👨 این پست را فقط پدرها بخوانند!
👨👧 اثر پدران بر تربیت دختران
🌸 حضرت آیتالله خامنهای معتقدند که: «بهترین پدرها آنهایى هستند كه با پسر و دختر خود رفیقند. هم بزرگترى و راهنمایى و محبتِ كارگشاى پدرى را دارند، هم همدلىِ یک رفیق را. اگر جوان شما سؤال و حرف و درددلى دارد، اولین گوشى كه باید آن را بشنود، گوش شما و همسرتان است.» ۸۰/۷/۲۷
🌟 حتما شما هم شنیده اید که «دخترا باباییان»! این جمله را صرفا به عنوان یک سطر احساسی در نظر نگیرید. خوب که فکر کنیم می بینیم که اثر پدر بر تربیت دختر اگر بیش از مادر نباشد، کمتر هم نیست. و البته نباید تمرکز بر تربیت مادر، ما را از نقش پدران در بلوغ همهجانبهی دختران نادیده بگیریم.
👌 دختران خود را بستایید و تایید کنید
پدری که متوجه استعدادهای ظاهری و نهفتهی دخترش است و با کلمات و رفتارش او را تایید و ستایش میکند، اعتماد به نفسی ویژه به او می دهد که چه بسا این اعتماد به نفس را دیگر هیچ کجا و توسط هیچ فرد دیگری نتواند کسب کند. پس علاوه بر زیبایی های ظاهری اش، استعدادها و خصلت های زیبایش را هم ستایش کنید. گفتن جملاتی که با «من واقعا بهت افتخار می کنم چون ...» شروع می شوند، اثری بی نظیر بر اعتماد به نفس دختران دارند و آنها را واکسینه می کنند.
💪 من تکیه گاه توام
مادر، منبع محبت است، محبتی دلنشین و آرامبخش. اما محبت پدرانه که اغلب مردان در ابراز آن کمی وسواس به خرج می دهند، پیام های زیادی برای دختران دارد: من تکیه گاهتم، من پشتتم و همیشه حمایتت میکنم. روان شناسان می گویند دخترانی که رابطه پدر و دختری خوبی دارند، بسیار کمتر به سمت بزهکاری تمایل دارند.
🥇 اولین مرد زندگی
دختران به شکلی ناخودآگاه تصورشان از مردان را از پدرانشان می گیرند. اینکه مردها قابل اعتمادند یا نه، تصوری است که دختر از پدرش گرفته است. بنابراین پدران نقش مهمی در آموزش هایی که دخترشان در مورد مردها می بیند، دارند.
🏡 قانون گذاری به نام پدر
پدر ستون خانه است و قانونگذار جمع خانوادگی. اگر این نقش از پدر گرفته شود یا به مادر سپرده شود، یک اختلال تربیتی روی میدهد و آن این است که فرزندان نمیتوانند با دنیای واقعی به خوبی ارتباط برقرار کنند و موقعیتهای متفاوت اجتماعی را درک کنند. پدر به دلیل شخصیت مردانه میتواند دخترش را برای پذیرش قوانین منطقی و درک آنها آماده کند.
@hooree🌹
🔴افشاگری تکان دهنده و جدید از جنایات خاندان سلطنتی آل سعود!
آمیرا؛ شاهدخت سعودی در مصاحبه با روزنامه لوموند فرانسه گفت: اعضای خاندان سلطنتی به تجارت کودکان کشورهایی چون سومالی، فیلیپین جیبوتی و... می پردازند!
آنها شهر جده را به بازار برده فروشی تبدیل کرده و دختران کوچک را در جشنهای جنسی و مملو از الکل و مواد، مورد تجاوز قرار می دهند!
احتمالا چند وقت دیگه خبر مفقود شدن این خانم هم میاد و مشخص میشه سر به نیستش کردن!
@khabar_forie
@hooree 🌹
⭕️ رفته بود آنژیو و خیلی بدحال بود؛ اما اون روز آخرین فرصت برای بیمه زنان خانهدار بود. طرحی که مخصوصا برای زنان سرپرست خانواده خیلی مهم بود و باید تو صحن مجلس دفاع میشد.
