بسم الله الرحمن الرحیم
لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطیبیین
اخبار و مباحث راجع به هوش مصنوعی این روزها نقل محافل علمی شده و بقول یکی از اساتید آینده پژوه ( استاد مجتبی رستمی کیا ) به احتمال خیلی زیاد یکی از پیشران های آینده خواهد بود و تغییر و تحولات زیادی در پی آن رخ خواهد داد
به هر روی هوش مصنوعی مباحث آکادمیک مخصوص بخود را دارد که در جای خودش باید پیگیری شود و مطمئنا این کانال و امثال این کانال چیزی جز اطلاع رسانی در این زمینه را نمی توانند عهده دار باشند
چیزی که مهم است این نکته خواهد بود که پیگیری کردن اخبار و دانستن جنبه های مختلفش به معنای مرعوب شدن در مقابل آن نخواهد بود و به عبارتی نباید ما را به هوش مصنوعی دوستی افراطی برساند
بلایی که حماس در طوفان الاقصی بر سر اسرائیل در آورد دقیقا مثال بارز این نکته بود ؛ چرا که رژیم منحوس بشدت فریفته هوش مصنوعی شده و به خیال خودش حماس را کنترل می کرد، غافل از اینکه حماس با دادن اطلاعاتی متفاوت با آنچه که در حال رخ دادن بوده سعی در فریب هوش مصنوعی داشته و موفق هم شد
اما نباید از نظر دور داشت که هر چه زمان رو به جلو می برد ابرازهای کنترلی انسان هم به طرز عجیبی رو به فزونی می گذارد و گویی انسان را در یک زندان قرار می دهد یکی از این ابزارهای کنترلی را میشود هوش مصنوعی هم دانست ؛ همانطور که در همین چند خطی که برایتان نوشتم ملاحظه فرمودین هوش مصنوعی تبدیل به ابزاری چند وجهی شده که حوزه های مختلف را درگیر خودش کرده ، حوزه اقتصاد ، سیاست ، سلامت و...و حتی مباحث الهیاتی !!
سیاست مدار آینده سیاست مداری است که علاوه بر مسائل سیاسی این را هم بداند که هوش مصنوعی در سیاست چه تاثیری خواهد گذاشت
اقتصاددان آینده ، اقتصاددانی است که علاوه بر مطالبی که در کتاب های اقتصادی می خواند مطالبی از هوش مصنوعی هم بداند
الهی دان آینده ، فقیه آینده ، الهی دان و فقیهی است که علاوه بر مطالب مدون در کتب مربوط از هوش مصنوعی هم بداند
برای فقیه از این جهت که متعلق مسائلش در آینده گره خورده با مسائل هوش مصنوعی است و الهی دان هم از این جهت که جنس مطالبی که در آینده مسئله خواهد شد گرهی از مباحث علوم شناختی که یکی از زیرشاخه هایش هوش مصنوعی است ، خواهد بود
شاید این مطلب را در مباحث آینده پژوهانه باید پیگیری کرد که هوش مصنوعی تا کجا قصد ادامه دارد و چه تغییرات کلانی را قرار است در حوزه های مختلف بوجود آورد اما آنچه که مسلم است این است که باید دورنمایی از آینده را مد نظر داشت و متناسب با آن جلو رفت تا اهل زمانه خود بود و او سوار بر مطلب باشد نه مطالب تهدید کننده حیثیت وجودی اش !!!
💠تعريف لغوى هوش مصنوعی
در زبان انگلیسی لغت (intelligence) که آن را هوش ترجمه میکنیم از واژه لاتین (intelligentia) اخذ شده است؛ این واژه لاتین ترکیبی از دو کلمه (inter) به معنای اندرمیان" و "مابين " و (legere) به معنای گزیدن و خواندن بوده .است لذا تحت اللفظى به معنی انتخاب از میان چند چیز است؛ این کلمه بدین شکل(intelligence) اولین بار در خلال جنگهای داخلی اروپا در سال ۱۸۷۵ به معنی توانایی جمع آوری اطلاعات از دشمن بکار رفت؛ سپس این واژه در برخی از علوم هم استفاده شد. واژه (artificial) هم که آن را مصنوعی ترجمه می کنیم در زبان انگلیسی از واژه لاتین (artificialis) اخذ شده است.
