🚨ایرانیان پرشمارترین گردشگران خارجی ترکیه
🔶 وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه اعلام کرد که در پنج ماه نخست سال جاری میلادی (۱۱ دی ۹۶ تا ۱۱ خردادماه ۹۷) ایرانیان پرشمارترین گردشگران خارجی در ترکیه بودهاند.
🔶 سرانه هزینه هر فرد گردشگر خارجی در ترکیه به طور متوسط حدود ۶۸۰ دلار اعلام شده ولی سرانه هزینه هر گردشگر ایرانی در ترکیه بنا به اعلام وزارت فرهنگ و گردشگری این کشور حدود یک هزار دلار برآورد شده است.
🔶 سال گذشته دو میلیون ۵۰۰ هزار گردشگر ایرانی به ترکیه سفر کرده و بیش از دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در این کشور هزینه کردند.
🔶 نعمان کورتولموش، وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه، اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد که کشورش برای جذب ۴۰ میلیون گردشگر خارجی، روی ۳۲ میلیارد دلار درآمد گردشگری در سال جاری میلادی برنامهریزی کرده است.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔸واکنش متفاوت امام جمعه تبریز به اعتصاب کامیون داران
حجت الاسلام آل هاشم امام جمعه تبریز:
🔹رانندگان اثبات کردند که همیشه پایبند انقلاب هستند و در این اعتراضات اخیر نیز اجازه سوءاستفاده به دشمنان را ندادند، بایستی تشکر ویژهای از این قشر کنم که آگاهانه با این مشکل کنار آمدند.
🔹 علت اصلی تجمع آنها برآورده نشدن مطالبات صنفی خود بوده که با رسیدگیهای مسئولان این موضوع مرتفع شده است، اما مهم این است که چرا به خواسته صنفی آحاد مردم به موقع رسیدگی نمیشود؟ مگر باید حتما تجمع کنند تا مشکلاتشان برطرف شود؟
#مردم_گله_مندند
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
بازار پوشاک کشور در آستانه واگذاری کامل به ترکیه قرار دارد!
رئیس اتحادیه پوشاک گفت: انعقاد قرارداد تجارت ترجیحی میان ایران و ترکیه موجب به تعطیلی کشاندن واحدهای تولیدی در ایران بخصوص در صنعت نساجی شده است.
ابوالقاسم شیرازی در گفتوگو با تسنیم، اظهار کرد: تولیدکنندگان ایرانی با توجه به هزینههای سربار، میزان مالیات، نرخ بالای تسهیلات و 30 درصد هزینه بیمه کارگر و قیمت تمام شده مواد اولیه قدرت رقابت با سایر کشورها را ندارند.
وی افزود: با توجه به تمامی این معضلات مسئولان ایرانی با ترکیه قرارداد تجارت تعرفه ترجیحی منعقد کرده و در لیست این قرارداد به ترکها اجازه واردات کالای تمام شده به خصوص پوشاک را دادهاند.
شیرازی ادامه داد: با توجه به شرایط صنعت مدلینگ در ترکیه و پایین بودن قیمت تمام شده عملا امضای قرارداد تجارت تعرفه ترجیحی به ترکها این امکان را داده است تا بازار ما را در اختیار گیرند.
رئیس اتحادیه پوشاک با انتقاد از تبعات قرارداد تجارت تعرفه ترجیحی با ترکیه برای ایران تصریح کرد: ترکها تا 3 سال قبل توانستند واحدهای تولید پوشاک ایران را فلج و تعطیل کنند و از آن پس بازار خردهفروشی کشور را هدف قرار دادهاند.
این مسئول صنفی خاطرنشان کرد: همزمانی تدوین آییننامه ساماندهی واردات برندها و صدور مجوز رسمی برای واردات کالا به ایران بازار را به طور کامل در اختیار ترکها قرار داده است تا جایی که طی چند سال اخیر به غیر از ترکها هیچ نشان دیگری برای واردات به ایران ثبت نشده است.
این فعال اقتصادی با انتقاد از صدور مجوز برای ترکها به منظور راهاندازی فروشگاههای زنجیرهای گفت: صدور این مجوز به معنای واگذاری کامل بازار کشور به خصوص در زمینه پوشاک به ترکیه است زیرا ترکیه در تولید پوشاک به لحاظ مدل و تنوع و قیمت تمام شده از ایران جلوتر است هر چند که کیفیت کالای ایرانی بالاتر است اما همین مولفهها موجب میشود تا بازار ما در اختیار ترکیه قرار بگیرد.
http://kayhan.ir/fa/news/133988
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هیچ توجیهی برای تغییر قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم وجود ندارد
درباره قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم مصوب سال 94، هیچ نیازی به قانون جدید یا اصلاح آن وجود ندارد.
روزنامه رسالت در یادداشتی نوشت: قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم در سال 1394 به تصویب مجلس رسید. آییننامه اجرایی آن مستند به ماده 17 همان قانون از 12 فصل، 30 ماده و 12 تبصره و 20 بند در سال 96 از تصویب هیئت وزیران گذشت.
اگر به قاعده دو کلمه حرف حساب پایبند باشیم باید بدانیم که میلیاردها تومان در سال هزینه میشود تا قانونی تصویب و آییننامه اجرایی آن تهیه و به اجرا درآید. حال اگر دو سال بعد از تصویب آییننامه و 3 سال بعد از تصویب قانون، قانونی به همان عنوان و به همان منظور در دستور کار دولت و طی لایحهای در دستور کار مجلس قرار گیرد، چه معنی میتواند داشته باشد؟
به خصوص وقتی آییننامه اجرایی مصوب 96/8/14 آن هنوز امضایش خشک نشده باشد. بر آنچه که به عنوان لایحه قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم در مانحن فیه در مجلس هماکنون در حال تصویب است چه به لحاظ اصلاح یا الحاق ایرادات شکلی و ماهوی بسیاری وارد است.
مرجع صلاحیتدار تهیه لوایح و طرح موضوعات قضایی طبق اصول قانون اساسی از صلاحیتهای قوه قضائیه است و لوایح مربوط را باید قوه قضائیه تقدیم مجلس کند نه دولت و با این ایراد شکلی، قوه مجریه فیالواقع در کار قوه قضائیه دخالت بلاوجهی کرده است.
در اجرای قانون مصوب سال 94 و آییننامه اجرایی سال 96 آن هیچ مشکلی در داخل کشور با توجه به مفاد 12 فصلی مواد 30گانه و 20بندی آییننامه اجرایی آن پیش نیامده تا در این فاصله کم لزوم اصلاح قانون و آییننامه مربوطه که ناگزیر است، پیش آمده باشد. مگر آنکه خارجیها بر قانون و آییننامه اجرایی قانون ما ایراداتی داشته باشند، سخن این است که در این صورت آیا کسر شأن ملت و دولت و قوای سهگانه ما نیست که اجانب برای ما و قوانین ما تصمیمگیری نمایند؟ و ما اصلاحیه باب طبع آنها بدهیم؟
فقط 20 بند فصل اول قانون و آییننامه اجرایی قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم مربوط به تعاریف است که در آن هیچ واژهای در این مورد بلاتعریف نمانده و مبهم نیست. شاهبیت تعاریف و اصطلاحات به کار رفته در قانون و آییننامه مربوط است به تعریف فهرست تحریمی که چنین تعریف شده است؛ «اشخاص حقیقی یا حقوقی مشمول تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل متحد میباشند که فهرست آنان به تایید شورای عالی امنیت ملی نیز رسیده باشد.» اگر این تعریف مرّ قانون است که نیاز به اصلاح ندارد، اگر نیست تعریف دولت با تعریف قانون متفاوت و مغایر است. پس چرا آییننامه مورد ایراد رئیس مجلس قرار نگرفته است؟
با وجود چنین تعاریفی و چنان شناسایی و همچنین پایش مستمری که در فصل سوم آییننامه آمده به نظر میرسد هیچ نیازی به قانون جدید یا اصلاح قانون قدیم اگر قانون مصوب 2 سال پیش را قدیم بنامیم، نداریم و آنچه مجلس در دستور کار قرار دارد به جز وقت تلف کردن و اطاله و تحصیل حاصل نمیتوان بر آن نام نهاد. امید است شورای محترم نگهبان با تدقیق در واژه قانون جدید و ایراد شکلی متناظر با اصل مربوطه در قانون اساسی و ایراد ماهوی بر مفاد قانون جدید را که مسلما در آییننامه رقت و غلظت آن بیشتر خواهد شد را بگیرد.
http://kayhan.ir/fa/news/134019
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
تأکید کرهشمالی بر تبادل مرحله به مرحله امتیازات در مذاکره با آمریکا
«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در دیدار با وزیر خارجه روسیه تاکید کرده روند مذاکرات و انجام تعهدات بین آمریکا و کرهشمالی باید مرحله به مرحله صورت بگیرد.
در حالی که مقامات آمریکایی خواستار برچیده شدن «فوری» تاسیسات اتمی کره شمالی و پس از آن لغو تحریمها هستند، رهبر این کشور گفته روند غیراتمی شدن باید مرحله به مرحله انجام گیرد. به عبارتی پس از هر قدمی که کرهشمالی برمیدارد، آمریکا هم یک قدم بردارد.
خبرگزاری رسمی کره شمالی روز جمعه گزارشی از ملاقات سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی منتشر کرده که در جریان آن، موضوع ملاقات احتمالی رهبران کره شمالی و آمریکا نیز مطرح شده است. هیئت روسی نیز از موضع کره شمالی در مرحله به مرحله بودن روند غیراتمی شدن کره حمایت کرده است. وزیر خارجه روسیه همچنین در این دیدار از آمادگی کشورش برای همکاری با کره شمالی در اجرای توافقنامههای پیونگیانگ و سئول خبر داد. لاوروف تاکید کرده مسئله هستهای شبه جزیره کره تا زمانی که تحریمها علیه کره شمالی لغو نشود به طور کامل حل و فصل نخواهد شد و خلع سلاح هستهای با برداشتن یک گام انجام نمیشود.کیم جونگ اون نیز در این دیدار گفته اراده کره شمالی برای غیراتمی کردن شبه جزیره کره همچنان بدون تغییر، مستمر و پابرجاست و ابراز امیدواری کرده که روابط آمریکا و کره شمالی و روند غیراتمی شدن شبه جزیره کره به صورت مرحله به مرحله و طی امتیاز گرفتن از آمریکا صورت گیرد به نحوی که در برابر حذف و لغو بخشی از این برنامه، متقابلا بخشی از تحریمهای بینالمللی و تحریمهای یکجانبه وضع شده توسط آمریکا علیه کره شمالی لغو شود. این در حالی است که دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا در مصاحبه با رویترز نسبت به دستیابی به توافق «سریع» برای برچیدن برنامه تسلیحات اتمی کره شمالی ابراز تردید کرده است. وی افزوده به نظر من شاید زمان بیشتری برای دستیابی به یک توافق لازم باشد چرا که احتمال بسیار زیادی وجود دارد که تنها در یک یا دو یا سه نشست نتوانیم به توافق نهایی دست یابیم. گفتنی است 3 تن از مقامات «سیا» چند روز پیش اعلام کردند، ارزیابیهای این سازمان (سیا) نشان میدهد، کرهشمالی قصد ندارد امتیازی به آمریکاییها بدهد و احتمالا بالاترین امتیازی که رهبر این کشور پس از دیدار احتمالی با ترامپ بدهد، اجازه تأسیس یک همبرگرفروشی غربی در پیونگیانگ خواهد بود.
http://kayhan.ir/fa/news/133958
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
جلوی آن روزنهها را بگیرید!
