بزرگترین و جدیدترین شناورهای ارتش ایران به قاره آمریکا میروند
🔹بنا بر اعلام فرماندهان نیروی دریایی ارتش، یکی از ناوگروههای این نیرو بزودی راهی اقیانوس اطلس میشود و مدت زمان در نظر گرفته شده برای آن نیز ۵ ماه است.
📝گزارش فارس از برنامه بزرگترین دریانوردی نداجا:
👉 fna.ir/bqss03
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
پامپئو برای «اطمینان دادن به متحدان آمریکا» به منطقه سفر میکند
🔹در پی تصمیم ترامپ برای خارجکردن نظامیان آمریکایی از سوریه، وزیر خارجه آمریکا برای اطمیناندادن به متحدان این کشور در منطقه، این هفته به مصر، اردن، قطر، امارات، عربستان سعودی، بحرین و کویت سفر میکند.
🔹او قرار است در این سفر، علیه ایران نیز رایزنی کند.
fna.ir/bqsz9j
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
در شرایط کنونی بدترین نوع مواجهه با جریان لیبرال غربگرا، جدل با آنان درباره ادعای تقلب در سال ۸۸ است. مواجهه در این رویکرد، جدل بر سر ادعای ملانصرالدین درباره مرکز زمین است.
راه درست تر -شاید- محاجه با آنها درباره عملکرد دولت بنفشی است که نظراً و عملاً همان دولت سبز اصلاحات است!
#فرید_ابراهیمی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
در سخن دچار «فساد سیستمی» هستیم!
پیام این برگهها را بگیریم!
وطن امروز؛ ۱۵ دی ۱۳۹۷
عالم و آدم، رهبر انقلاب را به سخنوری میشناسند! از قبل انقلاب، این اذعان را دوست داشته و این اعتراف را دشمن داشته که سیدعلی خامنهای به معنای دقیق کلمه، خطیب است! من در لسان اجنبی، شبیه این جمله را زیاد شنیدهام که «رهبر جمهوری اسلامی با یک سخنرانی نیمساعته، چند ماه نقشه کشیدن ما را خنثی میکند!» حالا پرسش اینجاست؛ آیا حضرت آقا واقعا نیازی دارند که تقریبا در همه سخنرانیهایشان، یک یا چند برگه در دستشان باشد؟! یعنی مثلا این برگهها نباشند، مشکل خاصی برای سخن و سخنرانی ایشان پیش میآید؟! از سویی همگان این را گفتهاند که رهبر انقلاب، بسیار خوشحافظه هستند و حتی در این سنین پیری نیز، گاهی چنان به جزئیات یک خاطره از ۴۰ یا ۵۰ سال قبل اشاره میکنند که آدمی حیرت میکند از این سلامت حافظه! پس چه اصراری دارند ایشان که برای یک سخنرانی نیمساعته، همیشه چند برگه کوچک در دستشان باشد و عنداللزوم به برگهها نگاه کنند؟! من که حدسم این است؛ حضرت آقا در این برگهها، فقط رئوس مطالب مدنظر را یادداشت نمیکنند، بلکه بعضی جملهها را عینا مینویسند که نکند کلمهای پس و پیش شود! علت این دقت رهبر حکیم انقلاب، آیا غیر از آن است که ما امروز در «جنگ جملهها» و «نبرد کلمهها» هستیم؟! جنگ جملهها و نبرد کلمهها یعنی حواست باشد که یک حرف را اقلا ۱۰ جور میشود زد! لذا قبل از ایراد سخن، فکر کن و مشورت کن و مشورت کن و فکر کن تا سخنت بیایراد باشد! تو خواه رئیسجمهور باشی و خواه سردار؛ خواه وزیر و نماینده باشی و خواه از فعالان مجازستان؛ چقدر دقیقا از حضرت آقا، سخنورتر و خطیبتری که تا هر چه به ذهنت میرسد منتشر میکنی، بیهیچ فکری و بیهیچ مشورتی؟! اگر رهبر انقلاب با یک عمر خطابت، اینگونه مراقب جمله و کلمههای سخنشان هستند، تکلیف من و شما روشن است! چند روز پیش هم نوشتم؛ پیام برگههای مورد اشاره، هیچ کم از چفیه همیشه روی دوش رهبر انقلاب نیست! آری! پیامی دارند این برگهها! و آن اینکه اول بسنج و بعد توئیت کن! اول مزهمزه کن و بعد پست کن! اول مشورت کن و بعد علامت ارسال را بزن! معالاسف اغلب مسئولان و اغلب مردم، هیچ پیروی از این رفتار رهبر انقلاب نمیکنند! حتی ما انشاءالله انقلابیها نیز پیروی از این کار حضرت آقا نمیکنیم! در باب مبارزه با فساد مثلا! حالا از اختلاس گرفته تا بدحجابی! مبارزه با هر فسادی اصلا! همین طور حرفی هست که کیلویی میزنیم!
