امروز ۸ آبان
روز شهادت شهید محمدحسین فهمیده
و روز بسیج دانش آموزی گرامی باد🌹
هدیه به این شهید عزیز که امام خمینی (ره) درموردش
فرمودند:
"رهبرما، آن طفل ۱۳ ساله ای هست که..."
صلوات
والدین محترم،
فرزندان خودتان، را اینگونه تربیت کنید...🤲💪🌹
🔷سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا جلالی، رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور، به خیانت چند شب قبل شبکۀ افق اعتراض کرده و خواستار محاکمۀ آذریجهرمی و دوستانش شد؛ ایشان در ویراستی نوشت:
«ظاهراً شبکۀ افق تغییرات ماهوی داشته که این آقا و دوستانش از آن تعریف میکنند.
کسی که امروز باید پاسخگوی اقدامات ضدّامنیتی در دوران پر مسئلۀ وزارتش باشد، آمده مطالبهگر شده!!
واگذاری زیرساختهای افکار عمومی به شبکههای خارجی که در آشوبهای اخیر نقش داشتند را باید پاسخگو باشند تا مطالبهگر!!!»
➖➖➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ هشدار نائب امام زمان ارواحنافداه:
خواص بی بصیرت وقتی دنیا را بر دین ترجیح دهند واقعه ی عاشورا اتفاق می افتد ...
#یک_حرکت_بجا!
#کانال_هنر_تبیین ، محض اطلاع، #نهضت_آگاهسازی و #مطالبهگری🔻
https://eitaa.com/honaretabyin
💥 چند نکته دربارهٔ غزّه
1️⃣ برای تحلیل نبرد #طوفان_الاقصی نباید تنها به قاب صداوسیما اکتفا کرد. متأسفانه بیشترِ آنچه این روزها در صداوسیما پخش میشود، تصاویری است که در آنها بر اثر بمبارانهای وحشیانهٔ رژیم صهیونیستی تعداد زیادی زن و کودک و غیرنظامی به شهادت رسیده و ساختمانهای فراوانی تخریب شدهاند، که نتیجهٔ آن ارمغانی جز اشک و آه و احساس شکست و درماندگی برای مخاطب ندارد و حتی گاهی این پرسش را به ذهن میآورد که: آیا واقعاً عملیات حماس ارزش این همه هزینه را داشت؟!!
🔸 قطعاً نشاندادنِ فجایعی که این روزها در غزه جریان دارد، لازم است، اما این همهٔ ماجرا نیست.
2️⃣ عملیات حیرتانگیز طوفان الاقصی محصول دو سال طراحی و برنامهریزی #حماس بوده و قطعاً طراحان آن تمام ابعاد، احتمالات، واکنشهای طرف مقابل و همچنین هزینههایی که باید در قبال آن بپردازند را تحلیل و بررسی کردهاند.
3️⃣ #محمد_ضیف که طراح این نبرد است، در سالهای اخیر عمدهٔ تمرکز خود را معطوف سه حوزهٔ موشکی، پهپادی و تونلهای #غزه کرده است. طول تونلهای غزه بیش از 500 کیلومتر است. برای تقریب به ذهن خوب است بدانیم در تهران 250 کیلومتر مترو داریم و در انگلیس بهعنوان اولین کشوری که صاحب قطار زیرزمینی شد، 400 کیلومتر خط مترو وجود دارد. تونلهای غزه که چون تار عنکبوت در هم تنیده است در مناطقی چند طبقه و در سه دستهٔ: کوچک (مخصوص عبور نیروی نظامی)، متوسط (حمل موشک) و بزرگ ( حمل و نقل خودروهای سنگین) تقسیم میشود.
4️⃣ از روز نخست عملیات تاکنون، روزانه دهها کماندو حماس در مناطق غلاف غزه و داخل شهرکهای صهیونیستنشین مشغول نبرد با ارتش صهیونیستی هستند. این نیروهای شهادتطلب برای برهم زدن آرایش نظامی ارتش اسرائیل و ایجاد رعب و وحشت در سربازان، عملیات خود را ادامه دادهاند.
