هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
علامه حسن زاده-خداحافظی - @allamehvoice.mp3
864.4K
صوت علامه حسن زاده آملی در جمع شاگردانش:
آقایان داریم خداحافظی می کنیم.
ای بسا که خبر به شما رسیده:
حسن زاده مسافرت کرد.
آه و ناله ای ندارد که.
هست.
نظام عالم است و ما هم از پس پرده خبر نداریم.
خدا نکند ندارد که.
چرا نکند؟
اینجا باشیم برای چه؟
دار خلود نیست.
دار حرکت است.
#علامه_حسن_زاده_املی
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دکتر سجادی: خیانتی که وزرات بهداشت ایران کرد و میکند باعث مرگ و میر شده است، اگه افراد ویتامین دی بدنشان بالای 40 باشد هیچ کس با کرونا نمیمیرد.
دوستان ویتامین دی رو باید با مواد طبیعی تأمین کرد
موادی که ویتامین دی دارند 👇
سنجد و سویق سنجد
شیر محلی
خرما
برگ چغندر
بادام
پشت به افتاب نشستن
مویز
باقالی
......
و امروز اربعین است 🏴
می آید زینبی
با قامتی از غم خمیده😔
چهل روز است
حسینش را ندیده😭
زبان اشک😭
تنها می تواند
شرح حالش را بگوید😔
▪️اربعین یعنےچهل منزل عزا
▪️اربعین یعنےشبےبےانتها
▪️اربعین یعنےغریبےبےکسے
▪️اربعین یعنےهمه دلواپسے
▪️اربعین یعنےچهل منزل سفر
▪️اربعین یعنےهمه خوف وخطر
🏴 فرا رسیدن #اربعین سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام ) تسلیت باد
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌹اعمال روز اربعین حسینی(علیه السلام)
1⃣«زیارت امام حسین علیه السلام و زیارت اربعین»
در این روز زیارت امام حسین (علیه السلام) مستحب است و این زیارت، همانا خواندن زیارت اربعین است که از امام عسکری (علیه السلام) روایت شده که فرمود: " علامت مؤمن پنج چیز است،
۱- پنجاه و یک رکعت نماز فریضه و نافله در شب و روز خواندن
۲- و زیارت اربعین کردن
۳- و انگشتر بر دست راست کردن
۴- و جَبین (پیشانی)را در سجده بر خاک گذاشتن
۵- و بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ را بلند گفتن است."
2⃣ «غسل اربعین و توبه»
3⃣ بعد از نماز صبح ۱۰۰ مرتبه (لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم)
4⃣ ۷۰ مرتبه تسبیحات اربعه
5⃣ بعد از نماز ظهر سوره والعصر و سپس ۷۰ مرتبه استغفار
6⃣ غروب اربعین ۴۰ مرتبه لا اله الا الله
7⃣ بعد از نماز عشاء سوره یاسین هدیه به سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
🔻حتی برخی از انقلابیها و حزباللهیها هم «عمق راهبردی اربعین» را درک نکردهاند
🔻وقتی با هر خطر یا احتیاط نامعقولی، اربعین را کنار بگذاریم یا محدود کنیم، یعنی اهمیت راهبردی اربعین را درک نکردهایم
👈🏼 گفتگوی زندۀ تلویزیونی در برنامه تکیه
یکی از عوامل سوءتفاهم در جامعۀ ما عدم «درک راهبردی» و عدم درک اولویتهاست و اینکه از کدام مسیر، بهتر به نتیجه میرسیم؟
طبق روایات، در آخرالزمان اختلاف بین شیعیان، زیاد میشود (غیبت نعمانی/ص۲۰۶) این اختلاف در اثر جهل و دانایی نیست چون اکثراً از اطلاعات کافی و یکسانی برخوردار هستند. علت اختلاف مؤمنین این است که درک اهمیت برخی امور دینی در بین دینداران، یکسان نیست. تشخیص اینکه «کدام موضوع اهمیتش بیشتر است؟» محل ایجاد منازعات جدی است.
تنها با درک راهبردِی صحیح است که میتوانیم اختلاف بین مؤمنین و انقلابیون را برطرف کنیم؛ یک نمونهاش اربعین است.
این را قاطعانه عرض میکنم: نه هر مسلمانی، نه هر شیعهای، نه هر حزبالهی و انقلابیای، لزوماً درک صحیحی از اهمیت اربعین ندارد. شما فکر نکنید هرکسی حزباللهی شد، یا هرکسی پیرو اهلبیت(ع) بود حتماً عمق راهبردی اربعین را متوجه میشود.
بعضی از انقلابیها، خیلی راحت میگویند «خب حالا امسال نشد، سال بعد! حالا کربلا نشد میرویم مشهد زیارت میکنیم!» یا برخی افراد مذهبی میگویند «این یک زیارت مستحبی است؛ چرا شلوغش میکنید!»
