هدایت شده از ذکر روزانه
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آداب ورود به ماه محرم
حجت الاسلام عالی
#محرم
🖤اَلٰا بِـذِڪْرِٱݪلّٰـهِ تَـطْـمَـئِـنُّ ٱلْـقُـلُـوبُ
#کانال_ذکر_روزانه
🏴https://eitaa.com/zekrroozane
هدایت شده از ذکر روزانه
سلام علیکم
✍🏼هرکس میشناسید بچه نداره یا میخواد بچهدار بشه بگید
⏳روز اول ماه محرم⌛️
به نیت
🟩حضرت زکریا عليهالسّلام را روزه بگیرند ، خییییلی جواب میده
یادتون نره این پیام رو تو گروههاتون پخش کنید تا کسی بیخبر نباشه.
روز اوّل ماه محرّم، روزى است كه حق تعالى دعاى حضرت زكريّا.ع را درباره داشتن فرزند مستجاب فرمود و حضرت يحيى.ع را به او عطا كرد.
چنانچه از
🟩حضرت امام رضا عليهالسّلام روايت شده است:
🔮هر كس اين روز را روزه بگيرد و دعا كند، حق تعالى دعاى او را نيز مستجاب كند.
✧✦✧✦✧✦✧
هدایت شده از ذکر روزانه
﴿سوره ص﴾ العفاسی .mp3
31.56M
سوره مبارکه ص
🥀🍂🥀🍂🥀🍂🥀
▪️ هدیه به پیشگاه مقدس
پيامبر اکرم صلیاللهعلیهواله
🥀🍂🥀🍂🥀🍂🥀
تعداد آیات : ۸۸
تعداد کلمات : ۷۳۲
از صفحه : ۴۵۳ تا صفحه: ۴۵۸
تعداد حروف : ۳۰۲۹
محل نزول : مکه 038
🥀🍂🥀🍂🥀🍂🥀
▪️@zekrroozane
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
بنده بعنوان یک #معلم_ریاضی نتایج انتخابات را، قبل از شورای محترم نگهبان #تایید میکنم
کلاس یک کشور کوچک است و
کشور، یک کلاسِ بزرگ
من در کشور کوچک خودم هر روز انتخابات برگزار میکنم و بعینه میبینم که نتیجه انتخابات با هدف مطلوب فاصله معناداری دارد
من هر روز میبینم که دانش آموزان تکلیف نداشتن را از تکلیف داشتن بیشتر دوست دارند(چون تکلیف داشتن مسلتزم زحمت کشیدن است)
هر روز شاهدم دانش آموزان بذله گوی کم کار و گاها اخلالگر بیشتر از دانش آموزان پرتلاش و دقیق طرفدار دارند
زنگ ورزش بیشتر از زنگ ریاضی خواهان دارد
یک نقال داستان و خاطره را بیشتراز یک معلم پذیرا هستند
من تایید میکنم که بی برنامه گی بیشتر از برنامه داشتن طرفدار دارد
حتی والدین دانش آموزانم وقتی با نمره پائین مواجه میشوند...
جز معدودی
بیشتر به دنبال ارفاق گرفتن از معلم هستند نه دنبال تقویت پایه تحصیلی فرزندشان
اخم معلم را دشمنی میدانند
جدیت معلم را خشونت تعبیر میکنند
تکلیف گفتن معلم را سختگیری میدانند
حتی اگر ماشین معلم پنچر شود دانش آموز اخلالگر و حتی دانش آموزان خوب به معلم و ماشینش میخندند(ورزقان)
من در کشور کوچکم هر روز شاهد نتایج عجیب انتخابات هستم
و البته هرگز تسلیم نشده و نمیشوم
اگر دانش آموزان کلاسم غافلند دلیل نمیشود من هم دلسرد شوم
دلیل نمیشود در پرورش دانش آموزان خوب کلاس کوتاهی کنم
دلیل نمیشود حتی از پیشرفت همان دانش آموز بذله گوی کم کار مایوس شوم
ویقین دارم سر انجام همان دانش آموزان پر تلاش و دقیق که از نظر تعداد در کلاس کمترند اما چون با کیفیتند آینده ای درخشان را رقم میزنند
و در اثر تجربه دریافته ام معمولا حتی همان دانش آموز اخلالگر هم در اثر چشیدن سرد و گرم روزگار و ناملایمات زندگی سرانجام دست بوس معلم و خدمات او خواهد شد
من یک معلم هستم و معلمی را با همه فراز و نشیبهایش دوست دارم و محالست در وظیفه خود کوتاهی کنم
ارادتمند
فرزند ملت بزرگ و تمدن ساز ایران
سید مرتضی ظریف حسینیان
فرهنگی بازنشسته
#انتخابات
باسلام
نابودی «دکترین جنون» اسرائیل زیر پای مقاومت
تسنیم: جنون و وحشیگری که امروز از صهیونیستها در نوار غزه میبینیم، مسئله جدیدی نیست و اشغالگران, رژیم جعلی خود را با توحش و تروریسم بنا کرده و در واقع توحش برای اسرائیلیها مقولهای مقدس به شمار میرود که خود را ملزم به آن میدانند.
