هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 تصاویری از دیدار امروز مردم استان آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب: مردم مشکلاتی دارند و توقعات به حقی دارند اما راهپیمایی عظیم ملت در ۲۲ بهمن نشان داد که تهدید نرمافزاری دشمن بر این کشور و این ملت کارساز نبوده است
🔹️رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
✏️تهدید نرمافزاری یعنی دستکاری کردن افکار عمومی مردم؛ یعنی ایجاد اختلاف؛ یعنی ایجاد تردید در محکمات انقلاب اسلامی؛ یعنی ایجاد تردید در پایداری در مقابل دشمن. این کار را دارند میکنند. به فضل الهی تا امروز موفق نشدند؛ تا امروز وسوسه دشمن نتوانسته دل مردم ما را تکان بدهد و جوانان ما را از عزم و از حرکت باز بدارد.
✏️نمونهاش همین راهپیمایی عظیم روز ۲۲ بهمن. کجای دنیا چنین چیزی وجود دارد؟ بعد از چهل و چند سال از پیروزی انقلاب، روز پیروزی انقلاب را آحاد مردم و نه نیروهای مسلح نه مسئولین، بلکه تودهی مردم، آحاد مردم، بدنه ملت اینجور گرامی بدارند و با این حجم عظیم وارد میدان بشوند... با همه مشکلاتی که وجود دارد...
✏️مردم مشکلاتی دارند، توقعاتی دارند، توقعات به حقی دارند اما اینها مانع نمیشود از اینکه از انقلابشان دفاع کنند. معنایش چیست؟ معناش این است که تهدید نرم افزاری دشمن تا امروز در این کشور و بر این ملت کارساز نبوده است. ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب: صاحبان دستگاههای تبلیغاتی، صاحبان بیان، صاحبان قلم، اصحاب هنر و دانش و مسئولان دستگاههای رسمی رسانه و آموزش و هنر و آحاد جوانانی که با فضای مجازی ارتباط دارند، باید تمرکز خود را برای مقابله با تهدید نرمافزاری دشمن قرار دهند. ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
حزبالله: وظیفه اسرائیل تحقق اهداف توسعهطلبانه آمریکاست دبیرکل حزبالله لبنان: 🔹موضع ترامپ در خصوص
#شیخ_نعیم_قاسم، دبیرکل #حزب_الله #لبنان امشب سخنرانی داشتند...
گویی آیت الله #سیدحسن_نصرالله دوباره خطبه میخواندند...
ماشاءالله با همان صلابت با همان شجاعت و با همان حکمت...
درود بر حزب الله سرافراز...
✌️🇱🇧✌️🇱🇧✌️🇱🇧
💬 نرگس قدیریان
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
💢نتانیاهو: کار ايران را تمام می کنیم
شما تو تموم کردن کار کوچکترین گروه مقاومت بعد یکسال جنگیدن موندین، آخه یه چیزی بگو بگنجه…
💬 سیدهانی هاشمی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
37.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الحاق خودروهای ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به یگانهای مردم پایه سپاه
🔹نتایج ماهها پژوهش و تلاش عملیاتی متخصصان صنایع مخابرات وزارت دفاع و سپاه با حضور فرمانده کل سپاه رونمایی و به یگانهای مردم پایه سپاه الحاق شد.
🔹خاتمهای ۲۷۰ و ۴۵۰ سپاه همه ارتباطات لازم، امن و غیر قابل شنود را برای نیروهای عمل کننده مردم پایه در میدان نبرد در همه شرایط جغرافیایی و آب و هوا پوشش می دهند.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
۱۲ به وقت مونیخ، غزه و تهران -۱
۱) شصت و یکمین نشست سالیانه "کنفرانس امنیتی مونیخ"، ۲۶ تا ۲۸ بهمن برگزار شد. این کنفرانس که سال ۱۹۶۳ میلادی بنیان گذاشته شد، به عنوان "داووس امنیتی" (معادل "مجمع جهانی اقتصاد") شناخته می شود.
هر چند که اعتبار کنفرانس به تبع تزلزل موقعیت جهانی غرب، طی چند سال اخیر زیر سوال رفته، اما نشست امسال، نمایشی بی سابقه از این تزلزل بود.
کنفرانسی که چند سال قبل، فرصتی برای اهانت به نماینده ایران شده بود، این بار، موقعیتی را برای توهینی بزرگتر به اروپا و آلمان فراهم کرد، تا ثابت شود که دنیا چقدر کوچک، و زمین چقدر گرد است.
۲) برگزاری یک نشست در سطح مقامات عالی رتبه، از ثبات امنیتی میزبان حکایت می کند. اما شهر مونیخ، در روز قبل از شروع کنفرانس، با حمله خودرویی به تجمع اتحادیههای کارگری مواجه شد که طی آن، حداقل ۳۷ نفر مجروح و دو نفر کشته شدند.
این رویداد امنیتی هولناک، پیش درآمد بدی برای کنفرانس مونیخ بود و یک روز بعد، آمریکا و آلمان، مقابل چشم ناظران به تیپ هم زدند.
به هم ریختگی تدارکات نشست تا حدی بود که دعوت نامه ای هم برای شاهزاده علّاف پهلوی ارسال، و بعدا پس گرفته شد. به دنبال این اتفاق، شازده عصبانی گفت: "کنفرانس مونیخ، به دستور دولت آلمان و تحت تهدید جمهوری اسلامی، دعوت خود را پس گرفت. این نشان می دهد که [آیت الله] خامنه ای برای برلین تصمیم می گیرد".
۳) مثل معروفی است که می گوید "سگ می زد و گربه می رقصید". این، حکایت امسال کنفرانس مونیخ است؛ جایی که فرستاده ترامپ، به دولت میزبان و اروپایی ها توهین کرد و میزبان، مجبور به مواجهه شد.
میزبانان آلمانی در حالی با توهین طرف آمریکایی مواجه شدند که بهمن ۱۳۹۶، وزیر امور خارجه ایران را به کنفرانس دعوت کردند، اما هنگام بازگشت آقای ظریف، به بهانه تحریم ها، از دادن سوخت به هواپیمای حامل وی خودداری کردند.
هفت سال بعد، معاون رییس جمهور آمریکا، در جریان سفر به آلمان، با رهبر حزب «آلترناتیو برای آلمان» دیدار کرد و از این حزب راستگرای افراطی به عنوان شریک سیاسی آمریکا نام برد. ونس در عین حال، در اقدامی توهین آمیز، حاضر نشد با صدراعظم آلمان دیدار کند.
در این باره نشریه پولیتیکو نوشت: "ملاقات نکردن جی دی ونس با شولتس در حاشیه کنفرانس مونیخ، نشان دهنده تحقیر جدی کشور میزبان در زمانی است که تنش میان آمریکا و اروپا بالا گرفته است. یک مقام آلمانی گفت: «من از شولتس خوشم نمی آید، اما او صدراعظم ماست؛ این بی احترامی، جای تعجب ندارد. دولت ترامپ به متحدانش اهمیتی نمی دهد". یک دیپلمات ارشد اروپایی هم رفتار ونس را «شکستی خجالتآور» توصیف کرد و گفت: «این نشان می دهد که تیم ترامپ، آلمان را به عنوان یک قدرت بزرگ در اروپا جدی نمی گیرد. ایلان ماسک، دستیار ترامپ، مکررا از حزب راستگرای ایافدی حمایت کرده است".
۴) ماجرا به همین جا ختم نشد. معاون ترامپ در کنفرانس مونیخ، با حمله به اتحادیه اروپا و آلمان گفت:
"تهدید اصلی علیه امنیت غرب، نه از سوی روسیه و چین، بلکه از داخل اروپا و انحراف از ارزشهای دموکراتیک نشأت می گیرد. لغو انتخابات در رومانی و اظهارات برخی مقامات درباره امکان تکرار این اتفاق در آلمان، تهدید دموکراسی است. برخورد های پلیسی در آلمان و محدود کردن رسانه ها و حذف محتوای به اصطلاح نفرت پراکنی از سوی برخی دولت های اروپایی، قابل پذیرش نیست. رهبران اروپا به جای سرکوب جریان های راست گرا، با آنها همکاری کنند و نگرانی های شهروندان را جدی بگیرند".
سخنان بی پروای فرستاده ترامپ، صدر اعظم آلمان را مجبور کرد تا در کنفرانس مونیخ بگوید:
"آلمان اجازه دخالت خارجی را نمی دهد. هرگونه مداخله خارجی در امور کشور ما محکوم است. مردم آلمان اجازه نخواهند داد اشخاص ثالث به نفع حزب راست افراطی مداخله کنند. تنها ما خودمان تصمیم می گیریم که دموکراسی چه مسیری را طی کند، نه هیچ کس دیگر. احزاب دموکرات در آلمان با توجه به تجربه نازیسم (دوران هیتلر) دیدگاه مشترکی دارند و این، دیوار آتشی در برابر احزاب راست افراطی است... آلمان هرگز از صلح تحمیلی در اوکراین حمایت نخواهد کرد".
💢 ادامه دارد
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
۱۲ به وقت مونیخ، غزه و تهران -۱ ۱) شصت و یکمین نشست سالیانه "کنفرانس امنیتی مونیخ"، ۲۶ تا ۲۸ بهمن ب
.
.
۱۲ به وقت مونیخ، غزه و تهران -۲
۵) رئیس جمهور فرانسه در صدد برگزاری نشستی اضطراری با حضور رهبران اروپایی برآمده است. در حالی که بوریس جانسون، نخست وزیر اسبق انگلیس گفته "اروپا در موضوع اوکراین و موضع آمریکا، مثل مرغ سرکنده بال بال می زند"، کیت کلاگ، فرستاده ویژه آمریکا در امور اوکراین، در اجلاس مونیخ گفت: "آمریکا، روسیه و اوکراین مستقیما در گفتگوهای صلح شرکت خواهند داشت، اما از اروپا دعوت نخواهد شد".
گزارشگر شبکه BBC می گوید: "در قسمت خبرنگاران در کنفرانس مونیخ، همه ناباورانه به شکاف عمیق میان آمریکا و اروپا نگاه می کنند و نگرانند. برگزار کنندگان کنفرانس، صحبت از این می کنند که آمریکای تحت رهبری ترامپ، دیگر لنگر ثباتی برای غرب نیست، بلکه یک تهدید است و باید محتاطانه با آن برخورد شود. آمریکای ترامپ، بزرگترین چالش برای اتحاد و انسجام اروپاست".
۶) ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در کنفرانس مونیخ گفت: «بیایید صادق باشیم، ما نمی توانیم احتمال اینکه آمریکا در لحظه ای حساس به اروپا 'نه' بگوید را رد کنیم. آمریکا ممکن است زمانی که اروپا مورد تهدید قرار بگیرد از آن حمایت نکند. بنابراین داشتن یک ارتش واحد اروپایی ضروری است".
او که ملت و کشورش را قربانی اعتماد به آمریکا کرده، یک روز قبل هم گفته بود: "ایالات متحده، هرگز اوکراین را به عنوان عضوی از ناتو در نظر نگرفته است".
این در حالی است که دولت ترامپ از اوکراین خواسته، ۵۰ درصد مالکیت مواد معدنی کمیاب خود را به آمریکا واگذار کند(!)
قابل تامل این که معاون ترامپ قبل از عزیمت به مونیخ و در مصاحبه با وال استریت ژورنال، روسیه را هم تهدید کرده و گفته بود: "اگر پوتین با توافق صلحی که ضامن استقلال بلند مدت اوکراین باشد موافقت نکند، آمریکا تحریم های بیشتری اعمال خواهد کرد و احتمالا دست به اقدام نظامی می زند".
۷) در حالی که برخی محافل در ایران می خواستند از ترامپ، تصویر تاجری محترم، تعامل پذیر و حتی قابل شراکت بسازند، از گرینلند و کانادا و پاناما گرفته تا آلمان و اوکراین، تصویری دقیق از ماهیت غیر قابل اعتماد و خیانتکار شیطان بزرگ را به دست می دهند. فراعنه متوهم آمریکایی، فقط سودای مالکیت و بلعیدن غزه مقاوم را ندارند، بلکه خیانت و تحقیر را حتی به نزدیک ترین متحدان هم روا می دانند؛
چنان که "تد کروز" سناتور آمریکایی درباره دیدارش با سفیر دانمارک به فاکس نیوز گفته است: «سفیر دانمارک، ناراحت و دلخور بود و گفت گرینلند فروشی نیست. خندیدم و گفتم می دانید چیست؟ همه چیز فروشی است! شما یک دوست و متحد مهم هستید، اما دوستان می توانند درباره منافع مشترک مذاکره کنند[!] از زمانی که پرزیدنت ترامپ در ادین باره صحبت کرده، جنبش استقلال گرینلند در حال رشد بوده و اگر استقلال خود را اعلام کند، دانمارک چیزی به دست نخواهد آورد».
۸) فوریه ۲۰۱۷ که هنوز معادلات جهانی به اندازه امروز تغییر نکرده بود، "ولفگانگ ایشینگر" رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ، در گزارش سالانه تصریح کرد:
"جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا، زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. فضای امنیتی جهان مسلما بی ثبات تر از هر مقطع دیگر از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون است. خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و انتخاب ترامپ، نهادهایی همچون اتحادیه اروپا و ناتو را در وضعیت متزلزلی قرار داده... دولت جدید آمریکا ممکن است به منزله کاتالیزور [شتاب دهنده تحولات] عمل کند. احتمالا ما در آستانه دوره عبور از غرب هستیم؛ دوره ای که در آن بازیگران غیر غربی، امور بین المللی را شکل می دهند. برخی از اساسی ترین ارکان غرب و نظم جهانی لیبرال تضعیف شده است".
💢 ادامه دارد
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
. . ۱۲ به وقت مونیخ، غزه و تهران -۲ ۵) رئیس جمهور فرانسه در صدد برگزاری نشستی اضطراری با حضور رهب
.
۱۲ به وقت مونیخ، غزه و تهران -۳
۹) هفت سال بعد، گزارش تازه «شاخص امنیتی کنفرانس مونیخ» می گوید:
"پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ، درک و دریافت عمومی از آمریکا به عنوان تهدید افزایش یافته و شهروندان کشورهای بزرگ صنعتی، نگرانی بیشتری دارند. نگرانی ها درباره اقدامات واشنگتن، به ویژه در آلمان و کانادا، روندی افزایشی را نشان می دهد.
برای تهیه این شاخص، هزار نفر از هر یک از کشورهای عضو گروه هفت (۷ کشور صنعتی) و کشورهای اصلی گروه بریکس (به استثنای روسیه) یعنی برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی مورد پرسش قرار گرفتند و در همه این کشورها (جز آفریقای جنوبی)، درک و دریافت از آمریکا به عنوان تهدید، افزایش یافته است.
روی کار آمدن ترامپ، به معنای روگردانی آمریکا از جهانگرایی لیبرال و احتمالاً فاصله گرفتن از نقش تاریخی "قدرت تأمینکننده امنیت اروپا" خواهد بود.
در حالی که سیاست خارجی آمریکا در سالهای آینده را احتمالاً رقابت با چین تعیین خواهد کرد، همین امر می تواند به تسریع روند چند قطبی شدن نظام بین الملل بینجامد.
شهروندان کشورهای عضو گروه "جی۷" نسبت به این تحول، در مقایسه با مردم کشورهای گروه "بریکس"، خوش بینی کمتری دارند. چند قطبی شدن نظم جهانی، با شکافی ایدئولوژیک همراه است. لیبرال دموکراسی ها، تحت فشار و حتی در حال عقب نشینی هستند".
۱۰) در حالی که وابستگی تاریخی به آمریکا، اوکراین و اروپا و کانادا را در مقابل فشارهای باج خواهانه ترامپ منفعل کرده است، اقتدار مقاومت غزه موجب شد تا حتی نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به اولتیماتوم ترامپ بی محلی کند و به اراده حماس برای مبادله سه اسیر صهیونیست در ازای آزادی ۳۷۰ اسیر فلسطینی تن بدهد.
ترامپ هفته گذشته تهدید کرده بود که " اگر تا ساعت ۱۲ شنبه، همه گروگان ها از غزه آزاد نشوند، دروازههای جهنم باز می شود". اما حماس، پای موضع خود ایستاد و اعلام کرد که طبق توافق و در مرحله ششم مبادله اسیران، فقط سه نظامی صهیونیست را آزاد می کند.
حماس، مجاورت خانه شهید یحیی سنوار را برای آزادی سه اسیر صهیونیست تعیین کرد، در حالی که در پاسخ به لاف ترامپ درباره تخلیه غزه از مردم، روی بنرها نوشته شده بود: "مهاجرتی در کار نیست، مگر به قدس".
نتانیاهو، تن دادن به خواست حماس را بر اعتماد به لاف ترامپ ترجیح داد و مبادله را پذیرفت. مقارن این رویداد مهم، ترامپ در یک عقب نشینی آشکار گفت: "اکنون، اسرائیل باید تصمیم بگیرد که در ساعت ۱۲ ظهر شنبه، چه کاری انجام خواهد داد. ما از هر تصمیمی که اسرائیل بگیرد، حمایت خواهیم کرد"!
۱۱) روزی نیست که تحلیلگر یا سیاستمداری در آمریکا و اروپا، درباره افتادن نقاب از چهره تمدن لیبرال و نابودی قدرت آمریکا هشدار ندهد.
آنها از اینکه حربه قدرت نرم آمریکا پس از قدرت سخت آن، کُند و ناتوان شده، بشدت ابراز نگرانی می کنند و می گویند قدرت اجماع ساز و رهبری کننده آمریکا، به قدرت "خود ویرانگر" تبدیل شده است. نظریه "پایان تاریخ" (استیلای اخلاقی لیبرالیسم) کجا، و یاغیگری دولت آمریکا کجا؟!
در این شرایط، باید از ملت بزرگ ایران تجلیل و قدرشناسی کرد که در مقابل تهدیدات دشمن، جا نزدند، حماسه کم نظیر ۲۲ بهمن را در کف میدان پدید آوردند، و تومار عملیات فریب دولت ترامپ را در هم پیچیدند.
این، نتیجه لبیک ملت و رئیس جمهور، به رهنمود های رهبر حکیم انقلاب است.
چند هفته قبل، خبرنگار از ترامپ پرسید: «ایران ضعیف شده، چرا به تاسیسات هسته ای اش حمله نمی کنید!؟"؛ و او در حالی که نتانیاهو در کنارش نشسته بود، پاسخ داد: «ممنونم که این را می گویی! اما ایران در حال حاضر، نه تنها ضعیف نیست، بلکه آنها بسیار قدرتمند هستند.». وحدت و همدلی است که این پیام اقتدار ایران را بر چشم و ذهن و جان دشمنانش مستولی می کند.
💢 یادداشت روز کیهان
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi