#شهید_هنرمند
#شهر_فرزانگان_بروجرد
شهیدِ قِصّه ی ما قُپه و مدال ندارد
و هیچ چیز بجز یک دلِ زُلال ندارد!
بسیجی ای که به عشق خمینی (ره) آمده جبهه
بسیجی ای که خیالی بجز وصال ندارد
بسیجی ای که بجز دوربین و چند نگاتیو
به این مطامِع دنیایی اتصال ندارد
اگرچه تویِ سِجلدَش هنوز خام و جوان است
بزرگ بودن! ربطی به سن و سال ندارد
کِی و کجا و چطوری؟ بهانه های من و توست
وگرنه بنده یِ خوب از خدا سوال ندارد!
کسی که نیّت و کارَش فقط برای خدا شد
مُسلّم است پس مرگ هم زوال ندارد
شهیدحُجّتِ ما حجّتی ست تا که بدانیم!
پرنده می رود و احتیاج به بال نــدارد
شعری برای شهید حجت الله یخچالــی
شهید شاخص سال 1402 سازمـان بسیج هنرمنـدان
شاعــر حسیــن خزائــی
#بسیج_هنرمندان_بروجرد
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۳ فروردین ۱۴۰۲
#اثار_هنرمندان_بروجرد
اهدایی اثر زیبای سرکار خانم زهره شماعی از هنرمندان توانا و فعال به بسیج هنرمندان بروجرد بمناسبت شب های قدر
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۳ فروردین ۱۴۰۲
#اخبار_هنری_لرستان
#هنرمندان_بروجرد
#خبرخوب
خوشبختانه امروز 24 فروردین ماه 1402 در سالن ماه حوزه هنری شهر خرم آباد هنرمند شاخص استان لرستان در سال 1401 سرکار خانم سیده معصومه حسینی از هنرمندان متولد بروجرد و شاخص کشور در شاخه هنرهای تجسمی توسط حوزه هنری انقلاب اسلامی انتخاب شدند.#بسیج_هنرمندان_بروجرد انتخاب هنرمند بسیجی و توانمند خانم سیده حسینی را به بعنوان هنرمند شاخص سال 1401 به ایشان و همه هنرمندان بروجرد بخصوص در شاخه هنرهای تجسمی تبریک گفته و برای این هنرمند محترم آرزوی توفیقات روز افزون را دارد.همچنین ایشان عضو شورای سازمان بسیج هنرمندان کشور نیز میباشند که در مدت اخیر با بسیج هنرمندان بروجرد همکاری موثری داشته اند.
#بسیج_هنرمندان_بروجرد
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
Image to PDF 20230401 09.42.38.pdf
2M
#آشنایی_با_هنرمندان_بروجرد
#سیده_معصومه_حسینی
رزومه سرکار خانم سیده معصومه حسینی از هنرمندان شاخص هنرهای تجسمی شهر بروجرد و ایران که امروز 24 فروردین ماه 1402 بعنوان هنرمند شاخص استان لرستان انتخاب شدند.
#بسیج_هنرمندان_بروجرد
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
بسیــج هنرمنــدان بروجـرد
#اخبار_هنری_لرستان #هنرمندان_بروجرد #خبرخوب خوشبختانه امروز 24 فروردین ماه 1402 در سالن ماه حوزه
20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تکمیلی
#اخبار_هنری_لرستان
زمان انتخاب و تجلیل از هنرمند شاخص سال 1401 استان لرستان خانم #سیده_معصومه_حسینی
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
بسیــج هنرمنــدان بروجـرد
#تکمیلی #اخبار_هنری_لرستان زمان انتخاب و تجلیل از هنرمند شاخص سال 1401 استان لرستان خانم #سیده_معص
#هفته_هنر_انقلاب
#سید_مرتضی_آوینی
هوالمصور
هنرمند ارزشمند سرکارخانم سیده معصومه حسینی
باسلام و احترام
عرصه فرهنگ و هنر آزمون گاه معرفت و عشق است و در این بستر هنجار کسی میتازد که از سرچشمه شناخت زلال ازلی نوش کرده و به وجد آمده باشد و شما گرانسنگ ترین هنرمند با خلق آثار خودبه عنوان «هنرمند شاخص سال ۱۴۰۱ استان لرستان »، مارا قرین عاطفه های لبریز از معرفت و معنویت خود کردید ، این انتخاب را به سرکار عالی و جامعه هنرمندان شهرستان بروجرد تبریک و تهنیت گفته ، دوام توفیقات روزافزون تان را از درگاه باری تعالی مسئلت می نمایم .