جنون و تروریسم؛ بخش جدانشدنی از صهیونیسم
از زمان تاسیس رژیم جعلی اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین در سال 1948 که همراه با کشتارهای خونین علیه صاحبان اصلی این سرزمین و آواره کردن آنها بود، این رژیم تحت حمایتهای نامحدود آمریکا و انگلیس، در روابط با طرفهای مختلف بین المللی، یک روش عجیب و غیر عادی پیش گرفت که البته تعجبی هم ندارد؛ زیرا اسرائیل یک نهاد دروغین و غیر عادی است و بنابراین هیچ یک از امور آن هم شباهتی به نهادها و کشورهای معمولی در جهان ندارد.
بر این اساس؛ سیاستی که رژیم صهیونیستی اتخاذ کرد به این صورت بود که طرفهای مختلف جهانی که قرار بود با این رژیم در ارتباط باشند؛ باید سیاستهای خود را با آن همسو میکردند و اسرائیل خود را ملزم به تغییر سیاستهایش نمیدانست. در همین راستا آمریکا نیز تلاش زیادی برای تثبیت اسرائیل در جهان به عنوان تنها «دولت دموکراتیک» در یک «محیط استبدادی» کرد تا صفت اشغالگری را از روی این رژیم بردارد و جنایتهای آن علیه مردم بیگناه فلسطین را توجیه کند.
همچنین سران صهیونیست از زمان تشکیل رژیم جعلی خود تلاش کردند تا با مظلوم نمایی و مانور دادن روی «هولوکاست»، کشورهای اروپایی را در قبال یهودیان اسرائیلی دچار احساس گناه کنند و به این کشورها بگویند که وظیفه دارند به هر روش ممکن از اسرائیل حمایت کنند. صهیونیستها همچنین با استفاده از اصطلاح «یهودی ستیزی»، غربیها را در قبال اسرائیل مسئول کردهاند و جنایات وحشیانهای که علیه اعراب انجام میداده و هنوز هم با شدت به ارتکاب آنها ادامه میدهند را توجیه میکنند.
معیارهای دکترین جنون اسرائیل
به این ترتیب جنون و توحش سنگ بنای رژیم جعلی صهیونیستی محسوب میشود و اشغالگران حتی به آن افتخار میکنند؛ به طوری که «موشه دایان» وزیر جنگ اسبق صهیونیستی میگفت «اسرائیل باید همانند سگ هار و دیوانه باشد که میکشد و میدرد و نمیتوان به آن نزدیک شد». معیارهای دکترین جنون صهیونیستها به شکل زیر است:
- اسرائیل در استفاده از روشهای مختلف برای کشتار، هیچ قاعده و قانونی ندارد و هیچ حد و مرزی نمیشناسد.
- هنگامی که جنگی میان اسرائیل با یک طرف دیگر اتفاق میافتد، طرف مقابل تنها باید به ابزارهای دفاعی محدود متوسل شود؛ اما اسرائیل حق دارد از همه خطوط قرمز در حمله به دشمن عبور کند.
- میزان خسارتهایی که طرف مقابل در جنگ متحمل میشود، باید بسیار بیشتر از تلفات اسرائیل باشد.
با وجود اینکه بسیاری دکترین جنون اسرائیل را به موشه دایان نسبت میدهند اما همانطور که اشاره کردیم، توحش و جنون یک روش سیستماتیک و ریشهای برای صهیونیستها بوده و تاریخ گواه جنایتهای بیسابقه و وحشتناکی است که اسرائیلیها از زمان اشغال فلسطین، علیه اعراب مرتکب شدهاند.
