هدایت شده از اخبار مقاومت اسلامی
#فوری
🔴هدف قرار دادن روستای خضراء که محل اسکان سربازان آمریکایی است در پایگاه میدان نفتی العمر در حومه دیرالزور.
#طوفان_الاقصی
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
باسلام
آمادگی حزبالله برای کشاندن جنگ همهجانبه به اعماق اراضی اشغالی
درطول بیش از صد روز گذشته حزبالله لبنان سیاست آبپز کردن قورباغه را در مورد حملات زمینی به اسرائیل به اجرا گذاشته:
به این نحو که همواره یک تابوی بزرگ در مقابل اسرائیل قرار داشته که نباید با حزبالله وارد جنگ همهجانبه شد و مرتبا آمریکا و دیگر حامیان غربی صهیونیستها هم این هشدار را به سرکردگان رژیم جعلی دادهاند اما حزبالله با اشراف به ترس و وحشت صهیونیستها از جنگ در شمال بصورت تدریجی هر روز بر دامنهٔ حملات خود افزوده و شهرها و شهرکهای دورتری را هدف حملات خود قرار داده و موجب فرار ساکنان دهها شهرک شدهاند.
جالب اینکه مرتبا ژنرالهای صهیونیست هم به لبنان و هم به حزبالله وعده دادهاند که دست به حمله گسترده خوهند زد اما در عمل جرآت و جسارت چنین کاری را نداشته و حزبالله در مقابل هر اقدام نظامی صهیونیستها با پاسخهای چند برابری موازنهی قدرت را بنفع خود ثابت نگهداشته درنتیجه صهیونیستها این روزها تازه متوجه شدند که حزبالله با همین راهبرد تمامی تاسیسات حیاتی و فوق سری صهیونیستها را در بانک اهداف خود قرار داده و درحال نابود کردن آنهاست.
در یک کلام بلایی که حزبالله در این سه ماه ونیم سرِ اسرائیل آورده غیرقابل تصوره و با هیچ تهدیدی از جانب اسرائیل و آمریکا و ناتو نمیتوان این روند را متوقف کرد.
باسلام
خسارات و تلفات وارده به آمریکا و صهیونیستها
مشرق: گروه های مقاومت عراق با انجام عملیات در مناطق اشغالی سوریه به دنبال وارد کردن ضربه به عناصر و منافع اقتصادی رژیم تروریستی آمریکا هستند و در عراق هم اهداف فقط به واشنگتن خلاصه نمی شود و افسران صهیونیست ها بصورت ویژه در اولویت برخورد هستند.
نیروهای جبهه مقاومت عراق در تازه ترین عملیات علیه ائتلاف غربی – صهیونیستی، سه پایگاه نیروهای ارتش رژیم تروریستی آمریکا را هدف قرار دادند.
در جریان این عملیات، پایگاه نیروهای آمریکایی در شهر اربیل عراق، منطقه خراب الجیر و میدان گازی کونیکو در خاک سوریه هدف قرار گرفت و خسارت های قابل توجهی به آنان وارد آمد.
یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق به اهمیت هدف قراردادن پایگاه الحریر اربیل (اقلیم کردستان) اشاره کرد و گفت: این پایگاه همواره محل فعالیت گسترده نیروهای آمریکایی و افسران رژیم صهیونیستی بوده و بخش مهمی از فعالیت های ضدایرانی در این مقر صورت می گیرد.
این منبع میدانی با بیان این که آمریکایی ها و صهیونیست ها با کمک مسعود بارزانی در این پایگاه جولان می دهند، افزود: حملات دقیق و هدفمند علیه نیروهای آمریکایی در این پایگاه ادامه خواهد یافت.
وی پایگاه نظامی « خراب الجیر» در شمال شرق سوریه را یکی دیگر از مقاصد پهپادها و موشک های مقاومت در این عملیات دانست و گفت: این پایگاه در 5 کیلومتری گذرگاه مرزی سوریه و عراق واقع شده که در اشغال نیروهای آمریکایی و عناصر موسوم به گروه دموکراتیک سوریه است.
این منبع میدانی افزود: آمریکایی ها در اطراف این پایگاه هم یک فرودگاه نظامی احداث کرده اند و همین مسئله چرایی عملیات در این محور را آشکارتر می کند.
باید توجه داشت پایگاه نظامی خراب الجیر در شمال میدان های نفتی و گازی ( السویدیه، رمیلان و ...) واقع شده که این منابع از سوی آمریکایی ها در حال غارت هستند.
پایگاه نظامی عناصر رژیم تروریستی آمریکا در میدان گازی «کونیکو» در شمال شرق سوریه ( شرق رود فرات و استان دیرالزور) هم یکی دیگر از نقاطی بود که در عملیات نیروهای مقاومت عراق هدف قرار گرفت.
روند تحولات میدانی نشان می دهد، گروه های مقاومت عراق با انجام عملیات در مناطق اشغالی سوریه به دنبال وارد کردن ضربه به عناصر و منافع اقتصادی رژیم تروریستی آمریکا هستند و در عراق هم اهداف فقط به واشنگتن خلاصه نمی شود و افسران صهیونیست ها به صورت ویژه در اولویت برخورد هستند.
باسلام
افشای طرح سعودی برای پسا جنگ غزه
عربستان سعودی و برخی کشورهای عربی طرحی را برای مرحله پس از جنگ در نوار غزه تدوین کردهاند که مهمترین بند آن، ازسرگیری روند عادیسازی میان این کشورها و تلآویو است.
یک منبع صهیونیستی تأکید کرد ریاض در ازای توقف جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی، شانس بزرگتری را در اختیار تلآویو قرار داده و آن، عادیسازی با مهمترین کشور عربی و اسلامی است.
تلویزیون عبریزبان با اشاره به اصرار ریاض بر عادیسازی با اسرائیل، تصریح کرد که عربستان سعودی در تلاش برای رقابت با سایر کشورهای منطقه از جمله مصر و قطر، این طرح را مطرح کرده تا با پایان دادن به جنگ غزه، جایگاه منطقهای و بینالمللی خود را ارتقا دهد.این منبع در عین حال متذکر شد که توپ بازی در زمین اسرائیل است و اصطلاح "کشور فلسطین" اصطلاحی دشوار و هضمناشدنی برای این رژیم است به همین دلیل، شانس موفقیت طرح سعودی زیاد نیست.
همزمان روزنامه "فایننشال تایمز" اعلام کرد که اروپاییها و آمریکا از این ابتکار عربی مطلع هستند.
باسلام
اعترافات مهم وزیر کابینه نتانیاهو درباره جنگ غزه
مشرق: آیزنکوت، عضو کابینه جنگی اسرائیل در اظهاراتی در انتقاد از نحوه پیشبرد جنگ توسط «نتانیاهو» ایده پیروزی کامل بر حماس را غیرواقعبینانه و «داستانسرایی» توصیف کرد.
آیزنکوت در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل همانند «باراک»، نخستوزیر اسبق رژیم خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در فلسطین اشغالی شد.
روزنامه تایمز اسرائیل نوشته مصاحبه آیزنکوت روز پنجشنبه ساعاتی بعد از آن پخش شد که بنیامین نتانیاهو در سخنانی وعده «پیروزی کامل بر حماس» را داد و ایده کنار رفتن از قدرت قبل از اتمام جنگ را نیز رد کرد.
نخستوزیر اسرائیل گفت: «اسرائیل تحت رهبری من از دست یافتن به پیروزی قاطع علیه حماس دست نخواهد کشید و این قابل تردید نیست و ما مبارزه با تمام قوا را تا زمان دستیابی به اهدافمان از طریق اقدام نظامی ادامه خواهیم داد. متوقف کردن جنگ قبل از رسیدن به اهدافمان باعث لطمه به اسرائیل تا چندین نسل آتی خواهد شد.»
آیزنکوت از نتانیاهو بابت نداشتن برنامه برای غزه بعد از اتمام جنگ نیز انتقاد کرد و گفت: «شما باید رهبریتان را در توانایی برای گفتن حقیقت به مردم و در ترسیم یک نقشهراه نشان دهید.»
وی تصریح کرد: «ضروری است که ظرف چند ماه آینده رأیدهندگان اسرائیلی را پای صندوقهای رأی آورد تا اعتماد آنها مجددا احیا شود چون الان اعتمادی وجود ندارد.»
درخواست آیزنکوت برای برقراری انتخابات زودهنگام با یادداشت «باراک»، نخستوزیر سابق اسرائیل در نشریه هاآرتص که او هم همین درخواست را مطرح کرده بود همزمانی دارد.
نخستوزیر سابق اسرائیل هم در آن یادداشت به یأس و سرخوردگی ساکنان فلسطین اشغالی اشاره کرده و نوشته بود: « در اسرائیل شاهد یأس و این احساس هستیم که علیرغم دستاوردهای ارتش اسرائیل حماس شکست نخورده و شانس بازگرداندن گروگانها رو به کاهش است.»
باراک سپس با یادآوری اینکه کابینه بنیامین نتانیاهو در سه ماه گذشته مانع بحث در خصوص «روز بعد از جنگ» شده نوشته است: «هنگامی که هیچ هدف سیاسی از پیش مشخصشدهای وجود نداشته باشد ارتش قادر به بهینهسازی احتمال پیروزی نخواهد بود. در نبودِ یک هدف واقعبینانه ما خودمان را در باتلاق غزه گرفتار خواهیم دید، در حالی که همزمان وارد جنگ در لبنان و کرانه باختری شدهایم، حمایتهای آمریکا را از دست داده و احتمال موفقیت توافقات ابراهیم و توافقات صلح با مصر و اردن را نیز به خطر انداختهایم.»
او همچنین نوشت: «کسی که میان اسرائیل و رسیدن به یک راه حل امکانپذیر حائل شده شخص نتانیاهو و عوامل او، یعنی ایتمار بن گویر و بزالل اسموتریچ هستند. آنها مانع از آن میشوند که اسرائیل منافع خودش را پیگیری کرده و وارد هماهنگی با آمریکا شود و اسرائیل را برای پیشبرد منافع شخصی خودشان به دردسر میاندازند. این باید متوقف شود.»
آیزنکوت نیز در انتقاد از نتانیاهو گفت: «کشور اسرائیل به عنوان یک دموکراسی بایستی بعد از این حوادث جدی از خودش بپرسد ما چطور میخواهیم با رهبرانی که اینچنین مفتضحانه ما را به شکست کشاندهاند ادامه دهیم؟»
او در پاسخ به این ادعای نتانیاهو که برگزاری انتخابات در میانه جنگ باعث لطمه به اتحاد عمومی خواهد شد گفت: «عدم اعتماد عموم به دولت او نیز اتفاق کماهمیتتری نیست.»
آیزنکوت در بخش دیگری از این مصاحبه مدعی شده که روز ۱۱ اکتبر اسرائیل در آستانه حمله به حزبالله بوده اما او و بنی گانتز توانستهاند اعضای کابینه جنگی را متقاعد کنند که فعلاً این کار را انجام ندهند.
او تصریح کرد: «فکر میکنم حضور ما در آنجا از ارتکاب یک خطای راهبردی فاحش جلوگیری کرد.»
وی تصریح کرد: «اگر تصمیمی برای حمله به لبنان گرفته میشد ما دیدگاه راهبردی یحیی سینوار برای ایجاد یک جنگ منطقهای را محقق میکردیم.»
او اضافه کرد: «با انجام آن کار ما کل محور [مقاومت] در سوریه، عراق، ایران را به همراهی حماس میآوردیم که این باعث وارد شدن بزرگترین خسارت به ما از زمان تشکیل اسرائیل میشد.»
ملاحظه: از اظهارات سرکردگان ارتش صهیونیستی بخوبی استنباط میشه که حتی جرأت فکر کردن به لبنان را هم ندارند و فقط به اقدامات محدود و کنترل شده اکتفا میکنند.
باسلام
۱۰۵ روز جنگ پیروز؛ از غزه تا تنگه باب المندب
محمدایمانی: ظرف یکصد سال گذشته، غیر از دو جنگ جهانی که قدرت های غربی مستقیما در آن درگیر شدند، غالبا رسم این بوده که قدرتمندان اروپایی و آمریکایی، از دور بنشینند، و در منطقه ما آتش افروزی و ماجرا جویی کنند.
اما معادله پس از جنگ جهانی دوم، طی چند سال اخیر دچار دگرگونی های اساسی شده است. ابتدا، آتش جنگ به جان اروپا افتاد و روسیه در اثر عهدشکنی و پیشروی آمریکا، به اوکراین حمله کرد. اروپا پس از ۷۹ سال، جنگ را در زمین خود شعله ور یافت و هزینه هنگفتی پرداخت.
بار دوم، حماس ۱۰۵ روز قبل، آن ضربه اطلاعاتی- نظامی- امنیتی را به اسرائیل زد و دخالت دستپاچه آمریکا برای فرماندهی مستقیم جنگ، به ضربات راهبردی بعدی، از طریق ورود حزب الله و انصار الله و مقاومت عراق انجامید.
اسرائیل و آمریکا در این جنگ چند ضلعی، هزینه های سنگینی را در حوزه بازدارندگی پرداخته اند که نه سابقه دارد و نه قابل جبران است. آمریکای اشغالگر افغانستان را به یاد بیاورید که حتی صدها بار، عمق خاک پاکستان را هدف حملات خود قرار داد و ده ها هزار نفر را کشت.
همین آمریکا، حالا زیر ضرب حملات ضربدری گروه های مقاومت در عراق و سوریه و دریای سرخ و نگه باب المندب قرار گرفته و نتوانسته هیچ واکنش موثری نشان بدهد.
آخرین بار، خبرنگاری از جو بایدن پرسید که "آیا حملات هوایی به یمن اثری دارد؟" و او پاسخ داد: "اگر منظورت این است که آنها حملات شان رو متوقف کنند، نه!".
مفهوم این سخن، به حداقل رسیدن توان بازدارندگی ابرقدرتی است که با غرور تمام، دو جنگ مستقیم و نیابتی را در افغانستان و عراق و سوریه به راه انداخت و تحلیل گران غربی، عنوان "جنگ جهانی چهارم و سوم" را به این جنگ ها دادند.
اکنون همان آمریکا اذعان می کند که بعد از سه ماه جنگ و فرماندهی میدان، نه توانسته کوچک ترین موفقیتی را برای اسرائیل در جنگ غزه رقم بزند و نه از حملات زهرآگین مقاومت یمن و لبنان عراق بکاهد.
انصار الله، به تنهایی و در ابتدا توانست بندر مهم ایلات در جنوب فلسطین اشغالی را به تعطیلی بکشاند و سپس، با عملیات محدود و نقطه ای، ناوگان های تجاری وابسته به اسرائیل و متحدانش را مجبور کرد اغلب ترددها از دریای سرخ را متوقف کنند.
کشتی های تجاری -و حتی نظامی- آمریکا برای چندمین بار در دو طرف تنگه باریک باب المندب، هدف حملات فلج کننده قرار گرفته اند و آمریکا به مفهوم واقعی کلمه، نتوانسته هیچ غلطی بکند.
فشار ترکیبی (گاز انبری) در این تنگه و دیگر میادین مربوط به جبهه مقاومت به ویژه لبنان، صهیونیست ها را مجبور کرده تا بخشی از نیروهای نظامی خود را از باریکه غزه عقب بکشند. برداشتن فشار از مردم غزه، مطالبه قاطع مقاومت است.
وزیر خارجه آمریکا که هفته گذشته با پذیرش آتش بس مخالفت می کرد و به معنای "پیروزی حماس" می دانست، در هفته جاری گفت دنبال برقراری آتش بس هستیم.
در چنین روندی، روشن است که صهیونیست ها و آمریکای زخم خورده، برای عملیات ایذایی علیه ایران تقلا بکنند و اقدامات ایذایی را در دستور کار قرار دهند.
قطعا باید تحرکات تروریستی را سرکوب کرد و به میزبانان در حرف و عمل، هشدار جدی داد. حُسن همجواری، الزامی طرفینی است که هم باید آن را از گزند فتنه گران بیگانه (انگلیسی، آمریکایی، صهیونیست) پاس داشت و هم با جدیت، از همسایگان مطالبه کرد. جمهوری اسلامی ایران در این باره، دو عملیات موفق انجام داد و طبیعی است که نباید هیچ عملیاتی را بدون هزینه انگاشت.
در عین حال، باید توجه داشت که ضربات جبران ناپذیری که رژیم صهیونیستی و آمریکا خورده اند، با عملیات ایذایی مزدوران آنها قابل مقایسه نیست.
در این میان، این رسانه است که به عملیات ایذایی و کم دستاورد غرب، هزار برابر ضریب می دهد تا به تضعیف اقتدار ما در حوزه روانی و شناختی دامن بزند و در مقابل، به کوچک نمایی ضربات جبران ناپذیری می پردازد که قدرت های غربی در حوزه راهبردی خورده اند.
