آغاز سوآپ گاز ترکمنستان از اول ژانویه
وزیر نفت :
سوآپ گاز ترکمنستان به آذربایجان از ۱۱ دی ماه آغاز میشود و حجم قرارداد سوآپ سالانه ۱.۵ تا ۲ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی است.
روی ارتقای توان تولیدی حدود ۷۰۰ چاه کمبازده نفت کشور با استفاده از ظرفیت علمی شرکتهای دانشبنیان هدفگذاری کردهایم.
با اجرای این طرح، ۸۰ میلیون بشکه در سال، یا بهعبارتی ۲۰۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت کشور افزوده میشود.
@hoghoghyaran
انهدام باند توزیع سلاح غیرمجاز در کرمانشاه
فرمانده انتظامی کرمانشاه:
🔹پس از اطلاع پلیس مبنی بر ورود یک محموله اسلحه غیرمجاز از کشورهای همسایه به داخل توسط اعضای یک باند، ماموران در عملیاتی غافلگیرانه آن را توقیف کردند.
🔹 در بازرسی از خودرو توقیفی، ۱۰۰ قبضه کلت کمری غیرمجاز که به شکل حرفهای جاساز شده بود، کشف شد..
@hoghoghyaran
⭕️ خطیب زاده: ایران همواره نقش مسئولانه ای در تقویت صلح و ثبات منطقه ایفا کرده است
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه با رد اتهامات بی اساس و تکراری بیانیه پایانی دیدار وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و انگلیس، آن را اقدامی در راستای تلاشهای تفرقه افکنانه برخی کانون های شناخته شده که از شکل گیری فضای تعامل و همکاری بین کشورهای منطقه نگران هستند، توصیف کرد..
@hoghoghyaran
💐دستخط و دلنوشته رهبر معظم انقلاب درباره شهید مفتح
✳️بعد از گذشت ۳۶ سال برای اولین بار،
#دلنوشته رهبر معظم انقلاب در سالگرد شهادت شهید آیت الله مفتح، که با حضور در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، با دست خط ویژه خود آن را به نگارش درآورده اند، توسط جهاد دانشگاهی دانشکده الهیات دانشگاه تهران، در فضای مجازی منتشر می گردد.
✅ ایشان در بیست و ششم آذر ۱۳۶۴ به دانشکده الهیات آمده و پس از ایراد سخنرانی، با دست خط مبارک خود در دفتر یاد بود این دانشکده در خصوص شهید آیت الله دکتر محمد مفتح این گونه نگاشتند و سرنوشتی آنچنان خونین برای خود از خدا خواستار شدند:
«بسم الله الرحمن الرحیم
یاد شهید عزیز مرحوم آیت الله مفتح، آن شمع پرسوز و گداز و روشنی بخش آن روحانی پر جد و جهد و صبور، آن مبلغ دانا و سخنور آن مبارز شجاع و خستگی ناپذیر آن شخصیت متواضع و محبوب گرامی باد. او که با خون خود، سخن خود، تلاش خود، هدف و راه خود را امضاء کرد و صحت و حقانیت این همه را به ثبت رسانید.
اکنون که در نقطه عروج او و بر روی زمینی که پیکر پاک و خونآلود او و دو پاسدار شهیدش را در لحظه آخر در آغوش داشته است قرار گرفتهام، بر سعادت آن عزیزان چشم حسرت گشوده و سرنوشتی آن چنان خونین و صادقانه در راه خدا برای خود آرزو می کنم و با همه دل بر آنان درود می فرستم. خداوند آن عزیز و یارانش را با شهدای صدر اسلام محشور فرماید.
✍سید علی خامنهای
۷۴/۹/۲۶»
💐سلامتی و طول عمر با صحت و عزت امام خامنهای صلوات
@hoghoghyaran
💠 #پوستر؛ قهرمان
📍 شخصیّتهای ایمانی وقتی که ایمان را با عمل صالح همراه کنند، وقتی حرکت جهادی بکنند، محصولش میشود شخصیّتی مثل شهید سلیمانی که حتّی دشمنانش او را تحسین می کنند.
مقام معظم رهبری
@hoghoghyaran
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یلدای_حاج_قاسم
خاطره ای شنیدنی از دختر شهید سردار حاج قاسم سلیمانی
🥀🥀🥀🥀
#مرد_میدان
#نسل_سلیمانی
@hoghoghyaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایت رهبرانقلاب از سیره سیاستورزی حاج قاسم سلیمانی در عرصههای داخلی
@hoghoghyaran
✅ دو نکته حیاتی درباره جنگ روایتها چیست؟
1⃣ اولین چیزی که با شنیدن جنگ روایت ها به ذهن می رسد، موضوع مهم تولید محتوا و تبیین صحیح مسائل و موضوعات گوناگون اجتماعی، تاریخی، فرهنگی، اقتصادی و ... برای مردم است.
🔹 یعنی در نگاه اول، اینگونه بر می آید که دشمن روایت می کند و ما هم روایت می کنیم و آنگاه ما باید سعی کنیم با ورود به موقع و بهره گیری از مستندات و استدلال قوی، روایت دشمن را کنار بزنیم.
اگر جنگ روایت ها را از این زوایه بنگریم، هر چند غلط نیست اما تمام ماجرا هم نیست!
📌 توضیح اینکه، اساساً محتوا را نمی توان جدای از پلتفرم های رسانه ای دید. پلتفرم های رسانه ای به دلیل سیاست حاکم بر آنها، قطعاً بر نوع روایت ها، تولید محتوا و مقدار ضریب دادن به محتوا مؤثر هستند.
این نکته از آن جهت مهم است که عده ای گمان می کنند که مثلاً در فضای اینستاگرام یا توییتر و فیسبوک، یک زمینِ برابر برای تولید محتوا وجود دارد و فقط یک چیز در آن کم است و آن هم تولید محتوا!
🔹 در اینکه قابلیت تولید محتوا در همه شبکه های شبکه ای اجتماعی وجود دارد، در آن شکی نیست، اما موضوع اصلی، نحوه برخورد صاحبان پلتفرم ها با روایت ها و نقش آنها در حذف یا جلوگیری از ضریب دهی به برخی محتواست.
2⃣ اما نکته دوم که درباره جنگ روایت ها باید به آن اشاره کرد، مدیریت میدانی روایت هاست. توضیح اینکه به دلیل شرایط و امکانات موجود در عصرما، گاهی اوقات برخی روایت های غلط انداز و مغرضانه، مانند ویروس های مهلک، در مدت زمان اندک به ذهن همه مردم حمله کرده و آرامش روانی جامعه را از بین می برد و گاهی اوقات نیز بحران ها و آسیب های قابل توجه به همراه دارد و ممکن است حتی به فروپاشی یک کشور نیز منجر شود.
🔹 باید توجه کرد که گاهی اوقات در جنگ روایت ها باید در مقابل روایت غلط، روایت صحیح و مستند ارائه دهیم و یا مانند یک درمانگر وارد می شویم و با روایت خود، روایت غلط را اصلاح یا از بین ببریم، اما گاهی هم نیاز است تا اقدامات پیشگرانه انجام دهیم. یعنی اصلاً نگذاریم برخی روایت های خاص مانند عفونت به جان مردم بنشیند.
🔹 این موضوع در فضای مجازی بسیار مهم است. از همین رو مقام معظم رهبری در سال 96 و در دیدار با مسئولان نظام فرمودند: «امروز بهمنی از گزارههای درست و نادرست دارد روی سر مراجعین اینترنت ما فرود میآید؛ اطلاعات غلط، اطلاعات نادرست، اطلاعات مضر، شِبه اطلاعات -بعضی چیزها اطّلاعات واقعی نیست، اطلاعنمایی است- خب اینها دارد مثل یک بهمنی فرود میآید؛ ما چرا باید اجازه بدهیم این اتفاق بیفتد؟ ما چرا باید اجازه بدهیم آن چیزهایی که برخلاف ارزشهای ما است، برخلاف آن اصول مسلمهی ما است، برخلاف همان اجزا و عناصر اصلی هویت ملی ما است، به¬وسیلهی کسانی که بدخواه ما هستند، در داخل کشور توسعه پیدا کند؟ نه. کاری کنید که از منافع و سودها و بهرههای فضای مجازی همه بتوانند استفاده کنند، سرعت اینترنت را افزایش هم بدهید -این کارهایی که باید انجام بگیرد، انجام بگیرد- اما در آن چیزهایی که به ضرر کشور شما، به ضرر جوان شما و به ضرر افکار عمومی شما نیست؛ این چیز خیلی مهمی است».
@hoghoghyaran
🔺طولانیترین سریال تلویزیون راهی شبکه سه سیما میشود
◽️فصل اول سریال «برف بیصدا میبارد» بهکارگردانی پوریا آذربایجانی و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی و نویسندگی زندهیاد مسعود بهبهانینیا شامل ۱۰۰ قسمت ۴۰ دقیقهای است که قرار است جمعه سوم دیماه بهروی آنتن شبکه سه سیما برود.
◽️پیش از این بازیگرانی همچون فرهاد آییش، الیکا عبدالرزاقی، پوریا پورسرخ، مائده طهماسبی، پاشا رستمی، پوریا شکیبایی، پانتهآ سیروس، مریم شیرازی، مینا وحید، فریبا متخصص، امید روحانی، مهسا طهماسبی، امیر جنانی، هادی دیباجی، سیامک ادیب، هاله گرجی، آناهیتا اقبالنژاد و سینا کرمی معرفی شدهاند.
◽️"برف بیصدا میبارد" عنوان سریالی سهفصلی است که در دهههای ۱۳۶۰، ۱۳۷۰ و ۱۳۹۰ روایت میشود.
@hoghoghyaran