دکترین جنون اسرائیل زیر پای مقاومت
اما آنچه که در این زمینه قابل توجه است این است که با گذشت زمان دکترین جنون اسرائیل تاثیر خود را از دست داده و دیگر کارایی سابق را ندارد. جنون و توحشی که صهیونیستها در روز نکبت در سال 1948 از خود نشان دادند منجر به اشغال فلسطین شد و بر همین اساس اسرائیلیها تصور کردند، با همین روش میتوانند تا اشغال همه اراضی عربی پیش بروند .اما بعد از ظهور گروههای مقاومت و به ویژه پس از تهاجم اسرائیل به لبنان در سال 1982 ، بسیاری از معادلات تغییر کرد و صهیونیستها متوجه شدند که با توحش و دیوانگی نمیتوانند به جاه طلبیهای خود ادامه دهند.
شکست صهیونیستها از مقاومت لبنان در سال 2000 ، اخراج از نوار غزه در جریان انتفاضه دوم فلسطین و سپس شکست خفت بار در جولای 2006 از حزب الله، از جمله بارزترین مواردی بود که به صهیونیستها ثابت کرد وحشیگری و جنون آنها تبدیل به یک روش نخ نما شده که نمیتواند اهداف اسرائیل را محقق سازد.
در این میان چند عامل وجود دارد که نشان میدهد دکترین جنون اسرائیل شکست خورده و دیگر هیچ کارایی برای صهیونیستها ندارد؛ جز اینکه همواره آنها را در باتلاق جنگهای فرسایشی گرفتار میکند. از جمله مهمترین و البته جدیدترینِ این عوامل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- رژیم صهیونیستی که تصور میکرد معادلات درگیری در منطقه تغییری نمیکند و به تحرکات خصمانه و تروریستی خود علیه طرفهای مختلف ادامه میداد، بعد از جنایتی که چند ماه قبل در کنسولگری ایران در سوریه انجام داد، سیلی بزرگی از ایران دریافت کرد و پرواز پهپادها و موشکهای ایران بر فراز فلسطین اشغالی، آن هم در شرایطی که آمریکا، فرانسه، انگلیس و سایر حامیان رژیم اشغالگر که برای مقابله با این عملیات ایران به کمک اسرائیل آمده بودند هم نتوانستند در برابر موشکها و پهپادهای ایرانی بایستند، یک ضربه راهبردی و سیلی بزرگ برای صهیونیستها بود و ایران به عنوان یک اخطار اولیه به اشغالگران هشدار داد اگر دست از پا خطا کنند باید منتظر عواقب مرگبار آن باشند.
- با وجود اینکه دکترین جنون اسرائیل در نوار غزه طی 9 ماه گذشته منجر به قتل عام دهها غیرنظامی بیگناه شده است، اما برخلاف سال 1948 این بار فلسطینیها بدون اینکه ذرهای مقاومت خود را کاهش دهند، در سرزمینشان ماندهاند و اجازه نمیدهند اسرائیل به هدف خود در آواره کردن آنها برسد.
- صهیونیستها که معتقد بودند با دکترین جنون خود میتوانند در هر جنگی کمترین تلفات را بدهند و بیشترین تلفات را از دشمن بگیرند، طی جنگهایی که در دو دهه گذشته وجود داشت و به ویژه در جنگ کنونی با مقاومت، متحمل خساراتی بی سابقه شده و فشار بر سران صهیونیست برای پایان این جنگ جهت جلوگیری از تلفات بیشتر، روز به روز در حال افزایش است.
- سران صهیونیست که تصور میکردند از طریق دکترین جنون خود میتوانند لبنان را تهدید کنند، اکنون مجبورند معادلات میدانی تحمیل شده توسط حزب الله را بپذیرند. علاوه بر آن ترور رهبران و فرماندهان مقاومت هم تبدیل به یک روش نخ نما شده، توسط اسرائیل شده و دیگر کارایی ندارد.
- گروههای مختلف مقاومت در منطقه از لبنان گرفته تا عراق و یمن، صهیونیستها را در برابر یک باتلاق راهبردی قرار دادهاند؛ به طوری که اسرائیل در وضعیتی بیسابقه در محاصره دریایی نیروهای مسلح یمن قرار گرفته و از طرف دیگر عراقیها همچنان به هدف قرار دادن مواضع حیاتی در داخل فلسطین اشغالی ادامه میدهند.
- 7 اکتبر 2023 که عملیات طوفان الاقصی در آن اتفاق افتاد، پایان عصر جنون اسرائیل بود و سگ هار اسرائیلی نتوانست مانع این عملیات مقاومت فلسطین شود.
باسلام
خوشبینی نماینده آمریکا نسبت به برقراری آرامش در جنوب لبنان
نماینده رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه در دیدار با رئیس پارلمان لبنان در مورد برقراری مجدد آرامش پایدار در جنوب این کشور ابراز خوشبینی کرد.
