🔻استرس و اضطراب
✅راهکار مقابله دینی
باید به فرد، جهان بینی داده شود. هدفمندی جهان را برای او جا انداخت. و جایگاه او را در نظام هستی برایش روشن کرد.
با این راهکار می توانیم درصد استرس را به مقدار قابل توجهی کم کنیم.
@hoda_moshaver
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چقدر به فکر کردن بچه ها اهمیت میدیم؟!
🔻 عقل به معنای اندیشیدن کجا قرار است فعال شود؟ ما کجا تفکر بچهها را تحریک میکنیم؟ ما میخواهیم آدم تمدنساز تربیت کنیم، اما برای اندیشیدن او فکر نمیکنیم!! گاهی باید برای بچهها سوالاتی ایجاد کرد. مثلا آخر کلاس دو سوال مطرح کنیم و به بچه ها بگوییم راجع به آن مطالعه کنید، از دیگران بپرسید و ... . با این کار روحیه پرسشگری را زنده کنید. سوالی بپرسید که خودش به تنهایی نمیتواند فکر کند و جواب دهد. باید دنبال منبع برود. باید بچه ها را به اندیشیدن و تحقیق کردن و پرسشگری ترغیب کرد. اما چقدر جای این کارها در تکالیف مدارس خالیست و تکالیفی بیهوده به بچه ها داده میشود که همه هدف آن موفقیت در کنکور است!
دکتر علی غلامی. دوره تربیت دخترانه
#تربیت_تمدنی
#تربیت_عقلانی
#استاد_غلامی
✅@hoda_moshaver
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ “#بابا_رضا”
🎈 آرام آرام، موسیقی بد رو از بچه ها بگیرید و سرود های موثر و فاخر را جایگزین آن کنید..
✅@hoda_moshaver
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰انسان بريده از مبدأ خويش يعني خداوند رحمان هميشه در قبض و گرفتگي به سر ميبرد. اين انسان چون از ياد آرام بخش پروردگار تهي است، هميشه شيطاني با اوست و كار شيطان كشاندن به سمت تاريكيها و سرديها و دودليها و بيهدفيهاست.
وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرينٌ.
«و هر كس از ياد خداي رحمان دل بگرداند، بر او شيطاني ميگماريم تا براي وي دمسازي باشد». و به همین جهت اين انسان معيشتي تنگ دارد و هيچگاه آرامش و گشايش واقعي را در جان خود احساس نميكند.
قبض: گرفتگی روحی، ناراحتی
بسط: شادی روح، آرامش، سعه صدر
🌿برای رسیدن به بسط روحی: استغفار را زياد بگویید. مخصوصا ۷۰ مرتبه بعد از نماز عصر سبب آمرزش تمامی گناهان انسان می شود.
و برای اباعبدالله (علیه السلام) اشک بریزید.
✅@hoda_moshaver
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 فاجعه بی توجهی به پسران
🔻 معمولاً وقتی با پدرها و مادرها صحبت میشود، میگویند ما خیلی با بچههایمان بازی نمیکنیم یا زمان مشخصی برای بازی نداریم. زمان محدودی را با آنها صحبت میکنیم. البته صحبت والدین هم معمولا در رابطه با انجام تکالیف یا مرتب کردن اتاقشان است!! اما حرف زدنی که منظور ماست، حول یک چنین موضوعاتی است. تو چه چیزی را دوست داری؟ چه چیزی تو را خوشحال میکند؟ آرزوها و احساساتت چیست؟ وقتی ما به این صورت با فرزند خود صحبت کنیم، احساس میکند که به او توجه شده است و این آرامش خیال برای او ایجاد میکند. اما در نتیجه کم توجهی والدین، به فرزندان پسر، دو طیف پسر تربیت میشود. یکی «پسرهای داغ»، یعنی پسرهایی که نیاز عاطفی بسیار شدیدی دارند و در خانه تامین نشده است. این بچهها دچار وابستگی افراطی میشوند و برای جلب توجه دیگران، له له میزنند. در طرف دیگر طیف «پسرهای سرد» هستند که در نتیجه این کم توجهی خانواده تصمیم گرفتند که آنها هم نسبت به همه چیز اطراف خود بی توجه باشند.
#استاد_اعلایی
✅ @hoda_moshaver
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فرزندم شب امتحانیه! چیکار کنم؟!
🔻 بعضی بچه ها زمان محوراند و بعضی توان محور. زمان محورها وقتی در فشار زمان قرار میگیرند دچار فشار عصبی میشوند و دیگر درس را نمیفهمند. اما توان محورها، وقتی در فشار قرار میگیرند، توانشان بیشتر میشود. توان محورها اگر وقت اضافی دارند، نباید به آنها دائم تذکر داد که برو درست را بخوان! بلکه باید او را تشویق کرد تا فعالیتهای جسمی دیگر انجام دهد. معمولاً این دسته افراد، برون گرا هستند و دارای اعتماد به نفس بالا، ریسکپذیر، شاد و عجول. اما زمان محور ها معمولاً درونگرا هستند. حساس، دارای اعتماد به نفس پایین اما مسئولیت پذیر. در یک خانه اگر دو بچه وجود داشته باشد، بچه اول اگر درونگرا باشد، بچه دوم برونگر میشود. بنابراین نباید بچهها را با هم مقایسه کنیم، چون ویژگیهایشان با هم متفاوت است.
دکتر سعید عزیزی
✅ @hoda_moshaver
※ ضعفهای شخصیتیِ فرزندمان همیشه نتیجهی کمبود محبت نیست؛
گاهی باید ترمز محبتهای بیجا کشیده شود!
@hoda_moshaver
!محبت زدگی.mp3
1.63M
#یک_دقیقه_حرف_حساب
💥 محبت زدگی!
پدران و مادران جلوهی محبت و عاطفهی خدا هستند،
✘ اما گاهی باید ترمزِ همین محبت آسمانی را بکشند!
#استاد_شجاعی
منبع: مجموعه انصاف
@hoda_moshaver