باسلام
پیام هشدار اسرائیل برای آمریکا
ااقتصادنیوز به نقل از یسنا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: «اسرائیل در پیامی به آمریکا نسبت به اقدام نظامی در صورت خارج نشدن نیروهای الرضوان وابسته به حزبالله لبنان از مرزهای شمالی هشدار داد.»
در این گزارش به نقل از منابع اسرائیلی که نامشان فاش نشده، آمدهاست: «تلآویو متوجه عقبنشینی جزئی نیروهای الرضوان از منطقه مرزی شد، اما این کافی نیست، زیرا لازم است آنها به آن سوی رودخانه لیطانی بازگردند».
اقتصادنیوز : روزنامه اسرائیلی معاریو نوشت که پس از آفریقای جنوبی، اندونزی شکایت جدیدی را علیه رژیم اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری در لاهه تنظیم کرده است.
به گفته همین منابع، «تهدید شلیک موشکهای ضدزره و موشکهای نقطه زن علیه مناطق اسرائیلی در حال افزایش است».
یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز جمعه گفت: «اگر توافقی حاصل نشود که در آن حزبالله به حق اسرائیلیها برای زندگی در امنیت احترام بگذارد، ما مجبور خواهیم شد با زور امنیت را تحمیل کنیم.»
وی در رجزخوانی خود افزود: در صورت حاصل نشدن توافق دیپلماتیک، اسرائیل با اقدام نظامی امنیت را به منطقه مرزی با لبنان باز میگرداند.
گالانت ادامه داد: تا زمانی که جنگ در جنوب (اشاره به غزه) ادامه دارد، در شمال هم (اشاره به مرز لبنان) درگیری وجود دارد، اما ما این را برای مدت طولانی نمیپذیریم.
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست روز جمعه گزارش داد که رژیم صهیونیستی در پایان ماه گذشته به دولت آمریکا اطلاع داد که دست نیافتن به توافق با حزبالله لبنان در هفتههای آینده ارتش اشغالگر را مجبور به آغاز جنگ علیه لبنان خواهد کرد.
این روزنامه به نقل از مقامات آمریکایی و اسرائیلی نوشت که ایالات متحده در تلاش است تا از آغاز یک جنگ گسترده در لبنان جلوگیری کند، به ویژه با تشدید هشدارهای اسرائیل مبنی بر اینکه «زمان برای دیپلماسی در حال اتمام است».
منابع این روزنامه تاکید کردند که رژیم صهیونیستی به انعقاد توافق با حزبالله در پایان ماه جاری چشم دوخته بود و اسرائیلیها در آن زمان ضرب الاجل دقیقی برای آغاز تشدید تنش نظامی تعیین نکردند.
این در حالی است که حملات روزانه اشغالگران به خاک لبنان ادامه دارد و غیرنظامیان را هدف قرار میدهند، در حالی که حزبالله در حال انجام عملیات نظامی علیه ارتش رژیم صهیونیستی و شهرکهای صهیونیست نشین مرزی است.
رویترز اخیرا به نقل از مقامات لبنانی نوشت که حزبالله ایدههای اولیه آمریکا برای آرام کردن درگیریهای جاری با اشغالگران در آن سوی مرز را رد کرد که شامل عقبنشینی مبارزانش از مرز میشد، اما حزبالله همچنان از دیپلماسی برای اجتناب از ورود به یک جنگ همه جانبه استقبال میکند.
آموس هوکشتاین، فرستاده ویژه آمریکا در لبنان، تلاشهای دیپلماتیک را با هدف اجتناب از تشدید تنش و بازگرداندن ثبات در مرزهای جنوبی لبنان رهبری میکند.
باسلام
حملات بی امان علیه پایگاههای آمریکا
نامهنیوز،: سابرینا سینگ معاون سخنگوی پنتاگون در کنفرانس مطبوعاتی روزانه تحولات خاورمیانه را ارزیابی کرد و با بیان اینکه از ۱۷ اکتبر در مجموع ۱۴۰ حمله به پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه انجام شده، اعلام کرد که ۵۷ مورد از حملات انجام شده در عراق و ۸۳ مورد در سوریه بوده است.
سینگ همچنین به حملات به کشتیهای تجاری در دریای سرخ اشاره کرده و بار دیگر از ارتش یمن خواست تا این حملات را متوقف کنند.
