eitaa logo
مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
11.8هزار دنبال‌کننده
25.9هزار عکس
24.1هزار ویدیو
430 فایل
وارث عاشورا
مشاهده در ایتا
دانلود
این کلیپم واسه اوناست که تا محرم و اربعین میشه یاد فقرا میوفتن 😏 ✍️ 🇮🇷‌‏
2.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه خوان کوچولو فدای لب تشنه ی حضرت علی اصغر (علیه السلام)
آیت‌الله فاطمی‌نیا توصیه می‌کردند: قبل از ورود به مراسم عزای سیدالشهداء بگوئیم: «خدایا اگر در وجود من مانعی از کسب فیض اباعبدالله علیه السلام هست، آن را برطرف بفرما...»
19.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خانمی که داره فیلم میگیره با دوتا بچه هاش تو پارک محلی "ستارخان دریانو" پارک محلی مخابرات بودن، یه دختر با بلوز و شلوار و شلواری که تا رونش بالا آمده بود و سیگار می‌کشید با یه پسر اونجا بود. .خانم امربه معروف میکنه ولی مورد تهدید و فحاشی رکیک پسر و دختر قرار میگیره و باهاش درگیر میشن و این خانم و هل میدن جلو بچه هاش! بعد دختره که فیلمشو میفرسته برای مصی علینژاد، در کمتر از ۵ ساعت شناسایی و بازداشت میشن. از پسره هم ۷۰گرم م‌اری‌جوانا و ۴ قبضه س‌لاح سرد کشف و ضبط میشه. این سرعت عمل در شناسایی و دستگیری افراد هنجار شکن ( سازمان یافته) قطعا قابل تقدیره و مردم باید با حمایت از این اقدام های فوری و دقیق کمک کنن، تا جامعه برای افراد هنجار شکن هر روز نا امن تر بشه... هرگونه همکاری با شبکه‌های معاند علیه نظام اسلامی اعم از ارسال فیلم برای دشمنان نظام مشمول ماده 508 قانون مجازات اسلامی است و از 1 تا 10 سال حبس دارد. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ جهت پیوستن به جمع ما در گروه دشمن شناسی ، لینک ذیل را لمس نمایید👇 آفاق۶ -گروه دشمن شناسی 🇮🇷سپاه سایبری آفاق🇮🇷
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 برشی از سخنرانی ایت الله جاودان شب اول محرم
اگه مداح یا آخوندی خواست بی‌حجابی در حسینیه و هیئت و... رو با شرابخواری و رسول ترک و... مقایسه کنه، بهش یاداوری کنید که اون لات‌ها، هیچوقت عمل حرامشون رو نبردن توی هیئت و مجلس امام حسین(بیرون از این فضا شراب میخوردن نه توش). ولی اون بیحجابی که اومده تو مجلس شما، حرام رو آورده توی مجلس!
✳️ امام حسين(ع)؛ شهيد فراموشكاری مردم 🔻 مهم‌ترين علت شهادت امام حسين(ع) يا مهم‌ترين علت گرويدن مردم به امويان، ‌«جهالت» مردم بود. مقصود از جهالت اين نبود كه چون مردم «بی‌سواد» بودند، مرتكب چنين عملی شدند و اگر تحصيل‌كرده می‌بودند نمی‌كردند؛ نه! در اصطلاح دين، جهالت بيشتر در مقابل «عقل» گفته می‌شود و مقصود آن تنبّه عقلی است كه مردم بايد داشته باشند، و اين چندان ربطی به سواد و بی‌سوادی ندارد. ‼️ به عبارت ديگر امام حسين(ع) شهيد «فراموشكاری» مردم شد، زيرا اگر در تاريخ ۵۰، ۶۰ ساله خود فكر می‌كردند و قوه تنبه و استنتاج و عبرت‌گيری در آنها می‌بود و به تعبير سيدالشهداء(ع) كه فرمود: «ارجعوا الي عقولكم» اگر به عقل و تجربه ۵۰، ۶۰ساله خود رجوع می‌كردند و جنايت‌های ابوسفيان و معاويه و زياد در كوفه و خاندان اموی را فراموش نمی‌كردند و گول ظاهر فعلی معاويه را، كه دم‌زدن از دين به‌خاطر منافع شخصی است، نمی‌خوردند و عميق فكر می‌كردند، و حساب می‌كردند آيا حسين(ع) برای دين و دنيای آنها بهتر بود يا يزيد و معاويه و عبيدالله، هرگز چنين جنايتی واقع نمی‌شد. پس درحقيقت علت عمده اينكه مردمی نسبتا معتقد به اسلام اين‌طور با خاندان پيغمبر رفتار كردند، فقط و فقط فراموشكاری و گول ظاهر خوردن آنها بود، يعنی نتوانستند پشت پرده نفاق را ببينند. «ظواهر» شعائر اسلامی را محفوظ می‌ديدند و توجه به «اصول» و معانی ازبين‌رفته نداشتند. 👤 📚 | ج ۲ 📖 صص ۳۳-۳۲ ✅ اینجا بخوانید؛ (برش‌های ناب از کتاب‌هایی که خوانده و سخنرانی‌هایی که شنیده‌ایم)
فضائلی: رهبر انقلاب با سوزاندن کتب مقدس مخالف‌اند 🔹عضو دفتر حفظ‌ونشر آثار رهبر انقلاب: عمل رذالت‌آلود قرآن‌سوزی توطئه‌ای نه فقط علیه مسلمانان بلکه علیه بشریت است. عکس‌العمل‌هایی مانند سوزاندن کتب مقدس آن هم در کنار عکس رهبر انقلاب مشکوک و غیرقابل دفاع است. رهبر انقلاب با چنین اقداماتی مخالف‌اند.
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سیدالشهدا علیه‎السلام به چه کسانی فرمودند کربلا را ترک کنند؟!
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجالس روضه امام حسین (علیه‌السلام) مستحب نیست، واجب است!
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️خطر بیخ گوش ماست! ۲٠سال آینده جامعه و افراد آن ، ارتباط مستقیمی با تصمیم امروز آنها برای دارد!