🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸#شلوار_تنگ، لباس حیامندانهای نیست!🔸
👖 این «کت و شلوار»، لباس [فرهنگ] ما نیست، چرا؟ چون وقتی شلوار، چاقی و لاغری و برجستگیهای بدن را کامل نشان بدهد، این #کاسیاتٌ_عاریاتٌ (1) میشود دیگر!
«کاسیات عاریات» معنایش فقط این نیست که لباس توری میپوشد و بدنش از زیر آن پیداست؛ ممکن است بدن از زیر لباس پیدا نباشد، اما حجمش و وضعش پیدا باشد. فلسفۀ پوشیدن لباس چه بود؟ برای «ستر» بود. درست است؟ خب این چه ستری شد؟
👖 یک دانشجویی چندین سال قبل به من نامه نوشته بود. گفت: شما حساسید روی موی دخترها که از زیر چادر بیرون نباشد، اما هیچ فکر میکنید لباس و شلوار تنگ پسرها هم عامل تحریککننده است؟
👖 در برخی #ورزشها [مثل کشتی و وزنهبرداری]، یک شورتی پایشان میکنند که کل آن چیزی که نباید نمایان بشود، از پیش و پس پیداست! این چه انسانیتی است؟ اینها شرم ندارند؟ #لباس_انسانی باید یک طوری باشد که حجم بدن پیدا نشود. من میدانم اینها توجه ندارند که این لباسِ اسلامی آنها نیست؛ غربیها این لباس را به اینها تحمیل کردند. لباسی که مسلمانها داشتند یک پیراهن بود تا زانو که تمام این حجم را میگرفت. اما الان یک شلوار پایشان میکنند که وقتی انسان راه میرود، دقیقاً چین و چروکها مشخص میکند که زیرش چاق است یا لاغر است! این بد است! نه تنها برای زن، بلکه برای مرد هم بد است. #لباس_روحانیت، یک نوع لباس اسلامی است که اصالتش را حفظ کرده است. ظاهر لباس، حجم اندام را نشان نمیدهد و ستر میکند.
————
(1) کاسیاتٌ عاریاتٌ: پوشیدگانی که در واقع برهنهاند. / اشاره به حدیث نبوی.
@haerishirazi
🌪 حذف پلیس امنیت اخلاقی از کف خیابان، بازی در زمین آمریکایی هاست
⛈ مدتی پیش با شروع فعالیت دوباره نیروی انتظامی در کف خیابان، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته بود :
« ما نگران فعالیت دوباره پلیس به اصطلاح اخلاق ایران برای اجرای حجاب اجباری هستیم. به نظر می رسد حکومت ایران هیچ درسی از اعتراضات اخیر نگرفته است. » / ایرنا
⛈ این نشان می دهد که دشمنان ما پس از فتنه اخیر، به دنبال این بودند که #پلیس را به حاشیه ببرند. زیرا همان اسم پلیس امنیت اخلاقی ( که میان مردم به گشت ارشاد معروف شده است) هم موجب می شود که برخی از هنجارشکنان حساب ببرند.
💡 از همین رو، حذف پلیس از کف خیابان، هم خواسته آمریکایی هاست، هم خواسته فتنه گران و هم اینکه صدور این پیام به آنهاست که اگر شما هیاهو راه انداختید، ما عقب نشینی می کنیم.
کانال#سحاب | مطالبه#حجاب
🆔@sahab_motalebe
🔴زمان پهلوی مهندسی فرهنگی حذف حجاب از دانشگاه به سه صورت انجام میشد. با جلسه مصاحبه دختران محجبه شناسایی و حذف میشدند، یابرای ادامه تحصیل شرط بیحجابی میگذاشتند، برای پذیرش بیشتر دختران نمرات را دستکاری میکردند و توجهی به توان علمی نداشتند. بخشنامه ممانعت از حضور محجبهها در دانشگاه را صادر میکردند.
✍عالیه سادات
https://virasty.com/aliyesadat/1696186882830220772
18.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥See new version!
📈در تاریخ بنویسید از مردمی که سرخط شدند تا مسئولین به پاخیزند...
🆕نسخه جدید دوشنبه های حسینی،این بار تذکر مردم به مردم...
✋دوشنبه های حسینی
(طرحی نو، برای همگانی کردن تذکر زبانی)
👇به ما بپیوندید
@tajrobeh110
🔴 عامل اصل گسترش بی حجابی
آنچه باعث گسترش ویروس مخرب کشف حجاب در کشور شده ،قدرت و توان شبکه های جاسوسی دشمن نیست ،بلکه سکوت و بی تفاوتی و بی برنامگی مسئولان امر و خواص عافیت اندیش در جبهه خودی است...
✍ ویراست بیداری ملت
virasty.com/BidariyMelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ارزیابی یک دانشمند ساکن آمریکاست از وضعیت علمی ایران؛ «امیدوارانه»، «رو به پیشرفت» و «مايه افتخار»
پروفسور امید فرخزاد استاد دانشکده پزشکی هاروارد است و پیشرفتهای ایران در حوزه نانو و پزشکی را مایه افتخار میداند و میگوید مشاهداتش از چیزی که در ذهن داشته خیلی جلوتر است 🇮🇷
محمد اکبرزاده
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟
چرا حجاب اجباری است؟
چرا همه چیز در ایران دست رهبری است؟
اگر سال 57 انقلاب نمی شد، وضع اقتصادی مردم بهتر نمی شد؟
اگر نسل جدید، جمهوری اسلامی را نخواهد باید چه کار کند؟
و...
وقتی سال گذشته در مدارس مختلف حاضر شدم، اینها پر تکرار ترین سوالات دانش آموزان بود. لذا تصمیم گرفتم مشروح سوالات دانش آموزان در آن شش جلسه و پاسخ هایی که به سوالات شان دادم را به همراه پاورقی های اضافه شده، به صورت جداگانه در قالب یک کتاب منتشر کنم.
به لطف خدا، کتاب #بدون_روتوش_با_دهه_هشتادیها توسط انتشارات موسسه ایران منتشر شد و در دسترس عموم قرار گرفته است. امیدوارم نکات مطرح شده در این کتاب برای خواننده های عزیز به خصوص دهه هشتادی ها و معلمان و والدین آنها مفید باشد.
♦️جهت تهیه این کتاب از دو راه می توانید اقدام کنید؛
🔹خرید حضوری با مراجعه به آدرس: خ انقلاب اسلامی. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده 27
🔹سفارش اینترنتی به این اکانت در ایتا: @ketab_hafezeh_tarikhi