💠کلمه (artificialis) با توجه به ریشه های لغوی آن در لاتین از ترکیب (ars) به معنی فن و مهارت و (facere) به معنی (ساختن) به معنی فن یا مهارت ساختن چیزی است از طریق باز شکل دادن به امور طبیعی می باشد.
https://eitaa.com/hoomas
1402-07-06 فقه هوش مصنوعی-1.mp3
25.59M
جلسه اول #فقه_هوش_مصنوعی
پنجشنبه ۶ مهرماه ۱۴۰۲ (۱۲ ربیع الاول ۱۴۴۵)
🎙استاد مفیدی
بحث این جلسه:
تحریر محل نزاع در خصوص مساله مسئولیتپذیری هوش مصنوعی
@hoomas
1402-07-13 فقه هوش مصنوعی-2.mp3
22.63M
جلسه دوم #فقه_هوش_مصنوعی
پنجشنبه 13 مهرماه ۱۴۰۲ (19 ربیع الاول ۱۴۴۵)
🎙استاد مفیدی
بحث این جلسه:
تحریر محل نزاع
@hoomas
1402-07-20 فقه هوش مصنوعی-3.mp3
22.63M
جلسه سوم #فقه_هوش_مصنوعی
پنجشنبه 20 مهرماه ۱۴۰۲ (26 ربیع الاول ۱۴۴۵)
🎙استاد مفیدی
بحث این جلسه:
تحریر محل نزاع در خصوص مساله مسئولیتپذیری هوش مصنوعی
مباحث مطرح شده در این جلسه:
▪️آیا اگر بحث فقه هوش مصنوعی از زاویه ضمان مطرح میشود لازم میآید فقه میز و صندلی هم داشته باشیم؟
▪️زوایای مختلف هوش مصنوعی به علوم مختلف حوزوی (علاوه بر فقه) مربوط میشود و به مناسبت برخی زوایا مطرح خواهد شد؛ هم از جهات مهندسی نرمافزار و هم از جهات مهندسی سخت افزار
▪️طرح مساله «اتاق چینی» جان سرل
▪️جایگاه هوش مصنوعی در فضای علوم بین رشتهای (NBIC)
▪️۵ مرحله پیش روی فیزیکالیسم که نهایتا از مادیگرایی دست بردارد
▪️عنصر ماده ، عنصر انرژی ، عنصر اطلاعات
▪️سوال برای جلسه بعد: صفر و یک، سخت افزار است یا نرمافزار؟
@hoomas
1402-07-27 فقه هوش مصنوعی-4.mp3
20.92M
جلسه چهارم #فقه_هوش_مصنوعی
پنجشنبه 28 مهرماه ۱۴۰۲
🎙استاد مفیدی
بحث این جلسه:
پاسخ به برخی اشکالات مطرح شده
تفاوت میان سخت افزار و نرم افزار
@hoomas
✍همبنیانگذار OpenAI: احتمالاً در آینده هوش مصنوعی به بخشی از وجود انسان تبدیل میشود
🟣براساس گفتههای این دانشمند، انسان برای آنکه بتواند با ماشینهای فوقهوشمند رقابت کند، باید به ادغامشدن با هوش مصنوعی تن دهد.
🔴دانشمند ارشد و همبنیانگذار شرکت OpenAI گفته است که در آینده شاید مردم برای رقابت با ماشینهای فوقهوشمند، تصمیم بگیرند که بخشی از وجود خود را به هوش مصنوعی مجهز کنند.
🗣 البته او مطمئن نیست که خودش هم بخشی از وجودش را به هوش مصنوعی تجهیز میکند یا خیر: «اینها تماماً احتمال هستند؛ چیزی که با استانداردهای امروزی دیوانهکننده به نظر بیاید، ممکن است با استانداردهای آینده اینطور نباشد.