به گزارش نامهنیوز، روزنامه الشرق الاوسط به نقل از منابع آگاه از روند مذاکرات میان «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان و «آموس هوکشتاین» نماینده رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه نوشت: هوکشتاین نه به ممانعت از گسترش جنگ میان حزبالله لبنان و اسرائیل بلکه نسبت به دستیابی به راهحلی که آرامش را به دو طرف مرزها به عنوان سرآغاز اجرای قطعنامه شماره ۱۷۰۱ بازگرداند، تا حدودی خوشبین است.
این منابع به نقل از کسانی که هوکشتاین را در مذاکراتش با نبیه بری همراهی میکنند، پیشرفت این مذاکرات برای بازگرداندن مجدد آرامش به مرزهای مشترک را رضایتبخش دانستند که قرار است برای دستیابی به یک توافق چارچوب تکمیل شود.
منابع مذکور گفتند هوکشتاین در دیدارهای متعدد خود در بیروت و تلآویو در مورد ۷ نقطه که لبنان در مورد آنها ملاحظاتی داشت، به راه حل رسیده است و اکنون اختلافات بر سر سه نقطه است که رژیم صهیونیستی از عقبنشینی از این نقاط خودداری میکند. مهمترین نقطه «B1» واقع در راسالناقوره است که لبنان قبلا در جریان مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی میان دو طرف که با میانجیگری هوکشتاین انجام شد، خواهان پسگیری این نقطه بود اما با توجه به موقعیت استراتژیکی که این نقطه داشت و مشرف بر منطقه حیاتی شمال فلسطین اشغالی بود، آن را با خاک یکسان کرد.
این منابع در مورد اختلافات موجود میان لبنان و رژیم صهیونیستی گفتند، این رژیم از تخلیه دو نقطه در منطقه مرزی تحت حاکمیت لبنان به بهانه اینکه آن دو نقطه استراتژیک هستند، امتناع میورزد و پیشنهاد میکند آن دو را با مناطقی در داخل فلسطین اشغالی مبادله کند اما لبنان نمیپذیرد زیرا این مناطق اصلا متعلق به رژیم صهیونیستی نیست بلکه متعلق به ساکنان اصلی آن است.
این منابع در ادامه افزودند، یکی دیگر از اختلافات در جنوب لبنان، درخواست رژیم صهیونیستی از حزبالله برای عقبنشینی به آن سوی رودخانه لتیانی یا چند کیلومتر از مرزهاست که طرف لبنانی آن را نمیپذیرد زیرا در این صورت رژیم صهیونیستی در عرصه سیاسی بر حزبالله پیروز میشود، پیروزیای که نتوانست در عرصه نظامی کسب کند.
از سوی دیگر، این منابع میگویند جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و موضوع مذاکرات آتشبس میان حماس و رژیم صهیونیستی همگی روی لبنان و برقراری آرامش و امنیت در جنوب این کشور تاثیر مستقیم دارند و راه حل سیاسی نهایی برای جنوب لبنان به پایان جنگ غزه مرتبط است و آمریکاییها هم بر این موضوع تاکید دارند. بنابراین اگر مذاکرات به آتشبس منجر شود، فرصتها برای دستیابی به این راه حل سیاسی در جنوب لبنان تقویت میشود و در این مسیر، سفرهای متعدد هوکشتاین کمککننده نیست.
باسلام
تجمع اعتراضی در برابر خانه ۱۸ وزیر و قانونگذار صهیونیست
تسنیم: رسانههای رژیم اسرائیل صبح امروز یکشنبه از آغاز تجمع صهیونیستهای مخالف کابینه «بنیامین نتانیاهو»، در شهرهای فلسطین اشغالی از جمله تلآویو خبر دادند.
مخالفان نتانیاهو، بر اساس فراخوانی از پیش اعلام شده، امروز در برابر 18 وزیر و عضو کنست (پارلمان) از نمایندگان حزب لیکود (حزب نتانیاهو) تجمع کرده و خواستار سرنگونی شخص نتانیاهو و حکومت او و انعقاد توافق تبادل اسرا با حماس شدند. تظاهرات امروز در ادامه تظاهرات و فراخوان شب گذشته است.
شب گذشته هزاران نفر از معترضان در تقاطع «کاپالان» شهر تلآویو تجمع کرده و با سر دادن شعار و برافراشتن پلاکاردهایی خواهان سرنگونی کابینه نتانیاهو و برگزاری انتخابات زودرس و نیز توافق فوری برای بازگشت اسرا موجود در نوار غزه شده بودند.