حمیدآقایی
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد
پنجشنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۲
►┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
بسیــج هنرمنــدان بروجـرد
#اخبار_هنری_لرستان #هنرمندان_بروجرد #خبرخوب خوشبختانه امروز 24 فروردین ماه 1402 در سالن ماه حوزه
#تکمیلی
#هفته_هنر_انقلاب
در این مراسم از دو هنرمند فعال و موفق بروجرد نیز در سطح استان و کشور تقدیر و تجلیل به عمل آمد جناب آقای پژمان شاهوردی از هنرمندان توانمند تئاتر و جناب آقای میثم جعفری از شاعران توانمند بروجرد که به این دو هنرمند عزیز و ارزشمند نیز تبریک گفته و برای ایشان سلامت و توفیق روزافزون آرزو میکنیم.
پیام تبریک ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد
هوالمصور
هنرمندان ارزشمند
جناب آقای پژمان شاهوردی
جناب آقای میثم جعفری
باسلام و احترام
بدینوسیله انتخاب شایسته جنابتان را به عنوان هنرمندان فعال و چهره شاخص حوزه فرهنگ و هنر استان لرستان در سال ۱۴۰۱ ، تبریک و تهنیت گفته ، از درگاه باری تعالی توفیق روزافزون تان را مسئلت می نمایم ، قلم و قدمتان پویا و مستدام .
حمیدآقایی
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد
پنجشنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۲
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
#مناسبت
#روزقدس
فردا جمعه 25 فروردین ماه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان روزجهانی قدس گرامی باد راهپیمایی روز جهانی قدس در حمایت از مردم مظلوم فلسطين در شهر بروجرد ساعت 10/30 صبح میدان یادبود بسمت مصلی بزرگ نماز جمعه میباشد.
بسیج هنرمندان بروجرد از همه هنرمندان محترم بروجرد برای شرکت در این راهپیمایی با احترام دعوت به عمل می آورد. امیدواریم که تمامی مظلومان جهان از زیر ظلم و ستم استکبار جهانی رهایی یابند.
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
#پیام_تبریک
#هفته_هنر_انقلاب
#شهید_سید_مرتضی_آوینی
پیام تبریک فرماندار محترم بروجرد
هنرمندان گرامی و فعال حوزه فرهنگ و هنر شهرستان بروجرد؛
سرکارخانم سیده معصومه حسینی (چهره شاخص هنر انقلاب سال ۱۴۰۱ کشور و استان لرستان _ هنرهای تجسمی)،
جناب آقای پژمان شاهوردی (چهره فعال هنر انقلاب سال ۱۴۰۱ استان لرستان _ هنرهای نمایشی)،جناب آقای میثم جعفری (چهره فعال هنر انقلاب سال ۱۴۰۱ استان لرستان _ شعر)،انتخاب شایسته شما را به عنوان چهره برتر و فعال هنر انقلاب اسلامی تبریک گفته ، از درگاه خداوند سبحان توفیقات روزافزون تان را خواستارم ، امید که در زندگی هنری و هنر زندگی کوشا ، پیروز و سربلند باشید.
مسلم مرادی
معاون استاندار لرستان و فرماندار شهرستان بروجرد
📎 ۲۴فروردین ۱۴۰۲
🇮🇷 روابط عمومی فرمانداری ویژه
و شورای اطلاع رسانی شهرستان بروجرد
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
#مناسبت_ملی
هفت شهر عشق را عطار گشت
ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
25 فروردین ماه روز بزرگداشت شاعر و عارف نامی تاریخ ایران #عطار_نیشابوری گرامی باد.
#بسیج_هنرمندان_بروجرد
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۵ فروردین ۱۴۰۲
بسیــج هنرمنــدان بروجـرد
#مناسبت_ملی هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم 25 فروردین ماه روز بزرگداشت شاعر
#تکمیلی
#عطار_نیشابوری
روز 25 فروردین ماه در تقویم رسمی کشور به نام عطار نیشابوری نامگذاری شده است و همه ساله مراسم بزرگداشت این شاعر و عارف نامی برگزار می شود.
فریدالدین ابوحامد محمد بن ابوبکر ابراهیم بن اسحق عطار کدکنی نیشابوری شاعر و عارف نام آور ایران در قرن ششم و آغاز قرن هفتم است. ولادتش به سال 537 در کدکن از توابع نیشابور اتفاق افتاده است.از ابتدای کار او اطلاعی در دست نیست جز آنکه نوشته اند پدر وی در شادیاخ نیشابور، عطار عظیم القدری بود و بعد از وفات او فریدالدین کار پدر را دنبال کرد و دکان عطاری (دارو فروشی) آراسته داشت.
مسلما عطار در آغاز حیات و گویا تا مدتی از دوره ی تحقیق در مقامات عرفانی، شغل دارو فروشی خود را که لازمه ی آن داشتن اطلاعاتی از طب نیز بوده حفظ کرده و در داروخانه سرگرم طبابت بوده است. خود در کتاب خسرونامه گوید:
به من گفت ای بمعنی عالم افروز
چنین مشغول طب گشتی شب و روز
و باز در مصیبت نامه گفته است:
مصیبت نامه کاندوه جهانست
الهی نامه کاسرار عیانست
به داروخانه کردم هر دو آغاز
چگونه زود رستم زین و آن باز
به داروخانه پانصدشخص بودند
که در هر روز نبضم می نمودند
با توجه به اشاره ی شاعر، معلوم می شود که انقلاب حال او هم در زمان پزشکی و داروگری دست داده بود و او آثاری در همان ایام پدید آورد. بنابراین افسانه ی معروفی که درباره ی انقلاب حال عطار موجود است ساختگی به نظر می آید. درباره ی این حادثه جامی چنین آورده است: «گویند سبب توبه وی آن بود که روزی در دکان عطاری مشغول معامله بود، درویشی آنجا رسید و چندبار- شیءالله – گفت. وی به درویش نپرداخت. درویش گفت ای خواجه تو چگونه خواهی مرد؟ عطار گفت چنانکه تو خواهی مرد! درویش گفت تو همچون من می توانی مرد؟ عطار گفت: بلی! درویش کاسه ی چوبین داشت، زیر سرنهاد و گفت الله و جان بداد. عطار را حال متغیر شد، دکان بر هم زد و به این طریق در آمد.»
آنچه مشهور است این است: اسرارنامه، الهی نامه، مصیبت نامه، جواهرالذات، وصیت نامه، منطق الطیر، بلبل نامه، حیدرنامه، شترنامه، مختارنامه و شاهنامه. دوازده کتاب نظم است و می گویند چهل رساله نظم کرده و پرداخته؛ اما نسخ دیگر متروک و مجهول است و قصاید و غزلیات و مقطعات شیخ به همراه رباعیات و کتب منثور وی از صدهزار بیت افزون است.»
شاعر خود در قسمتی از منظومه خسرو نامه ی خویش مثنویات خود را نام برده است. غیر از آنچه در قول دولتشاه و ابیات عطار دیده ایم آثار متعدد دیگری را نیز بدو نسبت داده اند و به قول هدایت در ریاض العارفین «گویند کتب شیخ یکصد و چهارده جلد است» و این عدد حقیقتا اغراق آمیز به نظر می رسد.
غیر از اسرارنامه، الهی نامه، مصیبت نامه، جواهرالذات (یا جوهر ذات)، وصیت نامه، منطق الطیر، بلبل نامه، حیدرنامه، (یا حیدری نامه)، شترنامه، مختارنامه، شاهنامه، خسرونامه (یا گل و خسرو)، دیوان غزلیات و قصاید و رباعیات که تاکنون دیده و گفته ایم، منظومه ای دیگر به نام مظهر العجایب، هیلاج نامه، لسان الغیب، مفتاح الفتوح، بیسر نامه (یا پسرنامه)، سی فصل و جز آنها را هم بدو منسوب دانسته اند که بعضی از آنها به سبب رکاکت الفاظ و سستی فکر و اندیشه و اظهار تمایل شدید و متعصبانه به تشیع، مسلماً از عطار نیشابوری نیست و از شاعر دیگریست که به عطار نسبت یافته است.واقعی خود این سادگی و روانی را که به روانی آب زلال شبیه است، با فصاحت همراه داشته باشد.
وی اگر چه در ظاهر کلام خود وسعت اطلاع سنائی و استحکام سخن و استادی و فرمانروایی آن سخنور نامی را در ملک سخن ندارد، ولی زبان نرم و گفتار دل انگیز او که از دلی سوخته و عاشق و شیدا بر می آید حقایق عرفان را به نحوی بهتر در دلها جایگزین می سازد و توسل او به تمثیلات گوناگون و ایراد حکایات مختلف هنگام طرح یک موضوع عرفانی مقاصد معتکفان خانقاه ها را برای مردم عادی بیشتر و بهتر روشن و آشکار می دارد.
شاید به همین سبب است که مولانا جلال الدین بلخی رومی که عطار را قـُدوه ی عشاق می دانسته:
هفت شهر عشق را عطار گشت
ما هنوز اندر خم یک گوشه ایم
او را به منزله روح و سنائی را چون چشم او معرفی کرده و گفته است :
عطار روح بود سنائی دوچشم او ما از پی سنائی و عطار آمدیم
و جامی شاعر سخن شناس درباره ی او گفته است: «آن قدر که اسرار توحید و حقایق اذواق و مواجید در مثنویات و غزلیات وی اندراج یافته، در سخنان هیچ یک از این طایفه یافته نمی شود.»
👉 @honarmandan_Borujerd1401
۲۵ فروردین ۱۴۰۲