فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار تمیز رسانهای که توسط جبهه مقاومت #برای_ایران_مقتدر ساخته شده
Khashayar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان در قطر: اسرائیل مهمان ما رو در خانهمان کشت
به ما گفتند نزنید که صلح کنیم ولی نامردها به جای صلح کشت و کشتار کردن
اگه باز هم غلط زیادی بخورن پاسخ محکمتری خواهیم داد...
ماشالله رئیس جمهور باغیرت ایران
محکم باش همه ملت ایران پشتت هستن...
🗣 ADEL
به نظرم #آیت_الله_العظمی_خامنه_ای با هوشمندی و اصرار خودشان نماز جمعه این هفته تهران را اقامه خواهند نمود. این نماز جمعه پیوستِ رسانه ای و روانی عملیات وعده صادق است. شیاطین میگفتند: رهبر را به مکان امن برده اند! هر ملتی با رهبران شجاع خود احساس عزت و آرامش خواهد داشت.
علیرضا زادبر
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
19.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاکستان به احترام سید مقاومت تمام قد ایستاد.او فقط مرد بزرگ جهان عرب نبود بلکه در عمق قلوب امت اسلامی نفوذ کرده بود.البته عزت را خدا می دهد و داد.
عبدالله گنجی
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
#توییت | استاد علیرضا پناهیان:
دشمن هم احمق است و هم جنایتکار؛ اگر قلت یاران را ببیند، دچار خطای محاسباتی میشود و ضربه میزند. با حماسه حضور میلیونی در نماز جمعه، رعبی در دل دشمن بیفکنیم تا جرات خطا نکند. "و نصره بالرعب" سنت یاران امام زمان عج است. نماز جمعه اینبار، بیعتی برای نصرت ولایت و ادامه راه نصرالله.
@Panahian_ir
🔷@IslamlifeStyles
✅ یکی از مسائلی که امنیت ما رو تضمین خواهد کرد حضور گسترده و میلیونی مردم در حمایت از ولایت فقیه هست.
چقدر امام خمینی عزیز دقیق فرمودند که:
💥 پشتیبان "ولایت فقیه" باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد...
✅پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت عملیات غرورآفرین وعده صادق۲
💢متن پیام علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش به شرح زیر است:
🔹بسم الله الرحمن الرحیم
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلى نَصْرِهِمْ لَقَدِير (سوره مبارکه حج، آیه ۳۹ )
به كساني كه جنگ بر آن ها تحميل می شود، اجازه جهاد داده شده است؛ زيرا آن ها مورد ستم واقع شده اند و بى ترديد خدا بر يارى آن ها كاملاً تواناست.
🔹اکنون که مدعیان دروغین حقوق بشر در مقابل اقدامات وحشیانه و کشتار بی رحمانه کودکان بی پناه و دانش آموزان مظلوم و ملّت آزادی خواه غزه، لبنان و یمن، از سوی رژیم غاصب صهیونی و حامیان جنایتکار آنان، سکوت اختیارکرده و نظاره گر ترورهای ناجوانمردانه و شهادت رهبر شجاع جهاد اسلامی حماس، دبیرکل نستوه حزب الله لبنان و سرداران و مستشاران مقتدر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و مرز های جنون را پشت سرگذاشته اند، جمهوری اسلامی ایران با اجرای فرامین و تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر ضرورت پاسخ کوبنده وقاطع به جنایات ددمنشانه رژیم سفاک و کودک کش صهیونیستی، در پی اقدامی مشروع و منطبق بر قوانین بین المللی و در پاسخ به تعرض و تهاجم وحشیانه آنان در به شهادت رساندن مستشاران ایرانی و رهبران مبارز جبهه مقاومت، بار دیگر در حماسه ای غرورآفرین(عملیات وعده صادق۲)، غیرت ملی و اقتدار نظامی بی نظیر خود را به جهانیان نمایاند و نقطه عطف دیگری در مبارزه با استکبار و آغاز نصرالله و راه روشن آزادی قدس عزیز ترسیم کرد.
🔹آمریکای جنایتکار و رژيم جعلی صهيونيستي بداند که فرهنگ «ایثار، شهادت و مقاومت» و درس«آزادی، آزادگی و آزادی خواهی» با سرشت و فطرت فرزندان این سرزمین عجین شده است و اقدامات تروریستی و جنایتکارانه آنان در به شهادت رساندن سید حسن نصرالله، این رهبر ولایت مدار، شجاع و مخلص حزب الله لبنان و سردار عباس نیلفروشان، نه تنها کوچک ترین خللی در مبارزه با استکبار جهانی به وجود نخواهد آورد، بلکه ادامه مسیر روشن آزادی را پرشوتر و پرشتاب تر کرده و آغازگر یک فتح بزرگ خواهد بود.
🔹این جانب ضمن تبریک این عملیات پیروزمندانه و غرور آفرین، محضر ولی امر مسلمین، حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)، ملّت شریف و عدالت خواه ایران و رزمندگان نستوه و مدافع کیان نظام جمهوری اسلامی ایران، از خداوند قادر متعال برای تمامی مسلمانان و آزادی خواهان، جهان عزّت، نصرت و پیروزی و برای ایران عزیز و مقتدر، اعتلا و اقتدار همیشگی مسألت می نمایم.
🔹وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ
✅کانال رسمی اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش در ایتا
https://eitaa.com/medu_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ یک کانال عبری ویدیویی از اصابت مستقیم موشک های ایران به ساختمان متعلق به وزارت دفاع اسرائیل در هود هاشارون منتشر کرده است.
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
🔴اطلاعیه مهم
🔸در پی درخواست های مکرر خیل مشتاقان حضور در نماز جمعه به امامت نائب امام زمان ارواحنا فداه
و با پیگیری استاندار محترم و مساعدت راه آهن جمهوری اسلامی ایران
🚃قطار فوق العاده به مقصد تهران
برای فردا جمعه ١٣ مهر
رفت : ساعت ٥ صبح
بازگشت: ساعت ١٥
ظرفیت ٧٠٠ نفر
آماده انتقال امت حزب الله قم می باشد.
🔸علاقمندان جهت تهییه بلیط فردا صبح یکساعت قبل از حرکت به ایستگاه راه آهن قم مراجعه نمایند.
#آغاز_نصرالله
#وعده_صادق۲