با یادآوری یک روزنامه نگار در خصوص اینکه ارتش یمن اعلام کرده در صورت توقف حملات اشغالگران به غزه، به اقدامات خود پایان خواهد داد، سینگ مدعی شد که هیچ ارتباطی بین آنچه در دریای سرخ اتفاق افتاده و آنچه در غزه رخ داده، وجود ندارد.
روز ۱۹ ژانویه دولت آمریکا در اقدامی خصمانه جنبش انصارالله را به دلیل حملات به کشتیهای صهیونیستی و کشتیهای عازم اراضی اشغالی در دریای سرخ در فهرست «سازمانهای به اصطلاح تروریستی خارجی» خود قرار داد.
باسلام
افشاگری آمریکا از پیشنهادات جدید میان حماس و اسرائیل
اقتصادنیوز: یک مسئول ارشد آمریکایی از وجود پیشنهادات جدیدی درباره مذاکرات تبادل اسرا میان حماس و تلآویو خبر داد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، یک مسئول ارشد آمریکایی گفت: پیشنهادات جدیدی روی میز مذاکرات برای معامله تبادل اسرا میان حماس و تلآویو وجود دارد اما توافق قریب الوقوعی وجود ندارد. رسیدن به توافق احتمالا چند هفته دیگر طول بکشد.
به نقل از ان بی سی، بنظر میرسد بیش از ۱۳۰ اسیر از جمله چند آمریکایی همچنان در غزه هستند. در روزهای آتشبس در سال میلادی گذشته بیش از ۱۰۰ صهیونیست در ازای آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی آزاد شدند.
اقتصادنیوز: ایهود باراک نخستوزیر اسبق اسرائیل در یادداشتی ضمن اعتراف به اینکه حماس شکست نخورده نوشته که ۲ عضو کابینه نتانیاهو خروج از این کابینه را در دست بررسی دارند.
این مسئول گفت: پیشنهادات اخیر مثل مذاکرات قبلی است و شامل آزادی اسرا در ازای آتشبس است. پیشنهادی برای آزادی تمام اسرای اسرائیلی در ازای آتشبس وجود دارد. واشنگتن معتقد است که باید اسرائیل درباره آتشبس طولانی یا حتی توقف کامل جنگ منعطفتر باشد چراکه مقامات اسرائیلی در معرض فشارهای شدیدی از سوی خانوادههای اسرا هستند.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیشتر تأکید کرد جنگ تا زمان تحقق تمام اهداف ادامه خواهد داشت.
از سوی دیگر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد: با حل و فصل در غزه همچنان فاصله داریم.
باسلام
عطوان: آمریکا شکستی سنگینتر از ویتنام و افغانستان در یمن تجربه خواهد کرد
مشرق: «عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف جهان عرب در مطلبی با اشاره به تداوم اقدامات آمریکا علیه انصارالله یمن آورده: رژیم صهیونیستی با بهره برداری از روابط با دولت آمریکا و از طریق برخی مقامات مانند «آنتونی بلیکن» وزیر خارجه کنونی و «آموس هوکشتاین» مشاور بایدن در امور انرژی، موفق شده که آمریکا را وارد جنگ کنونی در منطقه خاورمیانه بویژه غزه، عراق و یمن کند، موضوعی که به طور حتم به فرسایش سیاسی، مالی و نظامی آن منجر خواهد شد و نه در دنیا بلکه در جهان غرب نیز قدرت آنرا به افول سوق خواهد داد.
وی با اشاره به تحولات یمن نوشت: آمریکا با ورود به جنگ با یمنی ها، خطای راهبردی مرتکب شد که آن را در گودال عمیق بی پایان انداخت. یمنی ها ملتی شکست ناپذیر هستند و بر امپراتوریهای بزرگ دنیا از جمله انگلیس غلبه کردهاند.
عطوان با اشاره به ائتلاف موسوم به شکوفایی دریای سرخ، آنرا ائتلافی شکست خورده ماننده همه ائتلاف های آمریکایی در خاورمیانه دانست که به شکوفایی منجر نشده بلکه به شکست و ویرانی منتهی شده است.
این تحلیلگر درباره سیاستی که آمریکا علیه یمن در پیش گرفته است،آن را دارای اهدافی متعدد دانست که مهمترین آن گشودن دریای سرخ به روی کشتی های اسرائیلی است.
