8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰) رهبر فرزانه انقلاب: حجاب محدودیت شرعی و قانونی است/ کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است/ خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند/ دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم/ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 متن بیانات رهبر انقلاب دربارهی کشف حجاب برخی افراد:
👈 کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است / خیلی از اینها اهل دیناند / دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد بشویم؛ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام: در مسئلهی پوشش، خب مسئلهی حجاب محدودیت شرعی و قانونی است. محدودیت دولتی نیست. قانونی است و شرعی است. کشف حجاب حرام شرعی است، حرام سیاسی است؛ هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است.
🔹 خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند نمیدانند این را؛ اگر بدانند، بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند.
🔹 من میدانم. خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دیناند، اهل تضرعاند، اهل ماه رمضاناند، اهل گریه و دعا هستند؛ توجه ندارند که چه کسی پشت این سیاست رفع حجاب و مبارزه با حجاب است. جاسوسهای دشمن، دستگاههای جاسوسی دشمن دنبال این قضیه است. اگر بدانند حتماً نمیکنند. به هر حال این مسئله قطعاً حل خواهد شد. امام در اولین هفتههای انقلاب، مسئلهی حجاب را الزاماً و قاطعاً بیان کردند. جزو کارهای اوائل امام راحل (رضواناللهعلیه) این بود. حالا هم حل خواهد شد انشاءالله.
🔹 منتها خب همه توجه داشته باشند دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد بشویم. بدون برنامه و اینها، کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد؛ با برنامه، مسئولین برنامه داشته باشند و دارند، انشاءالله این کار دنبال بشود.
۱۴۰۲/۱/۱۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
✳️ امام خامنه ای : کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است / دشمن با برنامه وارد شده، ما هم باید با برنامه وارد شویم؛ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد
◇◇○◇◇○◇◇○◇◇○◇◇○◇
💠 نشست تبیینی نقد و بررسی لایحه حجاب قوه قضائیه
همراه با پرسش و پاسخ
🔸 با ارائه: حاجیه خانم تجلی
مسئول هیئت اندیشه ورز بسیج جامعه زنان کشور
✅پخش زنده از کانال محصنات
🌐https://eitaa.com/mohsanat_ir
ویژه علاقمندان و فعالان فرهنگی (خواهران و برادران )
امت حزب الله ، خانواده شهدا ، تشکل های مردمی حوزه حجاب و امر به معروف و نهی از منکر و فعالان حوزه زن و خانواده
#جهاد_تبیین
#بصیرت_افزایی
#ترویج_ایمان_و_امید
#زیست_عفیفانه
#مطالبهگری_آگاهانه
#مدافعان_حریم_خانواده
#استرداد_لایحه_جهت_اصلاح
💢زمان: شنبه ۲۰ خرداد
ساعت ۱۶:۴۵ تا ۱۸:۳۰
💢مکان : مشهد مقدس، میدان بسیج ، خ امام رضا علیه السلام ۳۵ ، پلاک ۲۸
جبهه فکری فرهنگی انقلاب اسلامی
#انتشار_حداکثری
✾═┅┄┈
🔗 به کانال خبرگزاری زنان عفیفه جهان مُحصَنات بپیوندید
🌐https://eitaa.com/mohsanat_ir
🆔 @mohsanat_ir
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🅾 منافقین را بشناسیم!!!!
⭕️سخنرانی شهید بهروز مردای چهل سال قبل برای ساعاتی قبل از شهادتش در شلمچه میباشد! که همان روزها این روزها را میدید و امروز برخی خود را به کوری و کری و نفهمی زدهاند!!!
#حجاب_وصیت_شهداء
#نهی_از_منکر_مسئولان
#کانال_هنر_تبیین ، محض اطلاع، #نهضت_آگاهسازی و #مطالبهگری🔻
https://eitaa.com/honaretabyin
🔴عزل بنیصدر از فرماندهی کلقوا
1360/03/20
♦️ابوالحسن بنی صدر ۵بهمن ۱۳۵۸، یک سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان نخستین رئیس جمهور ایران با بیش از ۱۰میلیون رأی انتخاب شد. این انتخابات در شرایطی برگزار شد که دولت موقت مهندس مهدی بازرگان استعفا داده و مدیریت نظام به شورای انقلاب محول شده بود. ابوالحسن بنی صدر، سید احمد مدنی، حسن حبیبی، داریوش فروهر، صادق طباطبائی، محمد مکری، کاظم سامی و صادق قطبزاده کاندیداهای شاخص اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری بودند.
♦️بنیصدر در طول ۱۷ماه ریاست جمهوری، از یکسو با میدان دادن به سازمان مجاهدین خلق (منافقین) و دیگر گروههای ضد انقلاب سبب تقویت آنها شد و از سوی دیگر در برابر اکثر مصوبات مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه، شورای نگهبان و برخی دیگر از نهادهای برخاسته از انقلاب ایستادگی کرد. یکی از فرماندهان دفاع مقدس میگوید:( ...چون بنیصدر جوسازی میکرد که نیروهای نظامی با او مخالفند و از او تبعیت نمیکنند و او نمیتواند اقدام لازم داشته باشد، امام فرماندهی را به او تفویض کرد.)
♦️کُندی و کارشکنیهای وی در جبهههای جنگ تحمیلی از جمله جبهه سوسنگرد و خرمشهر، امام و مردم را نسبت به او ناامید کرد. امام در زمان حکم ریاست جمهوری بنیصدر به او همه نصیحتها را گوشزد کرد ولی از آنجا که فکر او وابسته به استکبار بود، مخالفت و تفرقهافکنی میکرد. بعدها روشن شد که بنیصدر خائن بوده و جنایت کرده است. او با سپاه و بسیج مشکل داشت. با همه این اوصاف، سپاه وارد میدان جنگ شد .
♦️نمایندگان حضرت امام (ره) در دوران دفاع مقدس رهبر معظم انقلاب و شهید چمران بودند. شهید چمران ستادی تحت عنوان ستاد جنگهای نامنظم تشکیل داده بود؛ آقای خلخالی نیز نیروهایی تحت عنوان فدائیان اسلام تشکیل داده بود اما اینجا بنیصدر به جای اینکه وحدت ایجاد کند، تفرقه میانداخت». بعد از اثبات خیانتها،در بیستم خرداد ۱۳۶۰حکمی مبنی بر برکناری بنی صدر از فرماندهی نیروهای مسلح از سوی امام خمینی(ره) در جماران صادر شد.
♦️امام خمینی(ره) ۱۰روز پس از این حکم، با حکم دیگری بنی صدر را از مقام ریاست جمهوری نیز عزل کردند. این حکم در پاسخ به نامه هاشمی رفسنجانی رئیس وقت مجلس شورای اسلامی صادر شد. متن نامه آقای هاشمی رفسنجانی و پاسخ امام خمینی (ه) به شرح زیر است:
بسماللهالرحمنالرحیم محضر شریف حضرت آیتالله العظمی امام خمینی دامهاللهظله محترما به عرض میرساند مجلس شورای اسلامی در جلسه مورخ ۳۱خرداد ۱۳۶۰پس از بحث و بررسی با حضور ۱۹۰نفر به شرح زیر: آراء موافق ۱۷۷نفر – رای مخالف ۱نفر – آراء ممتنع ۱۲نفر در مورد آقای سید ابوالحسن بنیصدر بر این قرار گرفت که آقای ابوالحسن بنی صدر برای ریاست جمهوری اسلامی ایران کفایت سیاسی ندارد. به موجب اصل ۱۱۰قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مراتب برای اتخاذ تصمیم به خدمت امام عظیمالشأن گزارش میشود. رئیس مجلس شورای اسلامی اکبر هاشمی رفسنجانی پاسخ امام خمینی (ره) به شرح زیر است:
♦️بسمالله الرحمن الرحیم پس از رأی اکثریت قاطع نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه آقای ابوالحسن بنی صدر برای ریاست جمهوری اسلامی ایران کفایت سیاسی ندارد، ایشان را از ریاست جمهوری اسلامی ایران عزل نمودم. اول تیر ۱۳۶۰ روح الله الموسوی الخمینی بنیصدر، یک ماه پس از عزل توسط امام خمینی(ره)، هفتم مرداد ۱۳۶۰با یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۰۷به خلبانی سرهنگ معزی ـ خلبان ویژه شاه ـ از کشور گریخت.
♦️بنی صدر هنگام ورود به فرودگاه مهرآباد برای فرار از کشور، سوار بر اتومبیل وانت و ملبس به لباس زنانه بود.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇮🇷
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
نقد لایحه دوفوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب.pdf
369.2K
🔴جناب اژه ای! تدوین کنندگان لایحه حمایت از عفاف و حجاب را دریابید
🔹نقد حقوقی لایحه دوفوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب به همراه متن لایحه
✍️تدوین: دکتر جواد جاویدنیا قاضی دادگستری
۲۰ خرداد ۱۴۰۲
🔸پشت پرده حقوقی فاجعه بار لایحه
🔹خیانتی ناخواسته یا آگاهانه به نام حمایت از عفاف و حجاب ؟
🔸اگر می خواهید از عدم رعایت حجاب شرعی جرم زدایی کنید، شجاعانه و مستقیم این امر را مطرح کنید، نه به نام حمایت
🔹از انتشار عکسهای نامناسب در متن مقاله عذرخواهم. اما باید بدانند که با این لایحه کدام مصداق از عدم رعایت حجاب شرعی مورد حمایت قرار گرفته و قانونی خواهند بود و حتی ضابطان امر به معروف جز تذکر زبانی حق اقدام دیگری علیه آنها ندارند و در صورت تصویب این لایحه از این پس باید با چه چهره هایی از کارمند و فروشنده مواجه شویم بدون اینکه حق تذکر را داشته باشیم
🔸نتیجه مستقیم تصویب این لایحه، محدودسازی اختیارات دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در برخورد با عدم رعایت حجاب شرعی، اباحه گری نسبت به اکثریت مصادیق آن، تبدیل کشف حجاب و نیمه برهنگی به تخلف، آزادی بیش از پیش سلبریتیها و چهره های معروف و کارمندان و مدیران دستگاههای دولتی و مسئولان واحدهای صنفی در ارائه خدمات به افراد فاقد حجاب شرعی، بی اثر کردن قانون حمایت از آمران نسبت به عدم رعایت حجاب شرعی و در یک کلام خیانت در فرهنگ عفاف و حجاب است.
👈جناب اژه ای تدوین کنندگان این لایحه و به ویژه تفکر پشت آن را دریابید. البته اگر حقیر را به سبب عجب و غرور یا به تعبیر بهتر استقلال قضایی و نهراسیدن از بیان حق سلب صلاحیت نکنند.
💠✍️ #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
عمده مباحث اساتید این نشست تخصصی با تاکید بر لزوم وضع یک قانون با کیفیت، با نقد لایحه حمایت از عفاف و حجاب (سلامت اجتماعی) به شرح زیر است:
۱. فقدان نیازسنجی کافی نسبت به موضوع و نحوه مداخله و اقدام موثر دولت
۲. فقدان توجه به مجموعه قوانین مجری مربوط به تضمین حجاب شرعی بویژه فقدان مقررات تنقیحی
۳. عدم تطبیق عنوان قانون (حمایت از حجاب و عفاف) با محتوای آن (جرم و مجازات)
۴. تنزل مفهوم حجاب شرعی به حجاب عرفی و تنزل هر دو به مسئله زنان مکاشفه و یا برهنه
۵. عدم رعایت الزامات قانون اساسی بویژه عدم تعریف عبارات و مفاهیم بکار رفته
۶. استفاده از عبارات و مفاهیم مبهم و فاقد استحکام حقوقی
۷. انگیزه بخشی بی حجابی به افراد متمول با خرید تخلف
۸. عدم هزینه کرد منابع حاصل جهت تامین هدف حمایت از عفاف و حجاب
۹. عدم استفاده از ظرفیت مردمی وفق اصل ۸ قانون اساسی و مواد مغاير الزامات شرعی همانند ماده ۸ لایحه
۱۰. فقدان رویکرد پیشگیرانه، تربیتی و فرهنگی
۱۱. عدم دقت به ماهیت مجازاتهای تکمیلی و استفاده از آنها مقدم بر مجازاتهای اصلی و شدیدتر
۱۲. عدم امکان اجرای قوانین در مواردی متکی بر فناوری تشخیص چهره و پلاک
۱۳. تخفیف مجازات در خصوص به کارمندان و مدیران دستگاه های اجرایی
۱۴. وضع احکام فاقد ضمانت اجرا
۱۵. سپردن شناسایی و اعمال مجازات به ماموران فراجا
۱۶. حذف مداخله قضایی در موارد تکرار
#کانال_هنر_تبیین ، محض اطلاع، #نهضت_آگاهسازی و #مطالبهگری🔻
https://eitaa.com/honaretabyin