بعضی از حزباللهیها اربعین را صرفاً یک مناسک مذهبی میدانند، کسانی که فکر میکنند اربعین یک مراسم مذهبی ساده است و با هر خطر یا هر احتیاط نامعقولی زود کنار میکشند، اینها درک نکردهاند که امامحسین(ع) اساساً برای چه شهید شده، اینها باید تفکر منطقی و درک عمیق دینی خودشان را بالاتر ببرند.
برخی انقلابیها از بنده انتقاد میکنند که «چرا اینقدر به اربعین اهمیت میدهی؟ شیعۀ مناسکی شدهای؟» درحالیکه اساساً عمق عزای اهلبیت(ع) یک عمق بسیار سیاسی است بلکه جهانی و تغییردهندۀ تاریخ حیات بشر است؛ و اربعین، همۀ اینها را در خودش جمع دارد.
👤علیرضا پناهیان
🔻برنامه تکیه - ۱۴۰۰.۰۶.۲۴
#اربعین
@Panahian_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
Arbaeen.pdf
2.13M
🔰 نسخه PDF | #زیارت_اربعین
▫️ رهبر انقلاب: دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همهی مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند و شِکوه کنند پیش امام حسین (علیه السّلام) و بگویند یا سیّدالشّهداء، ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند. ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
📢 اربعین، ظرفیتِ یکدست کردنِ جامعهٔ شیعه را دارد.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«اربعین ظرفیت تبدیل شدن به یک نقطه کانونی را دارد و تا کنون این ظرفیت را نشان داده است. البته باید توجه داشت که این ظرفیتهای تاریخی در مراحل مختلف ظهور پیدا میکنند و باید مرحله تاریخیاش فرا برسد. فرض کنید کعبه پیش از اسلام هم بوده، ولی بعد از اسلام موقعیت ویژهای پیدا میکند. در زمان حضرت ابراهیم(ع) نیز موقعیت داشته (که قرآن فرموده: «إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذي بِبَكَّةَ مُبارَكاً وَ هُدىً لِلْعالَمينَ»)، ولی باید در دین نبی اکرم(ص) ضرب شود تا به موقعیت حقیقی خودش برسد.
ما وقتی میخواهیم نسبت به اینگونه حوادث تصمیم بگیریم باید متناسب با ظرفیت حقیقی آن برنامهریزی کنیم. در غیر این صورت از آن حقیقت پیش میافتیم و آسیب میزنیم.
ما باید به اندازهای که از آن طرف راه باز میشود برنامهریزی کنیم. برنامهریزیها باید به این نکته معطوف شوند که قلوب متوجه شوند، بصیرت ایجاد شود، حرکتها ایجاد شود و نسلها و ادیان و خردهفرهنگها باید ساماندهی و سازماندهی شوند. البته متناسب با انفتاحی که از آن طرف ایجاد میشود. چون ما برنامهریزی نمیکنیم، از آن طرف برنامهریزی میشود.
برای مثال، ما در ظهور حضرت چه نقشی داریم؟ این خود حضرت هستند که ظهور میکنند. ظهور یعنی ظهور حقیقتِ آن کلمه غیبی. البته ما باید خودمان را آماده کنیم و اقدامات ما باید متناسب با تجلیاتِ آن طرف باشد. اصلاً معنی علائم ظهور همین است. یعنی ما باید بفهمیم که در کدام موقف هستیم تا خود را متناسب با آن موقف و برای حوادث بزرگ مهیا کنیم. چون اصل حوادث بزرگ از آن طرف شکل میگیرد و ما باید متناسب با گشایشی که از آن طرف شکل میگیرد، موقعیت را بفهمیم و عمل کنیم و عقب نیفتیم. ممکن است الآن ظرفیت شریک کردن ادیان دیگر را در زیارت اربعین نداشته باشیم ولی ظرفیت یکدست کردن جامعه شیعه و ایجاد همدلی و همفکری حول اربعین را داریم. یعنی زیارت اربعین را به سفری تبدیل کنیم که نقطه مقابل گردشگری غربی باشد. گردشگری بستر توسعه غربی است که در دنیا نمونههایی برای آن معیّن کردهاند که همان شهرهای اصلی دنیای غرب هستند. ما عوض آن، زیارت را داریم که بستر تحقق جامعه مهدوی است. باید دید بستر این کار چقدر آماده است تا به همان اندازه زیارت را در مقابل گردشگری سامان داد.»
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زینب (سلام الله علیها) قد خمیده
به کربلا رسیده🏴🏴🏴
اربعین حسینی تسلیت باد🏴🏴
التماس دعا