روزنامه هاآرتص در گزارشی در این رابطه نوشت که دهها هزار نفر از تظاهرات کنندگان خواهان بازگشت اسرا و مخالفِ کابینه نتانیاهو در نقاط مختلف (فلسطین اشغالی) تجمع کرده و در سایه پیشرفت محسوسی که در مذاکرات بین اسرائیل و حماس به وجود آمده، خواهان بازگشت فوری و سریع اسرای موجود در نوار غزه شدند.
برگزارکنندگان این تظاهرات هفتگی علیه نتانیاهو اعلام کردهاند تجمع در تقاطع «عزرائیلی» در تلآویو مختص درخواست برای تحقق توافق بازگشت اسرا است و از شهرک نشینان خواستند تا در این مکان به خانواده اسرای اسرائیلی موجود در غزه که در این نقطه در نزدیکی کریا، مقر وزارت جنگ اسرائیل است، حضور پیدا کنند.
بازگشت صهیونیستها از جنگ، یعنی تولد دوباره!
در بخش دیگری از شهر تلآویو هم در میدان موزه این شهر مادران اسرای صهیونیست تحصن کرده بودند و در آنجا یکی از اسرایی که ماه گذشته از غزه بازگشته بود، طی سخنرانی بازگشت خود را از آنجا به مثابه تولد جدیدی توصیف کرد.
او تاکید کرد که مسئله مهم آنست که ما به یک توافق دست پیدا کنیم تا اسرا امکان بازگشت پیدا کرده و بتوانند مجددا با خانوادههای خود دیدار کنند.
در بخش دیگری از گزارش این رسانه آمده است: خانواده اسرا که در مقابل کریا تجمع کردهاند به نتانیاهو نسبت به توقف مذاکرات هشدار داده و گفتند امروز 724 مین روز است که این اسرا در غزه به سر میبرند، مادر یکی از اسرا گفت برای اولین بار بعد از چند ماه ما احساس امیدواری میکنیم، این فرصتی است که نباید هرگز آن را از دست داد، تجربه نشان داده که نتانیاهو تبحر زیادی در تخریب توافقات دارد و در لحظات سرنوشت ساز بارها و بارها این توافقها را بر هم زده، تا هر بار قلبهای ما تکه تکه شود.
وی افزود: برای یک بار هم که شد منافع اسرائیل و اسرائیلیها را در راس اولویتهای خود قرار داده و بر منافع شخصی خود مقدم بشمارید. او از مردم خواست تا به مبارزه آنها بپیوندند، زیرا فشارهای گسترده مردمی تنها راهی است که میتواند منجر به تحقق توافق شود. رسانههای عبری همچنین خبر دادند، بیش از 1500 نفر نیز در قیساریه مقر اقامت نتانیاهو تجمع کرده و علیه وی شعار دادند.
در شهر حیفای اشغالی نیز هزاران نفر در میدان القاعه تظاهرات اعتراضی خود را برگزار کردند و سخنرانان با اشاره به گذشت 9 ماه از این جنگ اعلام کردند بعد از این مدت مشخص شد که هیچکس واقعا به دنبال تحقق اهداف بلندپروازانه که خواهان تامین امنیت و حاکمیت رژیم اسرائیل بوده و بازداشت اعضای حماس است، نبوده و همین امر اسرائیلیها را بیش از هر زمانی به وحشت انداخته است.
یکی از سخنرانان در این تجمع گفت: اینها همگی شعارهای توخالی است که در پس خود یک واقعیت ساده را پنهان کرده است و آن اینکه، کابینه نتانیاهو قادر به اقداماتی که به انجام آن متعهد شده، نیست و توانایی تامین آرامش را برای اسرائیلیها نداشته و نه تنها قادر به حمایت از آنها در صحنه جنگ نیست، بلکه در خانههای آنها و در حالی که لباس راحتی به تن دارند یعنی در امنترین جای ممکن هم کابینه اسرائیل نمیتواند آنها را در سلامت نگه دارد و از جنگ دور نگه دارد.
باسلام
نگرانی آمریکا از معادلات حزبالله در دریای مدیترانه
مؤسسه واشنگتن برای سیاستهای خاور نزدیک در کنفرانسی اعلام کرد: آمریکا نگران نقشی است که حزبالله میتواند در دریای مدیترانه ایفا کند و در صورت گسترش جنگ، آمریکا قادر به محافظت از اسرائیل مقابل موشکهای حزبالله نیست.
تسنیم: در حالی که محافل صهیونیستی طی یک ماه گذشته بهشکل عمده متمرکز بر سناریوهای خطرناک گسترش جنگ در جبهه شمالی فلسطین اشغالی با حزبالله شدهاند و درباره عواقب مرگبار آن هشدار میدهند و همچنین در سایه نگرانی روزافزون آمریکاییها در رابطه با هرگونه جنگ گسترده میان اسرائیل و لبنان، مؤسسه «واشنگتن برای سیاستهای خاور نزدیک» در پایان ماه مه گذشته کنفرانسی را درباره احتمالات جنگ میان حزبالله و اسرائیل با حضور «مت لویت» مدیر برنامه «مبارزه با تروریسم» در این مؤسسه، «دیوید شنکر» دیپلمات آمریکایی و مدیر برنامههای سیاست عربی در مؤسسه واشنگتن، «اساف اوریون» ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی و کارشناس این مؤسسه و نیز «حنین غدار» از کارکنان مؤسسه واشنگتن برای سیاستهای خاور نزدیک برگزار کرد.
نگرانی آمریکا از معادلات حزبالله در دریای مدیترانه
در این کنفرانس دیوید شنکر بهعنوان معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا که طی دو دهه گذشته مداخلات زیادی در پروندههای مختلف لبنان داشت، اعلام کرد: با وجود اینکه شماری از مردم لبنان در روستاهای جنوبی آواره شدهاند، اما هرگز نشنیدهایم که از حزبالله گلایه کنند.
وی افزود: ارزیابیهای طرفهای محور مقاومت از نتایج عملیاتهای نظامی آن در منطقه، ارزیابی مثبتی بوده و این بیسابقه است. تهدیدات حزبالله علیه قبرس، با هدف اطمینان دادن درباره این مسئله است که حزبالله میتواند تأثیر بزرگی بر دریای مدیترانه بهجای بگذارد؛ همانند کاری که امروز یمنیها در دریای سرخ انجام میدهند و حرکت تجارت جهانی را فلج کردهاند، و قیمت انرژی و کالاها را افزایش میدهند، علاوه بر آن کنترل تنگه هرمز در دست ایران است و با نگاهی به همه این موارد باید درباره نقشی که حزبالله میتواند در دریای مدیترانه ایفا کند، بیشتر فکر کنیم.
دیوید شینکر در ادامه تأکید کرد: آمریکا باید بهدنبال ائتلافی خارج از سازمان ملل باشد که نشاندهنده بار بیشتر و تقسیم نقشهای بیشتر با همپیمانان ایالات متحده است؛ متحدانی که همراه با واشنگتن از کمبود کشتیهای جنگی لازم برای محافظت از کشتیرانی جهانی در آسیا رنج میبرند، بنابراین واشنگتن بههیچوجه بهدنبال آغاز جنگ گسترده میان اسرائیل و حزبالله نیست.
این دیپلمات آمریکایی اظهار داشت: مأموریت ما حمایت از اسرائیل در دریای سرخ است و باید این امکان را برای اسرائیل ایجاد کنیم تا بتواند به مشکلات دیگر خود رسیدگی کند، اما بهطورکلی ما نمیتوانیم مسئولیت این مشکلات را بهعهده بگیریم.
دیوید شنکر درباره تلاشهایی که آمریکا و غرب برای نجات صهیونیستها در شمال فلسطین اشغالی و متوقف کردن عملیاتهای حزبالله انجام دادهاند و آخرین مورد آن سفر «آموس هوکشتاین» فرستاده ویژه آمریکا به بیروت بود، گفت: مأموریت هوکشتاین یک مأموریت غیرممکن است، بهدلیل ماهیت فرقهای که دولت لبنان و همچنین نهاد ارتش این کشور دارد، ارتش لبنان برای ماجراجویی مقابل حزبالله تلاش نخواهد کرد. باید یاد بیاوریم که در دهه 1970 حمایت ارتش لبنان از یک گروه خاص، موجب تقسیم آن به واحدهای نظامی مبتنی بر اصول فرقهای شد، بنابراین در مرحله کنونی این ارتش بهدلیل ترس از تقسیم و تفرقه هرگز در برابر حزبالله ماجراجویی نخواهد کرد.
آمریکا نمیتواند از اسرائیل مقابل موشکهای حزبالله محافظت کند
مت لویت، مدیر برنامههای ضدتروریسم در مؤسسه واشنگتن هم بهنوبه خود در این زمینه گفت: فرماندهان نظامی اسرائیل میگویند؛ "جنگ با لبنان یک روند تدریجی خواهد داشت و بهیکباره اوج نمیگیرد."، اما طبق ارزیابیهای جامعه اطلاعاتی آمریکا در صورت وقوع جنگ گسترده میان اسرائیل و حزبالله، اسرائیل قادر به توقف این جنگ نخواهد بود و نمیتواند آن را کنترل کند، بنابراین روند جنگ خیلی سریع تشدید خواهد شد.
وی افزود: من معتقد نیستم که اسرائیل در این جنگ برای نابودی کامل حزبالله تلاش کند؛ زیرا این هدفی غیر قابل تحقق است، همچنین در صورتی که حزبالله در معرض خطر موجودیتی قرار بگیرد، قطعاً ایران هم وارد میدان خواهد شد. از طرف دیگر باید در نظر داشته باشیم که آمریکا نمیتواند در برابر موشکهای کوتاهبردی که حزبالله شلیک میکند، از اسرائیل حمایت کند.
اساف اوریون، کارشناس مؤسسه مذکور و ژنرال بازنشسته ارتش رژیم اشغالگر هم درباره تحولات جبهه شمالی فلسطین اشغالی و خطری که صهیونیستها را در صورت گسترش جنگ با حزبالله تهدید میکند، گفت: منطقه امروز در حال عبور از مرحله جدیدی از تاریخ محور مقاومت است که نماد آن جرئت و ریسکپذیری این محور میباشد، در این میان اسرائیل در شرایطی قرار دارد که ممکن است همه چیز را بهضرر خودش منفجر کند.
نگرانی صهیونیستها و آمریکاییها از سناریوهای خطرناک گسترش جنگ با حزبالله بعد از تشدید حملات مقاومت لبنان طی چند روز گذشته، بیش از پیش شده است و «اسحاق برک» ژنرال ذخیره ارتش صهیونیستی در مقالهای به این منظور اعلام کرد: هرگونه ورود ارتش اسرائیل به تقابل زمینی، دریایی و یا هوایی با حزبالله بهمعنای آغاز یک جنگ منطقهای خواهد بود. در این جنگ جبهههای مختلف علیه اسرائیل وارد عمل میشوند و بهشکل روزانه موشکها و پهپادها، اسرائیل (فلسطین اشغالی) را هدف قرار خواهند داد.
برک هشدار داد: اگر ارتش اسرائیل از راه زمینی وارد لبنان شود، بهزودی دچار فرسایش خواهد شد و هیچ گونه امکانات لجستیکی به این منظور ندارد. در این جنگ، همه اسرائیل با مراکز جمعیتی و زیرساختهای برق و آب خود زیر آتش خواهد رفت.
مسئولان و محافل صهیونیستی در این زمینه هشدار میدهند: یک جنگ گسترده با حزبالله میتواند کابوس نفرین دهه هشتم را برای اسرائیل محقق کند؛ زیرا حزبالله بزرگترین تهدید موجودیتی علیه اسرائیل محسوب میشود و قدرت نظامی آن قابل مقایسه با گروههای فلسطینی در غزه نیست.
بر همین اساس تحلیلگران اسرائیلی معتقدند: اکنون در مرحله فروپاشی صهیونیسم قرار داریم و جنگی که اسرائیل اکنون میان آن قرار دارد در واقع جنگ برای بقاست.
باسلام
«جنگ تشنگی» اسرائیل علیه کرانه باختری با شروع فصل گرما
مشرق: جنایات صهیونیستها علیه مردم فلسطین در کرانه باختری همزمان با جنگ نسل کشی که رژیم اشغالگر در نوار غزه به راه انداخته است، تنها محدود به حملات سیستماتیک علیه فلسطینیان و کشتار آنها نیست؛ بلکه رژیم اشغالگر همزمان با ورود به فصل گرما، از تشنگی به عنوان یک سلاح برای شکنجه دادن به ساکنان کرانه باختری استفاده میکند.
بر این اساس، منابع خبری فلسطینی گزارش دادند که شرکت مکروت رژیم صهیونیستی میزان آب را در مناطق مختلف کرانه باختری با شروع فصل تابستان به شکل قابل توجهی کاهش داده و این در حالی است که مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین، هیچ راه حل جایگزینی برای آن ندارند.
جنگ تشنگی صهیونیستها علیه کرانه باختری عمدتاً مناطق جنوبی را هدف قرار میدهد و در ۸ ژوئن، شهرداری الخلیل از کاهش حدود ۳۵ درصدی میزان آب اختصاص یافته به این شهر و بیت لحم خبر داده و اعلام کرد: هدف رژیم صهیونیستی از این اقدام، افزایش سهم آب شهرکهای صهیونیست نشین است.
اداره آب تشکیلات خودگردان فلسطین هم اعلام کرد که شرکت مکروت اسرائیل، میزان آب اختصاص یافته به رام الله و قدس را به بیش از نصف کاهش داده است.
ریشه بحران آب در کرانه باختری به سال ۱۹۴۸ و آغاز اشغالگری صهیونیستها در فلسطین برمیگردد. این بحران بعد از امضای معاهده اسلو در سال ۱۹۹۳ تشدید شد و در حالی که طبق ماده ۴۰ این معاهده قرار بود پرونده آب فلسطین حل و فصل شود، اما هرگز اسرائیلیها تعهدات مربوطه را اجرا نکردند. در حال حاضر همه منابع آبی به ویژه حوض آبی غربی که بیش از نیمی از ذخایر آب کرانه باختری را تشکیل میدهد و شامل ۴۰۰۰ چشمه آب در مناطق جنوبی قدس، بیت لحم و شمال الخلیل است، تحت اشغال صهیونیستها قرار دارد. علاوه بر آن یک منبع آگاه در اداره آب فلسطین اعلام کرد که رژیم اشغالگر، فلسطینیها را از دستیابی به منابع جدید آبی محروم کرده است.
بحران جدی آب در الخلیل
منابع فلسطینی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی، سهم آب منطقه الخلیل در کرانه باختری را تقریباً به نصف کاهش داده است و نیازهای مردم در این منطقه به آب برآورده نمیشود. همچنین بحران قطعی آب نیز به شدت ادامه دارد و اصلاً مشخص نیست که در طول روز، آب منطقه الخلیل وصل بشود یا نه.
در این زمینه «اسما الشرباتی» معاون رئیس شهرداری الخلیل در گفتگو با العربی الجدید اظهار داشت: آنچه که بحران را پیچیدهتر میکند این است که مناطق محاصره شده در محله قدیمی الخلیل و اطراف مسجد ابراهیمی قبلا هر ۵ روز یکبار آب دریافت میکردند و در زمان کنونی با مشکلات بیشتری برای دسترسی به آب مواجه میشوند؛ به ویژه اینکه هیچ چاه آبی در این منطقه وجود ندارد و ساکنان آن به ذخایر آبی وابسته هستند.
وی افزود: در حالی که صهیونیستها همچنان به محروم کردن فلسطینیها از منابع آبی خود ادامه میدهند، هیچ گونه اقدام بینالمللی برای حمایت از فلسطینیها در این زمینه انجام نمیشود و نگرانی زیادی درباره قطعی کامل آب فلسطینیها در کرانه باختری وجود دارد.
«آنطون سلمان» رئیس اداره آب بیت لحم هم به نوبه خود در این زمینه گفت: رژیم اشغالگر شرایط پیچیدهای را ایجاد کرده که مانع از حفاری چاه توسط فلسطینیها برای رسیدن به آب میشود. علاوه بر آن، بیشتر چاههای آب و چشمهها در استان بیت لحم در منطقه سی متمرکز شدهاند که تحت کنترل امنیتی اسرائیل قرار دارد و به همین دلیل فلسطینیها نمیتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه مردم فلسطین در مناطق مختلف کرانه باختری حتی نمیتوانند نیمی از آب مورد نیاز خود را هم دریافت کنند، اظهار داشت: در سایه تصمیمات اتخاذ شده توسط رژیم صهیونیستی ممکن است که به زودی شاهد قطعی کامل آب در جنوب کرانه باختری توسط کابینه راست افراطی اسرائیل باشیم و این در حالی است که نهادهای مربوطه تشکیلات خودگردان، هیچ راه حلی برای این مشکل ندارند.
«غسان دغلس» استاندار نابلس هم به نوبه خود اظهار داشت: روستاهای جنوبی در استان نابلس مانند قریوت، جالوت، قصره، تلفیت و قبلان، ماهی یک بار بیشتر آب دریافت نمیکنند.
سیاستهای مهلک تشکیلات خودگردان، مردم فلسطین را از منابع آبی خود محروم کرده است.
«یوسف عمرو» کارشناس فلسطینی در حوزه مسائل آب در این زمینه گفت: مذاکره کنندگان فلسطینی در توافق اسلو اطلاعات کافی درباره امور آبی نداشتند و بنابراین اشغالگران با فریبکاری، همه منابع آبی فلسطینیها را به اشغال خود درآوردند و چشمههای بزرگ را تصرف کردند. علاوه بر آن صهیونیستها به هیچ یک از تعهداتی که در زمینه آب به فلسطینیها داده بودند هم عمل نکردند و فلسطین را از دسترسی به مقدار کافی آب از طریق چاههایی که در بیش از ۳۰۰۰ نقطه در الخلیل وجود دارد، محروم کردند.