اومد، دفاع کرد و طرح با رأی بالایی تصویب شد؛ اما وقتی میرفت دستش تا نوک انگشت، سیاه شده بود.
قبلا یه رشتهتوییت از مصاحبهم با فاطمه رهبر نوشتم؛ اونهایی که اجازه انتشار داشتم. امروز که رفته، از نگفتنیها مینویسم. مثل توییت بالا که گفت تو مصاحبه نیار و ننویس.
بدون موضعگیریِ سیاسی و با خیال راحت بخونید؛ دیگه نه انتخاباته و نه دیگه ایشون هست که این رشتو به کارش بیاد.
سیل گلستان که زندگی خانوادهها رو زیر آب برد، رفت درست وسط میدون، آققلا وگومیشان؛ بدون اینکه جایی تو رسانهها حتی خبری بیاد از حضورش تو دل ماجرا.
بعد هم ایلام و ماژین و مرز خوزستان و لرستان.
دردهای زنها و خانوادهها رو میشنید و برای درمانش شب و روز رو به هم وصل کرده بود.
اولین زنی بود که معاون رییس کمیته امداد شد. تجربه بالا و پشتکارش باعث یه تحول بزرگ تو معاونت سلامت و خانواده شد؛ توی سه سال مسئولیتش، همه مددجوهای کمیته امداد بیمه شدن، برای اشتغال و تأمین معیشت زنان سرپرست خانواده کارهای موثری انجام داد و بیشترین تمرکزش رو گذاشت مناطق محروم کشور.
شادی روحشون صلوات
سیده راضیه حسینی
@hooree🌹
♨️تاثیر ماهواره بر اعضای خانواده 👆
📛متاسفانه امروز، عامل.تباهی خانواده و فساد را با دست خودمان به خانه هایمان آورده ایم...
📝طبق حکم خدا در آیه ۱۴۰ سوره نساء ، همنشینی با منافقین و کُفار که
دیدن ماهواره و کانال های ضد انقلاب ،ضد اسلام ، غیر اخلاقی و مبتذل مصداق آن هستند، گناه کبیره است و باعث میشود انسان در جهنم با آن منافقین و کفار محشور شود.
@hooree🌹
هدایت شده از مدیران کانال ها
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چه چیزی عفاف مردان را می سازد؟
#استاد_بیاتی
#پویش_حجاب_فاطمے
🌺تذکر روزانه
قُلْ أَغَيْرَ اللَّهِ أَبْغِي رَبًّا وَهُوَ رَبُّ كُلِّ شَيْءٍ وَلَا تَكْسِبُ كُلُّ نَفْسٍ إِلَّا عَلَيْهَا وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَى ثُمَّ إِلَى رَبِّكُمْ مَرْجِعُكُمْ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ فِيهِ تَخْتَلِفُونَ
بگو: آيا جز اللّه، پروردگارى جويم؟ او پروردگار هر چيزى است و هر كس تنها كيفر كار خويش را مىبيند. و كسى بار گناه ديگرى را بر دوش نمىكشد. سپس بازگشت همه شما به نزد پروردگارتان است و او شما را به آن چيزهايى كه در آن اختلاف مىورزيديد آگاه مىكند.
انعام/۱۶۳
@hooree 🌹
💠 چرا بلا نازل میشود؟ 💠
🔻امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
إِنَّ الْبَلَاءَ لِلظَّالِمِ أَدَبٌ وَ لِلْمُؤْمِنِ امْتِحَانٌ وَ لِلْأَنْبِیَاءِ دَرَجَةٌ وَ لِلْأَوْلِیَاءِ کَرَامَة
🔻 بلا
◻️ برای ظالم ادب نمودن و تنبیه کردن است؛
◻️ برای مؤمن امتحان است؛
◻️ برای انبیاء درجه است و
◻️ برای اولیاء کرامت.
📚 بحارالأنوار، ج ۶۴، ص ۲۳۵
@hooree🌹
✳ زینب را انتخابهایش زینب کرد
📌 زینب_کبری یک زن بزرگ است. عظمتی که این زن بزرگ در چشم ملتهای اسلامی دارد از چیست؟ نمیشود گفت بهخاطر این است که دختر علی_بن_ابیطالب یا خواهر حسین_بن_علی و یا حسن_بن_علی است. نسبتها هرگز نمیتوانند چنین عظمتی را خلق کنند. همهی ائمهی ما دختران و مادران و خواهرانی داشتند اما کو یک نفر مثل زینب کبری؟
🔸 ارزش و عظمت زینب کبری به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی و بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او اینطور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین هم نباشد، عظمت پیدا میکند. بخش عمدهی این عظمت از اینجاست که اولاً موقعیت را شناخت؛ هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین به کربلا، هم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا، هم موقعیت حوادث کشنده بعد از شهادت امام حسین را و ثانیاً طبق هر موقعیت یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
👤 رهبر_معظم_انقلاب
📚 برگرفته از کتاب انسان_250_ساله
@hooree🌹
🔰 به مناسبت تعطیلی مراکز آموزشی و ایام اعتکاف
🔻 حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی:
🔹 سه کلیدواژه در فرهنگ دینی ما درباره خانواده وجود دارد و اگر کسی این سه کلمه را باور کند، نوع نگاه و رفتارش در خانه تغییر میکند، از جمله «خانه و خانواده محل عبادت است»، «خانه و خانواده محل ریاضت است» و «خانه و خانواده محل تربیت است».
🔹 انبوهی از روایات داریم که با کارهای بسیار ساده در خانه میتوان ثوابهایی جمع کرد که در هیچ یک از عبادتگاهها نمیتوان آن ثوابها را به دست آورد.
🔹 خانه محل ریاضت است و کسانی که میخواهند به مقاماتی برسند، بهترین جا خانه است، همچنین خانه محل تربیت است و قبل از اینکه محل تربیت فرزند باشد، محل تربیت بزرگترها است؛ یعنی زن و شوهر به واسطه ازدواج میتوانند به بهشتی کردن یکدیگر کمک کنند.
http://www.jz.ac.ir/post/5599
@zandarislamvgharb
@hooree🌹
🔻 با چالش های در خانه ماندن چه کنیم؟!
واقعیت این است که وقتی برای زمانی طولانی تمام اعضای خانواده در یک جا پیش هم بمانند، چالشهایی به وجود خواهد آمد.
یک بیماری ناشناخته با حاشیههای فراوانی که تولید کرده، گریبان همه را گرفته است. کاملا طبیعی است که تکتک افراد جامعه در حالت آمادهباش قرار گرفتهاند. مدارس و محیطهای آموزشگاهی تعطیل شده، بیرون رفتنهای غیرضروری حذف شده، هر کسی تا حد امکان تلاش دارد تا در شهر و خانه خودش قرنطینه شود و ... . در این بین، فشار روانی و ترسی که به جان مردم افتاده و شبکههای اجتماعی که بعضا به شکل نادرست و غرض ورزانه به این وحشت مردم دامن میزنند، شرایط بسیار سختی ایجاد کرده است. جا دارد چالشهای احتمالی را که بین زن و شوهرها و دیگر اعضای خانواده در این شرایط ایجاد میشود بررسی و راهکارهایی برای حل این چالشها پیشنهاد کنیم.
✅بیشتر شدن مداخلهها را مدیریت کنید
قرنطینهخانگی به شکل طولانیمدت، روال عادی سبکزندگی خانوادهها را تغییر میدهد. تصور کنید خانوادهای که فرزند یا فرزندانش مدرسه میرفتند، شوهر خانواده شغلی مثل معلمی داشته و شاید زن هم شغلی داشته که به یک باره و ناگهانی باید همگی یا بیشتر آنها در این شب و روزها خانهنشین شوند. خانهنشینی که حتی نتوان به گردش، مهمانی و ... رفت. به طور کلی، همیشه ذهن انسان به یک روال عادی روزانه عادت میکند و خودش را با آن شرایط تطابق میدهد. قرنطینه خانگی این روال عادی را به هم زده است. واقعیت این است که وقتی زمان طولانی تمام افراد خانواده در یکجا و پیش هم در محیط خانه بمانند، چالشهایی به وجود خواهد آمد. ممکن است بیشتر در کار یکدیگر مداخله کنند، پا پیچ هم شوند، والدین بیشتر به بچهها اعتراض کنند و کلافگی و گستاخی بچهها در مقابل والدین بیشتر شود. همچنین در چنین مواقعی، زن و شوهر بیشتر همدیگر را کنترل می کنند مثلا چک کردن تلفن همراه و ... .
