♦️دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر : ۴ هزار فرزند مسئولان خارج از کشور هستند/ نمیشود دنبال تامین یورو و دلار فرزندانشان باشد، اما استقلال کشور را اعلام کنند
🔹 هاشمی گلپایگانی: متاسفانه قانونی در این زمینه نداریم. البته به ما ایراد گرفتند که اگر مدیری فرزندش در یک کشور دیگر است به مدیر چه ارتباطی دارد و چرا باید از وجود یک مدیر توانمند محروم شد.
🔹۳ الی ۴ هزار فرزند مدیر میانی در طی سالهای گذشته تاکنون در خارج از کشور هستند، چه اصراری است فردی مسئول باشد، در حالی که فرزندش در خارج از کشور باشد یک رقابتی بین مسئولان نیز وجود دارد یعنی نمیشود افراد به دنبال تامین یورو و دلار برای فرزندانشان باشد، اما با صدای بلند استقلال کشور را اعلام کنند./ ایلنا
✍خدا را شکر بالاخره ستاد امر به معروف به منکر دیگری غیر از بی حجابی ورود کرد. جای تقدیر دارد. البته رفتن به خارج از کشور جرم نیست بخصوص در شرایط کنونی که هر کس به دنبال راه فرار از مملکت است! جرم واقعی را مسئولینی مرتکب شده اند که از طرفی باعث و بانی این وضعیت هستند و از طرف دیگر مردم را به تحمل شرایط سخت شعب ابیطالب گونه تشویق می کنند ولی قادر به اقناع فرزندان خود نیستند! و در مواردی حتی خود رفتنشان را تسهیل می کنند!
@hooree 🌹
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺تمام گلهای امروحه زیر پای عزاداران حسینی
یک همزیستی زیبا بین شیعه و سنی و هندو!
@hooree 🌹
🚩بای ذنب قتلت؟
شهید سید علی اصغر کوچک ترین شهید حادثه تروریستی دیروز در کابل است.
شهادت این کودک آن هم با آرزوهای بیشمار پدر ومادر برای وی خیلی مظلومانه و غریبانه بود.
اما سیاست می گوید این مظلومیت نباید منعکس شود و هر آنچه ما تصمیم می گیریم که از مظلومیت ها منعکس شود باید توسط رسانه ها منتشر شود
این عین بازیچه قرار گرفتن ارزش ها و آرمان ها از سوی سیاستمداران و دنیا پرستان است
🔹کانال غرب آسیا
@hooree 🌹
🔴زیبایی های عاشورا
🔻عاشورا از یک زاویه یک اتفاق تلخ و جانگداز بود اما از زاویه ای دیگر حاوی صحنه هایی بی بدیل و زیبا، همچنانکه زینب کبری سلام الله علیها در اوج اسارت و در جواب سرزنش یزید فرمود: ما رایت الا جمیلا!
🔻اگر تنها به نقش و حضور زنان و دختران در این واقعه بپردازیم این زیبایی ها را به عینه می بینیم.
زیبایی دل کندن از عزیزترین کسان، زیبایی ایثار جان در پای جانان، زیبایی انتخاب ابدیت به جای دنیای فانی!
🔻آیا آنجا که همسر زهیر تاجر عرب که خود را از فرستاده حسین ع پنهان می کرد و می خواست با امام رودر رو نشود، به او گفت: وای بر تو! به دعوت پسر پیامبر جواب نمی گویی و در گوشه خیمه خزیده ای؟ تو در قیامت برای جدش چه جوابی داری؟ و با تشجیع و تشویق شوهر او را به میدان دفاع از حقیقت فرستاد و خلعت شهادت به او پوشانید، زیبا نبود؟
🔻آیا رفتار ام خلف همسر مسلم بن عوسجه زیبا نبود آنگاه که پس از شهادت مسلم، امام حسین ع به فرزندش خلف فرمود: اگر به میدان روی و کشته شوی، مادرت تنها و بی کس خواهد بود، تو به سرپرستی مادرت سزاوارتری تا به جنگ.