عطوان نوشت: آمریکا به دنبال بی ثباتی دولت صنعا به رهبری انصارالله از طریق تحریم و هدف قرار دادن زیرساخت های نظامی آن با موشک و پهپاد است. همچنین واشنگتن با قرار دادن آن در فهرست تروریسم به دنبال منزوی کردن بین المللی آن و رهبرانش است و دیگر اینکه مانع از توسعه جنگ در خاورمیانه از طریق باب المندب و دریای عرب شود.
وی آورده است: این سیاست محکوم به شکست است و نتایج معکوسی برای طراحان آن بویژه رهبران آمریکا به همراه خواهد داشت زیرا با مقاومت سلحشورانه ملت یمن روبرو خواهد شد. اسرائیلی که دولت آمریکا را به این دام کشاند، یک موشک هم به یمن شلیک نکرده است زیرا به خوبی میداند که چه نتایجی برایش به همراه خواهد داشت و ماموریت را به آمریکا و انگلیس واگذار کرده است و خطرناکتر از آن شکاف و دودستگی است که در جهان غرب برای اولین بار ظرف هشتاد سال وارد کرده است.
این تحلیلگر بیان کرد: آمریکا در جمع کردن ۳۶ کشور برای راه اندازی جنگ علیه عراق و اشغال آن، جمع کردن ۶۵ کشور برای سرنگونی قذافی در لیبی، و بیش از ۷۵ کشور و هزینه میلیاردها دلار برای جنگ علیه سوریه موفق شد، اما فقط موفق شد که ۱۰ کشور با خود در دریای سرخ و اعلام جنگ علیه یمن همراه کند که بیشتر آنها انگلوساکسون هستند یعنی انگلیس، کانادا، استرالیا و نیوزیلند و به همراه دو جزیره یعنی سیشیل و بحرین و کره جنوبی مستعمره آمریکا و بیشتر کشورهای اروپایی مخالفت کرده و خود را از این ماجراجویی آمریکا دور نگه داشتند.
وی تاکید کرد: حملات آمریکا به اهداف نظامی در یمن هرگز سبب تضعیف انصارالله نخواهد شد و آمریکا فراموش کرده است که انصارالله هشت سال از آمریکا و انگلیس شکست نخورده و پس از آن به عنوان یک قدرت منطقه ای هویدا شد. دولت آمریکا که دوستان صهیونیست آن چشمانش را کور کردهاند، از خاورمیانه درکی ندارد و یمن و ملت استوار آن را نمی شناسد. اینکه آمریکا اعلام کرده که انصارالله را در فهرست تروریسم قرار داده و مسئولان آن اجازه ورود به آمریکا ندارند، از روی جهل ونادانی است.
عطوان در پایان نوشت که آمریکا از ورود به جنگ یمن پشیمان خواهد شد و شکستی به مراتب سخت تر از شکست های در ویتنام، افغانستان و عراق متحمل خواهد شد.
باسلام
تشدیدبحران در دریای سرخ
نامه نیوز: یک مقام یمنی در گفتگو با شبکه المیادین اظهار داشت: تجاوزات جدید آمریکایی-انگلیسی به الحدیده تمایل مشترک آنها به تشدید و گسترش درگیریها را تایید میکند.
شبکه خبری «المسیره» جمعه شب گزارش داد که ارتش آمریکا و انگلیس بار دیگر طی دو حمله منطقه «الجبانه» در شهر الحدیده یمن را هدف قرار دادند.
اقتصادنیوز : پس از همبستگی نیروهای یمنی با فلسطینیان و حملات آنها به کشتیهایی که برای کمک به اسرائیل در دریای سرخ حرکت میکردند، چین امروز (جمعه) اولویت اصلی برای جلوگیری از گسترش درگیری در دریای سرخ را پایان جنگ در غزه عنوان کرد.
این منبع یمنی همچنین خاطرنشان کرد: تداوم تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن و نظامیسازی دریای سرخ و تنگه باب المندب، تهدیدی واقعی و خطرناک برای حملونقل و کشتیرانی بینالمللی است.
وی با اشاره به اینکه تظاهرات میلیونی مردمی در صنعا و استانهای یمن موید انسجام مردم با رهبری کشور در خصوص حمایت از فلسطین و حمایت از مقاومت مشروع آن است، تصریح کرد: تظاهرات میلیونی مردمی، رهبری یمن را موظف میکند به تجاوزات آمریکا و انگلیس پاسخ داده و به حمایت نظامی از فلسطین ادامه دهد.
