هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
20.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار بسیار مهم استاد روحالله #مومن_نسب دربارۀ خطر جولانیهای ایران…
🔺تا دیر نشده برای همه ارسال کنید تا سیستمهای امنیتی حساس شوند!
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
هدایت شده از Seyyed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انصارالله یمن: مصر نیز در معرض تهدید قرار دارد
🔹ممکن وضع مصر به سرعت فرو بپاشد و رژیم صهیونیستی تمام توانمندیها و قدرتهای ارتش مصر را مانند سوریه از بین ببرد.
🔹رژیم صهیونیستی بهدنبال اجرایی کردن این نقشه است.
✅#اخبار_جبهه_مقاومت👇👇
┄┅═✧☫✧═┅┄
🆔️ @akhbarmoghavmat
هدایت شده از Seyyed
17.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 پشتپرده شبکه تیآرتی فارسی؛ پروژه اردوغان علیه ایران از زبان پیمان عارف
🔷پیمان عارف، تحلیلگر سیاسی:
🔹 آنها یک پروژه سه وجهی را طراحی کردند؛ تمرکز بر اهل سنت، پروژه آذربایجان جنوبی و وجه سوم جذب مخاطبین فارسی زبان است.
🔹"پس از عربستان، ترکیه که دید وطنفروشی برای برخی ایرانیان ارزان هست به راهاندازی شبکه فارسی زبان روی آورد."
🌍کانال خبری🇮🇷#آتـشنـیـوز🇮🇷👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1891631134Cdb2484b0a6
هدایت شده از یاعلی
باسلام
دوستانی که مایلند برخی اقلام غذایی را با قیمت ارزان و کیفیت خوب بخرند به کانال زیر وارد شوند:
https://eitaa.com/Bababozorg20
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این ویدئو رو همه ایرانیها باید ببیند و سخنانش رو با دقت تحلیل کنند...
🔻 ریچارد هیدن بلک (سرهنگ و سناتور عضو حزب جمهوری خواه آمریکا) میگه سوریه قبل از جنگ اقتصاد خوب و متوازنی داشت، اکثر کالاهای صنعتی رو خودش تولید میکرد، تجارت پر رونقی داشت، نرخ فقر بسیار کمی داشت و ... (بعد میگه) به ما یاد داده بودند از اسد متنفر باشیم... چرا؟...(دقیق توضیح میده)
🔹بعد از اینکه این سخنان 4 دقیقه ای رو با دقت گوش کردین، به جای کلمه سوریه رو با ایران عوض کنید؛ ایران اقتصاد قدرتمند و متوازنی داره، در تولید کالاهای صنعتی بسیار پیشرفت کرده، تجارتش خوبه و ... اما و اما، دارن به ایرانی ها یاد میدن از جمهوری اسلامی متنفر باشن، دارن به ایرانی ها القاء میکنن انقلاب اسلامی کارآمدی خودش رو از دست داده، دارن به ایرانی ها می قبولانن که با نظام فعلی هیچ امیدی به آینده نباید داشته باشند...
🔹 نکته قابل تامل دیگه هم اینه که اکثریت مطلق چالشها و مشکلات فعلی ایرانیها ناشی از تحریمهایی هست که خودشون برای ایران وضع کردن، در واقع عامل اصلی گرفتاریهای ملت ایران خودشون هستن اما دارن به همه القا میکنن مقصر جمهوری اسلامی ایران هست...
🔹 خب، گام بعدی چیه؟!! همونی که مردم سوریه برداشتن، در مقابل حاکمیتشون ایستادن و در نهایت ساقطش کردن... حالا چی دارن؟!!!!!!!!! هیچی، هیچی اثری از اقتصاد متوازن، تولید کالاهای صنعتی، تجارت خوب، فقرِ کم و .... و از همه مهمتر امنیت ندارند و آینده ای بسیار مبهم، تاریک و ترسناک.
مسجد غدیرخم
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت خبرنگار صداوسیما از آخرین یلدای شهید رئیسی که کنار سربازان گذشت
هدایت شده از محمد جوانی
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️تجویز ترور از تریبون اینترنشنال:
📌«اسرائیل باید عملیات پیجری برای حذف رهبران و فرماندهان نظامی ایران طراحی کند!»
✍تجربه نشان داد که باید قوای مسلح ما، آمادگی و چابکی لازم برای رویارویی با هرگونه خباثتی از جنس انفجار پیجرها را داشته باشد!
آن جنایت بیسابقه و خارج از قواعد جنگی، که به اعتراف شهید نصرالله ضربه بزرگی بر پیکرهی امنیتی و انسانی حزبالله وارد کرد!
با آنکه حزبالله از یکسو بدلیل همجواری با اسرائیل، زیست نظامی بمراتب امنیتیتری داشت؛ از سوی دیگر بدلیل ماهیت چریکی، جایگزینی فرماندهان شهید، سریع و راحتتر انجام گرفت!
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫🎊نور دگری به بیت احمد آمد
💫🌸محبوب رسول حیّ سرمد آمد
💫🎊تا عطر وجودش همه عالم گیرد
💫🌸زهرا ، گل گلزار محمد آمد
💫🎊 #ولادت_حضرت_فاطمه(س)
بر شما مبارک باد.🎊💐
⭕️رئیس جمهور از گرونی و تورم در کشور ناراضیه
نماینده های مجلس به اختلاس ها و باند بازی ها اعتراض دارن
اعضای شورای شهر از آلودگی هوا و ترافیک شهرها گله دارن
قوه قضائیه هم از قانون گریزی گله میکنه
نوه امام از کل وضع موجود ناراضی!
میگم مسئولین انقدر ناراضی هستن یه وقت نریزن تو خیابون علیه مردم شعار بدهند و ما مردم رو عوض کنن؟!!...🤭😄😄😄
جدی میگم...
مسئولین ناراضی هستند
اوضاع خیلی خطرناکه ━⊰⊰❀ 😂😂😅 ❀⊱⊱━═
باسلام
خطای راهبردی در تحلیل سوریه
مشرق: سعدالله زارعی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود.
در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.