ام خلف که شاهد این سخنان بود، در برابر فرزندش ظاهر شد و خطاب به او گفت: ای پسرم! نصرت و یاری فرزند پیامبر «صلی الله علیه و آله» را بر سلامت و امان خودت ترجیح ده؛ اگر سلامت خودت را برگزینی هیچ گاه از تو راضی نخواهم شد! و خلف با شجاعت به میدان رفت. ام خلف او را تشویق می کرد و می گفت: بشارت باد بر تو ای پسرم که به زودی از آب کوثر سیراب خواهی شد.
🔻از کار مادر عمرو بن جناده انصاری از شهدای نوجوان کربلا زیباتر که چون خواست به میدان رود امام فرمود: پدر این جوان کشته شده شاید مادرش راضی نباشد که به میدان رود، عمرو گفت: مادرم دستور داده که به میدان بروم و خود لباس جنگ بر من پوشانده است. عمروبن جناده ۹ یا ۱۱ سال بیشتر نداشت که به میدان رفت و شهید شد. سرش را برای مادرش انداختند. مادرش آن سر را برداشت و گفت: چه نیکو جهاد کردی پسرم، ای شادی قلبم! ای نور چشمم! سپس سر را به طرف دشمن پرتاب کرد و آن سر به مردی خورد و او را از پای در آورد، سپس عمود خیمه را برداشت و حمله کرد که به وسیله آن بجنگد. امام حسین «علیه السلام» مانع او شد و او را به خیمه زنان برگرداند. این همه زیبایی و ایثار فقط در عاشورا اتفاق افتاد.
🔻یا رفتار ام وهب نصرانی که به دست امام مسلمان شد و به کربلا آمد. مادرش او را روانه میدان کرد . او پس از مدتی مبارزه نزد مادرش برگشت و گفت: مادر! آیا از من راضی شدی؟ گفت: راضی نمی شوم مگر آن که در رکاب حسین کشته شوی! زیبایی و عشق بالاتر از این!؟
🔻از اینها گذشته، زیبایی صبر و استقامت زنان و دختران هاشمی که عزیزانشان جلوی چشمانشان جان می دادند و پرپر می شدند، زیبایی شرم رباب محبوبه اباعبدالله و روبرو نشدن با همسر پس از شهادت علی اصغرش! و زیبایی رفتار سکینه و رقیه و فاطمه با پدری که به میدان نبردی نابرابر می رود. و زیبایی رفتار مادری (زینب)که دو یا سه فرزندش را فدای برادر می کند و از بیم شرمنده ندیدن برادر بر سر جنازه شان هم نمی رود، کم نیست!
🔻و زیبایی های پس از آن روز خون، رفتار همسران خولی و حرمله با شوهران نابکارشان است. زیبایی غلبه ایمان بر کفر، انسانیت بر سبعیت! و زیبایی سرزنش قاتل از سوی هند همسر یزید در کاخ مجلل آن حرامی، آنگاه که آن ملعون بر لب و دندان سید جوانان بهشت می زد بر سرش فریاد کشید: وای بر تو! پسر فاطمه س را کشته ای و این چنین بر او اهانت می کنی؟
🔻همه اینها زیبایی بود و غرور و افتخار. افتخار انتخابی آزاد و خودخواسته بین ماندن و رفتن! انتخاب بهشت بر دوزخ! انتخاب ایمان بر کفر! انتخاب مرگ بر زندگی از سوی انسانی که مختار است بین انتخاب پاکی و پلیدی. و اینجاست که رمزگشایی می شود از قول خداوند در پرسش فرشتگان از چرایی آفرینش آدم خونریز که فرمود: "انی اعلم مالاتعلمون" و آیا زیباتر از این انتخاب، در تاریخ وجود دارد؟ و آیا تنها آفرینش زنی به نام زینب برای فخر خداوند بر فرشتگانش بابت خلقت انسان کافی نیست؟!
✍ف مزینانی
@hooree 🌹
🔴 زنان عاشورایی
نقش زنان در ترویج و اشاعه پیام عاشورا
🔺پس از معرفی زنان عاشورایی لازم است به این نکته اشاره شود که نقش زنان در ترویج و اشاعه پیام عاشورا بسیار مهم و اساسی بود. به جرئت می توان گفت که زنان در نهضت عاشورا نقش مهم و کلیدی در رساندن پیام عاشوا و پایمال نشدن خون شهیدان کربلا داشتند. این نقش چه از طریق مشارکت در جهاد و مبارزه مستقیم همچون جنگ همسر وهب (عبدالله)، چه از طریق عمل و گفتار و رفتار که می توان نمونه بارز آن را در حضرت زینب «علیهاالسلام» و حضرت ام کلثوم «علیهاالسلام» دید.
🔺زنان در جاهایی که اشک مؤثرتر بود اشک ریختند و عزاداری کردند، مانند ام البنین «علیهاالسلام» و زمانی نیز با سخنان کوبنده خود در مقابل ستم زمانه سر خم نکردند، مانند خطبه های حضرت زینب «علیهاالسلام» در شام و کوفه و حضرت ام کلثوم «علیهاالسلام» و گاه با حمایت از اهل بیت حتی در مقابل جهل و نادانی همسر و فرزندان خود ایستادند، مانند همسر خولی و نارضایتی خود را از شرکت همسر و فرزندانشان را در صف بنی امیه برای قتال با پسر رسول خدا «صلی الله علیه و آله» اعلام کردند و چه آن گاه که با عزم راسخ خود بی طرفی همسرانشان را را سرزنش کردند، مانند زنان بنی اسد و چه با پناه دادن به سفیران و پیام رسانان امام حسین «علیه السلام» مانند مسلم بن عقیل توسط طوعه و سلیمان توسط ماریه در دوره سخت اختناق و ظلم بنی امیه به خصوص جنایتکار خونریز آنان ابن زیاد مبارزه نمودند.
🔺در آخر هم با قیام زنانی همچون دره الصدف، بر علیه ظلم ظالمان شوریدند و دست به شمشیر بردند. در واقع زنان چه در زمان عاشورا و چه پس از آن با عزمی پولادین به دفاع از دین و امام خویش پرداختند و به همگان آموزش صبر و مقاومت و جهاد و اطاعت از امام خویش را دادند. آنان ضمن حفظ ارزش های دینی، با رهبری و مدیریت خاص خویش به دفاع از حریم ارزش ها و امام شهید خود پرداختند.
در عین حال مراقب جان امام پس از امام حسین «علیه السلام» و مراقب اطفال یادگار امام حسین «علیه السلام»، با انتخاب شیوه های تبلیغاتی مناسب (خطابه، شعر و...) به بیان ظلم یزیدیان، معرفی امام پس از امام حسین «علیه السلام» پرداختند و از محو شدن اسلام در فضای اغراض بنی امیه جلوگیری کردند.
🔺آنان در پوسیدگی بنیان های حکومتی بنی امیه نقش به سزایی داشتند. با ظهور حکومت بنی عباس با شعار حمایت از علویان، حکومت امویان در سال ۱۳۲ ق. سقوط کرد. گر چه حکومت عباسیان به نام علویان تشکیل شد ولی علویان را در تنگناهای شدید قرار داد.
🔺اما انقلاب عاشورا همواره الهام بخش نهضت های شیعی در طول تاریخ گردید و نام زنان مؤثر در پیام آوری انقلاب عاشورا و ادامه نهضت امام حسین «علیه السلام» و در مبارزه با حکومت های غاصب و ستمگر و دفاع از اسلام راستین، برای همیشه در دفتر تاریخ اسلام به افتخار و عزت ثبت گردید.
🔹منابع: دانشگاه محقق اردبیلی دفتر امور بانوان و خانواده
باشگاه خبرنگاران جوان
ایسنا
@hooree 🌹
✅وزارت بهداشت: مصرف مواد لبنی در دو سه ماه اخیر به خاطر گرانی، کاهش چشمگیری داشته
این موضوع خود را در قالب پوکی استخوان، کوتاه قدی و بیماریهایی از این دست نشان خواهد داد
احمد اسماعیلزاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به کاهش چشمگیر مصرف لبنیات، عدم جبران این موضوع را برای کودکان به ویژه در مناطق محروم خطرناک خواند.
@Sahamnews
@hooree 🌹
✅ طالبان: به کتاب های درسی دختران علم همسرداری و پرورش فرزندان اضافه می شود
در حالی که مقامهای طالبان همچنان از اعلام تاریخ مشخصی برای بازگشایی دبیرستانهای دخترانه سر باز میزنند، احمد شهیدخیل معاون وزارت معارف طالبان گفت مطالب آموزشی دختران باید تغییر کند
او گفت در کتاب درسی دختران مواردی از قبیل «علم پرورش فرزندان و همسرداری» افزوده خواهد شد.
@hooree 🌹
♦️ بدحجابی، سن بلوغ کودکان را کاهش و انحرافات جنسی نوجوانان را افزایش داده است
خبرگزاری فارس نوشت:
🔹شل حجابی در جامعه ایران به سمت «بدحجابی» پیش رفته است. منظور از بدحجابی، عدم رعایت حجاب شرعی نیست بلکه نوعی از پوشش است که به عرضه جنسی فرد میپردازد و حس جنسی را در جامعه افزایش میدهد.
🔹این اتفاق علاوه بر اثرات وضعی در روح و جان خود فرد بدحجاب به طور مستقیم و غیرمستقیم آسیبهایی را در جامعه ایجاد میکند که اغلب حتی خود افراد بدحجاب از آن غافلاند.
🔹پوششهای نامتعارفی که در جامعه باب شده است سبب میشود که کودکان در برخورد با چنین پدیدههایی ذهنشان درگیر مسائل جنسی شود. درگیری ذهنی و مشاهده چنین فضایی در جامعه سن بلوغ را کاهش داده و آسیبهای بعدی را ناشی میشود.
🔹افزایش تحریک جنسی در جامعه نوجوانان را هم درگیر خود میکند. نوجوان در چنین شرایطی ظرفیت بالایی برای درگیری با انحرافات جنسی پیدا میکند. انحرافاتی که آسیبهای جسمی و روحی فراوانی در پی خواهد داشت.
✍برخی ظاهرا به عمد می خواهند یک مساله چند وجهی را به نفع خود مصادره کرده و همان چیزی را که دوست دارند از آن استخراج کنند!
یکی از آنها مساله حجاب است. چون ما فکر می کنیم این مساله ام المسائل است پس باید همه مشکلات اجتماعی و فرهنگی را به آن ربط دهیم و به نتیجه مورد نظر خود که اعمال اجبار در پوشش است برسیم.
👈جنابان محترم! پایین آمدن سن بلوغ به عوامل زیادی وابسته است که یکی از آنها عدم رعایت پوشش مناسب است ان هم نه فقط در جامعه. پوشش نامناسب والدین در خانه و تماشای مداوم فیلمهای پورنو و وجود شبکه های متعدد ماهواره ای و در اختیار بودن بی حساب و کتاب فضای مجازی، در کنار تغذیه، آب و هوا، چاقی و ...همه با هم منجر به ایجاد این مشکل شده است.
👈گیربم شما با زد و بند و اجبار همه را مجبور به پوشش حداکثری و آرایش حداقلی در خیابان کردید، آیا قادر به کنترل خانه ها و ساکنانش هم هستید؟! آیا توانستید ماهواره ها را از خانه ها جمع کنید؟
👈 آنطور که تجربه نشان داده، هر اجباری منجر به شکل گرفتن شبکه های پنهانی فساد و ... شده است. عاقلانه تر این بود که بنشینید و با استفاده از تجربیات متخصصین فن چاره ای بیندیشید و جامعه را در برابر سیل بنیان کن مدرنیته بیمه کنید و افسوس که چنین نشد و همیشه آسانترین راه را برگزیدید!
👈همه مشکلات از عدم درک زمانه و اقتضائات آن است. وقتی مدرنیته مبتنی بر خواست و هوس انسان، فرهنگ فراگیر خود را وارد جوامع کند، تنها راه برای مهار آن، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی است. سیل اخیر نمونه ملموس فرهنگ مدرن است و آنجایی بیشتر آسیب دید که بیشترین تخریب طبیعت و محیط زیستی اتفاق افتاده بود. و ملامت آن نصیب مسئولینی است که با سهل انگاری و کم کاری مسبب این وضعیت بودند. ساخت و سازهای غیر مجاز، قطع درختان و ... هرچند توسط مردم اتفاق می افتد اما مسئولیت آن با مسئولین بی کفایتی است که با ابزار قانون و فرهنگ سازی به موقع، مانع آن نشدند.
