علاوه بر مضرات تمامی این محصولات، مواد سرطانزا و خطرناکی را هم وارد ریه میکنند.
🔺این عطر و طعم بوی بد محصول دخانی را پوشش میدهد و به همین دلیل مردم به مصرف آن تمایل بیشتری دارند.
🔺این یک نوع تبلیع و مضرات آن بسیار بیشتر است.
🔺به ما فشار میآورند که در فروشگاههای زنجیرهای و سایر فضاها سیگار فروخته شود. / تحت فشار هستیم که سیگار برگ و سیگار الکترونیکی تولید کنیم اما به شدت مخالفیم.
🆔 @hamshahrinews
📷 #اینفوگرافی/ ۳ سال جهاد خستگی ناپذیر
🔺بخشی از مهمترین دستاوردهای دولت سه ساله شهید آیتالله رئیسی در حوزه بهداشت و درمان
🆔 @hamshahrinews
📷 #اینفوگرافی/ ۳ سال جهاد خستگی ناپذیر
🔺بخشی از مهمترین دستاوردهای دولت سه ساله شهید آیتالله رئیسی در نهضت ملی مسکن
🆔 @hamshahrinews
📷 #اینفوگرافی/ ۳ سال جهاد خستگی ناپذیر
🔺بخشی از مهمترین دستاوردهای دولت سه ساله شهید آیتالله رئیسی در حوزه محیطزیست و میراثفرهنگی
🆔 @hamshahrinews
17.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازخواست کمدن ایرلندی برای سفر به ایران
🔺تایگ هیکی کمدین ایرلندی که این هفت ماه صدای بلندی در حمایت از غزه بوده این روزها در تهران است.
🔺حالا عدهای او را برا این سفر سرزنش کرده و گفتهاند سفرش در جهت توجیه سیاستهای جمهوری اسلامی است. در این ویدیو به صورتی درخشان و نقطهزن پاسخ منتقدین را میدهد. میگوی
🔺آیا شما هروقت به لندن یا نیویورک سفر میکنید درباره همدستی تان با سیاستهای جنگ طلبانه امریکا و انگلیس مورد بازخواست قرار میگیرید؟
🆔 @hamshahrinews
📷 #اینفوگرافی/ ۳ سال جهاد خستگی ناپذیر
🔺بخشی از مهمترین دستاوردهای دولت سه ساله شهید آیتالله رئیسی در حوزه رشد علم و فناوری
🆔 @hamshahrinews
🔴فرمانده انتظامی فومن: ۶ مرد و یک زن که در فضای مجازی به شهدای خدمت توهین کرده بودند، بازداشت شدند
سرهنگ حمیدرضا فیضی، فرمانده انتظامی شهرستان فومن:
🔺در پی انتشار محتوا، مطالب و تصاویر توهینآمیز نسبت به شهدای خدمت در فضای مجازی به قصد تشویش اذهان عمومی توسط افرادی، پیگیری موضوع در دستورکار پلیس قرار گرفت.
🔺این افراد طی عملیاتهای جداگانه در شهرستان فومن شناسایی و دستگیر شدند.
متهمان که شش مرد و یک زن هستند پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند./ایسنا
🆔 @hamshahrinews
✴️چه کسی رئیس جمهور بعدی خواهد بود؟
☑️با شهادت ناباوانه رئیس جمهور، بر اساس قانون اساسی و با حکم رهبر انقلاب، معاون اول وظیفه اداره امور کشور را بر عهده خواهد گرفت و در مدت 90 روز باید با برگزاری انتخابات، رئیس جمهور بعد انتخاب و مراسم تنفیذ حکم و تحلیف او برگزار شود.
🔸بر همین اساس، با توافق شورای نگهبان و ستاد انتخابات کشور، قرار شده هشتم تیرماه (32 روز دیگر) انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران به صورت فوقالعاده برگزار شود. پیش از این نیز انتخابات ریاست جمهوری به شکل فوقالعاده که یک بار با فرار رئیس جمهور وقت و یک بار هم با شهادت رئیس جمهور وقت برگزار شده بود. اما به دلیل ثبات سیاسی و حاکمیتی در طول 4 دهه گذشته، دستکم برای نسل امروز و حتی کسانی که دهه پنجم عمر را پشت سر میگذارند، چنین رویدادی خیلی سخت است.
🔸دست تقدیر یک رئیس جمهور را از ما گرفت، اما این نیست که کشور از نیروهای نخبه، کارکشته و کاربلد برای هدایت کشور خالی باشد. اما متاسفانه حاکم بودن سیاست بر اصل تصمیم عقلانی در معرفی افراد قابل در کنار تعدد گروهها، جریانها، تفکرات و تشکیلات در کشور ما که جای احزاب را پر کردهاند (هر چند که حزب هم در ایران سرنوشت خوبی نداشته و به نظر هم به دلیل بافت اجتماعی و سیاسی کشور نخواهد داشت) باعث شده تا عملاً همه در نوعی سرگشتگی و سردرگمی به سر ببرند و از هر کسی بپرسید که رئیس جمهور بعدی چه کسی است، حرفی میزند که مطمئن نیست.
🔸این دوره از انتخابات ریاست جمهوری بسیار استثنایی است. به دلیل پارهای از ملاحظات نمیتوانم خیلی شفاف، روشن و عینی مطالبی را گفته و مطرح کنم چرا که تبعاتی خواهد داشت. اما وقتی سرگشتگی و حیرانی کسانی که مدعی «بزرگی» هستند را نگاه میکنم هم خندهام میگیرد و هم میخواهم گریه کنم. در طول یک هفته گذشته پس از این حادثه تلخ و غمانگیز (که البته به زودی عادی خواهد شد، مانند خیلی از حوادث تلخ دیگر) نقطهنظرات و دیدگاههای افراد مختلف را بررسی کرده و تعجب میکنم!!
🔸تعجب از اینکه چرا عدهای فکر میکنند در کشور ما فقط همین چند نفری که سر زبانها افتاده و البته سر زبانها بوده و پیش از این بارها بخت خود را آزموده و تن خود را به تن شورای نگهبان، مردم و صندوق رای زدهاند، باید پا به عرصه انتخابات بگذارند؟ هر چند که انتخابات پارلمانی اخیر نشان داد که در حاکمیت برخی به قحط الرجال بودن باور دارند و به همین دلیل افرادی پا به عرصه بهارستان گذاشتند که یک خط از حقوق و قانونگذاری نمیدانند، اما بر این باور هستم که در عرصه ریاست جمهوری در کشور قحط الرجال نیست، به عبارت سادهتر، جمهوری اسلامی افراد متعددی را برای چنین سمت مهمی پرورش داده است.
🔸به باور من، باید از کسانی که در دو سه دهه گذشته در قدرت حضور داشته، توان خود را برای مدیریت نشان داده و عملاً نشاندار و شناسنامهدار و باسابقه هستند عبور کرد، رئیس جمهور شدن سیدابراهیم رئیسی در سال 1400 یک معنا بیشتر نداشت و آن هم این بود که حاکمیت از برخی از چهرهها و افراد عبور کرده است. اینکه این افراد این را میپذیرند یا نمیپذیرند دیگر بر عهده خودشان است و اینکه این روزها میشنویم که در حال رایزنی با «بیت» به زعم برخی هستند که «اذن ورود» بگیرند، دلیلی بر همین آگاهی است.
🔸بنابراین، رئیس جمهور بعدی باید شاخصههای بسیار مهمی داشته باشد که بتواند مدیریت کشور را بر عهده بگیرد؛ کسی که این شاخصهها را اگر داشت و شما پیدا کردید حتما از او حمایت کنید؛ نخست فراجناحی باشد، یعنی انگ چپ و راست، اصلاحی، اصولی و اعتدالی، پایداری و ... نداشته باشد. دوم؛ باتجربه باشد، یعنی سابقه وزارت و مدیریت به اندازه کافی داشته باشد. سوم تحصیل کرده باشد. نه اینکه از فلان دانشگاه فکسنی مدرکی گرفته باشد که ارزش فنی و علمی نداشته باشد. چهارم مورد اعتماد و احترام حاکمیت باشد؛ پنجم پیش از این وارد عرصه انتخابات نشده باشد (این موضوع بسیار مهم است، به چهرهای جدید نیازمند هستیم که باند و تشکیلات نداشته باشد)
🔸ششم؛ از دل همین دولت بیرون آمده باشد. باتوجه به نگاه مثبت رهبری به دولت سیزدهم و اقداماتی که انجام داده باید سیاستها و اقدامات این دولت در داخل و خارج پیگیری شود و همه این برنامهها که برنامههای نظام هستند به نتیجه برسد. هفتم؛ حرف زدن بلد باشد، اهل تعامل باشد، مردمداری را به خوبی بداند. هشتم و نهم و بقیه را هم میتوانید شما ردیف کنید. بگردید و کسی که این شرایط را داشته باشد برای مسند ریاست جمهوری بعدی پیدا کنید. من هم اگر پیدا کردم بدون شک معرفی خواهم کرد. خودم دارم دنبال فردی با این ویژگیها میگردم.
@SyrianKhabar
چهکسانی باید برای نامزدی در انتخابات ۸ تیر استعفا دهند؟
قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان:
🔹قانون انتخابات ریاست جمهوری محدودیتی در این خصوص برای ثبتنام کنندگان در نظر نگرفته است مگر در خصوص افرادی که مستقیما در برگزاری و یا نظارت بر انتخابات نقش دارند که این افراد در صورت کاندیداتوری باید استعفا بدهند
🆔@Akhbare_nab
🌐#اخبار_ناب_بهشهر