این منبع یمنی همچنین تاکید کرد که پاسخ یمن در راه بوده و این تجاوز آمریکا و انگلیس محکوم به شکست است.
وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: آنچه را آمریکاییها و انگلیسیها در ۹ سال تجاوز و محاصره یمن به دست نیاوردند، در تجاوز جدید خود نیز در دستیابی به آن ناکام خواهند ماند.
ارتشهای آمریکا و انگلیس بامداد جمعه ۲۲ دیماه چندین حمله هوایی را به نقاط مختلف یمن در چهار استان از جمله صنعا، الحدیده، تعز و ذمار صورت دادند.
این حملات طی یک هفته گذشته چند بار دیگر تکرار شد و نیروهای مسلح یمن نیز در پاسخ به این تجاوزات چند کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکا را در دریای سرخ هدف قرار دادند.
در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، نیروهای مسلح یمن اعلام کرد تمامی کشتیهایی را که به نحوی به رژیم صهیونیستی مرتبط هستند، در دریای سرخ هدف قرار خواهد داد و این کار تا توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در غزه ادامه دارد.
باسلام
اختلافات میان اسرائیل و آمریکا به اوج رسید
رسانههای عبری زبان با انتشار گزارشهایی به افزایش تنشها میان کابینه رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا و احتمال وقوع درگیریهای گستردهتر در جبهه شمالی اشاره کردند.
اختلافات میان اسرائیل و آمریکا به اوج رسید
سایت شبکه الجزیره در گزارشی به بررسی اخبار منتشر شده از سوی رسانههای عبری زبان پرداخت و نوشت: رسانههای اسرائیلی در راستای پیگیری تحولات جنگ علیه نوار غزه به درگیریها و بحث و جدلها میان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و دولت آمریکا اشاره کردند.
بر اساس این گزارش، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که در جریان مکالمات تلفنی اخیر میان کابینه نتانیاهو و دولت آمریکا انتقاداتی در خصوص اوضاع کنونی مطرح شده است.
نتانیاهو در کابینه جنگی تنها مانده است
بازگشت نتانیاهو به قدرت خشونت علیه ملت فلسطین را افزایش میدهد
این شبکه اذعان کرد: تنشهای مذکور در جریان مکالمات تلفنی در سایه اختلافات گسترده و آشکار میان اسرائیل و آمریکا که طی هفتههای اخیر در خصوص جنگ علیه نوار غزه و دیگر مسائل به اوج خود رسیده افزایش یافته است.
در این گزارش آمده است: سفر اخیر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به اسرائیل با برگزاری نشستهای بسیار متشنج با مسؤولین اسراییلی همراه بوده است.
تحلیلگران صهیونیست در این شبکه تلویزیونی تصریح کردند: ایتمار بن گویر وزیر امنیت به تازگی نیروهای پلیس را تشویق کرده حتی اگر فلسطینیها خطری برای اسرائیلیها نداشته باشند به سمت آنها شلیک کنند.
شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به افزایش تنشها در جبهه شمالی و احتمال وقوع جنگ گستردهتر با حزب الله لبنان اشاره کرد.
در این گزارش به نقل از ایتان دیویدی رییس شورای اداره شهرک مرگلیوت آمده است: ما هر روز و بلکه هر ساعت شاهد وقوع حملهها هستیم.
اختلافات میان اسرائیل و آمریکا به اوج خود رسیده است
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته گزارش داد که اختلافات گسترده ای میان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم و یوآو گالانت وزیر جنگ وجود دارد.
در ادامه این گزارش آمده است: گالانت و نتانیاهو به سختی با یکدیگر صحبت میکنند. این در حالی است که جنگ برای صدوپنجمین روز پیاپی ادامه داشته است.
در این گزارش تاکید شده است: دو طرف از هفتههای قبل تاکنون تلاش کرده اند تنشها و اختلافات میان خود را مخفی نگه دارند اما موفق نشده اند.
نتانیاهو نه تنها با وزیر جنگ بلکه با دیگر مسوولان رژیم صهیونیستی اختلاف و تنش دارد به طوری که «یاییر لاپید» رییس جریان اپوزیسیون در رژیم صهیونیستی امروز تاکید کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم اهمیتی به اسرائیل نمیدهد.