✅صبر و تحملی که زودتر طاق میشود
بودن تمام وقت در کنار یکدیگر و اختلاف سلیقهها، گاهی باعث میشود که صبر و طاقت اعضای خانواده مخدوش شود. با وجود کرونا، مشکلات اقتصادی زیادی گریبان افرادی را که شغل آزاد دارند گرفته و همین مسئله روحیه فرد را تضعیف میکند و نگران کننده است. سال نو نزدیک است و اگر زن یا شوهر بر خلاف میل همسر خود تاکید داشته باشد که حتما باید عید دیدنی انجام شود و به توصیههای ایمنی اهمیت ندهد و ... این هم شروع یک بحث جدی دیگر میشود. موارد مطرح شده میتواند بخش کوچکی از مشکلات خانوادهها در این روزهای خاص باشد.
✅قدر با هم بودن را بدانید
برای هر اتفاقی که در زندگی میافتد، میتوانیم انتخابهای متفاوتی داشته باشیم که دست خودمان است. هم میتوانیم این با هم بودن را به شرایطی غیر قابل تحمل تبدیل کنیم و هم میتوانیم از این موقعیت به خوبی استفاده کنیم. به همین دلیل، توصیه می شود این مسئله را بپذیریم که برای یک دورهای باید این قرنطینه انجام شود که در نهایت به نفع خودمان است و باید همگی به سلامت کل جامعه و خودمان کمک کنیم. واضح است که این دوره هم میگذرد و بدانیم هیچ چیز دایمی نیست. سعی کنیم که قدر با هم بودنها و این لحظاتی را که در کنار یکدیگر هستیم بیشتر بدانیم. تا حد امکان سعی کنیم به جای گیر دادن و پاپیچ هم شدن و تمرکز روی نکات منفی هم به مثبتها نگاه کنیم.
✅فرصت برای گفتوگو را از دست ندهید
بیشتر پیش هم بودنهای اجباری میتواند زمان خوبی باشد که زن و شوهر در فضایی امن با هم صحبت کنند و بیشتر به هم نزدیک شوند اما متاسفانه بیشتر ما عادت کردیم که این با هم بودنها و صحبت کردنها را به کام هم تلختر از زهر کنیم. این مسئله که چگونه از این موقعیت به شکل بهینهای استفاده کنیم، یک سری مهارتهای جدی میطلبد. مثل این که یاد بگیریم بدون قضاوت و نصیحت و بد زبانی گفتوگو کنیم و ببینیم که ما زن و شوهر هستیم که در کنار یکدیگریم با یک مقصد مشترک نه دشمن هم!
✅آلبوم ها دربیاورید!
حالا که زمان بیشتری در کنار یکدیگریم سعی کنیم ادب و نزاکت کلام را هم رعایت کنیم. قدر سالم بودن خودمان و فرزندمان را بدانیم و از خداوند سپاسگزار باشیم. همچنین آلبومهای قدیمیمان را بیرون بیاوریم و از خاطرات شیرینی که به یاد ما میآورد، با دیگر اعضای خانواده صحبت کنیم و حال روحی خودمان و خانه را نو کنیم. بپذیریم که هر کدام از اعضای خانواده حق دارند اوقاتی را با خودشان تنها باشند. مزاحم خلوت شخصی هم نشویم. گذشت و چشمپوشی از خطاهای یکدیگر را هم نباید فراموش کرد.
✅بچههایمان را بیشتر بشناسیم
اضطراب را به هم و به بچهها منتقل نکنیم. از اخبار سالم و نه از شبکههای اجتماعی اوضاع را در حد معقول پیگیری کنیم. وقت شاد بودن و بازی با بچهها را مشخص کنیم. به جای سرزنش کردن و سرکوفت زدن به آنهاراههای ارتباط بهتر و شناخت بیشتر بچه ها را یاد بگیریم👇👇👇