👈در مسائل فرهنگی نیز همین گونه است. سیل خانمان برانداز فرهنگ غربی با ورود ابزار مدرن به جوامع وارد می شود و جامعه ای بیشتر آسیب می بیند که مردم خود را آماده پذیرش مثبتات و رد منفیات آن نکرده باشد.
@hooree 🌹
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا کتاب نمیخوانیم؟ آشتی با رفیقی که فراموش شد
🔹زنگ خطر مطالعه کتاب در ایران وقتی به صدا درآمد که یکی از مسئولین در سال ۸۷ اعلام کرد سرانه کتابخوانی در کشور برای هر نفر تنها دو دقیقه است.
🔹 کارشناسان معتقد هستند افت آمار مطالعه کتاب و پایین آمدن تیراژ کتاب، هشداری است به جامعهی باسواد کشور که هیچ چیز جای کتاب را نمیگیرد.
🔹پایین بودن آشکار سرانه مطالعه ایرانیان در حالی است که آمارها میگویند سرانه مطالعه مردم کشورهایی چون هند و تایلند چندین برابر ایرانیان است. /خبـــرهای فـــوࢪی مهم
@hooree 🌹
❣ نامهای بسیار زیبا و حیرت آور از سوی پروردگار به همه انسانها، (بر اساس آیات قرآن)
❣سوگند به روز، وقتی که نور میگیرد و به شب، وقتیکه آرام میگیرد، که من نه تو را رها کردهام و نه با تو دشمنی کردهام. (ضحی 1-2)
❣افسوس که هرکس را بسوی تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم، او را بسخره گرفتی! (یس 30)
❣و هیچ پیامی از پیامهایم به تو نرسید مگر از آن روی گردانیدی. (انعام 4)
❣و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام. (انبیا 87)
❣و مرا به مبارزه طلبیدی وچنان متوهم شدی که گمان کردی خودت بر همه چیز توانایی! (یونس 24)
❣و این درحالی بود که حتی مگسی را هم نمیتوانستی و نمیتوانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمیتوانی از او پس بگیری. (حج 73)
❣پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرو رفتند و تمام
وجودت لرزید(چه لرزشی!)، گفتم کمکهایم در راهست و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما به من شک کردی. (چه شکهایی!) (احزاب 10)
❣تا زمین با آن وسعتش بر تو تنگ آمد. پس حتی ازخودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من بسوی تو باز گشتم تا تو نیز بسوی من بازگردی، که من مهربانترینم در بازگشتن. (توبه 118)
❣وقتی در تاریکیها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم، با من می مانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک
کردی. (انعام 63-64)
❣این عادت دیرینه ات بوده که هرگاه خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رو بسوی دیگر کردی و هر وقت سختی به تو رسید از من ناامید شدی. (اسرا 83)
❣آیا من برنداشتم از دوش تو باری که می شکست پشتت را (سوره شرح 2-3)
❣آیا غیر از من، خدایی برایت خدایی کرده است؟ (اعراف 59)
❣پس کجا میروی؟ (تکویر 26)
❣پس از این سخن، دیگر به کدام سخن میخواهی ایمان بیاوری؟ (مرسلات 50)
❣چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که می بینی خودت را بگیری؟ (انفطار 6)
❣مرا بیاد می آوری؟ من همانم که بادها را میفرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرهای پاره پاره را به هم فشرده میکنم تا قطره ای باران از خلال آنها بیرون آید و بخواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی، و این درحالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران،
ناامیدی تو را پوشانده بود.(روم 48)
❣من همانم که میدانم در روز روحت چه جراحتهایی بر میدارد! و در شب، تمام روحت را درخواب باز پس میگیرم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آنرا به زندگی بر انگیخته، و تا مرگت که بسویم بازگردی، به اینکار ادامه میدهم. (انعام 60)
❣من همانم که وقتی می ترسی، به تو امنیت می دهم. (قریش 3)
❣برگرد، مطمئن برگرد، تا یکبار دیگر با هم باشیم. (فجر 28-29)
❣تا یکبار دیگر دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم. (مائده 54)
🔹کانال قوانین الهی
@hooree 🌹