👌چه بسا مردم تصمیم بگیرند بخشی از خود را با هوش مصنوعی تلفیق کنند».
🤔مسئله فکری او این است که چگونه بشر میتواند با هوش مصنوعی که بسیار باهوشتر از انسان است، همگام شود.
🟡بهنظر میرسد تقویت انسان با فناوریها راهحل این مسئله باشد. او میگوید: «در ابتدا فقط جسورترین و ماجراجوترین افراد در پی انجام این کار خواهند بود.
https://eitaa.com/hoomas
2_144123984224519290.mp3
14.62M
#هوش_مصنوعی چیست؟
کاربردهای آن چیست ؟
https://eitaa.com/hoomas
کلیسای متاورسی با خدمات واقعیت مجازی از مسیحیان میزبانی میکند | دیجیاتو
همهگیری ویروس کرونا بسیاری از فعالیتها حتی نیایشهای مذهبی را به فضای مجازی آورد و کلیسا هم از این قاعده مستثنی نبود. حالا یک اسقف مسیحی سعی کرده ارتباط با خدا در کلیسا را بهصورت واقعیت مجازی به متاورس بیاورد.
به گزارش یورونیوز، اسقف «دی.جی. سوتو» در سال 2016 پروژه VR Church را راهاندازی کرد و این کلیسای مجازی در دوره همهگیری به محبوبیت بالایی رسید. سوتو میگوید: «در اینجا تعامل در سطح روح به روح وجود دارد. ما یکدیگر را از هفته گذشته به یاد داریم و صدای هم را میشناسیم. کمکم با آواتارها هم آشنا شدیم. این سازوکار برای بسیاری از مردم یک پیشرفت مهم بود، بهخصوص برای آنهایی که نمیتوانند بهصورت حضوری به کلیسا بیایند.»
مسیحیان با هدستهای واقعیت مجازی به VR Church میروند و هر یک آواتار خودشان را دارند. همه فعالیتهای داخل کلیسا از خواندن انجیل تا غسل تعمید میتواند در دنیای متاورس انجام شود. کاربران این دنیا میگویند تجربه مذهبی آنها با کمک این سرویس ارتقا پیدا کرده است.
https://digiato.com/article/2022/02/05/vr-church-in-metaverse
Virtual Reality Church? How VR Live Streams Help Churches Reach New Audiences
https://www.insta360.com/blog/enterprise/virtual-reality-church.html
A List of Virtual Reality Churches and When they Meet
https://joannalafleur.com/blog/2018/4/28/how-to-build-your-own-personal-board-of-directors
👈 فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
❓ورژن ChatGPT Enterprise چیست؟
این نسخه از ChatGPT را OpenAI برای شرکت هایی ارائه کرده است که بالاترین قدرت ChatGPT را در کنار محرمانگی و امنیت لازم دارند.
نکته مهم اینجاست که در حالت عادی چت ها به عنوان داده آموزشی در ChatGPT به کار میروند و اگر شرکتی مثلاً در مورد محصول نوآورانه خود با ChatGPT چت کند، احتمال درز اطلاعات به بیرون وجود خواهد داشت که در نسخه ChatGPT Enterprise این خطر وجود نخواهد داشت.
@hoomas
AI Theology.mp3
21.09M
الهیات هوش مصنوعی
🎙دکتر مجتبی رستمی کیا
10 آبان 1402
◽️انجمن الهیات دانشگاه امام صادق علیه السلام
👈 فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
https://eitaa.com/hoomas
هوش مصنوعی 5 1402-08-11_1.mp3
22.47M
#فقه_هوش_مصنوعی
#استاد_مفیدی_یزدی
جلسه پنجم
▪️بحث در ضمان هوش مصنوعی
آیا قصد در هوش مصنوعی وجود خواهد داشت ؟
▪️فهم و قصد پایه محور ، فهم و قصد اشراق محور
▪️ توضیحات بیشتر درباره اتاق چینی جان سرل و تفاوت روشی جان سرل با دارایفوس
▪️ریخت بعضی از مسائل ، ریخت فلسفی نیست
▪️تبیین افلاطون گرایی
▪️ بحث در صفر و یک
https://eitaa.com/hoomas
✍چتبات هوش مصنوعی گوگل بارد اکنون برای پاسخ به پرسشها صبر نمیکند و جواب کاربران را بهطور آنی میدهد.