5️⃣ بیش از 10درصد جمعیت #اسرائیل تاکنون آن را ترک کردهاند. رعب و وحشتی که سراسر اسرائیل را فراگرفته باعث فرار بیش از یک میلیون نفر از ساکنان سرزمینهای اشغالی شده است. اسرائیل از روزهای نخست نبرد مجبور به اجارهٔ هواپیما و کشتی جهت انتقال این افراد شده و این روند همچنان ادامه دارد.
6️⃣ در اسرائیل این روزها سخن از برپایی #اردوگاه_آوارگان است که تاکنون بیش از 500هزار نفر را در خود جای داده است. بخشی از این آوارگان، آفریقاییهای یهودی هستند که از کشورهایی چون اتیوپی و سودان به سرزمینهای اشغالی آمده و جایی برای بازگشت ندارند.
7️⃣ بیش از 500هزار آمریکایی که اکثر آنها دو تابعیتی هستند در اسرائیل زندگی میکنند که بخش عمدهٔ آنها تاکنون از سرزمینهای اشغالی فرار کردهاند.
8️⃣ تعداد اُسرای اسرائیلی بیشتر از آن است که بهصورت رسمی از سوی دولت نتانیاهو اعلام شده است. حماس تاکنون در برابر آمارهای ارائه شده از سوی اسرائیل موضعی نگرفته است.
9️⃣ بمبارانهای سنگین این روزها با هدف شکستن ارادهٔ نیروهای خط مقدم حماس صورت میگیرد که خود را آمادهٔ دفع تهاجم زمینی ارتش اسرائیل کردهاند. طی یک هفتهٔ گذشته، عمدهٔ بمبارانها در نوار غزه با هدف کشتار خانواده و بستگان سران ارشد و فرماندهان حماس بوده است.
🔟 عبور نیروهای مقاومت از دژ دفاعی اسرائیل در مرز غزه از معماهای امنیتی طوفان الاقصی است. این دژ شامل دیوارهای سهمتری، ششمتری و سپس دهمتری با سیم خاردارها و رادارها و دوربینهای حرارتی که با اتصال به یک مسلسل خودکار هر جنبندهای را مورد هدف قرار میدهد،بودهاند. سنسورهای برقی هشدار دهنده، چاههای شناسایی حفر تونل در کنار دستگاههای ارتعاشیاب،میلههای فولادین زیرزمینی وخاکهای رُس بسیار نرمی که ردپای هر جنبندهای را نشان میدهد،ازجمله ابزارها و تجهیزات این دژ بهظاهر تسخیرناپذیر بوده، اما حماس توانست از زمین و هوا و زیرزمین از این موانع عبور نماید. حماس برای عبور زمینی، موفق به حفر۸۰ سوراخ دربدنهٔ این دیوارهای مجهز بتنی شد
1️⃣1️⃣ ازآنجا که منطق جنگ نامتقارن وچریکی متفاوت با جنگ کلاسیک است،توازن قوا در زمین به نفع نیرویی است که صاحب ارادهٔ تزلزلناپذیر، شناخت دقیق از منطقه، دارای پشتوانهٔ مردمی و صاحب ابتکار وخلاقیت نظامی است.از اینرو آمریکا و انگلیس مخالف هرگونه حملهٔ زمینی به غزه هستند.توماس فریدمن یادداشتنویس نیویورک تایمز چند روز قبل در توصیه به نتانیاهونوشت حملهٔ زمینی به غزه بدترین تصمیم ممکن است چراکه در حال عصبانیت نباید رانندگی کرد
2️⃣1️⃣ شایدطوفان اصلی برای اسرائیلیها پس از اعلام آتشبس و پایان جنگ باشد.خصوصاً برای نتانیاهو که شاهدماجرای سقوط دولت اولمرت وبه زندان رفتن وی پس ازشکست درجنگ ۳۳ روزه بوده است. این روزها این سوال گاه بهصورت جدّی در میان افکار عمومی و رسانههای دنیا مطرح میشود که آیا اسرائیل در حال تبخیر و تمامشدن است؟!
اندیشکدهٔ مطالعات یهود
#کانال_هنر_تبیین
https://eitaa.com/honaretabyin
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 به این جمله مهم فکر کن!
#استاد_عالی
#منبر_کوتاه
#کانال_هنر_تبیین ، محض اطلاع، #نهضت_آگاهسازی و #مطالبهگری🔻
https://eitaa.com/honaretabyin
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
⭕️ بنام فلسطین و به کام ؟
🔹این که مجموعه ای متعلق به نهادی انقلابی به بهانه تحولات این روزهای غزه ، پای چهره های بدنام کابینه روحانی و مهره های سوخته جناح اصلاحات را به شبکه افق سیما باز و برنامه "به افق فلسطین" را به زنده کردن نام و یاد خاتمی ، روحانی ، ظریف ، عراقچی و طلبکاری مجرمان فتنه ۸۸ از نظام اختصاص داده را چگونه باید تحلیل و هضم کرد؟
▪️نکته این جاست که جماعتی بدون سواد و بینش سیاسی و احتمالا به خیال گرم کردن تنور انتخابات به چهره های تاریخ مصرف گذشته و مستعمل جناح" نه غزه نه لبنان" متوسل شده اند! ( همان جناحی که حاج قاسم و یارانش را "مدافعان اسد" خطاب می کرد!)
و زشت تر این که خطای فاحش خود را بنام فلسطین و تحولات آن فاکتور می کنند!
🔹البته همگان می دانند که بانیان این حرکت همانهایی هستند که:
▪️در سالهای اخیر میلیاردها تومان از بیت المال (متعلق به امثال شهید عجمیان) را به جیب حمید فرخ نژاد و کفتارهای هم آخورش ریخته اند.
▪️در اوج آشوبهای سال گذشته با قرار دادن تصویر برخی سینماگران مفسد و آشوبگر در دیواره نگاره زنان مشهور ایران ، افتضاحی تاریخی خلق کردند !
▪️ بارها و بارها مداحان ضد انقلاب ، بدسابقه و حامی فتنه "زن زندگی آزادی" را تحویل گرفته و مطرح کرده اند !
▪️ با دعوت از فاسقی مانند "تتلو" روی عرشه ناو نیروی دریایی موسیقی رپ اجرا کرده و نماهنگ ساختند( و منتقدین این حرکت را هم نادان و متحجر خواندند!)
▪️با ولخرجی و روشنفکر بازی هنری( آن هم با پول بیت المال) به دنبال جذب چهره های سینمایی و هنری ضدانقلاب و بدسابقه برآمده و به صورت حداکثری امکانات و بودجه و تریبونهای عمومی را در اختیار عناصر صورتی قرار دادند تا برای مردم و مخاطبین خوراک فرهنگی تولید کنند!
🔹 مشکل این جاست که مدیران این مجموعه خود را عقل کل و ذوالفنون می دانند و برای فعالیت فرهنگی و هنری بنام انقلاب و نظام (و البته با پول بیت المال) نیازی به مشورت با اهل دانش و عقلانیت و پیروی از اتاق فکر جدی احساس نمی کنند و البته به جایی هم پاسخگو نیستند و بدیهی است که زیان این روند از فواید آن بسیار بیشتر بوده و خواهد بود!
🔹باید دید "سر" مدافعان و حامیان این مجموعه کی و کجا به "سنگ" خواهد خورد؟؟
@pas_kouchehaie_enghelab
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻از دینفهمی تا تجدّدمآبی
🖊مهدی جمشیدی
یکی از اساتید حوزۀ علمیّۀ قم در مصاحبهای، نکتههایی را مطرح کرده که نمیتوان نسبت به آنها بیتفاوت بود؛ چراکه همین گفتهها بهتدریج در ذهنها رسوب میکنند و بعدها به بدیهیّات و مشهورات تبدیل میشوند. اینک باید نقادی و ابطال کرد تا چنین فردایی رقم نخورد.
۱. ایشان گفته است: «در توسعۀ ساحت علوم هم موفقیتهای خوبی داریم؛ مثلاً ... نظرات جدیدی هم در اعتبار رأی مردم سراغ داریم. در گذشته عمدتاً جایگاه مردم در حد بیعت بود ولی الان گاهی مطرح میشود که مشروعیت حکومت، با رأی مردم است.»
اوّلاً، «گذشته»ای که در آن جایگاه مردم در حد «بیعت» بود، همان سنّت سیاسیِ رسول اکرم و حضرت امیر است که در این بیان، فروکاهیده شده است. منطق حکومت این بزرگواران، صور رقیقه و نازلۀ حکومت نبوده که بتوان گمان کرد امروز، منطق عالیتری در جریان است.
ثانیاً، ازآنجاکه در فلسفۀ سیاست، «مشروعیّت» به معنی «حقّ حاکمیّت» است، نمیتوان ادعا کرد که مردم در مشروعیّت نظام اسلامی، نقش دارند؛ چراکه حقّ حاکمیّت، فقط از آنِ خدای متعال است و کسانیکه از جانب او اذن دارند. این حقّ، به خودِ مردم واگذار نشده و از این جهت در حکومت اسلامی، «ولایت» معنا دارد و نه «وکالت». حقّ حاکمیّت انسان بر سرنوشت خویش نیز از امر تکوینی حکایت میکند، وگرنه در عالم تشریع، هر انتخاب انسان که با ارادۀ تشریعیِ الهی مخالفت داشته باشد، عقوبت در پی دارد.
۲. در جایی دیگر ایشان تصریح کرده است: «مشروعهخواهان گفتند رطب و یابس در قرآن آمده است و مجلس و قانون اساسی و … نمیخواهیم ولی مشروطهطلبان، خیر.»
اوّلاً، اگر مشروعهخواهان گفتهاند که به سبب جامعیّت قرآن کریم، مجلس و قانون اساسی نمیخواهیم، پس چرا نظریۀ «مشروطۀ مشروعه» را مطرح کردند؟! اگر مشروطشدن شاه از طریق مجلس و قانون اساسی، مخالفت با قرآن کریم دارد، پس با هیچ قیدی نیز مشروعه نخواهد شد و بهناچار باید از اصل آن صرفنظر کرد. اینکه مشروعهخواهان، مشروطهخواه نیز بودند، گویای این حقیقت نیست که مسأله، اصلِ مجلس و قانون اساسی نیست، بلکه محل نزاع، دو روایت دینی و سکولار از آنهاست؟!
ثانیاً، شهیدشیخفضلالله نوری بهعنوان پرچمدار اصلیِ جریانِ مشروطۀ مشروعه، با صراحت دربارۀ مجلس اعلام کرد که مخالفتش با تقنین در «کبرویات» است که شرع دربارۀ آنها حکم دارد و نه «صغرویات» که امور جزئی و اجرایی هستند. او حتی قانون اساسی را نیز برمیتابید و بیش از این اعتراض نداشت که برخی از مفاد قانون اساسی، بر ضدّ احکام قطعیِ شرع هستند.
۳. ایشان در بخش دیگر اظهار داشته است: «فقه باید حریم خود را بشناسد یعنی نه حق خود را به دیگران بدهد و نه حقی از دیگران بگیرد؛ ما قبل از انقلاب به خاطر برخی تصورات مانند اینکه سیاست ما عین دیانت است و کشاندن فقه به مدیریت کشور، وارد ساحاتی شدهایم که مأموریت و رسالت فقه نیست. لذا تصورات سادهای از تفکیک قوا، حق مشارکت و پول و اسکناس و مرگ مغزی و بورس دارد و اینها را وارد فقه میکند؛ این را بگذارید کنار فقیهی که خودش عهدهدار این مسائل نمیشود و به کارشناسان ارجاع میدهد؛ باید جا بیندازیم که وقتی ما میخواهیم در مورد پول و بورس و… حرف بزنیم کارشناسان امینی را در درس خود حاضر کنیم و ابتدا او بحث کند و بعد فقیه بحث کند.»
ای کاش ایشان، خودشان به موضعشان وفاداری داشت. ایشان چندی پیش دربارۀ «موضوعات حجاب»، و نه «احکام حجاب»، اظهارنظر کرده و گفته بود مواجهه با مکشفهها موجب لجاجت اجتماعی خواهد شد. در مقابل، هرچه به «واقعیت اجتماعی» ارجاع داده شد و گفته شد که این موضوع، چنین وصفی ندارد، نپذیرفت، و اما امروز، آنقدر در تفکیک موضوع از حکم، مبالغه کرده است که رویکرد «سیاست ما، عین دیانت ما است» را ملامت میکند. اگر واقعیّت اجتماعی، بهمثابه موضوع است و نسبت به گذشته نیز، وضع متفاوت یافته است، نباید در برابر آنان که چنین موضوعی را از نزدیک میشناسند، دست به سوی انبان فقهِ گسسته از عینیّت دراز کرد و یکجا و در هم، دربارۀ «حکم» و «موضوع» داوری کرد؛ مگر نه این است که «تفهّم موضوع» بر «تعیین حکم»، تقدّم دارد، و اوّلی از دایرۀ فقه خارج است یا دستکم فقیه بهطور مستقل، چنین امکان و بضاعتی ندارد؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻زیادهخواهی یک زائدۀ رقیق:
توهمات بدنۀ اجتماعیِ تجددی
🖊 مهدی جمشیدی
۱. برخی تصور میکنند که چنانچه روایت جنبشی از اغتشاشات سال گذشته ارائه کنند، به فتح بزرگی دست یافتهاند و توانستهاند آن را تثبیت و تکریم کنند، درحالیکه مسأله، «جنبش» یا «ناجنبش» بودن این واقعیت نیست، بلکه مسألۀ آن است که «هویت» اغتشاش، قابلدفاع نیست. این اغتشاش، چه جنبش اجتماعی باشد و چه نباشد، کمترین نسبتی با «حرکت تاریخی جامعۀ ایران» نداشت و به همین دلیل نیز از سوی مردم با استقبال روبرو نشد. تصمیم تاریخیِ جامعۀ ایران، آن نیست که در اغتشاش سال گذشته نمایان شد، بلکه باید این واقعیت را یک «زائده ناروا» و «تکۀ نچسب» تلقی کرد که ریشه در بیرون از نظام اجتماعی ما و قواعد آن داشت؛ به این معنی که جامعهزاد و مردمبنیان نبود و از عالَم و افق تاریخی دیگری بر ما تحمیل شد. آری، نباید انکار کرد که تجدد در جامعۀ ایران، بدنۀ اجتماعی دارد و توانسته سبک زندگیِ متجددانه در این لایه بسط بدهد، اما در عین حال، نباید غفلت کرد که این لایه، حداقلی و ناچیز است و نمیتواند جوشش درونی و حرکت خودبنیان جامعۀ ایران را نمایندگی کند. برخلاف این تحلیل، نیروهای تجددی در عرصۀ فکری و رسانهای، همواره کوشیدهاند این خُردهحرکتهای نمایشی و بیریشه را به عنوان انتخابهای تاریخی و کلانچالشهای اجتماعی، معرفی و القا کنند که جامعۀ ایران، دچار شکاف و تنش شده و بحرانهای هولناکی را تجربه خواهد کرد. نهفقط جامعۀ ایران، بلکه هیچ جامعۀ دیرینه و مستحکمی با چنین تلاشهای سطحی و زودگذری، دچار ازجاکندگی و زوال نخواهد شد؛ همچنانکه حاکمیت سیاسی نیز به دلیل همگونی با بافت فرهنگیِ جامعۀ ایران و برآمدن از اقتضاهای هویتی آن، مبتلا به شکاف با جامعه نشده است. گفتهها و برداشتهایی که این سو و آن سو عرضه میشوند و بر طبل فروپاشی و انحطاط میکوبند، واقعیتی جز روایتپردازیهای معوج ندارند و از باطن جامعۀ ایران حکایت نمیکنند؛ باطنی که در اغتشاش سال گذشته از لحاظ عدمی و منفی، خودش را نمایان کرد.
۲. مسأله این است که بدنۀ اجتماعیِ تجددی، احساس کرد که میتواند در برابر انقلاب و ارزشهای هویتبخش جامعۀ ایران، گردنکشی کند و خود را بر آنها تحمیل کند و بر اساس همین احساس خام و برآورد نسنجیده نیز از فضای مجازی پا بیرون نهاد و به خیابان آمد، اما ناکام و سرخورده بازگشت. این بدنه در حرکت اخیر خویش، به دلیل «خودافشاگریهای فرهنگی» - که البته چارهای نیز جز آن نداشت - ماهیت تجددی خویش را آشکارتر کرد و نشان داد میخواهد جامعۀ ایران را به سوی اباحهگری و ولنگاری سوق بدهد و تمام خطوط قرمز ارزشی را درنوردد. این در حالی است که مردم با وجود تنوّعها و تکثّرهایی که دارند، همچنان به معیارهای ارزشی، معتقد هستند و حاضر نیستند با جریانهای سخیف فرهنگی، همراهی کنند. این «ناهمراهی» و «گسستگی»، خودش را در متن اغتشاش نشان داد و در نهایت نیز بدنۀ اجتماعیِ تجددی، در خیابان تنها ماند و گریخت. توقع این نبود که پس از آن همه تبلیغ و روایت و تخریب و واسازی، حداکثر ده درصد زنان ایران به کشف حجاب رو آورند، بلکه تخمینهای دشمن حاکی از این بود که جامعۀ ایران، دوپاره خواهد شد و نیمی از زنان، حجاب را کنار خواهند نهاد. اکنون با وجود گذشت یک سال، همچنان عدد قبلی پا بر جاست و پیشروی نداشته است. این امر نشان میدهد که حجاب، انتخاب درونی و فرهنگیِ مردم ایران بوده است، نه برخاسته از اجبار و سرکوب و قانون. اگر در گذشته، چنین گفتهای فاقد پشتوانۀ عینی بود، امروز میتوان با قاطعیت سخن گفت و دربارۀ انتخابها و جهتگیریهای خودخواستۀ این جامعه سخن گفت.
۳. اصرار و تأکید همیشگی آیتالله خامنهای بر انسجام درونی جامعۀ ایران و همراهی آن با نظام جمهوری اسلامی، چهبسا ریشه در چنین فهمی از جامعۀ ایران و نیروهای مخالف داشته باشد. ایشان در طول دورۀ اغتشاش، هرگز به باجدهی و عقبنشینی رو نیاورند و حاضر نشدند نیروهای اغتشاش و هواداران سیاسی آنها را به رسمیت بشناسند و وارد روند دادوستد با آنها بشوند، بلکه برعکس، قاطعانه موضعگیری کردند و آنها را مردم نخواندند؛ چنانکه عملشان را نیز مصداق اعتراض اجتماعی قلمداد نکردند. جریان اغتشاش، گمان میکرد که با حملۀ مستقیم و تهی از اخلاق و ادب به رهبر انقلاب، حالت استیصال و سرگشتگی ایجاد خواهد کرد، اما چنین نشد و مواجهۀ قاطع، به فصل اغتشاش پایان داد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔴چرا سپاه در حجاب غایب است؟
#نهی_از_منکر
💠کانال یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ چرا سرعت پیامرسانهای داخلی بعد از فیلتر تلهگرام پایین بود؟!
🎙 استاد روحالله #مومن_نسب پاسخ میدهد…
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🔹برگ دیگری از سند مظلومیت نظام و انقلاب، حضور موجودی در رسانۀ ملی است که مصداق تمام و کمال #مفسد_فی_الارض است.
🔹او به جرم تبدیل فضای مجازی به قتلگاه نوجوانان و جوانان، مستحق هزاران مرتبه اعدام است.
🔹ایکاش عدلیه داشتیم.
حجتالاسلام محمد #کرباسی ✍
🆔 https://virasty.com/m_karbasi/1698527097675613024
📥 در ویراستی عضو شوید:
👉 https://virasty.com/r/284
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh