📝 #تاریخ_سبک_زندگی
🔻یکی از قصص معروف قرآن کریم، ماجرای #حضرت_موسی است و یکی از بخش های مهم آن مبارزه ایشان با طاغوت زمان خود است، قرآن کریم در این باره می فرماید:
و لقد أَرْسَلْنَا مُوسىَ بِايَتِنَا وَ سُلْطَانٍ مُّبِينٍ * إِلىَ فِرْعَوْنَ وَ هَامَانَ وَ قَارُونَ فَقَالُواْ سَحِرٌ كَذَّابٌ *
ما موسى را با آيات خود و دليل روشن فرستاديم بسوى فرعون و هامان و قارون؛ ولى آنها گفتند «او ساحرى بسيار دروغگو است!»
🔍همانطورکه در آیات مشاهده می شود، خداوند با کلمه «الی» مخاطبان حضرت موسی را به روشنی معرفی می کند. این مخاطبان در ادامه آیات سه نفر «#فرعون» و «هامان» و «قارون» هستند، ولی در آیات دیگر یک نفر دیگر با آنها اضافه می شود و آن هم «سامری» است.
🔻در تطبیق این بخش از آیه با زمان فعلی باید گفت افراد نام برده هر کدام نماد یک جریان و گروهند:
💢فرعون: نماد «#طاغوت_سیاسی» است ⬅️طاغوتی که همگی سیاست ها بر اساس میل او چیده می شود و اراده اوست که به همگان تحمیل می شود. در راهنمودهای بزرگان دینی این گروه، تحت عنوان «دست های صهیونیستی» معرفی شده اند که قوانین علمی و غیر علمی بر اساس اراده آنها تنظیم و تصویب می شود و ماجرای هلوکاست یکی از این مصادیق است.
💢هامان: مسئول دربار فرعون و نماد #طاغوت_اجتماعی است. هامان نقش پررنگی در حکومت فرعون داشته است، او رسالت «#اقناع_جامعه» در پذیریش حاکمیت فرعون را به اشکال مختلف به عهده داشته است.
💢قارون: قارون را باید نماد #طاغوت_اقتصادی دانست. گروهی که امروزه تراست ها، کارتل ها و کمپانی های بزرگ تولید کننده مصادق بارز آن می باشند. آنان با زیرکی تمام، مراحل و قدم های زندگی امروز بشری برای رسیدن به موفقیت را به خود گره زده و این گونه منافع اقتصادی خود را تامین می کنند.
💢سامری: سامری، نماد #طاغوت_دینی است، او از عالمان دین بوده است، اما دلیلی که سبب شد او مورد غضب الهی قرار گیرد، بی تقوایی او بود، چرا که در غیاب موسی با استفاده از خاک متبرک شده به جای پای رسول خدا، گوساله ای یا ویژگی خاصی درست کرد و این گونه زمینه انحراف قوم بنی اسرائیل و گوساله پرست شدن آنها را فراهم نمود.
🖇لذا در یک جمع بندی باید گفت که در مقابل هر #جریان_حق در هر عصر و زمانی، چهار گروه فرعونی، هامانی، قارونی و سامری به مقابله می پردازند، که این جریان ها گاهی به رهبری یک فرد، یا یک گروه و یا گاهی به رهبری یک کشور خواهند بود.
🗞 جزوه فرعون شناسی- قاعده تحریف
✍ حجت الاسلام عباسی اصل
___
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/asz_mirras
🔹sapp.ir/asz_mirras
1.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🥀🏴🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴
🥀 پيامبر اعظم حضرت محمد صلى الله عليه و آله و سلم فرمودند :
به وسيله من هشدار داده شُديد و به وسيله على [عليهالسلام] هدايت مىيابيد و به وسيله حسن [عليهالسلام] احسان مىشويد و به وسيله #حسين [عليهالسلام] خوشبخت مىگرديد و بدون او بدبخت. بدانيد كه حسين درى از درهاى بهشت است، هر كس با او دشمنى كند، خداوند بوى بهشت را بر او حرام مىكند.
«البرهان فی تفسیر القرآن، ج۳، ص۲۳۲»
🏴🥀 #اربعین_حسینی بر تمام شیعیان و عاشقان آن حضرت تسلیت باد 🥀🏴
___________
■http://eitaa.com/joinchat/2804023296C83f7060f0f
هدایت شده از میراث/اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
⛅️ #نردبان_صعود (انسان موفق)
💐 با موضوع : راهبردها و راهکارهای توحیدی #انسان_موفق 💐
#یکشنبهها در کانال اندیشکده سبک زندگی 👇
💠 eitaa.com/joinchat/2804023296C83f7060f0f
⛅️ #نردبان_صعود (انسان موفق) ⛅️
پست قبل را اینجا👇بخوانید
🔹https://eitaa.com/asz_mirras/3176
⤴️ در پست قبل گفتیم یکی از راهبردهای اصل رحمت الهی این است که #پردهای_رنگارنگ عالم را ببینیم یعنی نعمتهایی را که خداوند در اختیار ما قرار داده است را ببینیم.
🤔اما چگونه ؟⁉️
⤵️ در این پست به بررسی یکی از #راهکارهای این راهبرد خواهیم پرداخت.
✅ راهکار « #اصل_رحمت» :
🔆 یکی از راهکارهای زیبای اصل رحمت این است #فهرستی_از_نعمتهایی که داریم را بنویسیم.
💡دعای عرفه در اینجا بسیار کارآمد است.
💡آغاز خطبه حضرت زهرا(س)،
💡صحیفه سجادیه همه درباره نعمت است.
شروع یک زندگی #موفق این است که انسان #نعمتهای_الهی را در زندگی خود ببیند و به آنها اقرار کند و به یاد آنها باشد.
حضرت علی (ع) در نهجالبلاغه فرمود :
« اگر مردم در قدرت عظیم الهی و نعمتهای بزرگ او میاندیشیدند، قطعا به راه صواب باز میگشتند و از عذاب جهنم نگران میشدند. »
#ادامه_دارد...
_________________________
💐 #اندیشکده_سبک_زندگی_اسلامی
🔍 www.mirras.ir
💠 eitaa.com/joinchat/2804023296C83f7060f0f
💠 #بازخوانی_قرآن_بازسازی_زندگی
🔵 فصلدوم: #تحریف؛ چرا و چگونه ؟
1⃣ مرحله اول: استعلا بر حقیقت
🔑 در مباحث گذشته گفتیم که قرآن بذر اصلی انحراف را «استعلا» و برتریجویی بشر نسبت به حقیقت میداند و تمام سیاستهای خصمانه فرعون در مقابل موسی را نیز ناشی از همین مساله میداند.
🌐 #جهانیسازی ابزاری برای #هژمونی فرعونی
🌐یکی ازمولفه های ارزیابی #توسعه یافتگی جهانی، ارتباط سازنده و موثر با نهادهای بین الملی عنوان شده است که ضرورت عمل به سند آموزشی 2030 #یونسکو را نیز می توان در همین راستا دانست.ریشه این مساله را طبق ریشه شناسی اندیشکده باید از تاریخ سبک زندگی شروع کرد آنجایی که #هژمونی فرعونی دیده می شود.
🔻طبق آیات قرآن #فرعون خود را تنها منبع وضع #قانون می دانست و برای حفظ این انحصار بسیارخشونت به خرج می داد.از تاریخ مذکور، اصلی با عنوان #جهانی_شدن تولید می شود. مطابق این اصل سردمداران جبهه باطل برای اعمال تسلط فرعونی و #تحمیل_قوانین وضع کرده به جهان، تحت عناوین مقبول مانند #فقر_زدایی، در قدم اول با ایجاد ساختارهای جهانی مانند سازمان ملل و بعد از آن با #فرهنگ_سازی و ارزش گذاری تبلیغاتی،جهانی شدن راتنهاراه توسعه یافتگی معرفی کردند .
🔻در یک جریان شناسی #تطبیقی فرعون مدرن را می توان جریانی دانست که امروز با اصل #جهانی_سازی و ابزار سازمان ملل و با راه اندازی موسسات و نهادهای تخصصی در زمینه های مختلف به صورت کاملا علمی و #بزک شده هژمونی فرعونی و #انحصار خود در قانون گذاری را در جهان محقق نموده و هر عملکردی بر خلاف آن را بر نمی تابد.
🔻یکی از این نهادهای تخصصی سازمان ملل ،سازمان #یونسکو می باشد که با رسالت جهانی کردن آموزه های آموزشی و تربیتی با سرمایه ای هنگفت متولد شده است و نقش برجسته ای در #قدرت_زایی سازمان ملل و دست های پشت پرده آن ایفا می کند. این سازمان با تولیدسندهای #آموزشی و #تربیتی خودفرهنگ غربی را تحت عنوان منشورجهانی به جهان تحمیل می کند.
✍🏻 حجتالاسلام حسینعباسیاصل
#⃣ #تحریف_سبک_زندگی
__
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔍www.mirras.ir
🔸️eitaa.com/asz_mirras
🔹sapp.ir/asz_mirras