🟣چتباتهای مبتنیبر مدلهای زبان بزرگ (LLM) مثل ChatGPT پاسخ کاربران را بهصورت آنی ارائه نمیدهند؛ بنابراین، پس از مطرحکردن سؤالها و درخواستها، باید کمی صبر کنید تا جواب آن به شما نمایش داده شود.
🗣اکنون گوگل گزینهای به نام respond in real time ارائه میدهد که سرعت بیشتری به چتبات بارد میبخشد.گوگل بارد میتواند پاسخ درخواستها و سؤالها کاربران را بلافاصله نشان دهد؛ 🧐البته همچنان باید منتظر بمانید تا نشانگر این چتبات را در رنگهای مختلف ببینید و سپس متن بهصورت خطبهخط نمایان خواهد شد.🤔
🪩اگر پاسخ ارائهشدهی گوگل بارد مفید نبود، میتوانید روی دکمهی آبیرنگ Skip response کلیک کنید تا این چتبات هوش مصنوعی مسیر خود را متوقف کند و پاسخ دیگری ارائه دهد.
ظاهراً این تنظیم بهطور پیشفرض روی بارد اعمال شده است که توضیحات طولانیتری به کاربر بدهد.
https://eitaa.com/hoomas
✍نام محصول: نویسالایو
🗣نویسالایو یک ابزار قدرتمند برای تبدیل صوت به متناست. این ابزار به شما امکان را میدهد صوتهای ضبط شده را به صورت خودکار به متن تبدیل کنید.
🌐نویسالایو از تکنولوژی تشخیص گفتار پیشرفته برای تبدیل صوت به متن استفاده میکند. این تکنولوژی دقت بالایی دارد و به طور خودکار صوت را به متن تبدیل میکند.
🧐 نویسالایو امکان ذخیره متن تبدیل شده را در فرمتهای متنی مختلف مانند TXT، DOC، PDF و SRT فراهم میکند. این قابلیت به شما امکان میدهد متن را به راحتی در نرمافزارها و برنامههای دیگر استفاده کنید.
🔺نویسالایو برای حفظ امنیت و حریم خصوصی شما، از رمزنگاری و استانداردهای امنیتی استفاده میکند. این به شما اطمینان میدهد که صوتهای شما به طور محرمانه و امن تبدیل میشوند.
🔺نویسالایو با سرعت بالا صوت را به متن تبدیل میکند، که به شما امکان میدهد به سرعت محتوا را تولید و منتشر کنید.
آدرس :
https://nevisalive.com/
https://eitaa.com/hoomas
اولین محصول هوش مصنوعی ایلان ماسک Grok نام دارد
🔹 #هوش_مصنوعی Grok یک مدل زبانی مشابه GPT-4 است که میتوان با آن چت کرد و Grok به صورت زنده به کل دادههای توییتر دسترسی دارد.
🔹این ویژگی میتواند به Grok کمک کند تا به سوالات کاربران در مورد آخرین اخبار و وقایع پاسخ دهد.
🔹نام Grok از رمان «غریبه در سرزمینی غریب» گرفته شده است که به معنای «درک عمیق» یا «فهمیدن کامل یک موضوع» است
https://eitaa.com/hoomas
🌿••[هومص]••|°هوش مصنوعی°|
جلسه سوم #فقه_هوش_مصنوعی پنجشنبه 20 مهرماه ۱۴۰۲ (26 ربیع الاول ۱۴۴۵) 🎙استاد مفیدی بحث این جلسه: ت
✍️سنجش بنیادهای متافیزیکی اتاق چینی
مجتبی رستمی کیا
✅در برهان اتاق چینی، سرل استدلال میکند که این سناریو نشان میدهد که رایانهها، که اساساً ماشینهایی هستند که مجموعهای از قوانین را دنبال میکنند، هرگز نمیتوانند زبان را به درستی درک کنند یا هوشیاری داشته باشند. این استدلال بر این فرض استوار است که درک به چیزی بیش از توانایی دستکاری نمادها بر اساس مجموعه ای از قوانین نیاز دارد. در عوض، درک مستلزم درک واقعی معنای پشت آن نمادها است. که این درک مستلزم داشتن حیث التفاتی است.
🔸ند بلاک یکی از اولین کسانی بود که به همراه بسیاری دیگر از جمله جک کوپلند، دنیل دنت، داگلاس هافستاتر، جری فودور، جان هاگلند، ری کورزویل و جرج ری از جمله منتقدانی هستند که به مسئله اتاق چینی سرل پاسخ های معتنابهی دارند. از رهگذر این موافقت ها و مخالفت ها مبانی، لوازم و پیامدهای بی شمار متافیزیکی سر بر می آورد.
◽️ناگفته پیداست که در پس این ادعا و در انتقادات مخالفان مباحث متافیزیکی و فلسفی صریح و مضمونی وجود دارد که بایستی مورد نظر باشد. این سخن که "برخی مباحث در حوزه هوش مصنوعی همچون اتاق چینی وجود دارد که اساساً متافیزیکی برای آن تصور نمی شود" وارد نیست، در ذیل کوشیدم برخی از مباحث متافیزیکی را عرض کنم:
1️⃣تفاوت میان واقعیت طبیعی و واقعیت اعتباری توسط سرل و بحث قاعده و زبان خصوصی. ( سرل حقیقت زبان را اعتباری و مبتنی بر حیث التفاتی جمعی می داند از این رو بحث از قواعد و نفی زبان خصوصی از پیشفرض های متافیزیکی وی است)
- تفکیک میان نحو زبان ( ترتیب نمادها) و معنای یک زبان ( معنای پشت آن نمادها) از مبادی و پیشفرض های متافیزیکی سرل است. ( بنگرید به استدلال فودور «تنها بازی در شهر» برای رویکردهای محاسباتی)
2️⃣ تعریف درک یا یادگیری عمیق و یا آگاهی در دستگاه فکری سرل نوعی مبنای متافیزیکی است که در پشت استدلال له اتاق چینی وجود دارد.
3️⃣حیث التفاتی فردی و حیث التفاتی جمعی، نوعی از ذهن محاسباتی که با پردازش اطلاعات صرف روبرو هست را رد می کند و نوعی بحث معرفت شناسی تلقی می شود.
4️⃣ ناشی شدن ذهن و آگاهی از فرآیندهای بیولوژیکی و شلیک نورون به نورون در حیث التفاتی فردی از جمله پیشفرض های متافیزیکی سرل در استدلال اتاق چینی است.
5️⃣کل گرایی/ جزء گرایی در شناخت واحد پردازش مرکزی CPU و الغای نگاه سیستمی و شبکه ای در شناخت از جمله پیشفرض های متافیزیکی سرل است. ( بنگرید به نقدهای جک کوبلند 2002)
6️⃣جدا سازی سخن گفتن از دانایی از جمله پیشفرض های شناختی استدلال اتاق چینی است (ماشین چینی صحبت می کند اما نمی داند) که بر این اساس، مخالفین سرل را به تناقض گویی متهم کرده اند. تناسب میان درونی سازی و برون سازی معرفت از جمله پیشفرض های متافیزیکی است. این دیدگاه که معنا با ارتباط با جهان تعیین می شود، رایج شد. سرل در برابر این چرخش به بیرون مقاومت کرد و همچنان به معنی ذهنی و مرتبط با آگاهی فکر می کرد.
7️⃣ذهن توسعه یافته و شناخت محیطی از جمله مواردی است که سرل آن را بر خلاف برخی فیلسوفان ذهن همچون کلارک و چالمرز نادیده می انگارد، این بحث نیز نوعی پیشفرض متافیزیکی است.
8️⃣مارگارت بودن، تیم کرین، دنیل دنت، جری فودور، استوان هارناد، هانس موراوک و جرج ری از جمله افرادی هستند که اتصال نمادی به محیط بیرونی در زبان طبیعی و ارتباطات علّی مناسب با جهان را قائل هستند که خود معنایی متافیزیکی در مباحث اتاق چینی محسوب می شود.
0️⃣1️⃣تجربه تجسم یافته یکی از مبادی متافیزیکی در اتاق چینی است، کارتر 2007 در کتاب درسی فلسفه و هوش مصنوعی نتیجه می گیرد: «درسی که می توان از آزمایش فکری اتاق چینی گرفت این است که تجربه تجسم یافته برای توسعه معناشناسی ضروری است»
1️⃣1️⃣ کارکردگرایی به عنوان یکی از جریان های اصلی هوض مصنوعی قوی ریشه در فلسفه فعل دارد که مورد پذیرش سرل نیز هست و به همین جهت جرج ری در سال 2002 سرل را به « سوء تفاهم کارکردگرایی و هوش مصنوعی قوی» متهم کرد.
2️⃣1️⃣"نظریه محاسباتی-بازنمایی اندیشه - را CRTT" می نامند. CRTT متعهد نیست که فکر را به هر سیستمی که آزمون تورینگ را پشت سر می گذارد (مانند اتاق چینی) نسبت دهد. همچنین به مدل دستی مکالمه درک زبان طبیعی متعهد نیست. در عوض، CRTT با هدفمندی، طبیعی و مصنوعی سروکار دارد. از این رو مباحث تکاملی زبان و آگاهی از جمله پیشفرض های حساس استدلال اتاق چینی است.
فلسفه زبان اسلامی در ایتا :
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
"""""""""""""""""""""""""'''''""""""""""""""""""""""
@hoomas
قید «طبیعی» در تعریف #نفس و امکان #هوش_مصنوعی_قوی (1)
❇️ فیلسوفان مسلمان در تعریفی که تبارش را به ارسطو میرسانند، نفس را چنین تعریف میکنند: «کمال اول برای جسم طبیعی آلی دارای حیات بالقوه» و با تکتک این قیود، نکتهای را در نظر دارند و چیزی را خارج میکنند یا توضیح میدهند، ازجمله بسته به اینکه «طبیعی» صفت جسم باشد یا کمال، جسم صناعی یا کمال صناعی را از تعریف بیرون میکنند.
✳️ برای نمونه، فارابی جسم را بر دو قسم طبیعی و صناعی دانسته است. چیزهایی مانند تخت، لباس، شمشیر و شیشه نمونههایی از جسم صناعیاند و بدن انسان و بدن حیوانات و عناصر چهارگانه از نمونههای اجسام طبیعیاند. (الاعمال الفلسفیة، ص341/ فصول منتزعة، ص26). دیگران نیز از ابنسینا تا ملاصدرا و پس از وی، همگی همین تقسیم و تعریف را میپذیرند.
📚 بر این اساس، نفس تنها در/برای جسم طبیعی متحقق میشود و جسم صناعی نمیتواند نفسمند باشد.
⚒ مراد از جسم صناعی، آن است که توسط انسان یا حیوان ساخته شده باشد و به همین صورت در طبیعت موجود نباشد. فارابی بهخوبی اشاره کرده است که «وقتی میگوییم صناعی، دلالت بر فاعل دارد» (المنطقیات، ج3، ص400). ابنسینا هم در جایی گفته است که صناعی آن است که از صناعت به وجود آید. (رساله نفس، ص۱۰-۱۱) البته ملاصدرا حتی شهر را از مصادیق چیزی صناعی دانسته (اسفار، ج8، ص15) و توسعهای معنایی داده است.
🛎 نیز تقسیم سهگانهای برای افعال به افلاطون نسبت دادهاند: فعل اختراعی، طبیعی و صناعی. فعل اختراعی فعل مخصوص خداوند است، که موجود کردن چیزی از هیچ است (أیس از لیس)؛ فعل طبیعی موجود کردن چیزی از چیزی است (أیس از أیس)، بدیننحو که صورت اولی از میان برود و مبدل به صورت دومی شود. فعل طبیعی مخصوص علتهاست که به اذن خداوند کار میکنند؛ فعل صناعی موجود کردن چیزی از چیزی است (أیس از أیس)، بدون اینکه صورت اولی از میان برود. فعل صناعی، فعل معلولهاست که با اراده و مشیت خداوند کار میکنند. (رسائل ابنحزم اندلسی، ص391)
💢 بر این اساس، به نظر میرسد بنا بر تعریف، نفسشناسی ارسطویی فیلسوفان مسلمان امکان ساخته شدن ماشینی با هوش مصنوعی قوی را رد میکند، زیرا:
- اگر ماشين دارای هوش مصنوعی قوی ممکن باشد، جسم صناعی باید بتواند نفسمند شود؛
- جسم صناعی نمیتواند نفسمند شود (نفس کمال جسم صناعی نیست)؛
- نتیجه: ماشين دارای هوش مصنوعی قوی ممکن نیست. (مطابق قاعدۀ رفع تالی).
⭕️ اما آیا این نتیجه صحیح است؟
ادامه دارد ...
🖊 رضا درگاهیفر
@PhilMind
https://eitaa.com/hoomas
🧐چطوری از ربات هوشمند صوتی دانا استفاده کنیم ؟
🔺ابتدا وارد ویترین بله میشویم ؛
🔺سپس وارد ربات دانا : AgpDanaBot@شده ؛
🔺با زدن دکمه شروع ؛
🔺پیام خوش آمدگویی ربات نشان داده میشود ؛
🔺سوال خود را تایپ کنید ؛
🔺پاسخ خود را به صورت متن و صوت دریافت کنید
https://eitaa.com/hoomas
🌿••[هومص]••|°هوش مصنوعی°|
اولین محصول هوش مصنوعی ایلان ماسک Grok نام دارد 🔹 #هوش_مصنوعی Grok یک مدل زبانی مشابه GPT-4 است که
✍هدف استارتاپ xAI از توسعهی هوش مصنوعی گروک (Grok) پاسخگویی به هر سؤالی است که کاربران در ذهن خود دارند و البته ویژگی جذاب دیگری هم دارد.
🟣هوش مصنوعی شرکت xAI با نام گروک (Grok) معرفی شد. این محصول علاوهبر پاسخگویی به سؤالات در هر زمینهای، به کاربر پیشنهاد میدهد که چه سؤالاتی را مطرح کند.
🟣هوش مصنوعی مورداشاره برای پاسخدهی به درخواستها کمی حس شوخطبعی و رگهای سرکش دارد و بنابراین اگر تمایلی به طنز ندارید پیشنهاد میشود از آن استفاده نکنید.
🔴طبق اعلام سایت رسمی xAI، مزیت منحصربهفرد و اساسی گروک این است که به اطلاعات لحظهای پلتفرم ایکس (توییتر سابق) دسترسی دارد.
🗣 این ابزار همچنین به سؤالات خاصی که اکثر چتباتهای هوش مصنوعی آنها را رد میکنند، پاسخ میدهد.xAI دسترسی اولیه به گروک را فعلاً برای تعداد محدودی از کاربران ایالاتمتحده ارائه میدهد تا بازخوردهای اولیه را از کارکرد هوش مصنوعی خود دریافت کند.
🔴این اقدام به شرکت مذکور کمک میکند قبل از انتشار گسترده، ویژگیهای مختلف را بهبود داده و مشکلات احتمالی را برطرف کند.
https://eitaa.com/hoomas
شرکت OpenAI از هوش مصنوعی GPT-4 Turbo رونمایی کرد
🔴 شرکت OpenAI مدل زبانی بزرگی به نام GPT-4 Turbo را معرفی کرد که از تمامی رویدادهای ثبتشده در اینترنت تا آوریل ۲۰۲۳ (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۲) اطلاع دارد. این مدل زبانی میتواند چیزی معادل ۳۰۰ صفحه متن را در باکس ورودی متنی قرار دهد.
@hoomas