10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دعای عهد، قرار صبحگاهی منتظران
👤 با صدای سید حجت #بحرالعلومی
🗓 #نیمه_شعبان
🔰 جشنواره مردمی فیلم عمار قم
@AmmarFilmQom
امام خامنهای (حفظه الله)
پیغمبر اکرم و همهی پیغمبران -نبیّ مکرّم اسلام و قبل از او پیامبران دیگر- مدیران و فرماندهانی هستند که موظّفند حکمرانیِ دینی و الهی در جامعه را که محصول بعثت پیغمبران است و با کتاب الهی ارائه میشود، اجرا کنند و این را تحقّق ببخشند.
البتّه این راهبری و فرماندهی یک جور نیست؛ در بعضی از موارد خود پیغمبر، شخص شخیص پیغمبر، متکفّل و متعهّدِ این فرماندهی است؛ مثل حضرت داوود، حضرت سلیمان، پیغمبر معظّم اسلام -که خود اینها در رأس حکومت قرار گرفتند و اجرای امور را خودشان متکفّل شدند-
گاهی هم در مواردی پیغمبر، حاکمی را معیّن میکند به امر الهی؛ مثل آن پیغمبری که این هم در قرآن در سورهی بقره است که «اِذ قالوا لِنَبِیٍّ لَهُمُ ابعَث لَنا مَلِکًا نُقاتِل فی سَبیلِ الله»؛(سوره بقره، ۲۴۶) مردم که زیر فشار بودند و مشکلات داشتند، به پیغمبر مراجعه کردند که او برایشان یک حکمرانی را انتخاب کند و او هم حکمران را انتخاب کرد؛ قالَ لَهُم نَبِیُّهُـم اِنَّ اللهَ قَد بَعَثَ لَکُم طالوتَ مَلِکًا؛ (سوره بقره، ۲۴۷) طالوت شد فرمانده.
🚩 هیئت مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ دوباره راه زندگیم رو نگاهت عوض کرد 💔
#حسیݩجاݩ♥️
خوش به حال من
که جوانیام با تو سر میشود...
خوش به حال شب و روزم ،که با یاد تو میگذرد...
خوش به حال دلم ،که بند بندش اسیر و گره خورده به توست...
خوش به حال سرم ،که درهوای تو ،میل بریدن دارد...
#آنانکهتورادارندچهکمدارند؟!
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌙 #شب_جمعه
♨️ @Maddahionlin 👈
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پاسخ به یک شبهه فراگیر در مورد امیدوار کردن مردم به ظهور قریب الوقوع
🔻 اگر مردم امیدوار شدن و بعد ظهور رخ نداد؛ مردم بیدین نمیشن؟
#تصویری
@Panahian_ir
امام خامنهای (حفظه الله)
بنابراین پیغمبر راهبر است و فرمانده اصلی و گردانندهی اصلی است لکن اجرای کار به دست یک کس دیگری است غیر از آن پیغمبر، که در این مثال طالوت است و امثال آن هم قطعاً در تاریخ نبوّتها کم نیست و زیاد هست.
یک وقت دیگر هم این جور است که پیغمبر کسی را معیّن نمیکند لکن خود او دارای موقعیّتی است در دستگاه حکومت که امر او نافذ است؛
مثل حضرت یوسف که امر او هم در دستگاه آن حکومت -که آن حکومت هم بتدریج گرایش به دین حضرت یوسف پیدا کرد- نافذ بود و کارها را انجام میداد، در حالی که حاکم مطلق هم نبود.
بنابراین وضع بعثت به طور خلاصه این جوری است. پس بعثت به معنای برانگیختگی پیغمبر است،
این برانگیختگی با ارسال کتاب الهی و دستور حکمرانی الهی که به پیغمبر نازل میشود همراه است و مفاد این حکمرانی را پیغمبر خدا، رسول الهی اِعمال میکند و اجرا میکند و راهبری میکند به شکلهای مختلفی که عرض کردیم.
🚩 هیئت مجازی
1_935430930.mp3
3.76M
🌸 #میلاد_حضرت_رقیه(س)
💐دختر بی مثل باباشه
💐شیرینه و عسل باباشه
🎤 #مهدی_رعنایی
👏 #سرود
👌فوق زیبا
🌷گلچین بهترین #مولودی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤مولودی ولادت حضرت رقیه(سلام الله علیها) ❤
🎙حاج حسین سیب سرخی
🚩 هیئت مجازی
امام خامنهای (حفظه الله)
دین عبارت است از مدیر مجموعهی زندگی انسان؛ یعنی برنامهی جامع؛
نه برنامهی شخصی و برنامههای صرفاً عبادی و فردی انسان، که بعضی خیال میکنند دین متکفّل برنامههای فردی است
و مسائل گوناگون اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و غیره، از حوزهی دین خارج است؛ نه، دین، جامع است، جامعیّت دارد.
🚩 هیئت مجازی
امام خامنهای (حفظه الله)
طبعاً این دین با این نگاه، مورد دشمنی هم قرار میگیرد؛ در همهی زمانها اشرار عالم با یک چنین دینی (دین جامع) مخالفت کردهاند؛
حالا یا به این صورت که سعی کنند فرو بکاهند این منطقهی عظیم و قلمرو عظیم (دین) را به مسائل شخصی یا اینکه علناً در مقابل دین بِایستند؛
که فرمود: وَکَذٰلِکَ جَعَلنا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا مِنَ المُجرِمین؛(فرقان: ۳۱) که این در سورهی فرقان است؛ هر پیغمبری دشمنانی از مجرمین، گنهکاران، اشرار عالم داشته.
در سورهی انعام هم [فرمود]: وَ کَذٰلِکَ جَعَلنا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا شَیٰطینَ الاِنسِ وَ الجِنِ یوحی بَعضُهُم اِلیٰ بَعضٍ زُخرُفَ القَولِ غُرورًا وَلَو شاءَ رَبُّكَ ما فَعَلوهُ ۖ فَذَرهُم وَما يَفتَرونَ (انعام: ۱۱۲).
(معنای آیه: اینچنین در برابر هر پیامبری، دشمنی از شیاطین انس و جنّ قرار دادیم؛ آنها بطور سری (و درگوشی) سخنان فریبنده و بیاساس (برای اغفال مردم) به یکدیگر میگفتند؛ و اگر پروردگارت میخواست، چنین نمیکردند؛ (و میتوانست جلو آنها را بگیرد؛ ولی اجبار سودی ندارد.) بنابر این، آنها و تهمتهایشان را به حال خود واگذار!)
🚩 هیئت مجازی