#حسین_قدیانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
👇👇👇👇ادامه
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
در سخن دچار «فساد سیستمی» هستیم! پیام این برگهها را بگیریم! وطن امروز؛ ۱۵ دی ۱۳۹۷ عالم و آدم، رهبر
👆👆👆👆ادامه
بسمالله الرحمن الرحیم! «فساد سیستمی» نه در نظام جمهوری اسلامی، که در سخن ماست! خود من! به هر دلیل، از نماز عید فطر مصلا جا ماندهام؛ متنی از سر عصبانیت مینویسم که بیا و ببین! توی خواننده هم مثل من! بدتر! بهتر! یک خبری در اینستاگرام میخوانی، بدون هیچ تحقیقی، بنا میکنی نوشتن مطلب! بیهیچ برآوردی! و بدون اندکی فکر! و هیچ هم حواست نیست که رهبری داری که برای ۳۰ دقیقه سخنرانی، گاهی اقلا ۳ برگه دستشان است که هم پشتش و هم رویش یادداشت برداشتهاند! یک بخش عمده از مشکل امروز ما همین سخن آشفته است! میبینی کل توئیتت فقط ۳۰ کاراکتر بوده یا کل متنت در مجازستان فقط ۳۰۰ کلمه، لیکن اندازه یک کوه، هزینهتراشی کردهای! بله! نیتت درست بوده و به حق، اما نوشتم؛ یک جمله را به چند شکل میتوان نوشت! برو فکر کن جملهات اگر صریح است، صحیح هم باشد! و درست باشد، نه درشت! معتقدم حضرت آقا گاه سخن با «نماد» میگویند! یعنی با رفتارشان و نه گفتارشان! آن چفیه همیشه همراه به آن نشان است که مبادا توهم بزنی «فتحالمبین» تمام شده! نخیر! ادامه دارد هنوز «الی بیتالمقدس»! نمیبینید صفآرایی دشمن را؟! برگهها هم نمادند! این نماد که عقل عاقل، جلوتر از زبان او کار میکند! از رهبر انقلاب، همین را یاد بگیریم، خیلی کمک کردهایم به انقلاب! کسی منکر اهمیت سادهزیستی و فضیلت حضور در جبهه نیست اما آیا اینها بهانه حرف آلوده میشود؟! که در مقام دانای کل، به همه بتوپیم؟! و همه را فاسد بخوانیم؟! آن که کل ۸ سال را جبهه بوده، بتوپد به آنکه فقط ۵ سال جبهه بوده و آنکه فقط ۲ تا عکس با لباس خاکی دارد، بتوپد به تمام آنها که جبهه نبودهاند! و همه را هم بزند! کی هستی تو مگر؟! از حاجقاسم بیشتر جبهه بودی؟! اصلا جبهه به آن معنی بودی؟! بعضی از این افراد، شگفتا! همیشه هم از موضع «اخلاق» سخن میگویند! این است اخلاق؟! این است مسلمانی؟! این است تقید به دین؟! که برداری با سوءاستفاده از برنامه زنده تلویزیونی، جوری سخن بگویی کأنه همه دزدند، جز جنابعالی! و گویی فرزندان همه مسئولان، خارج تشریف دارند، جز بچههای تو! پس «فساد سیستمی» در سخن جنابعالی است اتفاقا! و وجدان تو بیشتر به انقلاب نیاز دارد تا جمهوری اسلامی که خود اولین و مهمترین ثمره انقلاب اسلامی است و عامل حفظ، امتداد و گسترش آن به دیگر مناطق دنیا! اگر بیبهره از برگههای تعقل- اول فکر و بعد سخن!- نباشیم، نقد را درست هم میتوان اقامه کرد!
#حسین_قدیانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
⚡️عقبراندگی ایران با #تجارت_آزاد تحمیلی انگلیس، به روایت همایون کاتوزیان
🔹در قرن سیزدهم شمسی که زمان ظهور عواملی چون رقابت امپراتوری ها، تجارت آزاد، تکنولوژی جدید، دموکراسی سیاسی و غیره بود، اقتصاد ایران، همانند سیاست آن، ناگزیر از تعادل خارج شد. نقشه جغرافیایی، انسانی و طبیعی کشور در پی از دست رفتن پاره ای از مناطق آن تغییر کرد و به محدودتر شدن ظرفیت تولیدی و بازار داخلی و کاهش قدرت سیاسی آن انجامید. از جمله پیامدهای این امر انعقاد موافقتنامه های تعرفه ای ویژه ای بود که صنعت داخلی را، که از لحاظ اقتصادی کم بنیه و از حیث فنی عقب افتاده بود، در رقابت با محصولات ماشینی ارزان قیمت بی دفاع گذاشت. حاصل این فرآیند، از دست دادن صادرات کالاهای ساخته شده، گرایش به سمت تولید فرآورده های کشاورزی تجاری، کاهش احتمالی تولید مواد غذایی اصلی و افزایش عمومی واردات بود.
🔹 موافقتنامه های تعرفه ای ویژه ای که از طریق دیپلماتیک بر ایران تحمیل می شد، تغییرات زیان آور در رابطه مبادله (که به انتقال غیر مستقیم عواید کشور به شرکای تجاری عمده آن می انجامید) و کسری فزاینده تراز پرداخت ها، همه را می توان در زمره آثار منفی ادغام بیشتر اقتصاد ایران در بازار جهانی به شمار آورد. زوال تولیدات صنعتی بومی و تکنولوژی سنتی، تخصیص بیشتر منابع به تولید مواد اولیه به امید پرداخت بهای واردات فزاینده، از دست رفتن خودبسندگی در تولید مواد غذایی به واسطه افزایش تولیدات کشاورزی تجاری قابل صدور و افزایش مصرف کالاها و خدماتی که در استطاعت واقعی کشور نبود (در مناطق به خصوص و نه در سراسر کشور و نیز بیشتر وارداتی و مولود آثار نمایشی) نیز از جمله پیامدهای احتمالا پوشیده تر، اما پایدارتر و مؤثرتر این شراکت نابرابر بوده است.
🔹 "پیشرفت فنی" که معمولا مورد اشاره عالمان تاریخ سیاسی است نیز کمابیش تماما مربوط میشود به مصرف محصولات خارجی توسط یک اقلیت.