جعفر بلوری
یک یا دو سالی میشد که شبکههای پیامرسان وارد زندگی ما ایرانیها شده و به دلیل امکانات خارقالعادهای که داشتند، به سرعت در حال گسترش بین مردم بودند. رقابت مرموز و مرگباری نیز بین چند پیامرسان خارجی برای ادامه بقا در ایران آغاز شده بود که در نهایت بنا به دلایلی که بعدها معلوم شد بیارتباط با «خواست دولت» نبوده، یکی از آنها ماندگار شد و سایر رقبا با همان سرعتی که ظاهر شده بودند، رفتند. هنوز آسیبهای چنین پیامرسانهایی مثل فواید آن برای بیشتر مردم کشورمان نمایان نشده بود که خیلی اتفاقی در همایشی که راجع به آسیبهای ورود چنین فنآوریهایی بر زندگی خانوادههای ایرانی برگزار شده بود شرکت کردم. یک روانشناس نتایج تحقیقات خود را از آسیبهای این پیامرسانها و شبکههای مجازی برای حضار میخواند. نتایج قابل تامل بود. چه خانوادههایی که زندگیشان متلاشی میشد، چه کلاهبرداریهایی که غالبا از زنان میشد، چه حیثیتهایی که بر باد رفته بود و چه خودکشیهایی که بهواسطه سوءاستفاده عدهای خدا بیخبر از این فضا اتفاق افتاده بود. اینها گوشهای از آسیبهای چنین تکنولوژی در عرصه فضای مجازی بود که در کمتر از 2 سال، خود را نمایان کرده بود و این جدای از آسیبهای ریز و درشت دیگری است که شرح آن به درازا میکشد.
خوب به یاد دارم آن روانشناس در ایامی که شاید هیچ یک از ما زیاد نگران تبعات «رها شدگی» این فضاها نبودیم، هشدار میداد و از مستمعین و خانوادهها میخواست مراقب فرزندان به ویژه دانشآموزان خود باشند و استفاده از فضای مجازی را نه تعطیل که، «مدیریت» کنند. مثلا به عنوان یک راهحل میگفت، پدر و مادرها خود نیز نباید زیاد از این شبکهها استفاده کنند بهویژه در خانه و حضور خانواده. میگفت وقتی والدین وقت زیادی را صرف استفاده از فضای مجازی کنند، تربیت فرزندان در این حوزه سختتر میشود چرا که، فرزندان به سختی میپذیرند، کاری را از آنها بخواهیم که خود اعتقاد عملی به آن نداریم!
چند سالی از این ماجرا گذشته و با توجه رهاشدگی که این عرصه در این ایام داشته، خدا میداند، چه حریمهایی که دریده نشده و چه جنایتهایی که صورت نگرفته. رخدادهای تلخی که شاید اگر «مدیریتی» بود، به وقوع نمیپیوست. طی این سالها پیامرسانهای خارجی آرام آرام و با رفع گام به گام مشکلات و بهبود کیفیت و به لطف امکاناتی که مسئولین محترم طی قراردادهای پنهانی در اختیار برخی از آنها قرار دادند، تا بتوانند در انتخاباتی که پیش رو داشتند چند رای بیشتر کسب کنند! جای پای خود را خیلی بیشتر و عمیقتر از گذشته درست مثل خیلی کشورهای دیگر دنیا در زندگی ما ایرانیها باز کردند. اما آنچه در ایران میگذشت با کشورهای دیگر یک تفاوت اصولی و مهم داشت و آن، همانی است که در بالا اشاره کردیم:«ولنگاری مجازی». شاید در هیچ کشور دنیا اینترنت و شبکههای مجازی و پیامرسانها، مثل کشور ما، رها شده نباشند.
شاید عدهای بگویند اینکه همه تکنولوژیها به محض آغاز فعالیت و ورود به زندگی مردم، آسیبهایی با خود بههمراه میآورند «طبیعی است» اما اینکه بیتفاوت از کنار این خطرات و آسیبها بگذریم و به فکر چاره نباشیم، اصلا «طبیعی نیست.»
http://kayhan.ir/fa/news/134018
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
درصد معوقات بانکی در جیب افراد خاص!
گزارش اخیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره مطالبات غیرجاری بانکها که بهتازگی در مجلس قرائت شد، حاوی موارد تکاندهنده و نگرانکنندهای از وضعیت تسهیلاتدهی بانکها است.
موضوع بدهکاران کلان بانکی در سالهای گذشته یکی از ابهامات بزرگ در سیستم معیوب بانکی کشور بوده است. هر از گاهی خبرهای پیرامون این موضوع منتشر میشود ولی بعد از چند روز این خبرها فروکش میکند و سیستم بانکی هم به همان روال گذشته کار خود را ادامه میدهد تا نوبت بعد! در آخرین مورد نیز حدود یک هفته قبل رسانهها از فرار یک بدهکار بانکی از کشور خبر دادند.
در سالهای گذشته نیز سخنگوی قوه قضائیه درباره موضوع معوقات کلان بانکی از عدم پیگیری و در مواردی سنگاندازی بانکها در زمینه وصول این مطالبات انتقاد کرده و گفته بود: در موضوع معوقات بانکی اگر قرار است کسی مقصر شناخته شود، بانکها مقصرتر از مشتری هستند.
به گزارش مشرق، بسیاری از تحلیلگران اقتصادی و مالی کشور، رشد مطالبات غیرجاری شبکه بانکی و ناتوانی بانکها در وصول آن و استمرار وضع فعلی و عدم چارهاندیشی در این خصوص را به عنوان یکی از مشکلات بسیار جدی نظام بانکی ایران تعبیر میکنند، چرا که شیوع و ادامه این وضعیت در شبکه بانکی و عدم پیشگیری از آن میتواند لطمات جدی به اقتصاد و امنیت کشور وارد کند.
لاپوشانی بدهیها
بر اساس گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس که بهتازگی منتشر گردید، اتفاقی که افتاده این است که بانکها برای پوشاندن شکاف دارایی-بدهی خود اقدام به امهال مکرر مطالبات لاوصول و ارزشگذاری بیش از واقع داراییهای ثابت کردهاند که این اقدام موجب ایجاد داراییهای موهومی شده است. بانکها با روشهایی مانند امهال تسهیلات، تسهیلات مشکوکالوصول پرداخت شده را نیز مجدداً با رقمی بالاتر به عنوان تسهیلات جدید تلقی کرده و در سرفصل مطالبات جدید ثبت میکنند که در بخشی از آن به دلیل عدم امکان بازپرداخت در واقع یک دارایی موهومی برای بانک است.
در حال حاضر حتی مقام ناظر بانکی نیز اطلاع دقیقی از حجم تسهیلات استمهالی بانکها ندارد، اظهارنظرهای غیررسمی درخصوص حجم واقعی تسهیلات غیرجاری سیستم بانکی که با تکنیکهای مختلف جاری تلقی شدهاند تا حدود ۵۰ درصد از کل تسهیلات اعطایی بانکها میرسند.
سهم بزرگ دانهدرشتها
آمار و ارقامی که در گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس آمده، حائز اهمیت زیادی است چرا که نشان میدهد از مجموع مبلغ 781 هزار میلیارد تومان تسهیلات اعطایی بانکها در پایان شهریورماه سال ۱۳۹۶، مبلغ 136 هزار میلیارد تومان آن تبدیل به مطالبات غیرجاری (سررسید گذشته، معوقه و مشکوک الوصول) شده است.
اما نکته مهمتر آن است که ۸۴ درصد مطالبات معوق بانکها مربوط به وامهای کلان (وامهای بیش از یک میلیارد تومان) است. طبق این گزارش، فقط ۱۶ درصد از کل مطالبات معوق بانکها مربوط به وامهای زیر یک میلیارد تومان است.
این گزارش به خوبی نشان میدهد وامهای خُردی که مردم از بانکها میگیرند به نسبت بسیار پایینی معوق میشود. بانکها برای پرداخت وامهای خرد به مردم، وثایق و ضمانتهای سفت و سختی میگیرند و عموم
مردم هم خود را مکلف به بازپرداخت اقساط میدانند.
http://kayhan.ir/fa/news/133991
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🚩 واکنش شدید الحن رئیس بنیاد آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نسبت به درخواست برخی هنرمندان برای بازگشت بهروز وثوقی در دیدار رمضانی با رئیس جمهور :
سردار کارگر :
🔷 متاسفانه الان عدهای در سینما حضور دارند که به دنبال سینمای فاسد قبل از انقلاب هستند و عدهای از مسئولان نادان، کم بصیرت و مغرض به آنها میدان میدهند.
🔷 بهروز وثوقی وابسته به دربار بود و در بین بازیگران مشهور به فساد بود.
🔷او در اوج انقلاب از کشور خارج میشود و برعلیه مردم و انقلاب فیلم بازی میکند.
🔷 از طرفی دیگر چه کسی مانع شده است که او به کشور بازگردد. او دارای پرونده قضایی و شاکی خصوصی در کشور است.
🔷 باید برای سینمای ایران عزاداری کرد که الگوی سینمای ما این آدمها باشند
🔷برخی از مسئولین هم به خاطر کسب رأی یا مشکلات اعتقادی که دارند با این عده معدود همراه میشوند. من به آنها میگویم اگر مرد هستید از اهالی دلسوز و زحمتکش سینما حمایت کنید
http://tn.ai/1740759
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔴 کنکاشی در جنایت غرب تهران....
✍ #دکتر_امیر_حمزه_مهرابی: دانشیار دانشگاه و جامعه شناس
🔻خبر جنایت اخلاقی در مدرسه ای در غرب تهران، اولین بار در تاریخ۶ خرداد توسط یکی از والدین رسانه ای شد. اما در پروپاگاندای خبری از نکات قابل تأمل دیگر روایت ماجرا غفلت شد.
🔻 به این اطلاعات که عمداً مورد غفلت رسانه ها قرار گرفت، دقت کنید:
1⃣ بزرگسالی دانش آموزان:این پسران دانش آموز دوره دبیرستان هستند
2⃣ خانواده از هم پاشیده و زندگی جزیره ای: این آقا مدتی است با همسرش متارکه کرده است.
3⃣ خانواده های مرفه: شانزده میلیون تومان! برای ثبت نام در این دبیرستان داده است.
4⃣ آزادی بدون کنترل: این پسران در تعطیلات به اردوهای خارج شهر می رفته اند و کنترلی روی آن ها نبوده
5⃣ ولنگاری فرهنگی و رفتاری: بچه ها از ماه ها قبل مشروبات الکلی و سیگار مصرف می کرده اند.
6⃣ دسترسی آزاد به رسانه های حاوی فیلم پورن: از طریق پیام رسان فیلم های مستهجن برای هم می فرستادند
🔴 #نتیجه :
این حادثه نتیجه طبیعی زندگی به سبک غرب است نه حاصل عدم اجرای سند 2030 ،چراکه :
این پسران کودک نبودهاند که بخاطر عدم اطلاع از مسائل جنسی، گول بخورند بلکه محصلین دبیرستانی بوده اند که همه چیز را در این خصوص می دانستند و همه صحنه ها را بارها و بارها دیده و حتی تجربه کرده اند.
عکس های اینستاگرام برخی از مسئولین این دبیرستان، از طرفداری آنها از آزادی روابط به سبک غربی حکایت می کند. آمار وحشتناک و روبه رشد تجاوز به پسران و دختران در غرب، ناشی از ندانستن مسائل جنسی نسیت بلکه نتیجه اضمحلال خانواده و تحریک مستمر جنسی است.
🔔 #نکته_مهم_و_تاسف_بار :
شواهد و قرائن نشان می دهد، غرب زده ها با این فضاسازی ها می خواستند از آب گل آلود ماهی بگیرند تا خواسته غرب را در ایران پیاده کنند و افکار عمومی را مقابل دلسوزان نظام قرار دهند.
پس از افشای این حادثه تلخ غرب زدگانی که همچنان بر اجرای سند 2030 اصرار دارند، فرصت را غنیمت شمرده تا اجرای سند 2030 را به مطالبه عمومی تبدیل کنند و نمایندگان را برای تصویب این اسناد ننگین تحت فشار بگذارند.
#هوشیار_باشیم
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
مشاوران دولت نگران نباشند
مردم در رونق اقتصادی غرق شده اند
✍ بعد از نقدهای روشنگر آقایان دکتر جلیلی و ولایتی درباره خسارت های برجام، برخی مشاوران و مدیران ارشد دولتی نظیر حمید ابوطالبی، حسام آشنا، حمید بعیدی نژاد و انبوه رسانه ها و سایت ها و کانال های دولتی ترشرویی به خرج داده و به زعم خود با هتاکی و ناسزاگویی و متلک پرانی، از خجالت آن دو عضو هیئت نظارت بر برجام در آمده اند.
♦️آنچه بر این جماعت گران آمده، تشدید ریزش عوام و خواص در باره نگاه خوش بینانه به توافق خسارتبار و یکطرفه برجام است. برای طیف برجام زده و قائل به اجرای توافق یکطرفه به هر قیمت، خیلی دردناک است که دکتر ولایتی وزیر اسبق امور خارجه و حامی مذاکره و توافق در انتخابات 92، اکنون از دایره گفتمانی خوشبین به توافق با غرب خارج می شود و با جدا کردن مسیر خود از روحانی، در داخل مدار گفتمانی انقلاب (بی اعتمادی به آمریکا و غرب) و در کنار دکتر جلیلی می ایستد.
🔷آنها می دانند که ولایتی نسبت به ظریف شان استادی و پیش کسوتی دارد و امثال ظریف در وزارت خارجه دکتر ولایتی رشد کرده اند. بنابراین در نگاه طیفی از مخاطبان، تشکیک و تخطئه کارنامه خسارت بار برجام توسط ولایتی، لطمه ای شدید برای برجام زدگان خواهد یود. اما می توان خود را به زحمت نینداخت و فقط چند جمله در جواب امثال آشنا و ابوطالب نوشت؛
🔶لازم نیست حامیان برجام بیخودی کف بر لب بیاورند و پرخاشگری کنند. مردم در متن زندگی خود، آثار برجام را با پوست و گوشت خود حس می کنند. رکود اقتصادی از بین نرفته که رفته و چرخ کارخانه ها که می چرخید، اکنون تند تر می چرخد! بیکاری کم نشده که شده و دارندگان شغل هم که به جمع بیکاران نپیوسته اند! به قول آقای روحانی فقط دو میلیون نفر بلکه بیشتر، در فضای مجازی سر کار نرفته اند که رفته اند!
♦️دلار 3300 تومانی همان گونه که وعده داده می شد، ارزان نشده و به 1000 تومان کاهش نیافته، که ارزان شده است! نرخ تورم کم نشده و به 8 درصد کاهش نیافته که کاهش یافته و مردم نمی دانند با زیادی حقوق و درآمدشان چه بکنند! هر کس هم بگوید این حرف ها دروغ است و پادشاه برجام لخت است، شک نکنید که مشکل اخلاقی دارد ! حالا اگر جرئت دارید کلمه ای درباره برجام بگویید!
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi