✅ دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیهای اعلام کرد فردا ۴ خرداد ۱۳۹۹ روز اول شوال المکرم و عید سعید فطر است.
متن اطلاعیه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع عموم مردم شریف ایران می رساند، بر اساس گزارشهای متعدد رسیده از راصدان کاردان و مورد اطمینان، رؤیت هلال ماه شوال المکرم در غروب شنبه 3 خرداد ۱۳۹۹ مطابق با ۲۹ رمضان المبارک ۱۴۴۱ هجری قمری برای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) محرز شده است، بنابراین فردا (یکشنبه) ۴ خرداد عید سعید فطر خواهد بود.
دفتر مقام معظم رهبری
✅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
❓روزه و نمازمان قبول شد یا نشد؟
❓اگر شد، در چه درجهای قبول شد؟
❓باید منتظر دریافت چه جایزهای باشیم؟
◽️ درباره حج واجب و زیارت خانه خدا در روایات چنین آمده است؛ آنان که مناسک حج را به پایان میبرند سه دستهاند و پاداششان از ناحیه حضرت حق سه درجه:
1⃣ درجهی نازل؛ آنان که حجشان از نظر فقهی بدون ایراد بوده و واجب خود را ادا کردهاند؛ خداوند هزینهای که این گروه در راه انجام حج صرف کرده اند، جبران میکند و زمانی را که در راه انجام این فریضه سپری کردهاند، بر عمرشان میافزاید.
2⃣ درجهی میانی؛ آنان که علاوه بر صحت فقهی، آداب و سنن و اخلاقیات حج را نیز رعایت کردهاند؛ وعدهی الهی برای این دسته، آمرزش گناهانشان است؛ به نحوی که همچون فرزندی که از مادر متولد شده، پاک و طاهر، از سرزمین وحی به خانه و کاشانهی خود باز میگردند. و این پاداش کمی نیست.
3⃣ درجهی عالی؛ آنان که نه به زیارت خانه خدا، بلکه به زیارت صاحب خانه رفتند. حدود فقهی و آداب و سنن حج را کامل رعایت کردند، ولی نه برای رفع تکلیف و حتی نه برای پاداش؛ فقط برای اینکه فرمان خالق برده باشند و موجبات رضایت او را فراهم آورده باشند. به این دسته علاوه بر پاداش دو گروه نخست، عصمت و خودنگهداری از گناه عطا میشود.
◽️ممکن است بعضی تعابیر اینگونه باشد که خداوند گناهان گذشته و آیندهشان را میآمرزد، که البته منظور این است که توان خویشتنداری و گناهنکردن یا همان عصمت به آنان عطا میشود.
◽️این درجه بندی زائر خانه خدا و پاداشهایش در مهمان خدا در ماه رمضان و ضیافت الهی نیز جاری و ساری است.
◽️روزهات روزهی عام بوده باشد پاداش عام میگیری، خاص باشد، خاص؛ و خاص الخاص باشد، خاص الخاص.
1⃣ پاداش عام (صوموا تصحوا)،
2⃣و پاداش خاص، وعدهی دوری از آتش و بخشش گناهان گذشته (الصوم جنه من النار)،
3⃣و پاداش و جائزهی خاص الخاص، همچون حج خاص الخاص، اعطای عصمت و یا همان آمرزش گناهان گذشته و آینده است.
🔖 روزهی خاص الخاص آن است که جز خدا به چیز دیگری نیندیشی و جز خدا چیز دیگری نخواهی. عبادتهایت از نوع عبادة العبید و عبادة التجار نباشد. آزاد شوی و آزاده؛ سعی کنی عبادتت عبادة الاحرار شود، همان عبادت آزادگان؛ خالص برای خودش.
📖 قرآن به صراحت میگوید:
(آدمی بر نفس خود آگاه است)؛ من و تو بهتر از هرکس آگاهیم که روزهی عام گرفتیم یا خاص یا خاص الخاص.
و به همین دلیل است که امام سجاد علیه السلام در بخشهای پایانی دعای وداع شرمسار از عدم ارائهی روزه و عبادتی درخور و شایسته حضرت حق، خود را مقصر میداند و از درگاه آن یگانه، فرصتی برای جبران میطلبد؛ «رسیدن به رمضان سال بعد و ادا کردن حق رمضان».
یکبار دیگر دعای ۴۵ صحیفه سجادیه را بخوانید و مخصوصاً بر بخشهای پایانی آن دقت مضاعف مبذول دارید.
تمرین برای ارائهی عبادت آزادگان و عبادتی شایسته خداوند را از همین امروز آغاز کنید.
اگر تمایل شما به عبادت و خدمت ـ آن هم از نوع عبادة الاحرار ـ و نیز تقوا و پرهیزتان از گناه، بیش از شروع رمضان است، اینها علامتی هستند بر مقبول بودن نماز و روزه تان.
#وداع_ماه_رمضان
#مناجات
❤️فطریه در رساله عشق❤️
تلمیحات
کسانی که قوت غالب آنها غم حسین(ع) است فطریه شان با حضرت زهرا(س)ست !
چون فطریه بر سه گروه واجب نیست: دیوانه، فقیر و کسی که نان خور دیگری است.
حساب کردم دیدم هم دیوانه حسینم، هم گدای اربابم و هم نان خور سفره اش.
الحمدلله ...
🌷🌿
پرداخت زکات فطره به نیابت از پدران و مادرانی که از دنیا رفته اند
رُوِیَ عَنِ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ علیهماالسلام أَنَّهُمَا كَانَا يُؤَدِّيَانِ زَكَاةَ الْفِطْرَةِ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ علیه السلام حَتَّى مَاتَا، وَ كَانَ عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ علیه السلام يُؤَدِّيهَا عَنِ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ حَتَّى مَاتَ، وَ كَانَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام يُؤَدِّيهَا عَنْ عَلِيٍّ علیه السلام حَتَّى مَاتَ، قَالَ جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدٍ علیه السلام: وَ أَنَا أُؤَدِّيهَا عَنْ أَبِي. (مستدرك الوسائل، ج7، ص151 به نقل از دعائم الإسلام)
روایت است که حسن بن علی و حسین بن علی علیهماالسلام بعد از شهادت پدر، تا وقتی زنده بودند، زکات فطره را از طرف پدر خویش می پرداختند. حضرت سجّاد علیه السلام نیز تا هنگام شهادت، زکات فطره را از جانب پدر خویش می پرداخت. حضرت باقر علیه السلام نیز تا هنگام شهادت، از جانب پدر خویش، زکات فطره می پرداخت. حضرت صادق علیه السلام فرمود: من نیز از جانب پدرم برای او زکات فطره می پردازم.
مرحوم آیت الله شیخ عبدالله مامقانی بر اساس روایت فوق، در «مرآة الکمال» می نویسد:
مستحبّ است که فرزند بعد از فوت پدر، هر سال از جانب او زکات فطره را پرداخت نماید. (مرآة الکمال، ج3، ص556)
💠#احیاء_شب_عید
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: پنج شب است كه دعا در آنها رد نمىشود: نخستين شب از ماه رجب، شب نيمه شعبان، شب جمعه، شب عيد فطر و شب عيد قربان.
#پوستر
⭕️ ما با کسانی که این لبخند ها را از ما گرفتند پدر کشتگی داریم
#قاسم_سليماني
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ یه چالش باحال از نسلی که قراره قدس رو آزاد کنه.
خود من که حال کردم مخصوصا با طرح آخری
هدایت شده از کانال اَحکام شرعی
🛑🛑🛑🛑🛑🛑
📚1⃣ مقام معظم رهبری ، آیات عظام خوئی، تبریزی، سید صادق روحانی، محمد سعید حکیم، محمد اسحاق فیاض، صافی گلپایگانی، فاضل لنکرانی:
یکشنبه 4 خرداد 1399 روز عید فطر می باشد.
‼️ مؤمنین محترمی که مقلد یکی از مراجع فوق هستند دقت نمایند که "یکشنبه روزه بر آنها حرام است
: 📚2⃣ حضرت امام خمینی (ره) ، آیات عظام سیستانی، شبیری زنجانی، مکارم شیرازی و بسیاری از فقهاء معظم تقلید:
دوشنبه 5 خرداد 1399 روز عید فطر می باشد.
‼️ مؤمنین محترمی که مقلد یکی از مراجع فوق هستند دقت نمایند که "یکشنبه روزه بر آنها واجب و روز دوشنبه روزه بر آنها حرام می باشد" .
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
هدایت شده از کانال اَحکام شرعی
کارت به کارت کردن زکات فطره...
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