🔺همایون کاتوزیان. ۱۳۹۷. اقتصاد سیاسی ایران: از مشروطیت تا پایان سلسله پهلوی. ترجمه نفیسی و عزیزی. چاپ ۲۳. تهران: نشر مرکز. صص ۹۵-۹۰
#سید_یاسر_جبرائیلی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از 🇮🇷یاعلی ۳۱۳🇮🇷
💠 #اذان_ظهر به #افق_تهران 💠
التماس دعای سلامتی و فرج قائم آل محمد(ص)، سلامتی و طول عمر نائب بر حقش حضرت امام خامنه ای و دعای سلامتی و نصرت سربازان گمنام امام زمان(عج)، مدافعان حرم و رزمندگان اسلام در بلاد اسلامی خصوصا جبهه های داخلی، سوریه، لبنان، عراق، بحرین ، یمن و فلسطین
«یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینِکَ»
@hizbollahsyberi
@moghavematt
@jahadgaranezafar
❌و ما چه می دانیم #کربلای_چهار یعنی چه؟
یه روز از یکی از رزمنده های جنگ یه جمله شنیدم خیلی عجیب بود
❌گفت ستارگان آسمان #اروند ،صحنه هایی را دیدند که خورشید تا قیام قیامت از دیدن آن محروم است!
گفتم خدایا این چی داره میگه؟
مگه کجا بوده؟
میخوای بدونی کربلای چهار چه خبر بود؟
❇️ پس با چشم دل بخون:
❌جنازه بچه ها روی هم تلنبار شده بودند،بعضی سر نداشتند،بعضی دست و پا نداشتند،از بعضی فقط گوشت و استخوان در لباس غواصی باقی مانده بود،آرام آرام بدن آنها را از سیم خاردار ها جدا میکردیم و به هم گره میزدیم و در آب رها میکردیم،دو نفر بسیجی اول طناب را میگرفتند و دو نفر آخر طناب که شهدا را به عقب برگردانیم،
در تاریکی اروند،صفی از پیکر پاره پاره شهدا در آب روان بود،
اروند شاهد صحنه هایی از منتها الیه مظلومیت و #شجاعت و #ایثار بود
فکرم به پرواز درآمد،
خدایا!میان این همه انسان که در شهرها در خانه های گرم و نرم خود خوابیده اند،چند نفر چنین صحنه هایی به مخیله شان خطور می کند؟
چند نفر باور میکنند که این جوانان برای #امنیت و آسایش آنها اینچنین از همه چیز خود گذشتند؟
چند نفر #مظلومیت این بچه ها را شناختند؟
❌#کربلای_چهار #عملیات_فریب بود یا نبود؟
لو رفته بود یا نرفته بود،اینا ماله دانشکده های جنگه،اونجا که میگن اگر تجهیزات داری اگر پشتوانه ماهواره ای داری....
داستان کربلای چهار داستان تکنیک و تاکتیک نیست،داستان #عشق ه!
میخوای بدونی کربلای چهار چه خبر بود؟
شب تو سرما بزن به آب،ببینم کدوم عقل معاش کدوم علم دانشگاه به تن دستور میده که برو توی آب!
اون غواص های که در سیاهی زمستان عباس وار به آب نگاه میکردند و دل به دریا میزنند،فارغالتحصیل دانشگاه جنگ و تحت امر #محسن_رضایی و اکبر هاشمی نبودند، اون ها استاد #مدرسه_عشق و گوش به فرمان#خمینی بودند!
❌چه میدانم شاید آن لحظه خلقت انسان که ملائک به خدا گفتند چرا او را خلق میکنی در حالی که در زمین خونریزی میکند و خدا گفت من چیزی میدانم که شما نمیدانید،
لحظه به دریا زدن غواص ها، دست بسته زنده به گور شدن غواص ها،لحظه خاک لودر روی صورت ریخته شدن غواص ها، خدا آنها را نشان ملائکش داد و گفت :نگاه کنید او بنده من است!
شاید کربلای چهار پیروزمندانه ترین #عملیات تاریخ بعد از کربلای سیدالشهداء بود!
کدام جنگ؟ کدام عملیات؟ کدام یگان رزمی چون این غواص ها، هرازچندگاهی از لا به لای تاریخ سر بر میآورند و دوباره به خط میزنند و خاک دنیازدگی و پوچ اندیشی که آینه دل ما را فرا گرفته کنار میزنند و اینگونه دوباره با آن دست های بسته شده گره های قلوب زنگار گرفته ما را باز میکنند
و تو چه میدانی کربلای4یعنی چه؟
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi