eitaa logo
هنر تبیین ، محض اطلاع، نهضت آگاه سازی و مطالبه گری
2هزار دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
13.6هزار ویدیو
568 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم #کانال_هنر_تبیین #نهضت_آگاه‌سازی_و_مطالبه_گری @honaretabyin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 استدلال مضحک برای زیر سوال بردن اقدامات سلبی در زمینه 🔹برخی استدلال می آورند که در سال های گذشته، اقدامات سلبی جواب نداده و ما باید کار فرهنگی کنیم. 🔸کار فرهنگی هیچ منافاتی با کار سلبی ندارد. در هر جامعه ای، با هر نوع حکومتی که دارد، کار فرهنگی و کار سلبی در کنار هم هستند. 🔹در مورد دزدی، قاچاق مواد مخدر، تخلفات رانندگی، قتل، اختلاس و... هم اقدامات سلبی انجام داده ایم و هنوز هم شاهد دزدی، قاچاق مواد مخدر، تخلفات رانندگی، قتل، اختلاس و ... هستیم! معقولانه است که چون این موارد وجود دارد، اصل اقدام سلبی و برخورد با این موارد را زیر سوال ببریم و یا آنها را به کار فرهنگی صرف حواله دهیم؟!!!
🔴 نفوذ جاسوس انگلیسی در لباس روحانیت و اجتهاد! 🔹 یک همجنس باز ایرانی الاصل با نفوذ در حوزه نجف تا سطح اجتهاد پیش رفت! آنجا سید و مجتهد شد، به ایران آمد و در امتحان ورودی خبرگان هم قبول شد! حتی در لیست انتخاباتی بعضی از جناح های سیاسی قرار گرفت اما سال ۱۳۹۴ در دقیقه نود شناسایی و دستگیر شد. 🔹 نامش سید سعید جلیلی چوب تراش معروف به سعید آل محمد بود، چوب تراش یک جاسوس انگلیسی بود که تلاش داشت به مجلس خبرگان ایران نفوذ کند، او با آموزش هایی که در سازمانهای جاسوسی انگلیس به ویژه در MI6 دیده بود، توانست در نجف تا درجه اجتهاد هم پیش برود. 🔹 او در مصاحبه ای میگوید: من هدفم از شرکت در انتخابات مجلس خبرگان این است که اگر بتوانم نعلین آقا را جفت کنم!! 🔹 یاد روحانی جاسوس دیگر انگلیس افتادم که میخواست وارد خبرگان بشه! مراقب مکر و نیرنگ‌ها باشیم!
🔴راهبر قطار محله‌مون باشیم! فرداشب، ملت ایران در جشن ۴۵سالگی انقلاب از بالای پشت‌بام‌ها، ذکر سرخواهند داد. شاید برخی به‌خاطر جوِ فیکِ فجازی، شروع نکنند، اما با شنیدن اولین ، قطاروار اضافه می‌شوند. بیائیم فرداشب باشیم و ما شروع کننده باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 کشور درگیر حرام شرعی و سیاسی شده است، آنگاه برخی مذهبی های در حال تطهیر بدحجاب ها هستند! یعنی وسط جنگ همه جانبه علیه و عفاف، در مقابل حرام شرعی و سیاسی کشف حجاب که نمی ایستند هیچ، این وسط به نوعی در حال عادی نشان دادن درجه پایین تر همان گناه هم هستند! 🆔 @aamerin_ir
سالروز میلاد شهید حجاب، سید روح الله عجمیان کارگر روز مزد... مسئولان بی تفاوت در قبال وضعیت ولنگاری فرهنگی و اجتماعی چگونه پاسخ خون این شهدا را خواهند داد؟ کانال | مطالبه 🆔@sahab_motalebe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗓 عصر روز بيستم بهمن ١٣٦٤، نخلستان‌های حاشيه‌ی اروند 🌷 شهید سید مرتضی آوینی: 🔅 غروب نزديك می‌شود و تو گویی تقدير زمين از همين حاشيه‌ی اروندرود است كه تعيين می‌گردد. و مگر به‌راستی جز اين است؟ بچه‌ها آماده و مسلح، با كوله‌پشتی و پتو و جليقه‌های نجات، در ميان نخلستان‌های حاشيه‌ی اروند، آخرين ساعات روز را به‌سوی پايان خوش انتظار طی می‌كنند. اين‌ها بچه‌های قرن پانزدهم هجری قمری هستند؛ هم‌آنان كه كره‌ی زمين قرن‌هاست انتظار آنان را می‌كشد تا بر خاك بلاديده‌ی اين سياره قدم گذارند و عصر ظلمت و بی‌خبری را به پايان برسانند... و اينك آنان آمده‌اند، با سادگی و تواضع، بی‌تكلف و صميمی، در پيوند با آب و درخت و آسمان و خاك و باران... و پرندگان. و تو هم كه از غرورآباد پرتكلف نفس اماره راه گم كرده‌ای و به‌يك‌باره خود را در ميان اين بندگان مطيع خدا يافته‌ای، حس می‌كنی كه به بركت آنان، با همه‌چيز، آب و درخت و آسمان و خاك و باران و پرندگان و ديگر انسان‌ها پيوند خورده‌ای و بين تو و رب‌ّالعالمين هيچ‌چيز نمانده است و دائم‌الصّلوة شده‌ای. غروب نزديك می‌شود و انتظاری خوش، دل بی‌تاب تو را در خود می‌فشارد. اين نخلستان‌ها مركز جهان است و اگر باور نداری، خود به خيل اين ياوران صاحب‌الزّمان بپيوند تا دريابی كه چه می‌گويم. 🌱 @nasime_hayat ۸ 📚 بازخوانی نظرات و آرای شهید آوینی در کانال «نسیم حیات»
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 انتخاباتِ آینده‌ساز 💥 ⭕️ ‌بعضی‌ها مردم را از انتخابات دلسرد می‌کنند، این کار غلطی‌ست، این اشتباه است. این به ضرر کشور است! 💠 ، @honaretabyin