دوره ی آموزش تولید محتوای دینی در فضای مجازی که به خاطر ماه مبارک رمضان به صورت رایگان برگزار می شود فرصت خیلی خوبی برای عزیزانی ست که کار تبلیغی در هر زمینهای انجام میدهند
زمان کلاس:۲۳و ۲۴ فروردین
شرکت در دوره هیچ محدودیت سنی از زن و مرد ندارد🌹
لینک مستقیم ثبت نام دوره تولید محتوای دینی در فضای مجازی
🌐 yun.ir/se2tr
یک ساعت قبل از برگزاری کلاس لینک ورود به کلاس برای شما ارسال میگردد
لطفاً اطلاع رسانی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #لحظههای_ماندگار | رهبر انقلاب: هر کس خدا با او است، او پیروز است چون قدرت متعلّق به ذات مقدّس پروردگار است. [اگر] ما با خدا باشیم، در راه خدا باشیم، پیروزی، قطعیِ صددرصد است.
26.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 آمادگی برای مهمانی خدا
👤 حجت الاسلام والمسلمین عاملی
🖌 #یادداشت_روز ، روزنامه کیهان
🔹انتخابات 28 خرداد /کدام برنامه؟ کدام کارنامه؟
#محمد_ایمانی
1- ثبتنام نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری، کمتر از یک ماه دیگر آغاز میشود و رئیسدولت سیزدهم، حدود دو ماه دیگر انتخاب خواهد شد. این انتخابات، هم از زاویه قدرتنمایی ملی در برابر فشارهای دشمنان اهمیت دارد، و هم میتواند نقطه پایان بر سوءمدیریت برخی مدیران بگذارد و شروع یک دگرگونی جدی در روند مدیریت اجرایی - به موازات تحولات پدید آمده در دستگاه قضایی و مجلس طی دو سال اخیر- باشد.
2- موضوع انتخابات برای دشمنان ملت ایران، به قدری جدی است که سفیر فرانسه در تهران، در گفتوگو با یک روزنامه میگوید «تلاش میکنیم برجام قبل از انتخابات ریاستجمهوری ایران احیا شود». و البته آن روزنامه شبهاصلاحطلب دلیلی نمیبیند که بپرسد «اگر صداقت داشتید، چرا در این چند سال، کار دیگری جز زیر پا گذاشتن توافق به همراه آمریکا نکردید؟ یا؛ چه تضمینی وجود دارد که بلافاصله پس از انتخابات، به همان خیانتهای گذشته برنگردید». کشور ما در این دوره پنج ساله پسابرجامی، بهخاطر خدعه و خیانت غرب، از صدها میلیارد دلار تجارت و درآمد محروم شد و حجم تحریمها چند برابر افزایش یافت. از دشمن که توقعی نبود. آنها از همان هشت سال قبل، بنا را بر کشیدن ترمز پیشرفتهای ایران گذاشته بودند و ضمنا ناباورانه آرزو میکردند طرف ایرانی در نقشهشان بازی کند و اقتصاد را در وضعیت «تعلیق و انتظار» فرو ببرد. بنابراین امروز هم عجیب نیست که نگران سرنوشت همین مدیریت پیر و خسته،اشرافی و نفوذزده، و فشل باشند؛ مدیریت نقیضگویی که هشت سال است یکی در میان میگوید:...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/214418
☑️ضیافت و قناعت (قسمت اول)
▪️رزّاق همهى مخلوقات خداوند است؛ در نتیجه، همهى خلق میهمان ضیافت الله مىباشند و بر سر خوان حضرت حق، از ارزاق مادّى و معنوى بهرهمند مىشوند.
سالک، با توجّه به این حقیقت، در زندگى، خود را میهمان خدا مىداند و این نگرش، ثمرات نیکوى بسیارى را براى او در پى مىآورد، که به برخى از آنها اشاره مىکنیم.
#محسنات_میهمان_دیدن_خود_در_زندگی
1️⃣ در میهمانى مسؤولیّت آماده ساختن و آراستن مکان، تهیّه ی میوه، شیرینى و نوشیدنى و طبخ غذا بر عهده ی صاحبخانه است و کوچکترین مسؤولیّتى در این زمینه ها متوجّه میهمان نیست. لذا در قالب ضرب المثل گفته شده است که: «هزار غم به دل صاحبخانه است که یکى از آنها بر دل میهمان نیست.» میهمان، بی غم و بی خیال در میهمانى حاضر مى شود و نگران هیچ تدارک و تهیّه اى نیست.
☑️ کسى که در زندگى، خود را میهمان ضیافت الله مىبیند و صاحبخانه ی عالَم را غنىّ، کریم، علیم و حکیم مىداند ، در زندگى نگران تأمین نیازهایش نیست.
2️⃣ پس از بر پا شدن میهمانى، این صاحبخانه است که باید در تکاپو باشد تا به بهترین نحو از میهمان پذیرایى شود؛ امّا میهمان راحت مى نشیند، پذیرایى مىشود و از میهمانى لذّت مى برد.
☑️کسى که در زندگى، خود را میهمان ضیافت الله مىبیند و مىداند صاحبخانه ی عالَم، حکیم است و به مناسب ترين صورت و میزان، رزق او را در اختیارش قرار مىدهد، در اثر حرص و زیادهخواهی ، با تقلّاى بیهوده خود را خسته نمىکند و نمىآزارد و به حسرت و حسد و به تزویر، دروغ و ظلم مبتلا نمىشود و با دشمنى و عداوت با دیگران بر سر دنیا، خود را آلوده نمى کند؛ بلکه با روحى آرام و پاک، از آنچه خدا در زندگى نصیبش ساخته است، لذّت می برد .
3️⃣ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در ادب میهمانى خطاب به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: اَکرِمِ الضَّیفَ وَ لَو کانَ کافِراً: میهمان را ولو کافر باشد، گرامى بدار و کریمانه از او پذیرایى کن. لذا صاحبخانه ى فهیم و کریم، میهمان را هرچه و هر که باشد، تکریم مىکند و او را کریمانه پذیرا مى شود و پذیرایى مىکند .
☑️کسى که در زندگى خود را میهمان ضیافت الله مىداند ، هر چند خود را سراپا نقص و کاستى و گناه و آلودگى ببیند، یقین دارد که صاحبخانه ى کریم عالَم، او را پذیرا خواهد شد، تکریم خواهد کرد و کریمانه پذیرایى خواهد نمود. این باور شامل زندگى اخروى او نیز مىشود . زیرا کسى که در زندگى خود را میهمان خدا مىداند و آداب میهمان بودن را چنانکه ذکر خواهد شد، مراعات مىکند؛ بی شک در آخرت نیز مورد اکرام خداوند قرار خواهد گرفت.
ادامه دارد...
◾️مهدی طیب، شراب طهور، ص ۱۹۷◾️